Ποδοσφαιρικο Κουιζ!!!
Re: Ποδοσφαιρικο Κουιζ!!!
1. η Αγγλίδα φλώρα
2. το φαινόμενο με τα γυάλινα γόνατα
3. ένας ιταλιάνος με επίθετο που διαφέρει μόνο στην κατάληξη από έναν από το σιχαμένο ζεύγος των αντώνηδων
4. ο Ρεδόνδος
5. ο καλύτερος μαύρος ολλανδός των τελευταίων χρόνων
6. ο καταλάβατε ή να κάνω και...
Αυτοί όλοι είναι σύγχρονοι. Δεν ξέρω τι γίνεται παλιότερα.
2. το φαινόμενο με τα γυάλινα γόνατα
3. ένας ιταλιάνος με επίθετο που διαφέρει μόνο στην κατάληξη από έναν από το σιχαμένο ζεύγος των αντώνηδων
4. ο Ρεδόνδος
5. ο καλύτερος μαύρος ολλανδός των τελευταίων χρόνων
6. ο καταλάβατε ή να κάνω και...
Αυτοί όλοι είναι σύγχρονοι. Δεν ξέρω τι γίνεται παλιότερα.
Έλα teratios το χεις.Και με ωραία περιγραφή.Λίγοι ακόμα, όλοι τη τελευταία δεκαετία.Ανακαιφαλαίωση:
1.Beckham
2.Ronaldo
3.Panucci
4.Redondo
5.Seedorf
6.Kaka
7.Pablo Garcia...
1.Beckham
2.Ronaldo
3.Panucci
4.Redondo
5.Seedorf
6.Kaka
7.Pablo Garcia...
8. Emerson
9. H....ας μην το γράψω ολοκληρο γιατί το όνομα της ομάδας που τον ανέδειξε προκαλεί κατι μεταξυ πτώση του server και πέταμα αρκετων σπασμένων πληκτρολογίων.
9. H....ας μην το γράψω ολοκληρο γιατί το όνομα της ομάδας που τον ανέδειξε προκαλεί κατι μεταξυ πτώση του server και πέταμα αρκετων σπασμένων πληκτρολογίων.

Άστα να πάνε Φανρο'ι'
8.Emerson
9.Huntelaar κι ακόμα ένας Βραζιλιάνος συνονόματος του...Σαράφη
8.Emerson
9.Huntelaar κι ακόμα ένας Βραζιλιάνος συνονόματος του...Σαράφη
10.julio cezar ο πρώην του γαύρου (αλλά στη Μίλαν δεν ακούμπησε,πού να τον θυμάστε)
ΜΠΕΚΑΜ,ΠΑΝΟΥΤΣΙ,ΡΟΝΑΛΝΤΟ,ΖΕΕΝΤΟΡΦ,ΚΑΚΑ,ΡΕΤΟΝΤΟ,ΕΜΕΡΣΟΝ,ΧΟΥΝΤΕΛΑΡ,ΣΕΖΑΡ ΚΑΙ...ΠΑΜΠΛΟ
Ήμουν και γω παιδιά σ'εκείνον τον αγώνα,μεγάλη πίκρα,αλλά δεν πειράζει ΠΑΟΚ είσαι.....ΕΜΠΡΟΣ ΑΊΤΕ..ΔΙΚΕΦΑΛΕ
Ερώτηση κι απο μένα..... Κύπελλο Κυπελλούχων 1999..... Θέλν να μου πείτε τα σκορ στις αναμετρήσεις Πανιώνιος-Μπαρτσελόνα καθώς και τους προπονητές που είχαν τότες οι 2 ομάδες........
elgrego83 για μπάλα μιλάς?? Γιατί ποδοσφαιρικο αγώνα μεταξύ Πανιωνίου και Μπάρτσα είχαμε 4 χρόνια μετά... (ήμουν μέσα!
)

Έχεις δίκιο novito. Το 2003 παίξαν...... Ε άντε αφού την ξέρεις την απάντηση πες την κιόλας........Γιατί σου έχω άλλη μια πιο δύσκολη μετά.......
novito έγραψε:elgrego83 για μπάλα μιλάς?? Γιατί ποδοσφαιρικο αγώνα μεταξύ Πανιωνίου και Μπάρτσα είχαμε 4 χρόνια μετά... (ήμουν μέσα!)
Τί έκανες μέσα στους πάνθηρες ρε χελωνονιντζάκι?
06/11/03 Νέα Σμύρνη
Πανιώνιος - Μπαρτσελόνα 0-3 (Μπουμπένκο, Ράικαρντ)
Λουίς Γκαρσία 44, Κλάιφερτ 47, Τσάβι 90'
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ντρόμπνι, Γιαννόπουλος, Βλτσεκ, Σμίλιανιτς, Τζιουλιάνο, Τζιωρτζιόπουλος, Ραγκουέλ, Μαγέφσκι, Κόντης, Πίνο (77 Λιολίδης), Κλίμεκ (66΄ Μάντζιος)
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Ρουστού, Γκάμπρι, Φαν Μπρόνκχορστ, Πουγιόλ, Κοκού, Τσάβι, Μαρκές, Κουαρέσμα (73΄ Οφερμαρς), Ροναλντίνιο (62΄ Λουίς Ενρίκε), Λουίς Γκαρσία, Σαβιόλα (46΄ Κλάιφερτ)
27/11 Καμπ Νόου
Μπαρσελόνα - Πανιώνιος 2-0 (Κλάιφερτ, Μπουμπένκο)
Σαβιόλα 35', Λουίς Γκαρσία 44'
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Ρουστού, Ράιζιγκερ, Μαρκές, Τσάβι, Σαβιόλα (64΄ Κλάιφερτ), Μάριο, Καρέσμα (59΄ Οφερμαρς), Λουίς Ενρίκε, Λουίς Γκαρσία, Μότα (78΄ Γκεράρντ), Λόπες.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ντρόμπνι, Τζουλιάνο, Τζιωρτζώπουλος, Μαγέφσκι, Πίνο, Παρόδι, Σμίλιανιτς, Μάντζιος (37΄ Κλίμεκ/54΄ Μήτρου), Ραγκουέλ (72΄ Τζιώλης), Κόντης, Γιαννόπουλος.
ΥΓ. Στο δεύτερο παιχνίδι δεν αγωνίστηκε ο Ροναλντίνιο mvp του πρώτου παιχνιδιού!
ρε freegoodaki η αξία είναι να δούμε τι θυμόμαστε... άμα είναι να το googlαρουμε, άστο...
Ερχόταν η Μπάρτσα Ελλάδα και δε θα πήγαινα...???
Ερχόταν η Μπάρτσα Ελλάδα και δε θα πήγαινα...???

Το 1998-99 ο ''νίαου'' έπαιξε με τη Λάτσιο.Τι φανέλες φορούσε η Λάτσιο που εκείνη τη χρονιά το σήκωσε κιόλας?