Επανεμφάνιση Δρόσου!!!!!!!!!
Δρόσος: Όσο είμαι ζωντανός, κρατώ το λόγο μουΤο ζήτημα δεν είναι αν θα μπει και θα μείνει ο Δρόσος στην φυλακή, άλλωστε σε ένα τεντωμένο σκοινί βάδιζε όλο αυτό το διάστημα, αλλά το πως θα αντιδράσουν αυτοί στους οποίους χρωστά χρήματα από την φετινή παρουσία τους στον ΠΑΟΚ. Και δυστυχώς για την ομάδα αυτό το ποσό υπερβαίνει το ένα εκατομμύριο ευρώ. Γιατί αν βρεθεί παραθυράκι και αποδειχθεί οτι ο Δρόσος σε αυτές τις ιδιωτικές συμφωνίες του με παίκτες ενεργούσε ως νόμιμος εκπρόσωπος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και η εταιρία έχει ευθύνη, η ομάδα μπαίνει μια και καλή στο γύψο, από τον οποίο δεν πρόκειται να βγει ποτέ. Άλλωστε οι παίκτες και όλοι οι υπόλοιποι δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια, θα προσπαθήσουν να ζητήσουν το δίκιο τους μέσω του ΠΑΟΚ. Και φυσικά επιβεβαιώνεται το «Μ» όταν έκανε λόγο για φιλόδοξες απαιτήσεις ανθρώπων του ΠΑΟΚ, όταν έλεγαν οτι θα καλέσουν τον Δρόσο να τακτοποιήσει ποσά γύρω στα 800 χιλ. ευρώ. Καλή η πολιτική προκειμένου να πιεστεί ο Πατρινός, αλλά… Δυστυχώς για τον ΠΑΟΚ τουλάχιστον το βάρος των οφειλών σε Τομάσεβιτς, Γκρέγκορι, Γιόνσεν θα πέσει στη νέα διοίκηση. Ας ασχοληθούν οι νομικοί με την υπόθεση.
Φυσικά υστερίες εκ των υστέρων δεν χρειάζονται. Ναι κάποιοι τον έφεραν όταν η ομάδα δεν μπορούσε να παίξει στο πρωτάθλημα. Φυσικά και έπρεπε να ελεγχθεί ή να τεθεί θέμα εγγυήσεων. Αλλά μέσα Αυγούστου το πάνω χέρι το είχε ο Δρόσος και ο όχι ο ΠΑΟΚ, που τότε δεν υπήρχε σε τύπους και ουσία. Αργότερα όλοι τον σήκωσαν στα χέρια. Οι φίλαθλοι του ετοίμασαν υποδοχή στο «Παλατάκι», ορισμένοι παράγοντες πηδούσαν κάγκελα στο κατόπι του, μήπως και χάσουν την… μαρμελάδα, άλλοι προχωρούσαν σε ευχαριστήριες ανακοινώσεις. Τώρα τον οικτήρουν. Ας πρόσεχαν.
Ο Δρόσος μίλησε στο «Μ» και για τον ΠΑΟΚ. Είπε μεταξύ άλλων: «Δεν έχω καμιά επαφή με τον ΠΑΟΚ, ήμουν τόσους μήνες στο νοσοκομείο. Τους είχα πει πριν αρκετό καιρό οτι να μου προτείνουν ότι πιστεύουν οτι είναι το καλύτερο. Έχω αρκετά προβλήματα τώρα, δεν μπορώ να μιλώ για τον ΠΑΟΚ. Να γίνει ότι κρίνουν οι υπεύθυνοι» τόνισε ο Δρόσος.
-Δεν είναι λογικό στην κατάσταση που είναι ο ΠΑΟΚ να στρέφονται βέλη εναντίον σας;
«Το δέχομαι. Καταλαβαίνω πως νιώθουν, αλλά κάποιος πρέπει να καταλάβει και εμένα. Αυτή τηνς τιγμή με ενδιαφέρει πρώτα η υγεία μου και μετά το καλό του ΠΑΟΚ. Άλλωστε εγώ δέθηκα με την ομάδα. Θα συνεχίσω με ψηλά το κεφάλι. Δυστυχώς όταν βεβαιώθηκαν για το πρόβλημα που έχω κανείς δεν μου ζήτησε συγγμώμη για τις κατηγορίες».
-Μαθαίνατε όλο αυτό το διάστημα τι έλεγαν οι παίκτες;
«Ναι μάθαινα οτι περιμένουν να πάρουν από μένα τα χρήματα τους. Αυτό λέω και εγώ, το ίδιο θέλω και εγώ. Όσο ο Δρόσος είναι ζωντανός δεν ξεχνά τις υποσχέσεις του, το λόγο του. Όλα εξαρτώνται από την υγεία μου, αλλά κανείς δεν μπορεί να λέει οτι σίγουρα τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο ο Δρόσος θα τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις του».
Καλή η προσπάθεια… Ίσως θα πρέπει να αναζητηθεί και το από που δανείστηκε ο Δρόσος ως πρόεδρος του ΠΑΟΚ και τις υποσχέθηκε με βάση αυτούς τους δανεισμούς αναφορικά με τις υποχρεώσεις του στην ομάδα. Σε αυτό όμως δεν φταίει μόνο ο Δρόσος και είναι ενδεικτικό οι απόψεις όσων εξαπατήθηκαν. «Τόσα χρόνια πρώτη φορά την πάτησα…».
«Δεν με ενδιαφέρει το μετοχικό»
Λογικό ήταν η συζήτηση να περιστραφεί και το τι μπορεί να κάνει ο Δρόσος για τις μετοχές ή για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Εκεί ο Πατρινός επιχειρηματίας τα… μάσησε. Στα δύσκολα, σε αυτά που καίνε πλέον τον ΠΑΟΚ… κουβέντα. Ειδικά για την αύξηση απέφυγε να πει το οτιδήποτε. Έμεινε στο θέμα της υγείας του, στα προβλήματα της εταιρίας του και στο οτι για αυτά δεν έχει την δυνατότητα να μιλά. Για τις μετοχές… «Αυτό δεν είναι πρόβλημα, οι μετοχές είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει» είπε ο Δρόσος, ο οποίος τόνισε οτι δεν έχει ενημερωθεί για το «φιρμάνι» της ΕΕΑ περί ανενεργών μετοχών λόγω έλλειψης πόθεν έσχες. Επανέλαβε οτι είναι θέμα του ΠΑΟΚ να προτείνει αυτά που νομίζει οτι θα βοηθήσουν την ομάδα.
«Ο κόσμος θέλει Μπάνε…»
Ο Δρόσος ήταν πάντως ενήμερος για τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις. Γνωρίζει για το οτι ο Μπάνε Πρέλεβιτς έξέφρασε την διάθεση να μπει επικεφαλής σε ένα δικό του διοικητικό σχήμα. «Το τελευταίο που άκουσα είναι οτι ο Μπάνε θέλει να διοικήσει. Είναι όνομα για τον ΠΑΟΚ, ο κόσμος πιστεύω οτι το θέλει και μακάρι να πετύχει» τόνισε ο Δημήτρης Δρόσος, δηλώνοντας άγνοια για την επερχόμενη δεύτερη πρόταση των πέντε επιχειρηματιών. Ωστόσο ο δικηγόρος τους την Μάλτα Στέφανο Φιλέτι φαίνεται να αδειάζει τον πελάτη του λέγοντας οτι έχουν βάση οι κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί στον Πατρινό επιχειρηματία.
http://www.metropolisradio.gr/9925