Επειδή πρόθεσή μου είναι να μη κουράζεται κανείς προσπάθησα να είμαι πολύ προσεκτικός στο διάβασμα του post σου και νομίζω ότι κατάλαβα.fuzztone έγραψε:@giapas:
1. Δεν διαβάζεις αυτά που γράφω και είναι πολύ κουραστικό αυτό. Δεν μίλησα για περηφάνια αλλά για οικονομική συνδιαλλαγή. Το ζήτημα είναι να μην ρίξεις εσύ ο ίδιος τον εαυτό σου (τουλάχιστον) κάτω από την ΑΕΚ τη δεδομένη στιγμή. Με τη δυναμική του σωματείου μας θα έπρεπε να απαιτήσουμε πολύ περισσότερα αλλά τουλάχιστον αυτό. ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ή ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ? Με άλλα λόγια, ΝΑΙ στην χορηγία αλλά χωρίς να υποβιβάζω την εταιρεία μου εγώ ο ίδιος. Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει με τη συμφωνία για τα τηλεοπτικά όπου δεχτήκαμε να είμαστε ίσα βάρκα ίσα πανιά περίπου με το σωματείο της γειτονιάς και αρκετά κάτω από την ΑΕΚ.
2. Το "επιχείρημα" αυτό που ακούγεται δεξιά-αριστερά για οποιοδήποτε θέμα, καταλαβαίνεις κι εσύ ότι αν το υιοθετήσουν όλοι τότε σταματά κάθε κουβέντα, συζήτηση και κριτική, απέναντι στο οτιδήποτε.
Στην ερώτηση ... ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ή ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ?
Εννοείται πως συμφωνώ.
Εννοείται πως σαν ΠΑΟΚ θα δώσεις μάχη να πάρεις ακόμα και περισσότερα από ΑΕΚ και γαύρο.
Εννοείται πως θα απειλήσεις , θα πιέσεις και θα τα δωσεις όλα για το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος.
Και μια δικιά μου ερώτηση τώρα.
Αν ο ΟΠΑΠ σου πει ...Ντάξει φιλαράκι ,άκουσα τις ενστάσεις σου , αλλά η απόφαση είναι οριστική.Η ΑΕΚ παίρνει 10 ευρώ , ενώ εσύ 9 ευρώ.
ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ Η ΤΑ ΑΦΗΝΕΙΣ?
Αν τα παίρνεις , συμφωνούμε,δεν υπάρχει λόγος αντιπαράθεσης μεταξύ μας, ούτε και συνέχειας αυτής της κουβέντας.
Αν τα αφήνεις , δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας , ούτε και συνέχειας αυτής της κουβέντας.
Οπως και να'χει καλή σου μέρα και όλα καλά .