Χορηγοί και σπόνσορες

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
giapas

Re: Χορηγοί και σπόνσορες

Δημοσίευση από giapas »

fuzztone έγραψε:@giapas:

1. Δεν διαβάζεις αυτά που γράφω και είναι πολύ κουραστικό αυτό. Δεν μίλησα για περηφάνια αλλά για οικονομική συνδιαλλαγή. Το ζήτημα είναι να μην ρίξεις εσύ ο ίδιος τον εαυτό σου (τουλάχιστον) κάτω από την ΑΕΚ τη δεδομένη στιγμή. Με τη δυναμική του σωματείου μας θα έπρεπε να απαιτήσουμε πολύ περισσότερα αλλά τουλάχιστον αυτό. ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ή ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ? Με άλλα λόγια, ΝΑΙ στην χορηγία αλλά χωρίς να υποβιβάζω την εταιρεία μου εγώ ο ίδιος. Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει με τη συμφωνία για τα τηλεοπτικά όπου δεχτήκαμε να είμαστε ίσα βάρκα ίσα πανιά περίπου με το σωματείο της γειτονιάς και αρκετά κάτω από την ΑΕΚ.

2. Το "επιχείρημα" αυτό που ακούγεται δεξιά-αριστερά για οποιοδήποτε θέμα, καταλαβαίνεις κι εσύ ότι αν το υιοθετήσουν όλοι τότε σταματά κάθε κουβέντα, συζήτηση και κριτική, απέναντι στο οτιδήποτε.
Επειδή πρόθεσή μου είναι να μη κουράζεται κανείς προσπάθησα να είμαι πολύ προσεκτικός στο διάβασμα του post σου και νομίζω ότι κατάλαβα.

Στην ερώτηση ... ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ή ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ?
Εννοείται πως συμφωνώ.
Εννοείται πως σαν ΠΑΟΚ θα δώσεις μάχη να πάρεις ακόμα και περισσότερα από ΑΕΚ και γαύρο.
Εννοείται πως θα απειλήσεις , θα πιέσεις και θα τα δωσεις όλα για το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος.

Και μια δικιά μου ερώτηση τώρα.
Αν ο ΟΠΑΠ σου πει ...Ντάξει φιλαράκι ,άκουσα τις ενστάσεις σου , αλλά η απόφαση είναι οριστική.Η ΑΕΚ παίρνει 10 ευρώ , ενώ εσύ 9 ευρώ.

ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ Η ΤΑ ΑΦΗΝΕΙΣ?

Αν τα παίρνεις , συμφωνούμε,δεν υπάρχει λόγος αντιπαράθεσης μεταξύ μας, ούτε και συνέχειας αυτής της κουβέντας.
Αν τα αφήνεις , δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας , ούτε και συνέχειας αυτής της κουβέντας.

Οπως και να'χει καλή σου μέρα και όλα καλά .
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Εαν ειχαν καταλαβει,lion,το λαθος τους θα ειχαν δωσει,αρχικα,τα χρηματα για τα εργα στην Τουμπα!Γιατι,εαν το σκεφτεις,στα οσα λεφτα μας δωσουν πρεπει να αφαιρεσουμε 1 εκ. ευρω!
giapas

Δημοσίευση από giapas »

interad έγραψε:
giapas έγραψε: Παρακαλώ πολύ να μου αναφέρεις ένα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ , εναλλακτικό τρόπο , που δε θα θίγει τη περηφάνια μας και να αποφέρει το ίδιο χρηματικό ποσό.
Πας και ντύνεις ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΑ με το λογότυπο της BWIN...

Τεράστιο...

Περισσότερες ώρες περνάει ο κόσμος ΓΥΡΩ από το γήπεδο σε κάθε ματς, παρά μέσα σε αυτό ;)

άσε που όποιος κινείται γύρω από το γήπεδο ΟΛΟ ΤΟ 24ωρο θα βλέπει τη διαφήμιση ;)

εσύ τι λες;

με αυτό τον τρόπο και από μια εταιρεία που ΔΙΨΑΕΙ να μπει στο Ελ. Πρωτάθλημα και βρίσκει μονίμως εμπόδια, δεν θα εξασφάλιζες ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 1,5 μύριο;;; εγώ είμαι σίγουρος για αρκετά παραπάνω...

Επίσης δίνεις και το στίγμα σου στα γατάκια των Αθηνών, των ΟΠΑΠ και των κεντρικών ντλαβεριών ότι "απ'έξω τους έχω... ένα κλικ και τους βάζω και μέσα" ;)

και με το που σπάει (αν και όταν σπάσει) το μονοπώλιο, εσύ ΗΔΗ έχεις τον πελάτη-χορηγό ΕΤΟΙΜΟ
Αν και υπάρχουν κάποιες τρύπες στην ιδέα ... Ειλικρινά ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ .

Ελπίζω κάποιος από τη διοίκηση να το είδε αυτό.
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Κωλοτουμπα απο τη μια πλευρα.....Αναγκαια εσοδα απο την αλλη.....Ελπιζω η χορηγια να ειναι μεγαλυτερη απο την αντιστοιχη της ΑΕΚ......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Makis4444 την Πέμ 26 Αύγ 2010, 10:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eliask

Δημοσίευση από eliask »

Κατεβείτε ορισμένοι στον πλανήτη γή...

Είναι απίστευτη η επιπολαιότητα που δείχνετε στα περισσότερα θέματα, με θεατρινισμούς, συναισθηματισμούς και ψωροπερηφάνειες ΔΕΝ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, όταν έχεις το ΣΚΑΤΟ πίσω δεν λειτουργείς, ευτυχώς, έτσι.

Δυστυχώς, ζούμε σε ένα κράτος που ότι και να κάνεις, όποια επιχειρηματική, πολιτιστική, αθλητική κτλ δραστηριότητα και να κάνεις, "οφείλεις" να είσαι άρρηκτα συνδεδεμένος με αυτό. Κρατική αλληλοεξάρτηση λέγεται και είναι η μεγάλη "γαγραινα" του συστήματος.

Υπάρχει τρύπα οικονομική, και όταν δεν έχεις σάλιο - ελληνιστί - καταπιάνεσαι κυρίως με το κράτος, διότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΔΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Τόσο λέγατε για ΜΥτιληναίους, Bwin, κλαινμαιν ΜΠΕΤ, και σας το γράφαμε ότι η χορηγία για την φανέλα είναι μια, ΟΠΑΠ.
Άβαταρ μέλους
eliask

Δημοσίευση από eliask »

[quote="interad"]
Πας και ντύνεις ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΑ με το λογότυπο της BWIN...

Τεράστιο...

Περισσότερες ώρες περνάει ο κόσμος ΓΥΡΩ από το γήπεδο σε κάθε ματς, παρά μέσα σε αυτό ;)

άσε που όποιος κινείται γύρω από το γήπεδο ΟΛΟ ΤΟ 24ωρο θα βλέπει τη διαφήμιση ;)

εσύ τι λες;

με αυτό τον τρόπο και από μια εταιρεία που ΔΙΨΑΕΙ να μπει στο Ελ. Πρωτάθλημα και βρίσκει μονίμως εμπόδια, δεν θα εξασφάλιζες ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 1,5 μύριο;;; εγώ είμαι σίγουρος για αρκετά παραπάνω...

Επίσης δίνεις και το στίγμα σου στα γατάκια των Αθηνών, των ΟΠΑΠ και των κεντρικών ντλαβεριών ότι "απ'έξω τους έχω... ένα κλικ και τους βάζω και μέσα" ;)

και με το που σπάει (αν και όταν σπάσει) το μονοπώλιο, εσύ ΗΔΗ έχεις τον πελάτη-χορηγό ΕΤΟΙΜΟ

Αν και υπάρχουν κάποιες τρύπες στην ιδέα ... Ειλικρινά ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ .

Ελπίζω κάποιος από τη διοίκηση να το είδε αυτό.[quote="interad"]

Αδερφέ, εκπληκτική και συνάμα φιλόδοξη και χρήσιμη η ιδέα σου, αλλά δεν είναι έτσι. Η λογική της διαφήμισης δεν λειτουργεί με την απλή ανθρώπινη έτσι.

Λογικά έτσι όπως το γράφεις είναι αλλά τέτοιο ποσό δεν παίζει να έρθει για τέτοιυ είδους διαφήμιση
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Και επειδη ηρθε η ωρα να ξεφυγουμε απο τη μιζερια που μας εχει φερει αυτη η αλληλεξαρτηση με το κρατος,καλα θα κανουμε να το γραψουμε στ'@ρχιδια μας!Αλλα,βεβαια,αυτο δεν βολευει .....ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΜΚ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ,ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΜΟΝΟ 5-6 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ......ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.......ΛΟΓΙΑ!!!
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, Γιώργος Νικητιάδης, μιλώντας στον κρατικό αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό, προανήγγειλε ότι θα "τρέξει" το χορηγικό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ και προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

"Ο ΟΠΑΠ θα πρέπει να δώσει τα διαφημιστικά συμβόλαια. Δείτε όμως τις ρήτρες βίας που περιέχονται σε αυτά τα συμβόλαια και οι οποίες θα είναι αυστηρότατες. Τέτοιες, που θα "πονέσουν" τις ομάδες, όταν θα χάσουν τα χρήματα από τις χορηγίες του ΟΠΑΠ. Θα υπάρχουν".

σπορτ24
Ποιος θα κρίνει αν η ''βία'' που αναφέρει έχει υπαιτιότητα κάποιον;
Και σε ενδεχόμενη διατησία τύπου σπάθα αν σου κόψουν πρωτάθλημα, κάποιο ξέσπασμα θα είναι δικαιολογημένο ή αδικαολόγητο; Και σου κόβουν πρωτάθλημα και σου παίρνουν τη χορηγία;
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

giapas έγραψε: Και μια δικιά μου ερώτηση τώρα.
Αν ο ΟΠΑΠ σου πει ...Ντάξει φιλαράκι ,άκουσα τις ενστάσεις σου , αλλά η απόφαση είναι οριστική.Η ΑΕΚ παίρνει 10 ευρώ , ενώ εσύ 9 ευρώ.

ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ Η ΤΑ ΑΦΗΝΕΙΣ?
Αν πιστεύεις στη δυναμική του σωματείου και της εταιρείας σου, αν θεωρείς ότι είσαι μεγαλύτερο μέγεθος από την ΑΕΚ, αν έχεις εμπιστοσύνη στους υπαλλήλους και συνεργάτες που εσύ επέλεξες (τμήμα μάρκετιγκ ας πούμε), τότε θεωρείς τον εαυτό σου ριγμένο και λες ΟΧΙ. Γιατί αν τη χρονική στιγμή που ξεκάθαρα είσαι αρκετά πάνω από την ταλαιπωρημένη ΑΕΚ δεχτείς και βάλεις την υπογραφή σου σε κάτι τέτοιο, φαντάσου τι έχει να γίνει αν τερματίσεις 4-5...

Κι ας πάρεις 5 φράγκα λιγότερα από άλλον χορηγό. Μακροπρόθεσμα νομίζω ότι θα είσαι κερδισμένος.

Συν τοις άλλοις, με μια εταιρεία του εξωτερικού θα έχεις και το επιπλέον επιχείρημα της ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ δυναμικής των ΠΑΟΚτσήδων σε όλη την Ευρώπη, σε αντίθεση με όλους τους άλλους.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

δεν υπαρχουν χορηγοι πλεον αυτο ειναι που δεν μπορειτε να καταλαβετε...δεν υπαρχουν ιδιωτικες εταιριες αυτη τη στιγμη στην ελλαδα που να μπορουν να δωσουν λεφτα για να διαφημιστουν...η οικονομικη κριση που τοσο καλα επικαλειστε οσο αναφορα διαρκειας εισητηρια αμκ και γενικα στη ζωη μας υπαρχει γενικοτερα στην αγορα...δεν το βλεπετε??ουτε ο γαυρος των 50 εκατομμυριων μεταγραφων δε μπορουσε να βρει χορηγο...ο βαζελος τον οτε...το χανουμι τα ιδια..δεν υπαρχουν εταιριες απλα τα πραγματα...
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Λεφτα?Ευκολα!Τον εμπιστευομαστε ή οχι το Ζαγορακη?Ανοιγει εναν προσωπικο λογαριασμο στην Εθνικη-που εχει και παντου υποκαταστηματα,της Marfin ηταν λιγα....-και βαζουμε απο ενα 10ευρω.Ποσοι υπολογιζουμε οτι ειμαστε?Ενα εκατομμυριο με τους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ του εξωτερικου?Το 30% να βαλει,βγαλαμε την τρυπα!Και θα εχει σπονσορα στη φανελα τη Θ4!

Αλλα ξερω......αυτα δεν γινονται.........το γιατι δεν μου εχει πει ποτε κανεις......
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Sera4 έγραψε:δεν υπαρχουν χορηγοι πλεον αυτο ειναι που δεν μπορειτε να καταλαβετε..
Κάποια δημοσιεύματα διαφωνούν μαζί σου.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... d=44186660

Ο Αδαμίδης ήταν πριν από λίγες εβδομάδες έτοιμος να υπογράψει με εταιρεία που έδινε κοντά στις 700.000 ευρώ για ετήσια συνεργασία, όμως εμφανίστηκε η προοπτική του ΟΠΑΠ και η Ενωση κατάφερε έτσι να πετύχει μία πολύ καλύτερη συμφωνία. Το θέμα είναι τώρα αν θα πάει σε δύο ή τρία χρόνια συμβόλαιο, καθώς ο ΟΠΑΠ φέρεται να ζητάει και να επιμένει σε τριετή συνεργασία ώστε να εξασφαλίσει την Ενωση ως συνεργάτη του για να μην μπει σφήνα στοιχηματική εταιρεία, μόλις ανοίξει η αγορά ή άλλος πάροχος στον τζόγο (φρουτάκια ή Ξυστό για παράδειγμα) ή θα ρισκάρει και θα περιμένει.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

κατι πιο απλο μπαφε...στην αμκ παμε ΟΛΟΙ και βαζουμε απο 10-20 ευρω...εκει να δεις ποσα θα μαζευτουν...αλλα ειπαμε τοτε μονο λογια και διακιολογιες...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

fuzztone έγραψε:
Sera4 έγραψε:δεν υπαρχουν χορηγοι πλεον αυτο ειναι που δεν μπορειτε να καταλαβετε..
Κάποια δημοσιεύματα διαφωνούν μαζί σου.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... d=44186660

Ο Αδαμίδης ήταν πριν από λίγες εβδομάδες έτοιμος να υπογράψει με εταιρεία που έδινε κοντά στις 700.000 ευρώ για ετήσια συνεργασία, όμως εμφανίστηκε η προοπτική του ΟΠΑΠ και η Ενωση κατάφερε έτσι να πετύχει μία πολύ καλύτερη συμφωνία. Το θέμα είναι τώρα αν θα πάει σε δύο ή τρία χρόνια συμβόλαιο, καθώς ο ΟΠΑΠ φέρεται να ζητάει και να επιμένει σε τριετή συνεργασία ώστε να εξασφαλίσει την Ενωση ως συνεργάτη του για να μην μπει σφήνα στοιχηματική εταιρεία, μόλις ανοίξει η αγορά ή άλλος πάροχος στον τζόγο (φρουτάκια ή Ξυστό για παράδειγμα) ή θα ρισκάρει και θα περιμένει.
δε γινεται φαζ να πας να κανεις συμφωνια με 700000 γιατι μειωνεις το μαρκετ πουλ της επιχειρησης σου...ειναι θεματα διαχειρησης αυτα τα οποια επειδη τα σπουδαζω σε ενα βαθμο τα ξερω...μιλαω για συμφωνια κοντα στο μυριο που αυτη τη στιγμη στοχευε η παε....
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Η ΑΜΚ ειναι συνθετη διαδικασια στα μυαλα καποιων.Εδω,μιλαμε για αμεσοτητα.Εκει που περπατας,μπαινεις βαζεις το 10ρικακι σου και φευγεις.Και να εισαι σιγουρος πως πολλοι δεν θα βαλουν μονο 10 ευρω!Και δεν μπορει καμμια τραπεζα να σου αρνηθει.Δεν εχει το δικαιωμα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”