Παντελής Κωνσταντινίδης
Re: Παντελής Κωνσταντινίδης
Σχεδόν μηδενική η προσφορά του και χωρίς το απαιτούμενο κύρος και cojones για τη θέση.
Στις γραφικότητες στον πάγκο όμως πρώτος.
Κάτι που έπρεπε να γίνει εδώ και καιρό.
Καλή συνέχεια.
Στις γραφικότητες στον πάγκο όμως πρώτος.
Κάτι που έπρεπε να γίνει εδώ και καιρό.
Καλή συνέχεια.
Παραίτηση Παντελή Κωνσταντινίδη
Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει, ότι ο Παντελής Κωνσταντινίδης υπέβαλλε σήμερα την παραίτησή του, η οποία και έγινε αποδεκτή, από τη θέση του αντιπροέδρου και τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.
Δήλωση Παντελή Κωνσταντινίδη
Παραιτούμαι από τη θέση του αντιπροέδρου και τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ., τις οποίες μου έκαναν την τιμή ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. να μου αναθέσουν τα τελευταία δύο χρόνια, επειδή διαπίστωσα τις τελευταίες μέρες ότι υπάρχει διαφορά στην αντίληψη και τη φιλοσοφία για το σχεδιασμό της νέας περιόδου.
Θέλω να ευχαριστήσω τους επί δύο χρόνια συνεργάτες μου και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στη νέα σεζόν.
Παντελής Κωνσταντινίδης
http://paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=16U9FQ8FI&extLang=
Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει, ότι ο Παντελής Κωνσταντινίδης υπέβαλλε σήμερα την παραίτησή του, η οποία και έγινε αποδεκτή, από τη θέση του αντιπροέδρου και τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.
Δήλωση Παντελή Κωνσταντινίδη
Παραιτούμαι από τη θέση του αντιπροέδρου και τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ., τις οποίες μου έκαναν την τιμή ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. να μου αναθέσουν τα τελευταία δύο χρόνια, επειδή διαπίστωσα τις τελευταίες μέρες ότι υπάρχει διαφορά στην αντίληψη και τη φιλοσοφία για το σχεδιασμό της νέας περιόδου.
Θέλω να ευχαριστήσω τους επί δύο χρόνια συνεργάτες μου και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στη νέα σεζόν.
Παντελής Κωνσταντινίδης
http://paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=16U9FQ8FI&extLang=
- Μπαρκαρούτσος
Απ'ό,τι φαίνεται, θίχτηκε που (εκ)διώχθηκε ο Boloni...
Και μάλλον θα άκουσε το όνομα του χελι-Δώνη και θα έκανε
!
Αν είναι έτσι, καλά έκανε κι έφυγε...
Και μάλλον θα άκουσε το όνομα του χελι-Δώνη και θα έκανε

Αν είναι έτσι, καλά έκανε κι έφυγε...
+ κ απο μενα... φτανει ρε παιδια, τι χλευαζετε απορω (?)Parolos έγραψε:+1 ρε..KilledByDeath_4 έγραψε:Τελικα ο μονος εκει μεσα εδω και 5 χρονια που τιμαει τα παντελονια του ειναι ο Σβουρας. Ρισπεκτ απο μενα, απεδειξε πολλα σημερα και νομιζω πολλοι καταλαβαν οτι αδικως σε χλευαζαν.
Παντελονάτος..
Θαρρεις κ αν ηταν αλλος θα μπορουσε να κανει κατι παραπανω με τα δεδομενα που υπαρχουν!
Το μονο που δεν μπορω να καταλαβω εγω ειναι γιατι να υπαρχει μισθος για τη θεση προεδρου κ αντιπροεδρου! Οσον αφορα τη θεση του τεχνικου διευθυντη καλα κανει η ΠΑΕ και πληρωνει!
Τεσπα ...απλα χαλαρωστε γιατι ο Σβουρας εχει προσφερει και ως ποδοσφαιριστης! Δεν χρειαζεται να χτυπαμε καποιον οταν τον βλεπουμε αδυναμο και οταν λεω αδυναμο αναφερομαι στο -οχι δυναμικο- προφιλ του!
Φτανει γιατι πολυ κραξαμε το τελευταιο διημερο... Δικαιολογημενα, ΑΛΛΑ...
...Ας φυγει σαν φιλος!
Γεια σου Παντελη και καλη σταδιοδρομια!
Καλώς ή κακώς πρέπει να αδειάζει το τοπίο από όσα άφησε πίσω του ο Ζ.
Μαγκιά σου που έφυγες τώρα, με ψηλά το κεφάλι.
Ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες. Δεν ήταν πολλά, αλλά όλοι λένε ότι προσπάθησες σκληρά για το καλό της ομάδας.
ΥΓ: Ελπίζω να μην γυρίσεις ως πρόεδρος...
Μαγκιά σου που έφυγες τώρα, με ψηλά το κεφάλι.
Ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες. Δεν ήταν πολλά, αλλά όλοι λένε ότι προσπάθησες σκληρά για το καλό της ομάδας.
ΥΓ: Ελπίζω να μην γυρίσεις ως πρόεδρος...
Πέρυσι τέτοιο καιρό, κάποιος πήγε και "έψησε" τον Λάζλο να έρθει στον ΠΑΟΚ. Πρόπερσι ένας άλλος, έψησε και έφερε τον Μπερέτα.
Νομίζω ήταν ο ίδιος που έφερε και τον Κούτσια, τον οποίον ο πρώτος, (αυτός που έψησε τον Λάζλο) ξεφορτώθηκε γλυτώνοντας κάπου 400 χιλιάρικα στέλνοντάς τον πίσω στην Κρήτη (και εξασφαλίζοντας ένα 45% αν και όταν μεταπωληθεί ο παίκτης), αφού πρώτα μας απάλλαξε από τον Σαβίνι (που έφερε αυτός που έφερε τον Μπερέτα) ο οποίος είχε στρογγυλοκαθίσει στο συμβόλαιό του.
Αυτά τα έκανε μέσα σε δύο μήνες περίπου.
Ο Σβούρας ήταν ο αθόρυβος κυματοθράυστης που άκουσε περισσότερα απ' ό,τι έκανε.
Μεγάλος παζαρτζής, καθιέρωσε τα συμβόλαια στυλ Σπαντάτσιο: έλα για μισή σεζόν και αν μας κάνεις σε κάνουμε διετές.
Κρίμα που φεύγει.
Νομίζω ήταν ο ίδιος που έφερε και τον Κούτσια, τον οποίον ο πρώτος, (αυτός που έψησε τον Λάζλο) ξεφορτώθηκε γλυτώνοντας κάπου 400 χιλιάρικα στέλνοντάς τον πίσω στην Κρήτη (και εξασφαλίζοντας ένα 45% αν και όταν μεταπωληθεί ο παίκτης), αφού πρώτα μας απάλλαξε από τον Σαβίνι (που έφερε αυτός που έφερε τον Μπερέτα) ο οποίος είχε στρογγυλοκαθίσει στο συμβόλαιό του.
Αυτά τα έκανε μέσα σε δύο μήνες περίπου.
Ο Σβούρας ήταν ο αθόρυβος κυματοθράυστης που άκουσε περισσότερα απ' ό,τι έκανε.
Μεγάλος παζαρτζής, καθιέρωσε τα συμβόλαια στυλ Σπαντάτσιο: έλα για μισή σεζόν και αν μας κάνεις σε κάνουμε διετές.
Κρίμα που φεύγει.
Τον Κούτσια τον έφερε ο Ζήσης;;
Μάλιστα..
Ο Σαβίνι είναι εκείνος που ήρθε ως σέντερ μπακ και ως σέντερ μπακ σε έβγαλε πρώτο στα πλειοφ από την τέταρτη αγωνιστική και με μηδέν παθητικό;
Τέλος, πράγματι θέλει μεγάλη οξυδέρκεια και διορατικότητα η τοποθέτηση ποσοστού μεταπώλησης στον Κούτσια.
Μάλιστα..
Ο Σαβίνι είναι εκείνος που ήρθε ως σέντερ μπακ και ως σέντερ μπακ σε έβγαλε πρώτο στα πλειοφ από την τέταρτη αγωνιστική και με μηδέν παθητικό;
Τέλος, πράγματι θέλει μεγάλη οξυδέρκεια και διορατικότητα η τοποθέτηση ποσοστού μεταπώλησης στον Κούτσια.
- Μπαρκαρούτσος
Με Leonardo δεν έγινε αυτό;;DC έγραψε:Μεγάλος παζαρτζής, καθιέρωσε τα συμβόλαια στυλ Σπαντάτσιο: έλα για μισή σεζόν και αν μας κάνεις σε κάνουμε διετές.
Ρομάν .... και ο Σπαντάσιο και ο Λεονάρντο ήρθαν Σεπτέβριο και έφυγαν Δεκέμβριο. ΙΣΩΣ (ποτέ δεν ξέρεις) με άλλον ΤΔ ακόμα να τους πληρώναμε. Ίσως και όχι.
Τον Σαβίνι μετά το τέλος της σεζόν που βγήκαμε 1οι στα po, τον παρακαλούσαμε να λύσει το συμβόλαιο, κάτι που έγινε έναν χρόνο μετά. Αυτή είναι η κουβέντα που κάνουμε και όχι αν ήξερε ή όχι μπάλα ο Σαβίνι.
Δεν είμαι ο δικηγόρος του Σβούρα φίλε, ούτε γκόμενα με έχει.
Γεγονότα ανέφερα. Εσύ άποψη. Όχι ότι είναι κακό ...
Ο Κούτσια ήρθε με ΤΔ τον Ζήση. Για οξυδέρκειες και διορατικότητες δεν μπορά να πω πολλά. Ίσως κάποιος εξυπνότερος από τον Σβούρα, να έπαιρνε και το 1.800.000 πίσω. Μάλλον έχεις δίκιο.paok87 έγραψε:Τον Κούτσια τον έφερε ο Ζήσης;;
Μάλιστα..
Τον Σαβίνι μετά το τέλος της σεζόν που βγήκαμε 1οι στα po, τον παρακαλούσαμε να λύσει το συμβόλαιο, κάτι που έγινε έναν χρόνο μετά. Αυτή είναι η κουβέντα που κάνουμε και όχι αν ήξερε ή όχι μπάλα ο Σαβίνι.
Δεν είμαι ο δικηγόρος του Σβούρα φίλε, ούτε γκόμενα με έχει.
Γεγονότα ανέφερα. Εσύ άποψη. Όχι ότι είναι κακό ...
Γιατί δεν αναφέρεις και τα άλλα γεγονότα και να μας πεις ποιος έφερε παίκτες όπως ο Ζλάταν, ο Βιειρίνια, ο Λίνο, ο Βιτόλο κτλ;;;