19. Alexander Jeremejeff

Απάντηση
black death

Re: 19. Alexander Jeremejeff

Δημοσίευση από black death »

@giapas Απορω με το τελευταίο σχόλιο πάντως. Πιστευω και το ροναλντο το φαινομενο να φερναμε θα το χαναμε το πρωταθλημα :lol:
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Καλός ο Αλεξ καλός ο Γιακουμ αλλά έναν σαν τον λατινο την Μπέτις θέλω ρε γαμωτο
These users thanked the author DamoN for the post (total 2):
Franky, navigator11
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Έχουν περάσει φορ από τον ΠΑΟΚ που έκαναν ότι ήθελε ο προπονητής, πίεση, κλεψίματα, μοίρασμα της μπάλας, κεφαλιές, μάχες και γκολ δεν έβαζαν και στα μάτια μας ήταν αποτυχημένοι. Ε ο Γιερεμέγιεφ είναι το αντίθετο. Είναι εκεί που πρέπει για να βάλει 1 γκολ ανά 2-3 παιχνίδια, αλλά κάθε φορά που παίζει η ομάδα χάνει την πίεση, την κατοχή, το κέντρο και όλο το παιχνίδι μας είναι για το ανάθεμα.

Έναν που να τα κάνει και τα 2 θέλουμε. Ο Γιακουμάκης ήταν καλός στο πρώτο μισό. Ας βρουν έναν καλύτερο Γιακουμάκη, και έναν σαν τον Γιακουμάκη να τους κλείσουν για πρώτους 2 και ας είναι ο Γιερεμέγιεφ τρίτος.

Είναι ποδοσφαιριστής, μπορεί να προσφέρει, απλά όχι για 2ος.

Παίρνει 200Κ και παίζει για αυτά που πληρώνεται. Μπράβο του. Ώρα να δώσουμε 10 φορές αυτά που παίρνει για να φέρουμε έναν που να παίζει 10 φορές καλύτερα.
These users thanked the author gika for the post:
Franky
giapas

Δημοσίευση από giapas »

renegade έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 17:10 Καταρχάς νομίζω ότι όταν παίζει ο Γερε έναντι του Γιακουμάκη σε παιχνίδια εκτός των ντέρμπι, δίνει πολλά περισσότερα από τον κρητικό.
Εγώ πάλι βαρέθηκα τους επιθετικούς τύπου Σουγκλάκου.
Θέλω έναν λίγο πιο αθλητικό γερεμεγεφ. Όχι για να κερδίζει μονομαχίες αλλά για να μπορώ να παίξω επιτέλους με τον επιθετικο μου στον χώρο.
Πέρα από όλα αυτά όμως ο γερεμεγεφ δεν ήταν μια value for money επιλογή. Ήταν μια επιλογή που πρόσφερε ασχέτως αν παίρνει 200.000 ή 2.000.000
Ήταν ίσως η πιο επιδραστικη χειμερινή μεταγραφή επί λουτσέσκου... σίγουρα ήταν πιο επιδραστικη από του Ζαφείρη
Εγώ συμφωνώ και το λέω από πέρυσι. Ότι είναι τρομερό να έχεις ως απάντηση στο high press του γαυρου πχ, τη βαθιά μπαλιά από τον Μιχαηλίδη και να μην έχεις έναν επιθετικό από τους 3 να παίζει στο χώρο. Να μπορεί να περάσει σε σπρίντ ένα αντίπαλο στοπερ.
Αλλά τα συστήματα του προπονητή μας δεν έχουν τέτοια περσονα . Τι να κάνουμε.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

DamoN έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 17:23 Καλός ο Αλεξ καλός ο Γιακουμ αλλά έναν σαν τον λατινο την Μπέτις θέλω ρε γαμωτο
τον κουτσο ερναντεσ λες;
These users thanked the author embuji for the post:
DamoN
Άβαταρ μέλους
Mirko

Δημοσίευση από Mirko »

Ειναι αποτυχια σαν συλλογος να φερνουμε παικτες σαν τον Γερεμεγεφ και να μην εξελισσουμε δικους μας οπως ο Μυθου. Με το που ηρθε, θαφτηκε ο Μυθου. Αυτο χρεωνεται στα αρνητικα του Ρασβαν.
Άβαταρ μέλους
paokkerkir

Δημοσίευση από paokkerkir »

Εντάξει, πιάσαμε πάλι το αφήγημα πως ο κακός Ρασβάν καίει τους μικρούς, αλίμονο.

Όσο για τον φίλο που λέει πως βλέπει δυο ίδιους παίχτες στον Γερεμεγεφ και στον Μύθου με μόνη διαφορά την ηλικία, αν αυτό ίσχυε θα έπαιζε ο Μύθου.
These users thanked the author paokkerkir for the post:
paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
Mirko

Δημοσίευση από Mirko »

paokkerkir έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 18:03 Εντάξει, πιάσαμε πάλι το αφήγημα πως ο κακός Ρασβάν καίει τους μικρούς, αλίμονο.

Όσο για τον φίλο που λέει πως βλέπει δυο ίδιους παίχτες στον Γερεμεγεφ και στον Μύθου με μόνη διαφορά την ηλικία, αν αυτό ίσχυε θα έπαιζε ο Μύθου.
Η βιασυνη υπερασπισης του προπονητη σε καθε σχολιο ειναι τρομερη παντως. Λες και δεν ειναι γεγονος οτι δεν τα παει καλα με τους μικρους, αλλα εδω δεν ειμαστε για να πεισουμε ο ενας τον αλλον παρα μονο να κανουμε ενα διαλογο.

Ο Μυθου δεν επαιζε οχι λογω αξιας, αλλα λογω αντιληψης του προπονητη οπως εχει κανει στο παρελθον με πολλους νεοτερους οπου επαιζαν παλαιμαχοι αντι αυτων.
Άβαταρ μέλους
paokkerkir

Δημοσίευση από paokkerkir »

Mirko έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 18:08
paokkerkir έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 18:03 Εντάξει, πιάσαμε πάλι το αφήγημα πως ο κακός Ρασβάν καίει τους μικρούς, αλίμονο.

Η βιασυνη υπερασπισης του προπονητη σε καθε σχολιο ειναι τρομερη παντως. Λες και δεν ειναι γεγονος οτι δεν τα παει καλα με τους μικρους, αλλα εδω δεν ειμαστε για να πεισουμε ο ενας τον αλλον παρα μονο να κανουμε ενα διαλογο.

Ο Μυθου δεν επαιζε οχι λογω αξιας, αλλα λογω αντιληψης του προπονητη οπως εχει κανει στο παρελθον με πολλους νεοτερους οπου επαιζαν παλαιμαχοι αντι αυτων.
Καμία υπεράσπιση, και κανένα γεγονός (ειδικά όταν οι μικροί που βγάλαμε βγήκαν κυρίως από αυτόν)

Άποψη σου.

Λάθος, αλλά άποψη σου.
These users thanked the author paokkerkir for the post (total 2):
ΚΩΣΤΑΣ2019, paok apo epilogi
Demir

Δημοσίευση από Demir »

γουσταρω οσο τιποτα να βλεπω μικρους, αλλα οταν ειναι ετοιμοι και ικανοι να παιξουν.. δεν υπαρχει ετοιμος για πρωτη ομαδα παικτης μυθου..
επιπλεον οι τελευταιες εμφανισεις ειναι απαραδεκτες σε καθε τομεα παιχνιδιου.. σιγουρα εχει ταλεντο αλλα θελει παρα πολυ δουλεια για να παρει ρολο πανω απο 3ος φορ, ακομα και απο τον σουηδο..
τι να πεις για τον γιερεμεγιεφ που ηρθε και ολοι ουρλιαζαμε και πραγματικα αποδιδει πανω απο καθε προσδοκια..
επιπλεον δεν ηρθε για βασικος , απλα ο γιακουμακης εχει χασει 2 μηνες απο τους 3 τελευταιους και οταν ηταν καλα εκανε επανενταξη... εχουμε να τον δουμε απο τον φλεβαρη και πιο πριν ηταν παλι τραυματιας..
These users thanked the author Demir for the post:
ΚΩΣΤΑΣ2019
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

gika έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 17:34 Έχουν περάσει φορ από τον ΠΑΟΚ που έκαναν ότι ήθελε ο προπονητής, πίεση, κλεψίματα, μοίρασμα της μπάλας, κεφαλιές, μάχες και γκολ δεν έβαζαν και στα μάτια μας ήταν αποτυχημένοι. Ε ο Γιερεμέγιεφ είναι το αντίθετο. Είναι εκεί που πρέπει για να βάλει 1 γκολ ανά 2-3 παιχνίδια, αλλά κάθε φορά που παίζει η ομάδα χάνει την πίεση, την κατοχή, το κέντρο και όλο το παιχνίδι μας είναι για το ανάθεμα.

Έναν που να τα κάνει και τα 2 θέλουμε. Ο Γιακουμάκης ήταν καλός στο πρώτο μισό. Ας βρουν έναν καλύτερο Γιακουμάκη, και έναν σαν τον Γιακουμάκη να τους κλείσουν για πρώτους 2 και ας είναι ο Γιερεμέγιεφ τρίτος.

Είναι ποδοσφαιριστής, μπορεί να προσφέρει, απλά όχι για 2ος.

Παίρνει 200Κ και παίζει για αυτά που πληρώνεται. Μπράβο του. Ώρα να δώσουμε 10 φορές αυτά που παίρνει για να φέρουμε έναν που να παίζει 10 φορές καλύτερα.
Συγνώμη αλλά αν συνδιασεις αυτά τα 2 χαρακτηριστικα μιλάμε για φορ με κόστος 7ψηφιο.

Δεν υπάρχει τέτοιο φορ στην Ελλάδα.

Υγ Άρα και ο Πριγιοβιτς φορ των 200.000 ήταν. Απορώ γιατί ακόμα τον επικαλουμαστε.
San4

Δημοσίευση από San4 »

Παιδιά τι κάνει καλύτερα ο γιερεμεγιεφ από τον μύθου ; Έβαλε 9 γκολ και τι άλλο;

Αυτό ακριβώς δίνει και ο μύθου. Τελειώματα.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

giapas έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 17:48
renegade έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 17:10 Καταρχάς νομίζω ότι όταν παίζει ο Γερε έναντι του Γιακουμάκη σε παιχνίδια εκτός των ντέρμπι, δίνει πολλά περισσότερα από τον κρητικό.
Εγώ πάλι βαρέθηκα τους επιθετικούς τύπου Σουγκλάκου.
Θέλω έναν λίγο πιο αθλητικό γερεμεγεφ. Όχι για να κερδίζει μονομαχίες αλλά για να μπορώ να παίξω επιτέλους με τον επιθετικο μου στον χώρο.
Πέρα από όλα αυτά όμως ο γερεμεγεφ δεν ήταν μια value for money επιλογή. Ήταν μια επιλογή που πρόσφερε ασχέτως αν παίρνει 200.000 ή 2.000.000
Ήταν ίσως η πιο επιδραστικη χειμερινή μεταγραφή επί λουτσέσκου... σίγουρα ήταν πιο επιδραστικη από του Ζαφείρη
Εγώ συμφωνώ και το λέω από πέρυσι. Ότι είναι τρομερό να έχεις ως απάντηση στο high press του γαυρου πχ, τη βαθιά μπαλιά από τον Μιχαηλίδη και να μην έχεις έναν επιθετικό από τους 3 να παίζει στο χώρο. Να μπορεί να περάσει σε σπρίντ ένα αντίπαλο στοπερ.
Αλλά τα συστήματα του προπονητή μας δεν έχουν τέτοια περσονα . Τι να κάνουμε.
Αν κάτι θα γκρίνιαζα με τους φορ, θα ήταν αυτό που λέτε και οι δυο συν κάτι ψιλά παραπάνω. Μπρέιθγουέιτ και ο ευέλικτος εκτός περιοχής Άκπομ έχουν τεράστια απόσταση από τα, και ψιλοαγγούρια θα τα έλεγα, τρία φορ. Δεν είναι μόνο να φύγει στον χώρο, αλλά και να συνδυαστεί σωστά με τους τρεις μπροστά ή και να δημιουργήσει μόνος του φάσεις, σύμφωνα και με το γρήγορο transition που παίζουμε όταν βρούμε ευκαιρία. Μου δίνεται η εντύπωση ότι το γκολ που είχε βάλει, για παράδειγμα, ο Πρίγιοβιτς στη χάρτινη στην Τούμπα, που είχε εκμεταλλευτεί κακή κεφαλιά προς τα πίσω και είχε φύγει λίγο κάτω από τη σέντρα φτάνοντας μέχρι την περιοχή, κανένα από τα τρία σημερινά φορ δεν μπορεί να το βάλει γιατί θα τον πιάσουν με άνεση μέχρι τα μισά της διαδρομής ή θα κάνει λάθος κοντρόλ. Είναι αποκλειστικά για μέσα στην περιοχή συν κάποιες δουλειές εκτός.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

San4 έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 18:59 Παιδιά τι κάνει καλύτερα ο γιερεμεγιεφ από τον μύθου ; Έβαλε 9 γκολ και τι άλλο;

Αυτό ακριβώς δίνει και ο μύθου. Τελειώματα.
Δες στο γκολ του ζιφκο με τον γαύρο στην Τούμπα...από την αρχή της φάσης
These users thanked the author renegade for the post (total 2):
astral, paokkerkir
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”