Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026
Τι θα μας λείψει εάν φύγει και ο Κόλεφ; Θα έχουμε λιγότερες επαφές στο φίλε ανενόχλητοι;
Ο Χατζηαντωνίου έχει κάνει φανταστική δουλειά στην Καλαμάτα...είναι κόουτς με μεγάλη πετοσφαιρική παιδεία, θέλει να είναι Θεσσαλονίκη και έχει μεγάλες φιλοδοξίες...θεωρώ ότι είναι πολύ καλό πακέτο από τη στιγμή που δεν μπορείς να βρεις μεγάλο όνομα τη δεδομένη στιγμή...Πάντως και μόνο που αποχώρησε ο λούζερ Σκοπιανός η ομάδα ανέβηκε επίπεδο
Δεν είναι εύκολο να πάμε μόνο με Τακουρίδη και τον Αμερικανό. Ο Κόλεφ έχει μια σταθερότητα σε επίθεση και μπλοκ, όπου δεν είναι και το δυνατό μας σημείο το τελευταίο, συνεπώς θα αποδυναμωθούμε περισσότερο. Και κρίνοντας από το παρελθόν του Ουόλς, αν έρθει, δεν ξέρω αν η ζυγαριά μεταξύ του Ουόλς/Τακουρίδης ή Κόλεφ/Γαλιώτος θα είναι υπέρ των πρώτων.delos15 έγραψε: Κυρ 07 Δεκ 2025, 18:47 Τι θα μας λείψει εάν φύγει και ο Κόλεφ; Θα έχουμε λιγότερες επαφές στο φίλε ανενόχλητοι;
Θέλω καλύτερο παίχτη στην πάσα αλλά ναι δε ξέρω αν ο Γουόλς τώρα θα προσφέρει πολλά περισσότερα από Γαλιωτο....Καλύτερα να επικεντρωθούμε στον προπονητή ...