Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Patron

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II

Δημοσίευση από Patron »

....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Patron την Τρί 31 Δεκ 2024, 12:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Νομικός εδώ μέσα είναι ο Kap.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π

Δημοσίευση από Azrael »

Logistis έγραψε:
aivas19 έγραψε:Σε συνεχεια του ποστ μου για τον Τζορμπα, πηγε να κλάψει στο σπορφμ τους τα ειπε μεσα στο σπιτακι τους οταν το σκπδ ο Τσικαστσου ελεγε για συμμορια. Ξυπνησες αλλα ειναι αργα
Το άκουσα κι εγώ μόλις τώρα. Πρώτη φορά ακούω τον Τσορμπα να ουρλιάζει. Ο άλλος ο βάζελος ο Τσουτσικας πιστό σκυλακι που υπηρετεί τα αφεντικά του. Αν ο Τσορμπα έχει αξιοπρέπεια θα πρέπει να αποχωρήσει άμεσα από το συγκεκριμένο βοθροράδιο. Άντρο προπαγάνδας και διαστρέβλωσης της αλήθειας.

Δεν τον ηξερα αυτον τον βαζελο αρδ. Απο οτι διαβασα ειναι ο διευθυντης του sport fm. Μεγαλος λακαμας.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Αν συγκρίνουμε με τις δυο προηγούμενες φορές , και εννοώ το χαρτί στον γαυρο και το οφσαιντ στο χαρτί , συν την πολυιδιοκτησία φυσικά, τα πράγματα φαίνονται κάπως διαφορετικά.
Νομίζω πως εχουν κανει μλκια με την ποινή σε αυτόν που δεν ήταν καν εκεί, και αυτό θα χρησιμοποιηθεί. Επίσης , τότε ένα ολοκληρο συστημα ήταν εναντίον μας, τώρα διαβάζεις και αλλόθρησκους να λένε πως η ποινή θα μειωθεί , πως είναι απαράδεκτη κλπ. Μόλις διαβαζα σε μεγάλο σαιτ πως ο ΠΑΟΚ θα παίξει με ΑΕΚ και ΠΑΟ χωρίς τον Λου γιατί περιμένει την εφεσεων και μαλλον θα μειωθεί η ποινή.
Σε κάθε περίπτωση, όσο ικανοί ή ανίκανοι είναι οι διοικούντες την ομάδα μας , πιστεύω οτι από εμας τα ξέρουν λίγο καλύτερα τα πράγματα..
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Φίλε Χωρικέ, για το νομικό τμήμα θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Αποδεδειγμένα πήγε απροετοίμαστη και παρακαλούσε να μη μας τιμωρήσουν έδρα για εκτεταμένα επεισόδια, ο ορισμός της εκτός τόπου και χρόνου υπεράσπισης.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

aivas19 έγραψε:Σε συνεχεια του ποστ μου για τον Τζορμπα, πηγε να κλάψει στο σπορφμ τους τα ειπε μεσα στο σπιτακι τους οταν το σκπδ ο Τσικαστσου ελεγε για συμμορια. Ξυπνησες αλλα ειναι αργα
Υπάρχει κάπου;

Edit: https://www.youtube.com/watch?v=_a-ZbWMbogk
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Μήνυση στον τσουτσίκα για δυσφήμηση θα κάνουμε η θα συνεχίσουμε να παίζουμε τους λόρδους στην ουγκάντα της ευρώπης;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB v2 την Τρί 31 Δεκ 2024, 14:14, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Azrael έγραψε:
Logistis έγραψε:
Το άκουσα κι εγώ μόλις τώρα. Πρώτη φορά ακούω τον Τσορμπα να ουρλιάζει. Ο άλλος ο βάζελος ο Τσουτσικας πιστό σκυλακι που υπηρετεί τα αφεντικά του. Αν ο Τσορμπα έχει αξιοπρέπεια θα πρέπει να αποχωρήσει άμεσα από το συγκεκριμένο βοθροράδιο. Άντρο προπαγάνδας και διαστρέβλωσης της αλήθειας.

Δεν τον ηξερα αυτον τον βαζελο αρδ. Απο οτι διαβασα ειναι ο διευθυντης του sport fm. Μεγαλος λακαμας.
Βρίζει συστηματικά Λουτσέσκου και Σβούρα τα απογεύματα, πριν από το γεγονός ακόμα. Είναι μεγάλη φανάτα.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

jibbie έγραψε:Φίλε Χωρικέ, για το νομικό τμήμα θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Αποδεδειγμένα πήγε απροετοίμαστη και παρακαλούσε να μη μας τιμωρήσουν έδρα για εκτεταμένα επεισόδια, ο ορισμός της εκτός τόπου και χρόνου υπεράσπισης.
Πιθανώς εν προκειμένω να πέταξαν αετό. Δεν έχω, η αλήθεια, καθόλου εικόνα από τη "διαδικασία". Τον jibbie τουλάχιστον τον εμπιστεύομαι ως προς τη σοβαρότητά του εδώ μέσα.
Θυμάμαι ακόμα πάντως στην πρωτόδικη εκδίκαση της υπόθεσης δραπέτευσης του πουστόγαυρου το '18 (νομίζω πως αυτή ήταν) που ξαφνικά ενημέρωσε η μανδαμ προεδρεύσασα σ-κωλ-αρικη τη νομική μας εκπροσώπηση πως είχε στείλει (κατευθυνόμενο) συμπληρωματικό μπάλωμα για να ... ξεδιαλύνει το τοπίο ως προς το τι στον πούτσο είχε κάνει σε εκείνο το παιχνίδι -ιλαροτραγωδία ο γαμώσπιτος ο αρετόπουστας - θυμάστε ότι το φύλλο αγώνα τότε ήταν για γέλια και για κλάματα, λέγοντάς τους "έχετε μισή ώρα να εξετάσετε τη συμπληρωματική έκθεση, δε χρειάζεται περισσότερος χρόνος, έμπειροι είστε " ενώ οι δικοί μας ζητούσαν αναβολή.
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ο πούτσικας εν τω μεταξύ ξεροστάλιαζε κάθε βδομάδα την περασμένη σεζόν καθ' όλη τη διάρκεια των play offs για να τσιμπουκώνει τη ... σίγουρη και με την αξία της b2b πρωταθλήτρια αεχ και βρέθηκε με την ραζβανοψωλή στον πάτο από το πουθενά! :lol:
Στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος είχε πάθει πολλαπλά εγκεφαλικά, βλέποντας προς τα πού πήγαινε το πράγμα, ειρωνευόμενος μέχρι και το παιχνίδι μας στην Λαμία τον ΠΑΟΚ. "Κατέρρευσε ως συνήθως ο ΠΑΟΚ, είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορεί να κοντράρει αυτήν την αεχ" κοκ
Μπαααααχαχαχαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ισχυει αυτο που γραφτηκε οτι οι δικαστες εχουν οριστει απο την προηγουμενη διοικηση της ΕΠΟ; Ποσα χρονια κραταει αυτο; Ποτε μπορουν να αλλαξουν οι επιλογες;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II

Δημοσίευση από aivas19 »

cellophan έγραψε:
Azrael έγραψε:
Logistis έγραψε: Το άκουσα κι εγώ μόλις τώρα. Πρώτη φορά ακούω τον Τσορμπα να ουρλιάζει. Ο άλλος ο βάζελος ο Τσουτσικας πιστό σκυλακι που υπηρετεί τα αφεντικά του. Αν ο Τσορμπα έχει αξιοπρέπεια θα πρέπει να αποχωρήσει άμεσα από το συγκεκριμένο βοθροράδιο. Άντρο προπαγάνδας και διαστρέβλωσης της αλήθειας.

Βρίζει συστηματικά Λουτσέσκου και Σβούρα τα απογεύματα, πριν από το γεγονός ακόμα. Είναι μεγάλη φανάτα.

Βαρυς ο πονος του απο τον Λουτσε. Εκανε χειρονομιες λεει. Τον πονεσε η χειρονομια μαλλον. Γαργαρα για Αλμειδα «τα ειπαμε περσι».
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

jibbie έγραψε:Φίλε Χωρικέ, για το νομικό τμήμα θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Αποδεδειγμένα πήγε απροετοίμαστη και παρακαλούσε να μη μας τιμωρήσουν έδρα για εκτεταμένα επεισόδια, ο ορισμός της εκτός τόπου και χρόνου υπεράσπισης.
Τί να πω; δεν ξέρω.Πάντως όταν είχαν σφίξει τα γάλατα, Μπαλτάκο είχαμε παρει, οτι κι αν σημαίνει αυτό, ίσως εχεις δίκιο
PAOKKOMOTINI4

Δημοσίευση από PAOKKOMOTINI4 »

Ακόμα να γίνει μήνυση σε αυτό το σκουπιδοβαζελο Τσούτσικα;;;
Ιβαν διάβασε την ανακοίνωση των συνδέσμων 100 φορές και διώξτε αυτούς που πρέπει μέσα από την ΠΑΕ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”