Αν όντως παίζεις με τον πόνο μας ρε φίλε ....Jairo έγραψε:απο δημοσιογράφους και απο ξερόλες...
Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
...τα σημάδια είναι ξεκάθαρα Δημήτρη μου αρκεί να τα βάλεις στη σειρά για να σου αποκαλυφτούν.
ΕΓΩ βλέπω καθαρά οτι σε κανένα εξάωρο απο τώρα θα σκάσει μεταγραφή.
χαλαρώστε ρε
χαλαρώστε ρε

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jairo την Πέμ 15 Σεπ 2022, 13:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πάντως είστε άδικοι, μεταγραφή κάναμε κατά κάποιο τρόπο, ανανεώσαμε τον κουτσια

Αυτή είναι η δική σου διαίσθηση ή έχεις και πληροφορίες;Jairo έγραψε:...τα σημάδια είναι ξεκάθαρα Δημήτρη μου αρκεί να τα βάλεις στη σειρά για να σου αποκαλυφτούν.
χαλαρώστε ρε
δέν έχω πληροφορίες βρε, απλά ξέρω να βλέπω.
εδώ θα είμαι και μετά τις 12.
Α το ριξαμε στο διαβασμα των σημαδιων;
Κοιτα αν ενα πραγμα και εμενα με κραταει σε εγρηγορση ειναι οτι ΚΑΝΕΙΣ απο την ΠΑΕ δεν εχει πει επισημα τελος οι μεταγραφες.
Ασε που πλεον πιο λογικο μου κανει να παρουμε φορ.
Κοιτα αν ενα πραγμα και εμενα με κραταει σε εγρηγορση ειναι οτι ΚΑΝΕΙΣ απο την ΠΑΕ δεν εχει πει επισημα τελος οι μεταγραφες.
Τι να σου πω ρε Jairo.
Ενα μακαρι να βλεπεις καλυτερα απο ολους μας, θα πω και θα το αφησω εκει.
Ενα μακαρι να βλεπεις καλυτερα απο ολους μας, θα πω και θα το αφησω εκει.
- thanos-xanthi
λες και θα εβγαινε ποτε να μιλησει κανενας απο την ΠΑΕ να πει τελος οι μεταγραφες
κανα βιντεακι οπως περυσι θα ειχαμε, οτι παμε να τα σηκωσουμε ολα, και οτι εδωσαν πολλα οπλα στον προπονητη
η καμια δηλωση Ιβαν οτι το ροστερ δεν εκλεισε
ας κανουν αυτο που πρεπει ως το τελος της προθεσμιας
κανα βιντεακι οπως περυσι θα ειχαμε, οτι παμε να τα σηκωσουμε ολα, και οτι εδωσαν πολλα οπλα στον προπονητη
η καμια δηλωση Ιβαν οτι το ροστερ δεν εκλεισε
ας κανουν αυτο που πρεπει ως το τελος της προθεσμιας
Γιατι να πει κανεις τελος? Για να υπαρξει τελος πρεπει να υπαρξει αρχη και η προηγουμεν αρχη ηταν πριν δυο μηνες...Ειπανε μηπως περσι ποτε τελος? Τα ιδια δεν ζουσαμε?nunies4 έγραψε:Α το ριξαμε στο διαβασμα των σημαδιων;
Πρόσεξε όμως μην εκτεθείς εσυ…γιατί τα γραπτά μένουν…scripta manent…Jairo έγραψε:δέν έχω πληροφορίες βρε, απλά ξέρω να βλέπω.
-
+++adman έγραψε:Σωστά φεύγει ο Κούτσιας. Πρώτα απ' όλα στον ΠΑΟΚ ήταν τρίτη επιλογή. Στα 18 του είναι πολύ σημαντικό ο παίκτης να πάρει ματς για να εξελιχθει και στον ΠΑΟΚ δεν θα τα έπαιρνε. Ο λόγος που πάει στον Βόλο είναι προφανώς γιατί έχει εγγυηθεί θέση βασικού και αυτό ενδιαφέρει την ομάδα μας. Τώρα να κάτσει στον ΠΑΟΚ για να παίξει σε περίπτωση που τραυματιστούν και οι 2 φορ μας, ως λύση ανάγκης δηλαδή είναι ανούσιο και για τον παίκτη και για την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ κοιτάει πώς θα οφεληθεί στο μέλλον από τον Κούτσια και είναι προτιμότερο να πάει κάπου που να παίζει και του χρόνου να επιστρέψει έτοιμος παίκτης με εμπειρίες, παρά να τον έχουμε στην περίπτωση που κάτι γίνει και ο παίκτης να μείνει στάσιμος. Ο Λουτσέσκου είπε ουσιαστικά ότι αν χρειαστεί θα παίξει παίκτης από την Β ομάδα. Θα βάλει τον Γκορντετζιάνι αν προκύψει κάποια ατυχία. Δηλαδή τόσο μεγάλη διαφορά πιστεύετε ότι θα έχει αν παίξει αυτός αντί του Κούτσια για ένα ματς; Τι είναι ο Κούτσιας, game changer; Τον είδαμε και στο ματς με λέφσκι. Το πρόβλημα προφανώς δεν είναι ότι φεύγει ο Κούτσιας. Το πρόβλημα είναι ότι οι 2 που έχουμε είναι ανεπαρκείς, οχι το τρίτο φορ.
Ας δούμε τις μεταγραφές από την καλή τους πλευρά τουλάχιστον. Οι μεταγραφές είχαν κλείσει πριν καν ξεκινήσουμε τους επίσημους αγώνες (ο Νάσμπεργκ είχε κλείσει πολύ νωρίτερα) και μειώσαμε κατά πολύ το μέσο όρο ηλικίας που χρόνια θέλουμε. Αυτό από μόνο του δείχνει σωστό προγραμματισμό. Το μέλλον θα δείξει το πόσο επιτυχημένες ήταν. Ας ελπίσουμε μέσα στην χρονιά 2 εκ των Μπίσεσβαρ, Καντουρί, Κουαλιάτα, Κωνσταντέλια, Αντρέ Ρικάρντο, Ζίφκοβιτς, Αγκούστο και Μπράντον να γίνουν το κατάλληλο 10 και εξτρέμ.
Δύο πράγματα δεν θα συμβούν ποτέ.
1)Ματς του ΠΑΟΚ χωρίς άγχος στα τελευταία λεπτά.
2)Χαλαρή τελευταία μέρα μεταγραφών χωρίς f5 και παπάδες (no offense priest).
1)Ματς του ΠΑΟΚ χωρίς άγχος στα τελευταία λεπτά.
2)Χαλαρή τελευταία μέρα μεταγραφών χωρίς f5 και παπάδες (no offense priest).
- hasio_john
Δίνουμε δανεικό τον Κούτσια στον Βόλο, ... στον Βόλο που μας ξεφτίλησε με τον Φερνάντες και τον έδωσε στην κούλα! Πέρα από αυτό, πες ότι (χτύπα ξύλο) έχουν αύριο μεθαύριο θέμα ο Τόμας ή ο Ολιβέιρα! Ποιος θα παίξει σέντερ φορ?
Πόσο περισσότερο γελοίοι μπορούμε να γίνουμε στα μεταγραφικά?
Καλύτερα θα τα πηγαίναμε εδώ στο ΠΑΟΚμάνια αν μας έβαζαν υπεύθυνους!
Πόσο περισσότερο γελοίοι μπορούμε να γίνουμε στα μεταγραφικά?
Καλύτερα θα τα πηγαίναμε εδώ στο ΠΑΟΚμάνια αν μας έβαζαν υπεύθυνους!