Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Dimg4 έγραψε:Πολυ ανανεωμενη η ομαδα, η σταδιακη ενσωματωση και διαχειριση των νεων παικτων οπως Φελιπε, Ραφα, Κωνσταντελιας, Κουαλιατα κλπ αξιζει συγχαρητηρια.
Οι αλλαγες πολυ σωστες, ο Μπισεσβαρ βοηθησε στο σωστο passing game και στο κρατημα μπαλας και οι υπολοιποι βοηθησαν στο σωστο timing. Με τον γυρισμο Βιερινια και Κουρτιτς η ομαδα θα ανεβει ακομα περισσοτερο.

Μία ώρα εκτός.
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ας μην ξαναμπαίνουμε στο ίδιο γαϊτανάκι...

Θα χαρούμε ρε πούστη μου μια νίκη με 3-0 εδώ μέσα;
Μη λέμε τα ίδια!

Είτε οι "υποστηρικτές", είτε οι "πολέμιοι", αν δεν έχετε κάτι νέο να πείτε, ή ουσιώδες, μην αναπαράγετε τα ίδια!!
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

Στην πρόβλεψη μου για τον πρώτο γύρο έχω πέσει έξω.

Πίστευα ότι μπορούσε με αυτό το υλικό να φτάσει Μουντιάλ αηττητος ασχέτως των ισοπαλιών που περίμενα να μας κόψουν βαθμούς.

Για τον συγκεκριμένο προπονητή πιστεύω ότι μπορεί να φτιάξει σύνολο που να σαρώσει στην Ελλάδα.

Το πρόβλημα του όμως που με έκαναν να απορώ αν είναι ακόμα εδώ δεν το διόρθωσε.

Είναι ύβρης ο Αουγκούστο στο 10 που είδαμε πολλάκις σε αυτό τον γύρο.

Είναι έγκλημα να έχεις κλειδώσει το ματς και να βάζεις Μπισε αντί των παιχτών που χρειάζονται χρόνο προσαρμογής, όπως Κουαλιατα, Ρικάρντο, πιο πριν ο Ντελιας και ούτω καθεξής.

Οι αλλαγές έχουν γίνει προβλέψιμες και το έχω δεδομενο ότι θα ρίξει την ταχύτητα της ομάδας για να "κλειδώσει" το ματς.

Αυτός ο Φ. Σουάρες ήταν ανέτοιμος πριν από 2 εβδομάδες?

Το συμπέρασμα που έχω εξάγει το καλοκαίρι δεν έχει αλλάξει και πιστεύω ότι δεν είναι ο κατάλληλος προπονητής που θα ήθελα στον Π.Α.Ο.Κ. για τα επόμενα 3-5 χρόνια, ασχέτως των επιτυχιών που μπορεί να φέρει σε θέμα τίτλων, ακόμη και το φετινό πρωτάθλημα.

Ο λόγος είναι η αδυναμία του να έχει ομαλή μετάβαση/ανανέωση του συνόλου διατηρώντας το "μενταλιτι" και το αξιόμαχο της ομάδας.

Αυτό θα μας δημιουργεί πρόβλημα στις ευρωπαϊκές προκρίσεις σε τουλάχιστον ομιλους που χρειαζόμαστε συνεχώς για τα επόμενα 5 χρόνια στον δρόμο προς την γιγάντωση.

Αν αντικατασταθεί σε αυτή την διακοπή δεν θα το θεωρήσω παράλογο, αν και δεν το βλέπω πιθανόν.

Αν αντικατασταθεί κάπου στον Μάρτη εφόσον έχει βγει από τους φετινούς αγωνιστικούς στόχους θα ήταν πιο λογικό, αν και πιστεύω ότι μπορεί να τους κατακτήσει παρά να τους χάσει.

Αν αντικατασταθεί στην αρχή μιας επόμενης προετοιμασίας (όχι κατά ανάγκη της επόμενης) το θεωρώ πιο πιθανόν, αλά θα είμαστε στο ίδιο έργο θεατές με τις "χαμένες" χρονιές.

Το μόνο που εύχομαι είναι όσο το δυνατόν λιγότερες μακροχρόνιες απώλειες για την ομάδα, ότι απόφαση κα να λάβει η διοίκηση.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Τότε πώς εξηγείται η περσινή καλή πορεία στο Conference; Στο τσακ αποκλειστήκαμε από τη Marseille, όταν σχεδόν όλοι είχαν την ομάδα ξεγραμμένη...
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Υπάρχει, όμως, και η λογική που λέει ότι η μεγάλη ανανέωση γίνεται φέτος.

Άρα του χρόνου, και αν τα πράγματα πάνε βάση σχεδίου, δεν θα χρειαστείς 11 μεταγραφές το καλοκαίρι αλλά 2-3.

Ως εκ τούτου θα υπάρχει ήδη η ομοιογένεια και η μετάβαση στην επόμενη χρονιά θα γίνει ομαλά και όμορφα.

Εγω θα επαναλάβω και σήμερα αυτό που λέω από την αρχή πάντως.

Υπομονή, ψυχραιμία, αυτοσυγκρατηση.

Το ταμείο θα γίνει στο τέλος της χρονιάς.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:
GINOLA έγραψε:Με διαφορά το χειρότερο τοπικ του φόρουμ.

Κάθε προσπάθεια για κανονική κουβεντούλα για τα πεπραγμενα του προπονητή χάνεται στην παράνοια του "ότι κάνει έχει δίκιο επειδή ξέρει και όταν αποδεχθεί ότι είχε άδικο πάλι δίκιο είχε,τα είχε προγραμματίσει ως άλλος professor του casa de papel" και του " ότι και να κάνει άδικο έχει, αν δεν ήταν εδω ,θα ήταν στην τριγλια και θα περνάμε το νταμπλ και αν κερδίζουμε πάλι λάθος κάνει και το νταμπλ να πάρει, άδικο έχει "

Simple as that , το παρόν τοπικ στο μυαλό μου είναι κλειδωμένο
Σ'ευχαριστω για το σχολιο αυτο, απο το μυαλο μου το πηρες. Δεν παλευονται οι φαν του Λουτσεσκου, αδυνατουν να καταλαβουν την εννοια της αυτοκριτικης. Θα ξαναμπουμε εδω μονο οταν χρειαστει να πανηγυρισουμε καποια επιτυχια, ως τοτε δεν αντεχεται.
Εσύ ειδικά έμπαινες για να πανηγυρίσεις, ναι! Με την καλή κουβέντα ήσουν.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Τι ασχολείσαι βρε συ
Εδώ ο άνθρωπος ρώτησε αν είναι μακακκας που θέλει να βάλει γκολ στον ΠΑΟΚ ο κουτσιας.
Έτσι για να νομίζει με το νου του ότι έχει ακόμα ένα επιχείρημα εναντίον του προπονητή.
Αυτός ο άνθρωπος που ήθελε η ομάδα του να δεχτεί γκολ δηλώνει ΠΑΟΚ.
Μετά τα win win situation προ ολίγων εβδομάδων είχαμε και αυτό σήμερα
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Δηλαδή μόνο εμείς οι αριθμομνήμονες οπαδοί θυμόμασταν το κάζο με το 4 1 του ημιχρόνου που έγινε 4 4 χωρίς να το καταλάβει κανείς και ο προπονητής έπρεπε να είναι χαλαρουίτα αλλά να τ'ακούει εάν γινόταν η στραβή;
Ε! ναι λοιπόν έβαλε τον Μπίσε (που δεν μπορεί να βγάλει ούτε μία κάθετη της προκοπής πια ή να κάνει ένα συμπαθητικό σουτ για να κλειδώσει το παιχνίδι και καλά έκανε).
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Τότε πώς εξηγείται η περσινή καλή πορεία στο Conference; Στο τσακ αποκλειστήκαμε από τη Marseille, όταν σχεδόν όλοι είχαν την ομάδα ξεγραμμένη...
Επιλογή διοργανώσεων και ξεζουμισμα των παιχτών για αυτές.

Επιβεβαίωση η εικόνα της ομάδας στο τέλος του πρωταθλήματος και πλευ ωχ.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

JohnDag έγραψε:Υπάρχει, όμως, και η λογική που λέει ότι η μεγάλη ανανέωση γίνεται φέτος.

Άρα του χρόνου, και αν τα πράγματα πάνε βάση σχεδίου, δεν θα χρειαστείς 11 μεταγραφές το καλοκαίρι αλλά 2-3.

Ως εκ τούτου θα υπάρχει ήδη η ομοιογένεια και η μετάβαση στην επόμενη χρονιά θα γίνει ομαλά και όμορφα.

Εγω θα επαναλάβω και σήμερα αυτό που λέω από την αρχή πάντως.

Υπομονή, ψυχραιμία, αυτοσυγκρατηση.

Το ταμείο θα γίνει στο τέλος της χρονιάς.

Ολιβέιρα, Τομας, Μπισεσβαρ, Καντουρι, Κουρτιτς, Νταντας, Βιεϊρίνια δεν θα είναι μάλλον μαζί μας του χρόνου.
Αντριγια πάει Μουντιάλ και το καλοκαίρι μπαίνει στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου.
Αουγκουστο ανανεωθηκε για να πωληθεί. Κουλιερακης-Ντελιας είναι παιδιά που μπορούν να φέρουν πρόταση από αυτές που απλά δεν μπορείς να αρνηθείς.

Πάλι 6-7 κινήσεις μίνιμουμ θα θελουμε το καλοκαίρι.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Oliveira -> Το CF που θα έρθει
Thomas (αν φύγει) -> Κούτσιας ή Γκορντεζιάνι
Biseswar -> Ντέλιας και Quagliata
El Kaddouri -> F. Soares
Kurtic -> Schwab ή Τσιγγάρας
Vieirinha -> R. Soares
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Έτσι όπως θα πάει η χρονιά το 90% αυτών των παικτών που αναφέρεις δεν θα είναι καν βασικοί μέχρι το τέλος της.

Οπότε τι είχαμε, τι χάσαμε η φάση.

Για Ντελια και Κουλιερακη δεν θεωρώ ότι θα φύγουν φέτος, τουλάχιστον ακόμα μια χρονιά θα είναι μαζί μας. Μακαρι και παραπάνω.

Επίσης, το ότι ο Αουγκουστο ανανεώθηκε για να πωληθεί είναι τελείως αυθαίρετο συμπέρασμα.

Ο παίκτης ανανέωσε γιατί είναι σημαντικός για την ομαδα.

Αν έρθει καλή πρόταση τότε ναι, το βλέπουμε.

Αν γίνουν 2 καλές κινήσεις τον Γενάρη είναι πολύ πιθανό η βασική 13-14αδα για του χρόνου να είναι έτοιμη από φέτος.

Ομοιογένεια και ομαλή μετάβαση.

Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Αν βρει καποιος ενα λογο που βαζει αυτον τον καημενο πλεον αγωνιστικα Μπισεσβαρ εστω και 10 λεπτα αντι για καποιον νεο παικτη που χρειαζεται ενσωματωση να τον ακουσω.
Το επιχειρημα "ναι αλλα εχει τον μικροτερο χρονο συμμετοχης" και οι ειρωνιες (που προφανως γινονται αποδεκτες) προς τις αντιθετες αποψεις, ειναι αστειο.
Δεν παει να εχει και τον μικροτερο χρονο συμμετοχης απο την Β, το οτι παιρνει 20αλεπτα σταθερα ενω ειναι για λυπηση και δεν παιρνει ο Κουαλιατα ή καποιος αλλος νεοτερος δειχνει παρα πολλα για το οτι ενω ειναι καλος προπονητης, ειναι μακραν ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ για το προτζεκτ που θελει ο ΠΑΟΚ.
Και δε μιλαω για τιτλους, μιλαω για το προτζεκτ με νεους παικτες.
Πειτε οτι θελετε αλλα ο Φελιπε, ο Ραφα και ο Κωνσταντελιας τον εχουν εκθεσει. Η εικονα μιλαει απο μονη της, η ομαδα με εξω (αναγκαστικα) Κουρτιτς, Μπισεσβαρ, Βιερινια ειναι εντελως αλλη ομαδα.
Ας ερθει με το καλο ενα φορ και ενα δεκαρι για να μην ξαναδουμε ΟΥΤΕ λεπτο τον αξιαγαπητο κατα τ'αλλα Μπισε στον οποιο δεν αξιζει αυτη η διαχειριση.
ΜΙΑ γ@μημενη πασα δεν εκανε σωστη, ΜΙΑ. Η ομαδα βλεπεις οτι λειτουργει τοσο ομορφα και εχει φρεσκαριστει και μπαινει ενας παλαιμαχος με το ζορι και βραχυκυκλωνει το passing game.
Το γιατι το ξερει ο ιδιος. Δε θελει και πολυ μυαλο βασικα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Κι εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να βάζει τον Biseswar για 15' αντί για τον Ricardo πχ.

Αλλά είναι λογικό να μην το καταλαβαίνω, διότι δεν είμαι προπονητής. Μόνο στο Football Manager (κι αυτό με μερικά quit/load).

Και, πολύ περισσότερο... ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.

Γι'αυτό και δεν πλάθω σενάρια. Γι'αυτό και δεν παραγνωρίζω όλα τα άλλα καλά που μπορεί να κάνει, θάβοντάς τα για να υπερτονίσω το ένα αρνητικό στοιχείο που παρατηρώ.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ρε φίλε ήμαρτον, ειλικρινά, σταμάτα, δεν αντέχεσαι άλλο...

Ποιος ασχολείται πλέον με τον Μπίσε; Μετάβαση κάνουμε, θέμα χρόνου είναι να σταματήσει να παίζει.

Θα φτάσει η στιγμή που δεν θα χρησιμοποιείται καθόλου και θα νομίζεις πως ο Λουτσέσκου σε διαβάζει εδώ μέσα και το έκανε επειδή τον έπεισες.

Φτάνει, όταν έρθει η ώρα θα αποχωρήσει μαζί με τον Αντρέ θέλοντας και μη αλλά πλέον είναι κρίμα να ρίχνεις εδώ μέσα σήμερα 22 γραμμές για παράπονα.

Όντως, κοίταξε το λίγο γιατί αν έχει μείνει κάποιο ψήγμα σοβαρότητας στα λόγια σου μέσα στη διακοπή σίγουρα θα χαθεί.

Δεν γίνεται ρε μαν όταν όλες οι γραμμές λειτούργησαν σήμερα υποδειγματικά κι ο τέταρτος μέχρι εχθές Βόλος δεν φάνηκε καν να ασχολείσαι με τον Μπίσεσβαρ. Σε λίγο θα διαβάσουμε πως η Τούμπα είναι άδεια εξαιτίας του και το αντιαισθητικό ποδόσφαιρο που παίζει.

Συγκρατήσου, μεταβατική χρονιά είναι, θα έχει κι άλλες ευκαιρίες να κράξεις.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Δεν ακούνε αυτά που λέει ο ρασβαν...δεν ακούνε
Αν άκουγαν και δεν είχαν την προκατάληψη που έχουν,θα καταλάβαιναν ότι ούτε τον εκθέτουν οι νέοι παίκτες,αλλά ούτε και τυχαία μπαίνουν και παίζουν
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”