Ε καλά ,διέψευσε η παε για Κασερες πάμε στον επόμενοinvincible έγραψε:denis cheryshev πάλι από Βιγιαρελ λενετι γίνεται θα μείνει χωρίς παίχτες η Βιγιαρεαλ μεσα σε μια μερα
Κλασικοί ΑΡΔ
Ε καλά ,διέψευσε η παε για Κασερες πάμε στον επόμενοinvincible έγραψε:denis cheryshev πάλι από Βιγιαρελ λενετι γίνεται θα μείνει χωρίς παίχτες η Βιγιαρεαλ μεσα σε μια μερα
Εγώ έστειλα στο τουιτερ..prax έγραψε:Εγώ πάντως του μπαμπελ το ινστα το έχω βομβαρδίσει κατά καιρούς..
Φίλε αυτό που θα γίνει και θα σκάσουνε όλοι τους από την ζήλεια και θα είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή… δεν ανακοινώθηκε ακόμη… περίμενε λίγο … λέγεται 9 εκ. από την ΕΡΤ για τρία χρόνια!!! η ΠΑΟΚαρα μας θα μπαίνει μέσο της ΕΡΤ τσάμπα σε όλα τα σπίτια από το τελευταίο κατσικοχώρι μέχρι την τελευταία βραχονησίδα και τσαμπα από την Χαβάη μέχρι την Αυστραλία όπου έχει Έλληνες τσάμπα όλοι θα βλέπουνε τον μεγάλο ΠΑΟΚ θα γονατίσουν και θα προσκυνάνε τον ΠΑΟΚ και θα γίνουν ΠΑΟΚτσιδες από την Αφρική μέχρι τον βοσκό πάνω στην βραχονησίδα!!! Θα βλέπεις θλιμμένα πρόσωπα στην ''αλήτικη Κυριακή'' να κλαίνε!!! Οργασμός!!! τρία χρόνια σκλαβιά για κάθε γαύρο έρχεται θα φοράνε όλοι ασπρόμαυρα παντού ΕΡΤ , OPEN παντού.pagotatzis έγραψε:Ε καλά ,διέψευσε η παε για Κασερες πάμε στον επόμενοinvincible έγραψε:denis cheryshev πάλι από Βιγιαρελ λενετι γίνεται θα μείνει χωρίς παίχτες η Βιγιαρεαλ μεσα σε μια μερα
Κλασικοί ΑΡΔ
Καλός ο Μπιελικ, πολύ καλή χρονιά στην Τσάρλτον. Ανέβηκαν Τσάμπιονσιπ. Παίζει σέντερ μπακ κ 6 αριMīngus έγραψε:Εξαιρετικά παικτακια η κ21 της Ρουμανίας. Ειδικά αυτό το εξτρεμακι ο Coman του Μπεκαλι, πολύ καλή περίπτωση.
Όπως επίσης ειδα και στην Πολωνία ένα αμυντικό χαφ, τον Μπιελικ που ανήκει στην Άρσεναλ και είναι παρόμοια περίπτωση με Τσουμπα.
ΠράγματιMīngus έγραψε:Εξαιρετικά παικτακια η κ21 της Ρουμανίας. Ειδικά αυτό το εξτρεμακι ο Coman του Μπεκαλι, πολύ καλή περίπτωση.
Όπως επίσης ειδα και στην Πολωνία ένα αμυντικό χαφ, τον Μπιελικ που ανήκει στην Άρσεναλ και είναι παρόμοια περίπτωση με Τσουμπα.
θα τον κουρεψουμε ρε συ ναβι, μην κολλας σε θεματα που λυνονται σε 1 δευτερο..navigator11 έγραψε:Επιτέλους παρουσία στο φόρουμ ρε!
Εγώ Μπάμπελ δε θέλω. Με μπορδοφουξ καούκα Τούμπα σαν παίχτης του ΠΑΟΚ δεν πατάει κανένας.
Τον Μαν θα εννοείςNapoli4 έγραψε:Νομιζω ο άλλος πιτσιρικας εξτρέμ της Ρουμανίας και της Στεάουα ειναι το μεγαλο ταλέντο... Ξεχναω το όνομά του. Φυσικά και ο γιος του Χατζι που παιζει στο 10 και σουτάρει απο παντού και με τα 2 ποδια... Εξαιρετική 3αδα...