33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από theo-drama »

sic-4 έγραψε:
pgetsos έγραψε:
Notorious4 έγραψε:Βλέπω όλοι μάχιμοι είστε ο ένας έχει να πατήσει 5 χρόνια αλλος 30 ματς άλλος 50 κατά τα άλλα μας πειράζει η κερκίδα και ο κακός ο φαρμακογλωσσος ο κόσμος.
Είπαμε

Άδεια από τη δουλειά Κυριακή και Πέμπτη από τη δουλειά και 50€ τρένο πήγαινε έλα για να έχουμε δικαίωμα να μιλάμε

Στο είπα και χθες, νέα Σμύρνη και περιστέρι εμείς οι...μάχιμοι καναπεδακηδες μια χαρά κερκίδα κάνουμε

Δε σε νοιάζει αν και πόσο φωναξα προχθές, μόνο αν έχω τα λεφτά και τον χρόνο για τρένο κάθε τρεις μέρες σε νοιάζει. Δε πειράζει...

Εννοειται πως η κερκιδα που κανετε οι νοτιοι στην νεα Σμυρνη και το Περιστερι εχει ιση αξια με τις κερκιδες ολης της χρονιας στην Τουμπα.
Αλλα προσωπικη μου αποψη ειναι πως ακομα και αυτος που δεν εχει παει ποτε στη ζωη του στο γηπεδο, ειτε γιατι δεν μπορει, ειτε γιατι δεν θελει, αλλα καυλωνει και δακρυζει με τον ΠΑΟΚ, ειναι εξ ισου ΠΑΟΚτσης με τον αλλον που γουσταρει τις εκδρομες και τα χιλιομετρα. Γνωριζω ανθρωπους που εχουν παει λιγες φορες γηπεδο αλλα εχουν κανει για τον ΠΑΟΚ περισσοτερα απ' οτι 1000 με διαρκειας.

Το κριτηριο της αγαπης για την ομαδα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η συχνοτητα παρουσιας στο γηπεδο.
++ Συμφωνω απολυτως.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

sic-4 έγραψε:
eorptol1 έγραψε:Εγώ είχα μπροστά μου 2 55 ρηδες στην 7 από το πρώτο λεπτό κράξιμο στους πάντες γύρω γύρω ηλικίες 25 30 35 με πολύ σωστή οπαδικά νοοτροπία και αυτοί οι τύποι μες την μιρλα από το πρώτο λεπτό..... Απίστευτο... Ο ένας μέσα από τα δόντια του είπε κάτι για Ραπτόπουλο αλλά δεν κατάλαβα τι.....
σε κατι τετοια ζομπι απευθυνονται οι ραπτοπουλοι ρε συ eorptol.. ευτυχως τα νεα παιδια σε μεγαλο βαθμο ειναι εξυπνοτερα
Απ την πολλή παντόφλα, βγάζουν το αντριλίκι τους στο γήπεδο.
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

Notorious4 έγραψε:Εγώ αναφέρομαι για την κριτική στην κερκίδα και μόνο , προσωπική μου άποψη αν δεν είσαι ενεργό μέρος της κερκίδας δεν μπορείς να την κρίνεις.
Δηλαδη πρεπει να εισαι ενεργος πολιτης της Βορειας Κορεας για να κρινεις τον Κιμ Γιουν πως λεγεται?
Άβαταρ μέλους
Yupis

Δημοσίευση από Yupis »

Μου θυμίζει το βλακώδες επιχείρημα, αν δεν έχεις παίξει μπάλα μη μιλάς
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Σημερα γκολ
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Σήμερα θα μπουκώσει.

Τα αντίπαλα δίχτυα με γκολ.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Εχει χάρη που δεν έπαιξε :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

διαβασα τις τελευταιες σελιδες, πολλες αντιπαραθεσεις, πολεμος εκατερωθεν, σχολια, κριτικη και χαρακτηρισμοι,

ελεος ρε παιδια,

αλλα στεκομαι στη λεξη "λοιδωρω". τη διαβασα πολλες φορες για να βρουμε αλλοθι να ξεσκισουμε τον dimg4, ο οποιος μας εσκιζε οταν λοιδωρουσαμε τον σαλπι, και σας ξεσκιζα οταν λοιδωρουσατε ολοι μαζι τον Αγγελο (παλαιμαχο Παοκτσακι κι εχει και φωτο με κουπες οχι με αργιλεδες) και με ξεσκισατε οταν λοιδωρουσα τον λιμοκοντορο τζαβελλα, πριν ξεκινησουμε να τον λοιδωρουμε ολοι μαζι.

μου φαινεται αστειο και υποκριτικο

αυτος που δε λοιδωρησε ποτε , πρωτος το λιθο βαλλετω
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

εγω.............

αλλα θελω να ειναι καλη η κοτρονα που θα πιασω στα χερια μου

να σε κανω το κεφαλι....γαρυφαλο...
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

το δικο μου κεφαλι ;; γιατι ;;;

ελα που δε λοιδωρησες ποτε ... μηπως κρυφο-λοιδωρησες ;;;

πεε μου τοτε οτι σου περασε απ το μυαλο να το κανεις ...

ελπιζω να εχεις την ιδια διαθεση για λιγο χιουμορ κ εκτονωση κι οχι να μου ανοιξεις το κεφαλι
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Παίζει;;Με αυτον ασχολείστε...δεν παίζει;; Πάλι με αυτόν! Αφήστε τον λίγο ρε παιδία λόξυγγας τον έπιασε τον άνθρωπο.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

zoran έγραψε:το δικο μου κεφαλι ;; γιατι ;;;

ελπιζω να εχεις την ιδια διαθεση για λιγο χιουμορ κ εκτονωση κι οχι να μου ανοιξεις το κεφαλι
ξερεις τι μου την δινει ποιο πολυ?

την λεμε σε ενα παιδι ....το οποιο καλως ή κακως δεν ειναι σε φορμα εδω και πολυ καιρο...το οποιο δεν εχει καμια διαφορα απο εμενα ή εσενα οσον αφορα την ομαδα που αγαπαει.....

οσο καιρο λες εσυ και εγω ............ΠΑΟΚ....
τοσο καιρο το λεει και αυτος και οχι μονο........
γιατι ενω εγω και εσυ απο το τσιμεντο βοηθαμε...οσο μπορουμε...την ομαδα να μεγαλωσει
αυτος ειναι ...μεσα... και αποτελει κομματι της ομαδας που εμεις θελουμε να μεγαλωσει

δηλ.. σκεψου εγω να πηγαινω γηπεδο εσυ μετα απο καποιον καιρο που πηγαίνεις να σταματήσεις

οποτε εγω πρεπει να σε εχω απο εκεινο το σημειο και μετα......... αντι να ψαξω να βρω και να καταλαβω τον λογο που εσυ σταματισες να πας στο γηπεδο........στο καδρο.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

K_geo έγραψε:
Dimg4 έγραψε:εγω αποχωρω.
ευτυχώς, με γλυτώνεις απο μερικά click.
Το ιδιο ισχυει και για σενα. Ξεκουρασε τα κλικ σου και απλα μην ασχολεισαι.
Συνεχιζουμε.
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

abg12d34 έγραψε:
zoran έγραψε:το δικο μου κεφαλι ;; γιατι ;;;

ξερεις τι μου την δινει ποιο πολυ?

την λεμε σε ενα παιδι ....το οποιο καλως ή κακως δεν ειναι σε φορμα εδω και πολυ καιρο...το οποιο δεν εχει καμια διαφορα απο εμενα ή εσενα οσον αφορα την ομαδα που αγαπαει.....

οσο καιρο λες εσυ και εγω ............ΠΑΟΚ....
τοσο καιρο το λεει και αυτος και οχι μονο........
γιατι ενω εγω και εσυ απο το τσιμεντο βοηθαμε...οσο μπορουμε...την ομαδα να μεγαλωσει
αυτος ειναι ...μεσα... και αποτελει κομματι της ομαδας που εμεις θελουμε να μεγαλωσει

δηλ.. σκεψου εγω να πηγαινω γηπεδο εσυ μετα απο καποιον καιρο που πηγαίνεις να σταματήσεις

οποτε εγω πρεπει να σε εχω απο εκεινο το σημειο και μετα......... αντι να ψαξω να βρω και να καταλαβω τον λογο που εσυ σταματισες να πας στο γηπεδο........στο καδρο.
ναι αλλα τον κλαους , τα παιδια δεν τον βαλαν στο καδρο για την ιδιοτητα του ως οπαδο του ΠΑΟΚ.
αλλα για τον ποδοσφαιριστη Κλαους, που παιζει επαγγελματικο ποδοσφαιρο.

ΑΛΛΑ το κυριοτερο, (κι εκει ειναι ολο το ζουμι) τον ΑΡΧΗΓΟ Κλαους, εκει το χει χασει τελειως , και δειχνει να νιωθει ολο και λιγοτερο. καποια στιγμη νομισαμε οτι εχουμε εναν αρχηγο , ενα ΜΠΑΝΕ στο ποδοσφαιρο, γι αυτο και γκρεμοτσακιστηκαμε. ο Μπανε εκλαιγε στα παρκε κι εφευγε με ξεχειλωμενη φανελα, δεν πηγαινε στα μπαρακια με αυτους που φτυνουμε σαν ΛΑΟΣ μετα τις ηττες της ομαδας
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”