Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Ναι, αν το λένε τα ραδιόφωνα εγώ το πιστεύω, έθεσε όρους ,επεμβαίνει κιόλας, φαίνεται ξεκάθαρα και στην ανακοίνωση που έβγαλε
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Δευ 31 Αύγ 2015, 09:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αγωνιστικά το ρόστερ του ΠΑΟΚ δείχνει πιο ανταγωνιστικό σε ένα 4-3-3 ή 4-2-3-1. Ο Λέοβατς δε μου αρέσει επιθετικά ενώ είναι πολύ καλός αμυντικά. Οπότε στη θέση του έχουμε και Τζαβέλλα και ως 3η λύση Κίτσιου. Δεξιά κερδίζουμε και τον Σκόνδρα που με χαλάει η περιθωριοποίησή του. Έχοντας 2 Κ.Αμυντικούς μειώνεται και το αριθμιτικό πρόβλημα της θέσης. Θα έχουμε 3 κανονικούς Κ.Αμυντικούς για 2 θέσεις + τους Τζαβέλα - Τζιώλη. Το σημαντικό επίσης είναι η αξιοποίηση των εξτρέμ που φέτος έχουμε. Ο Μακ και ο Ροντρίγκεζ χάνονται σε αυτό το σύστημα, ενώ είναι πολύ καλοί αν αγωνιστούν στη θέση τους. Έχεις μετά Ζάιρο, Κοροβέση, Πόζογλου, Δεληγιαννίδη (τον πιστεύω τον μικρό). Η μόνη έλλειψη είναι στη θέση του Φορ που παίζει μόνο ο Κλάους ενώ θέλουμε 1 ακόμη πολύ ποιοτικό και μετά να παίζουν από ανάγκη αν χρειαστεί οι γνωστοί εξτρέμ. Επίσης, λείπει 1 δεκάρι να παίξει μαζί με Πέλκα τη θέση.
Να θυμίσω ότι σε 4-2-3-1 ο Πέλκας είναι εξαιριτικός και στα εξτρέμ.
Υγ: Το σύστημα που παίζει ο Τούντορ (3-5-2) μου αρέσει, αλλά δεν έχουμε το υλικό. Πλάκα πλάκα ο Σάντος το 2009/10 είχε υλικό ακριβώς για 3-5-2 με Λίνο φουλ μπακ και από την άλλη Σορλέν (τα σπάει σε αυτό το ρόλο). Κ.Αμυντικούς Κοντρέρας (δεξιά), Μαλεζάς, Μπιζέρα, Σαβίνι (ειδικός για αριστερό στόπερ), Τσιρίλο. Γκαρσία Βιτόλο στα χαφ, με δεκάρι Ίβιτς - Φωτάκη. Βάζεις και Βιεϊρίνια secondary striker δίπλα στον Μούσλι και παστελώνεις. Κρατάς και Μπακαγιόκο για δεύτερο επιθετικό. Καύλα εκείνο το ρόστερ για 3-5-2!!!! Κρατάς και Αναστασάκο για αλλαγή του Μούσλι. Σε αυτό το σύστημα θα έπαιρνε παιχνίδια και θα έμενε.
Να θυμίσω ότι σε 4-2-3-1 ο Πέλκας είναι εξαιριτικός και στα εξτρέμ.
Υγ: Το σύστημα που παίζει ο Τούντορ (3-5-2) μου αρέσει, αλλά δεν έχουμε το υλικό. Πλάκα πλάκα ο Σάντος το 2009/10 είχε υλικό ακριβώς για 3-5-2 με Λίνο φουλ μπακ και από την άλλη Σορλέν (τα σπάει σε αυτό το ρόλο). Κ.Αμυντικούς Κοντρέρας (δεξιά), Μαλεζάς, Μπιζέρα, Σαβίνι (ειδικός για αριστερό στόπερ), Τσιρίλο. Γκαρσία Βιτόλο στα χαφ, με δεκάρι Ίβιτς - Φωτάκη. Βάζεις και Βιεϊρίνια secondary striker δίπλα στον Μούσλι και παστελώνεις. Κρατάς και Μπακαγιόκο για δεύτερο επιθετικό. Καύλα εκείνο το ρόστερ για 3-5-2!!!! Κρατάς και Αναστασάκο για αλλαγή του Μούσλι. Σε αυτό το σύστημα θα έπαιρνε παιχνίδια και θα έμενε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Δευ 31 Αύγ 2015, 10:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Καπετάνιος
Υπομονη ρε μαγκες. Ακομα ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ειναι. Ο πρωτος στοχος ηδη επετευχθει. Δευτερος στοχος θυμαστε ποιος ειναι; Να δεσει η ομαδα. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΣΤΟΧΟ. Εκτος αν πιστευετε οτι δε θα μπουμε πλει οφ. Του χρονου θα ερθουν στην ομαδα παικτες που θα λειψουν φετος για τη ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ και τη τριτη χρονια θα ερθουν και τα ονοματα. Ετσι με ενα γερο και δεμενο συνολο θα πας για πρωταθλημα. Εκεινη τη χρονια πρεπει να κραξουμε. Υπομονη ρε παιδια.
Ξεκινησαν καποιοι απο Αυγουστο μηνα να βγαζουν τον φα τρελο και αχρηστο. Ο ανθρωπος ηρθε κ σ ειπε οτι σε τρια χρονια παω να σου παρω πρωταθλημα και τον κραζουμε απο το δευτερο μηνα.
Δε καταλαβαινετε οτι δε τον νοιαζει φετος αν φαμε τριμπαλα; ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ. Αλλο ειναι αυτο που τον νοιαζει και αυτο προσπαθει να πετυχει. Μερικοι νομιζω ειστε τυφλοι και δε βλεπετε τπτ. Ναι χασαμε στο γιαννενο και φεραμε χ με τη ξανθη. Και θα χασουμε και ξανα και ξανα. So what? Σας εταξε πρωταθλημα; Ευκολα ξεχνατε μερικοι.
Για τον Φορ που οντως χρειαζομαστε ο ΦΑ μπορει να ψαχνει παικτη που θα μας φερει σε τρια χρονια πρωταθλημα ή που θα πλεσιωσει το βασικο μας φορ τοτε. Τι να τον κανω ενα παικτη που θα ερθει φετος για να βγει η χρονια και μετα να μου ειναι αχρηστος;
Για τον Φακ. Μεγα λαθος και θα ξενερωσω αφανταστα αν ξαναμπει στην ομαδα. Προτιμω τραμπα με μαρικα. Απο το να εχω εναν ανενεργο και μη πειθαρχημενο ποδοσφαιριστη προτιμω εναν δευτερο Παπαδοπουλο που θα προσφερει ελαχιστα αλλα θα προσφερει αντι να καθετε στη κ21.
Φορ θα ερθει παντως. Μην σκατε. Υπαρχουν αλλες δεκα μερες. Υπαρχουν ελευθεροι παικτες τρομερα αξιολογοι. Εγω το ειχα πει απο καιρο οτι χρειαζομαστε εμπειρους αλλα και να μην ερθουν δε σκαω αφου φετος αλλος ειναι ο στοχος.
Καντε λιγο υπομονη ρε παιδια. Τριετες πλανο ειναι γαμω το μπελα μου. Οχι δυμηνο. Ουτε καν πλανο ενος ετους. Τρια γαμημενα χρονια ειπε ο φα.
Κοουτς ηρθε. Κεντρο φτιαχνεται. Του χρονου αν φτιαξει την αμυνα. Και του παραχρονου την επιθεση θα ειμαστε ετοιμοι. Οχι απαραιτητα τοσο γραμικα οσο το γραφω.
Στα αγωνιστικα περιμενουμε επιστροφη κλαους και χαριση. Περιμενουμε να δεσουν οι νεοι. Περιμενουμε τις μια-δυο προσθυκες αν γινουν. Περιμενουμε Τσιμιροτ και Αντωνη. Χαλαρωστε λιγακι. Δυο ματς παιξαμε. Το δεκεμβριο θα ειμαστε αλλη ομαδα. Ειναι αργα; Γτ; ποιο στοχο θα εχουμε χασει τοτε;
Υγ. Εγω ελεγα οτι ειναι μεγαλο παρταλι ο Σαμπο... απο πολυ νωρις σας το ειπα. Μακαρι να κανω κωλοτουμπες...
EDIT: ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΦΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΝΑ ΘΥΜΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΑΚΟΜΑ ΟΝΕΙΡΕΤΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ... ΣΑΝ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ.
Ξεκινησαν καποιοι απο Αυγουστο μηνα να βγαζουν τον φα τρελο και αχρηστο. Ο ανθρωπος ηρθε κ σ ειπε οτι σε τρια χρονια παω να σου παρω πρωταθλημα και τον κραζουμε απο το δευτερο μηνα.
Δε καταλαβαινετε οτι δε τον νοιαζει φετος αν φαμε τριμπαλα; ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ. Αλλο ειναι αυτο που τον νοιαζει και αυτο προσπαθει να πετυχει. Μερικοι νομιζω ειστε τυφλοι και δε βλεπετε τπτ. Ναι χασαμε στο γιαννενο και φεραμε χ με τη ξανθη. Και θα χασουμε και ξανα και ξανα. So what? Σας εταξε πρωταθλημα; Ευκολα ξεχνατε μερικοι.
Για τον Φορ που οντως χρειαζομαστε ο ΦΑ μπορει να ψαχνει παικτη που θα μας φερει σε τρια χρονια πρωταθλημα ή που θα πλεσιωσει το βασικο μας φορ τοτε. Τι να τον κανω ενα παικτη που θα ερθει φετος για να βγει η χρονια και μετα να μου ειναι αχρηστος;
Για τον Φακ. Μεγα λαθος και θα ξενερωσω αφανταστα αν ξαναμπει στην ομαδα. Προτιμω τραμπα με μαρικα. Απο το να εχω εναν ανενεργο και μη πειθαρχημενο ποδοσφαιριστη προτιμω εναν δευτερο Παπαδοπουλο που θα προσφερει ελαχιστα αλλα θα προσφερει αντι να καθετε στη κ21.
Φορ θα ερθει παντως. Μην σκατε. Υπαρχουν αλλες δεκα μερες. Υπαρχουν ελευθεροι παικτες τρομερα αξιολογοι. Εγω το ειχα πει απο καιρο οτι χρειαζομαστε εμπειρους αλλα και να μην ερθουν δε σκαω αφου φετος αλλος ειναι ο στοχος.
Καντε λιγο υπομονη ρε παιδια. Τριετες πλανο ειναι γαμω το μπελα μου. Οχι δυμηνο. Ουτε καν πλανο ενος ετους. Τρια γαμημενα χρονια ειπε ο φα.
Κοουτς ηρθε. Κεντρο φτιαχνεται. Του χρονου αν φτιαξει την αμυνα. Και του παραχρονου την επιθεση θα ειμαστε ετοιμοι. Οχι απαραιτητα τοσο γραμικα οσο το γραφω.
Στα αγωνιστικα περιμενουμε επιστροφη κλαους και χαριση. Περιμενουμε να δεσουν οι νεοι. Περιμενουμε τις μια-δυο προσθυκες αν γινουν. Περιμενουμε Τσιμιροτ και Αντωνη. Χαλαρωστε λιγακι. Δυο ματς παιξαμε. Το δεκεμβριο θα ειμαστε αλλη ομαδα. Ειναι αργα; Γτ; ποιο στοχο θα εχουμε χασει τοτε;
Υγ. Εγω ελεγα οτι ειναι μεγαλο παρταλι ο Σαμπο... απο πολυ νωρις σας το ειπα. Μακαρι να κανω κωλοτουμπες...
EDIT: ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΦΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΝΑ ΘΥΜΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΑΚΟΜΑ ΟΝΕΙΡΕΤΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ... ΣΑΝ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ.
- PaokPatraG4
Δεν λεω οτι αποφασισε ο Ιβαν αδερφε μου αλλα λεω γενικα οτι εχει περιεργη νοοτροπια σε οτι αφορα το αγωνιστικο της ομαδας....Κ εαν ρωτας εμενα ναι αυτος εχει ενεργο ρολο αυτος βαζει το χρημα και μαζι με την γκοντσαρεβα κανονιζουν τα μπατζετ κ τις λοιπες υποχρεωσεις...Κατα την αποψη μου εαν δεν πετυχει και αυτο το προτζεκτ η αποτυχια θα ειναι εξ'ολοκληρου του Ιβαν...Οταν εχεις εναν προπονητη που σου ζηταει παιχτη/ες(κατι μου θυμιζει τωρα αυτο) και δεν τον στηριζεις τοτε πως να στηριξει ο κοσμος...Προς Θεου δεν μιρλιαζω και δεν το εχω κανει οσο καιρο μιλαμε απο αυτο το φορουμ...Ελπιζω μεχρι τελευταια στιγμη για αποκτηση επιθετικου τουλαχιστον....zarathustra79 έγραψε:Δηλαδή για να καταλάβω, ο Ιβάν αποφάσισε ότι δε θα γίνει μεταγραφή επιθετικού γιατί μας αρκεί ο ένας που έχουμε αυτή τη στιγμή;;
Υ.Γ.Σορρυ παιδες για το ψιλο-οφ τοπικ
+4slidar έγραψε:Επιθετικο κλασης .
Επιθετικο χαφ να μπορει να κανει το απροβλεπτο.
Σεντερ μπακ με κυριο χαρακτηριστικο την ταχυτητα.
Ας πάρουμε έστω τον Marica, παίρνω πίσω αυτά που είπα προχτές
Αυτό βγήκε πριν 1 ώρα:
Γράφουν από την πατρίδα του ότι "θα δεχόταν 700 χιλιάρικα ετήσιο συμβόλαιο για 1+1, αφού απέρριψε μικρότερη προσφορά από αεκ (400 χιλιάδων)". Αλλά κι ο ΡουμανοΑΡΔ στην αρχή με ευκτική μιλάει, δεν τον παρουσιάζει τελειωμένο. Πιο πολύ σαν κολλητός που τον βοηθάει στα παζάρια ακούγεται. Αλλά στο τέλος πετάει ότι: "αποδέχτηκε την πρόταση και υπογράφει σήμερα στην Θεσσαλονίκη."
http://www.gsp.ro/international/stranie ... 57406.html

Αυτό βγήκε πριν 1 ώρα:
Γράφουν από την πατρίδα του ότι "θα δεχόταν 700 χιλιάρικα ετήσιο συμβόλαιο για 1+1, αφού απέρριψε μικρότερη προσφορά από αεκ (400 χιλιάδων)". Αλλά κι ο ΡουμανοΑΡΔ στην αρχή με ευκτική μιλάει, δεν τον παρουσιάζει τελειωμένο. Πιο πολύ σαν κολλητός που τον βοηθάει στα παζάρια ακούγεται. Αλλά στο τέλος πετάει ότι: "αποδέχτηκε την πρόταση και υπογράφει σήμερα στην Θεσσαλονίκη."
http://www.gsp.ro/international/stranie ... 57406.html
- Περιπτερος
- thanos-xanthi
αν κλεισει ο Μαρικα παντως,τουλαχιστον ας φερει κι επιθετικο χαφ να μοιραστει τα παιχνιδια με τον Πελκα
αλλιως φερε επιθετικο κλασης
τετοια ματς σαν το χτεσινο θα δουμε πολλα, θες καποιον να κανει τις φασεις γκολ
αλλιως φερε επιθετικο κλασης
τετοια ματς σαν το χτεσινο θα δουμε πολλα, θες καποιον να κανει τις φασεις γκολ
- PaokPatraG4
Τον Μπολονι μου θυμιζει μονο αυτος ειχε βγει ανοιχτα και ζητουσε παιχτες παρόλο που τοτε δεν υπηρχε ο Ιβαν εαν τοτε ειχε στηριχθει ο προπονητης θα ειχε πετυχει και το προτζεκτ...Στηριξη χρειαζεται και ο Τουντορ εστω με εναν επιθετικο...Απο εμας την στηριξη θα την εχει αλλα απο την διοικηση;;;Asimos έγραψε:τι σου θυμιζει; εμενα δεν μου θυμιζει κατι παντως.
- xrictoforoc
Βλααρ, Γκουρκιφ και φορακλα. Και οι δυο πρώτοι ας ενσωματωθουν οπότε θέλουν δεν με νοιάζει!
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Trilofiotis
Γιατί φαγωθήκατε για 10άρι, ειδικά εφόσον δώθηκε 2η ευκαιρία στον Γκολάσα..;
Για μπροστά έχουμε και Γκάρι και Ζαιρο περιφερειακούς, το Μύστα το πουλαίν, ίσως και κάποιον νέο προορίζει για εκεί, που θα τους βάλουμε όλους αυτους..;
Για μπροστά έχουμε και Γκάρι και Ζαιρο περιφερειακούς, το Μύστα το πουλαίν, ίσως και κάποιον νέο προορίζει για εκεί, που θα τους βάλουμε όλους αυτους..;
vs40 έγραψε:
Ως τωρα τα περοσσότερα που γράφεις μου αρεσουν
Αλλα σορλέν φουλ μπακ?Αυτη η θεση θελει ταχύτητα,θα επρεπε να εχεις ενα μηχανακι στην γραμμη του πλαγιου για να προλαβαινει να επιστρεψει ή να βαλεις ναρκες στην πλευρα του για να μην ανεβαίνει
In my humble opinion, οι φετινές μεταγραφές μου φαίνονται ανερμάτιστες και αμφιβάλλω περί ύπαρξης κάποιου πλάνου. Από την άλλη αν υπάρχει τέτοιο ξέρω πως είναι πολύ νωρίς για να κριθεί όποτε για να προστατέψω την ψυχική κυρίως υγεία μου θα παρακολουθήσω την ομάδα φέτος με μεγάλο ενδιαφέρον αλλά μια σχετική αποστασιοποίηση. Είναι πασιφανές ότι ο σχεδιασμός της ομάδας δεν έχει λάβει καθόλου υπόψη τις ιδιαιτερότητες του πρωταθλήματος, κάποιος ανέφερε κάτι για υποτίμηση ... Anyway οψόμεθα
Κάνω μια πρόβλεψη ότι κ του χρόνου οι λύσεις συμβολαίων θα είναι πολλές.
Κάνω μια πρόβλεψη ότι κ του χρόνου οι λύσεις συμβολαίων θα είναι πολλές.
Η ομάδα θα πληρώσει την καθυστέρηση των μεταγραφών...Αυτό το γνωρίζαμε...
Το άσχημο είναι ότι δεν ήρθαν ακόμα παίκτες σε σημεία που πονάει...
Ένα σέντερ μπάκ με τεχνική και γρήγορο, σέντερ φορ και ένα δημιουργικό παίκτη (βέβαια ήρθε ο Πέλκας)
Υπομονή...Η ομάδα έχει καλά στοιχεία στο παιχνίδι της...

Το άσχημο είναι ότι δεν ήρθαν ακόμα παίκτες σε σημεία που πονάει...
Ένα σέντερ μπάκ με τεχνική και γρήγορο, σέντερ φορ και ένα δημιουργικό παίκτη (βέβαια ήρθε ο Πέλκας)
Υπομονή...Η ομάδα έχει καλά στοιχεία στο παιχνίδι της...