Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Ρε παιδιά ας μην ερμηνεύουμε τις φάσεις όπως μας βολεύει. Κάποιοι λένε οτι ο κανονισμός άλλαξε φέτος κ οτι όποιος είναι στο οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα επηρεάζει τη φάση. ΟΚ να το δεχτώ αυτό, πρώτη φορά το ακούω, αλλά αν το επιβεβαιώνετε δε θα πάω κ κόντρα. Αλλά κ στη φάση του τσίμιροτ ο πέλκας θέλουμε δε θέλουμε είναι στο οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα του βάζελου. ΟΚ η μπάλα δεν περνά από δίπλα του αλλά από πάνω του, όμως και στις δυο περιπτώσεις η απόσταση της μπάλας από τον παίκτη είναι ίδια.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ειλικρινα δε βρισκω το λογο να ασχοληθουμε αλλο,και κακως ασχοληθηκα με δαυτους.
Τι να λεμε τωρα,παλι γκολ με στημενο τοσα τους εδωσε καποια στιγμη θα το εβαζαν.
Στα 5 που κερδιζουν σε καθε ματς γυρω απο την περιοχη τα 3 θα σφυριζοταν φλοπινγκ στο μπασκετ.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

pgetsos έγραψε:
desperando έγραψε:
pgetsos έγραψε:Διαφωνω για το offside που λες...

Καθαρο, περιεργως, το γκολ
Μη λες οτι θες
Καθαρο οφ σαιτ ειναι απο την στιγμη που κοβει το οπτικο πεδιο του τερματα
Τι εννοεις μη λεω οτι θελω;

Την γνωμη μου λεω απλα σαν θεατης χωρις διπλωμα διατητικης, δε νομιζω να απαγορευεται

Αν μου ειχαν ακυρωσει το γκολ του Τσιμιροτ πχ, θα ημουν πολυ εκνευρισμενος το μονο σιγουρο
Πως μιλάτε κύριε χωρίς δίπλωμα διαιτητικής και ανάλυσης του ποδοσφαίρου.
Αφου δεν είστε επιστήμων του ποδοσφαίρου, ούτε καν ο Πάπας!
giannina4

Δημοσίευση από giannina4 »

desperando έγραψε: Δεν το θυμαμαι
Θα το δω και θα σου πω
Αυτο παντως ειναι καθαρο οφ σαιντ απο την στιγμη που ο τσορη ειναι ακριβως αμαμεσα στον παικτη που σουταρει και τον τερματα
Αν αυτο δεν ειναι οφ σαιντ τοτε θα μπορουσε καιε ομαδα να βαζει εμαν παικτη μπροστα απο τον τερμα και να του κλεινει το οπτικο παιδιο
8 στα 10 σουτ γκολ θα ειναι με αυτο τον τροπο
https://www.youtube.com/watch?v=zZKZnSS ... tu.be&t=72
σ'αυτην την φαση αναφερεται ο φιλος.μοιαζει αλλα οπως εχω πει, καθε φαση οφσαιντ ειναι διαφορετικη.εδω ειναι ψηλα το σουτ,οποτε ειναι ακομα ευκολοτερη φαση.
εν τω μεταξυ, ασχετως οφσαιντ ή μη, η διαδικασια που ακολουθησαν διαιτητης και βοηθος ηταν η σωστη: σηκωνει σημαια για να ειδοποιησει τον διαιτητη ωστε να πανε να συνεννοηθουν (γιατι αυτη η περιπτωση οφσαιντ ειναι 100% του διαιτητη) του λεει 'ο ταδε βρισκοταν σε θεση οφσαιντ' και κρινει ο ρεφ αν επηρεαζε ή οχι.το σηκωμα της σημαιας δλδ σημαινει 'ελα να μιλησουμε', οχι οπως εβγαλαν απο τη βαζελοπαε στην ανακοινωση οτι εδωσε οφσαιντ ο βοηθος και το ακυρωσε ο διαιτητης.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Επισης αυτος ο γ@μημενος ο ρομπερτο πως γινεται καθε φορα κ τα βγαζει ολα με μας κ στα αλλα ματς τα τρωει κατω απο τα ποδια;;;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

3-0 έπρεπε να λήξει κανονικά. Κάναμε απίστευτα λάθη και ήρθε 3-2..
Υπομονή για τη συνέχεια...

Calma, δεν τον φοβάμαι τον Κάλμα!
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Έ καλά έβγαλε και ένα τετατέτ στο 0-1 πού εκεί έτσι και γινόταν το 0-2 μπορεί να είχαμε και διακοπή

Sent from my iPhone 6s plus using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Αυτός ο ταυλαριδης, πως την έχει δει;

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

pgetsos έγραψε:
desperando έγραψε:
pgetsos έγραψε:Διαφωνω για το offside που λες...

Καθαρο, περιεργως, το γκολ
Μη λες οτι θες
Καθαρο οφ σαιτ ειναι απο την στιγμη που κοβει το οπτικο πεδιο του τερματα
Τι εννοεις μη λεω οτι θελω;

Την γνωμη μου λεω απλα σαν θεατης χωρις διπλωμα διατητικης, δε νομιζω να απαγορευεται

Αν μου ειχαν ακυρωσει το γκολ του Τσιμιροτ πχ, θα ημουν πολυ εκνευρισμενος το μονο σιγουρο
sorry για τον επιθετικο τονο μου,αλλα οποτε ειναι στην ιδια προταση γαυρος και καθαρο ξυπναει ο χαλκ μεσα μου

υγ1 ζαρα αν ειχαμε ριπλει της φασεις πισω απο τον τερμα θα μπορουσαμε να πουμε 100%,απο αυτα τα ριπλεει τουλαχιστον εγω δεν βλεπω να του κλεινει το οπτικο πεδιο

υγ2 Κωστα του 1954 πρεπει να τραβας μεγαλο ζορι με την παρτη μου. δεν πειραζει το διασκεδαζω συνεχισε.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

desperando έγραψε: sorry για τον επιθετικο τονο μου,αλλα οποτε ειναι στην ιδια προταση γαυρος και καθαρο ξυπναει ο χαλκ μεσα μου
Δεκτο ;) Εξαλλου δε τρελαθηκα και γω να ακουω τους γειτονες στη κωλογειτονια που μενω τωρα... :?
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δεν είμαι καθηγητής διαιτησίας, αλλά όπως το καταλαβαίνω εγώ ο κανονισμός δεν έχει να κάνει με το αν κλείνει το οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα. Από το σημείο στο οποίο γίνεται το σούτ και την απόσταση του τσόρι με τον τερματοφύλακα, δεν υπάρχει το ΄κλείνει το οπτικό πεδίο'... Για να συνέβαινε κάτι τέτοιο θα έπρεπε να ήταν στο ένα μέτρο μπροστά του. Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι οτι η παρουσία του παίκτη επηρεάζει τηνα πόφαση του τερματοφύλακα γιατί δε μπορεί να ξέρει την εξέλιξη της φάσης μετά από πιθανή επέμβαση του επιθετικού. Και καθώς ο παίκτης δεν παρεμβαίνει, δεν επηρεαζει τον τερματοφύλακα. Ομοίως το ίδιο συμβαίνει και στη φάση με τον πέλκα.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

[youtube]AhFYxWIZQ-o[/youtube]

Ένας κανόνας μόνο υπάρχει για το αν επηρεάζει η όχι την φάση αλλά η εφαρμογή του εξαρτάται από το πως βολεύεται η έ.ο.

Αγώνας με γριές στο 1:30 μας λένε άκυρο γιατί ο Berbatov επηρεάζει την φάση ενώ ο τσορυ σήμερα που σηκώνει το τακουνάκι του μπροστά στον τέρμα είναι έγκυρο :twisted:

Δεν έχει μόνο σημασία τι λέει ο κανόνας, αλλά αν έχει εφαρμοστεί το ίδιο για όλους.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Ρε συ tzela δε βλέπεις οτι ο μπερμπατωφ απλώνει το πόδι του προς τη μπάλα;;; Δεν είναι καθόλου ίδιες οι φάσεις. Να μου πείτε για τη φάπα που ρίχνει ο μιλιβόγιεβιτς στον ταβλαριδη και την καρατια του φορτουνη στο τελος ναι ειναι οντως δείγματα της συμπεριφορας των διαιτητων απεναντι στον ολυμπιακο κ τους αντιπαλους του.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Το βλήμα ο Δημόπουλος στην ερτ ειρωνεύεται τον Κλάους η μου φαίνεται;

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
giannina4

Δημοσίευση από giannina4 »

τωρα που ειδα τα στιγμιοτυπα μαζεμενα ,γιατι προς τελος χαζευα και λιγο σεφερλη :P , και το δευτερο γκολ παρομοιου τυπου φαση ειναι.κεφαλια του σεντερ μπακ, και στη πορεια της μπαλας εκτεθειμενος ο ιντεγε.βασικα σε κανενα απο τα δυο γκολ δεν παραπονεθηκαν, το ολο πατιρντι εγινε επειδη σηκωσε σημαια ο βοηθος και υπηρξε συγχυση.
για τον φιλο που ειπε χαριτολογωντας 'να βαζουμε 2 παιχτες μπροστα απο τον τερμα' , πρακτικα στα περισσοτερα στημενα τετοιου ειδους φασεις γινονται.καποιος κανει κεφαλια ή σουτ ,ενω καποιοι απο τους συμπαικτες του βρισκονται εκτεθειμενοι μπροστα στο(ν) τερμα.προφανως και δυσκολα εως ποτε δεν προκειται να θεωρηθει οτι επηρεαζεται ο τερμας.
//αυτο το γκολ με τον ηρακλη νομιζω το εχουμε εξαντλησει.κανουν ταυτοχρονα κινηση για κεφαλια και σουτ ενας παιχτης που δεν ειναι και ενα παιχτης που ειναι οφσαιντ αντιστοιχα.αν θεωρεις tzela οτι ο τερμας ειχε μαντικες ικανοτητες και ηξερε ποιος θα βρει πρωτος τη μπαλα...πασο!δεν ειναι ιδιες φασεις, του γκει ειναι πολυ δυσκολοτερη, η δικια μας κανονικα δεν επρεπε να συζητιεται καν.που δλδ, αμα πηγαινε αουτ η κεφαλια του μυστα και σηκωνε οφσαιντ για τον ιδιο λογο, ειμαι σιγουρος οτι ολοι θα λεγαν 'ειναι'.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”