Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Αριστερό χαφ/εξτρέμ & στόπερ!!!!! Όχι άλλους καραγκουνονινηδοπαπαδόπουλους!!!
λενε για καραγκουνα δεν παιζει θεμα...8αρι σιγουρα και εγω πιστευω μεχρι τελος θα παρουμε και εξτρεμ...
του παπαδοπουλου για εμενα λογικη κινηση...
το 8αρι που θα παρουμε παιζει και πλαγια ..
του παπαδοπουλου για εμενα λογικη κινηση...
το 8αρι που θα παρουμε παιζει και πλαγια ..
- buffalobill4
Ο Μαλεζας και ο Φυτανιδης παρακαλουσανε να ερθουν. Μαζι με Βιτορ θα ειχες 3 σεντερ μπακ.Μεγαλων, μικρων δυνατοτητων δεν ξερω, αλλα κανονικα τουλαχιστον. Αλλα τοτε κατι Τζαβελλες και Σκονδρες θα βλεπανε 11αδα με το μακαρονι.
Κι εμεις δεν το θελουμε αυτο. Ετσι δεν ειναι Ζηση? Καλυτερα να βγει αποτυχημενη ολη η ομαδα ή ο προπονητης που δεν τον θελαμε κιολας και τον επεβαλε ο Ιβαν, παρα οι μεμονωμενες επιλογες μας.
Συνεχισε να καταστρεφεις τον ΠΑΟΚ καθημερινα για να εχεις εξασφαλισμενο τον παχυλο μισθο σου εν μεσω αγριας κρισης
Κι εμεις δεν το θελουμε αυτο. Ετσι δεν ειναι Ζηση? Καλυτερα να βγει αποτυχημενη ολη η ομαδα ή ο προπονητης που δεν τον θελαμε κιολας και τον επεβαλε ο Ιβαν, παρα οι μεμονωμενες επιλογες μας.
Συνεχισε να καταστρεφεις τον ΠΑΟΚ καθημερινα για να εχεις εξασφαλισμενο τον παχυλο μισθο σου εν μεσω αγριας κρισης
Τοσες και τοσες διαψευσεις εχουν κανει ολο το καλοκαρι.Για τον Καραγκουνη ποτε θα γινει κατι αναλογο για να ηρεμησουμε απο αυτον τον εφιαλτη?
ο μαλεζας ο ιδιος εκλεισε την πορτα του ΠΑΟΚ και του ιβαν με αυτα που εκανε οταν εφυγε...δεν υπηρχε περιπτωση να τον δεχθουνε πισω..οπως εστρωσε κοιμαται...φυτανιδης και κλαιν μαιν.....
εμένα δεν με χαλάει καθόλου κανείς απ'τους τέσσερεις. Μακάρι να τους πέρναμεjohn4serres έγραψε:Βυντρα. Νινης. Καραγκουνης. Παπαδόπουλος
Στις θέσεις που ποναμε
- pisakaipoupoula
Αριστερό χαφ/ εξτρέμ και στόπερ λέει?Σου χω έναν που τις παίζει όλες αυτές τις θέσεις μαζί....Kevin έγραψε:Αριστερό χαφ/εξτρέμ & στόπερ!!!!! Όχι άλλους καραγκουνονινηδοπαπαδόπουλους!!!
ΝΤΑΜΙΕΝ ΠΛΕΣΙΣ!!
Μόνο εξτρεμ δεν έχει ξαναπαίξει αλλά αριστεροπόδαρος είναι θα τη μάθει τη θέση τι διάολο
Χωρικός έγραψε:εμένα δεν με χαλάει καθόλου κανείς απ'τους τέσσερεις. Μακάρι να τους πέρναμεjohn4serres έγραψε:Βυντρα. Νινης. Καραγκουνης. Παπαδόπουλος
Στις θέσεις που ποναμε

ζητω ο ΠΑΟ 2006-07
- buffalobill4
Τι εκανε ρε αδερφε ο Μαλεζας? Πηγε στο εξωτερικο. Στην τελικη κονξες εκανε και ο Τζαβελλας περισυ. Και τον επιβραβευσες με τετραετεςDemir έγραψε:ο μαλεζας ο ιδιος εκλεισε την πορτα του ΠΑΟΚ και του ιβαν με αυτα που εκανε οταν εφυγε...δεν υπηρχε περιπτωση να τον δεχθουνε πισω..οπως εστρωσε κοιμαται...φυτανιδης και κλαιν μαιν.....

Οσο γι το Φυτανιδη, κατα την αποψη μου ειναι καλυτερος απο τους Τζαβελλο-Σκονδρες και λιγοτερα λεφτα θα επαιρνε.
Ο Ιντζιδης που ειναι το παληκαρι?
- efthimis_paok
GiorgosAtha έγραψε:Δηλαδή θέλετε να μας πείτε ότι αντ' αυτού...PA0Kman έγραψε: ...ενώ στον ΠΑΟΚ (όπως και σε καμιά ακόμη 5-6 ελληνικές ομάδες) προτάθηκε ένας Αργεντινός επιθετικός, ο τον Ντένις Στρακουαλούρσι, αλλά στη Μικράς Ασίας επέλεξαν τον Δημήτρη Παπαδόπουλο...
http://www.transfermarkt.co.uk/denis-st ... eler/92544
okkkkkk.....![]()
ΥΣ. Το άρθρο είναι στο thessports.γρ και είναι λίγο ότι να 'ναι άι θίνκ...
Αυτόν, τον έκοψε ο Μίνος. Γλωσσοδέτης σκέτος....
πριν 3 μερεςdtown έγραψε:Τοσες και τοσες διαψευσεις εχουν κανει ολο το καλοκαρι.Για τον Καραγκουνη ποτε θα γινει κατι αναλογο για να ηρεμησουμε απο αυτον τον εφιαλτη?
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/69654-diapsefsi-gia-karagkoyni-kai-blanko
thanos-xanthi έγραψε:να παω να την αφησω στην πεθερα του εδω στην Ξανθη...klainmein έγραψε:ΕΝΑΣ, ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΛΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΖΒ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Είσαι γρήγορος!!Κοίτα κάτω από το συμβόλαιο που υπογράφει ο πιτσιρικάς!!!
Κάτι κόκκινα, μάλλον "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ" γράφουν....

Αυτό που το έχει μαρκάρει πράσινο ελπίζω να μην είναι ακύρωση του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ και αντικατάσταση του με κάποιον πρώην "ΠΡΑΣΙΝΟ"...

http://inpaok.com/wp-content/uploads/20 ... gouras.jpg
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος klainmein την Παρ 29 Αύγ 2014, 11:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Η απόκτηση Παπαδόπουλου, αν γίνει, είνα ό,τι χειρότερο στον μεταγραφικό σχεδιασμό. Χωρίς στόπερ, με 4 αριστερά μπακ και 3 δεξιά, με χαφ της πλάκας και 5 φορ, αλλά χωρίς εξτρέμ, μάλλον ο Μαρινάκης επιλέγει τους παίκτες. Δεν θυμάμαι χειρότερο σχεδιασμό και είμαι 52 ετών.
Η ομάδα χρειάζεται τουλάχσιτον 2 στόπερ (αριστερό - δεξί), ένα χαφ καλό, και τουλάχιστον δύο εξτρέμ. Θα μου πεις εδώ δεν ξέρουμε τι γίνεται ο Ιτανζ...
Η ομάδα χρειάζεται τουλάχσιτον 2 στόπερ (αριστερό - δεξί), ένα χαφ καλό, και τουλάχιστον δύο εξτρέμ. Θα μου πεις εδώ δεν ξέρουμε τι γίνεται ο Ιτανζ...
Σας παρακαλώ σε περίπτωση απκτησεις Βύντρα Καραγκούνη, Θέλω κοινό θέμα