Πάντως αν και συνομιλικος (περιπου) δεν είμαι εγώ.. Καλό κορίτσι η Αφροξυλάνθη αλλά... Πάντως δεν είμαι εγώ!!aspromauri έγραψε:Μήπως κάποιος έχει καμιά "εχέμυθη" πληροφορία για την πιτσιρίκα????!!!!!![]()
![]()
![]()
Ότι να 'ναι!!!!!
Re: Ότι να 'ναι!!!!!
Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team
Μην αρχίσετε να με κατηγορείτε, και καταλήξετε να με παντρεψετε γιατί είμαι μικρός ακόμα... :whatever: :whatever: :whatever: Σας εχω ικανους...
Καλά, παράθεση στον ευατό σου???? Τι πίνεις ρε τρελοκομείο????
Thx, Admin Team
Μην αρχίσετε να με κατηγορείτε, και καταλήξετε να με παντρεψετε γιατί είμαι μικρός ακόμα... :whatever: :whatever: :whatever: Σας εχω ικανους...

Καλά, παράθεση στον ευατό σου???? Τι πίνεις ρε τρελοκομείο????

- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
Π ΚΡΔΤΣ Ν ΚΠΛaspromauri έγραψε:Μήπως κάποιος έχει καμιά "εχέμυθη" πληροφορία για την πιτσιρίκα????!!!!!![]()
![]()
![]()

gika έγραψε:Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team
Καλά, παράθεση στον ευατό σου???? Τι πίνεις ρε τρελοκομείο????![]()

Με ξαναμαναπαραθετω, αλλά όχι για αυτά που έγραψα εγώ στο ποστ αλλά για αυτά που έγραψεο νοβιτο... (Και μην πείτε που κατάλαβα ότι είναι ο νοβ...)

Σε τοπικ ότι να ναι ρε μαν με ρωτάς αν είμαι τρελοκομείο?? Χαλια είσαι...

Οσο για το τι πίνω, ρώτα την έγκυο Αφροξυλάνθη... Εκεινη με ποτιζει κάθε βράδυ σε κάτι κλαμπακια... Καθε πρωι δεμ θυμάμαι τι έκανα το βράδυ!! Και τώρα είναι και έγκυος... Ποιος τη μαμάει όσο είμαι μεθυσμένος??

- ContrerasPablo
νοβ τα σπας τρελεεεεεεεεεεgika έγραψε:Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team

γκικα παλι τα τσουξαμε που την αφησαμε εγκυο ανελαβε τις ευθυνες σου

- ContrerasPablo
ο νοβgika έγραψε:gika έγραψε:Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team
![]()
![]()
![]()
Με ξαναμαναπαραθετω, αλλά όχι για αυτά που έγραψα εγώ στο ποστ αλλά για αυτά που έγραψεο νοβιτο... (Και μην πείτε που κατάλαβα ότι είναι ο νοβ...)![]()
![]()
Σε τοπικ ότι να ναι ρε μαν με ρωτάς αν είμαι τρελοκομείο?? Χαλια είσαι...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οσο για το τι πίνω, ρώτα την έγκυο Αφροξυλάνθη... Εκεινη με ποτιζει κάθε βράδυ σε κάτι κλαμπακια... Καθε πρωι δεμ θυμάμαι τι έκανα το βράδυ!! Και τώρα είναι και έγκυος... Ποιος τη μαμάει όσο είμαι μεθυσμένος??![]()

ΝΤΟΥΒΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ,ΑΥΤΟΣ ΜΑΜΑΕΙ ΕΣΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙς
Λες???
Κουφάλα νοβιτο... Εσυ γ@μάς, εγώ μεθάω και στο τέλος πληρώνω κι όλας!!!
Να σε καλά ρε Πάμπλο που μας άνοιξες τα μάτια...
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ? Ο Νοβιτο παντρεύεται τη 17χρονη Αφροξηλάνθη, γιατί αλλιώς η οικογένεια της γαμημένης απο το νοβιτο (κυριολεκτικα) ξανθομαλούσας απειλεί με μύνηση στον πρασινομάλη μας για παιδεραστία!!!

Κουφάλα νοβιτο... Εσυ γ@μάς, εγώ μεθάω και στο τέλος πληρώνω κι όλας!!!

Να σε καλά ρε Πάμπλο που μας άνοιξες τα μάτια...

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ? Ο Νοβιτο παντρεύεται τη 17χρονη Αφροξηλάνθη, γιατί αλλιώς η οικογένεια της γαμημένης απο το νοβιτο (κυριολεκτικα) ξανθομαλούσας απειλεί με μύνηση στον πρασινομάλη μας για παιδεραστία!!!
kάτι σαν αυτό που έγινε πιο πάνω εννοούσες??gash04 έγραψε:Πρέπει να αλλάξουμε το ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ μορφή!
![]()
![]()