Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Ο Τζαβέλας είναι πολύ λίγος για τον ΠΑΟΚ ...
γελάω μόνο που τα διαβάζω τα μανατζερίστικά κόλπα. παίχτης των 300+ χιλιάδων με 6-7 τραυματισμούς σε 3 χρόνια που έχει να παίξει μπάλα ποιότητας και εγώ δεν ξέρω από πότε ...
Καθίστε καλά μάνατζερ γιατί θα τρελαθούμε ...
Αν είναι να γράφετε σε αυτό το τόπικ γράψτε για κανέναν τουλάχιστον της προκοπής ...
Να πάρεις π.χ. τον Χολέμπας από τα χέρια του γαύρου να πω ΟΚ. Όχι ότι τρελένωμε κιόλας αλλά είναι καλό παιχτάκι και πιστεύω ότι έχει περιθώρια βελτίωσης ακόμα.
γελάω μόνο που τα διαβάζω τα μανατζερίστικά κόλπα. παίχτης των 300+ χιλιάδων με 6-7 τραυματισμούς σε 3 χρόνια που έχει να παίξει μπάλα ποιότητας και εγώ δεν ξέρω από πότε ...
Καθίστε καλά μάνατζερ γιατί θα τρελαθούμε ...
Αν είναι να γράφετε σε αυτό το τόπικ γράψτε για κανέναν τουλάχιστον της προκοπής ...
Να πάρεις π.χ. τον Χολέμπας από τα χέρια του γαύρου να πω ΟΚ. Όχι ότι τρελένωμε κιόλας αλλά είναι καλό παιχτάκι και πιστεύω ότι έχει περιθώρια βελτίωσης ακόμα.
Ποιοί μάνατζερ ρε αδερφέ, ο ίδιος τόγραψε στο τουίτερ...
Έχει περιθώρια βελτίωσης ο Χολέμπας που κοντεύει τα 30 και δεν έχει ο Τζαβέλας που είναι 26? Μια χαρά είναι ο Τζαβέλας γρήγορος καλός πίσω και φοβερό πόδι. Και προσωπικά μου αρέσει και περισσότερο από τον Χολέμπα
- Μπαρκαρούτσος
+ Τζαβέλλας!RoMaN έγραψε:Ben Haim, Drenthe, Vieirinha, Scocco + δεξί μπακ (Maicon?)!
ΟΧΙ Napoleoni, έλεος... Πάρτε ξανά και τον Filomeno και τον Abubakari (έχει πνευμόνια σε λέω!)..
Καλα ας βολευτουμε με ναπολεονι,ολαιταν και ντρεντε,βιερινια,σκοκο αφηστε τους για το καλοκαιρι,παραλια φραπεδια...
Πολύ καλύτερος ο Τζαβέλας σε σχέση με Χολέμπας. Προσωπικά τον βάζω και πάνω από τον Σταφυλίδη και την όποια πιθανή εξέλιξη του τελευταίου.
Θα μας λείψουν και τα στημένα του Παυλάρα.
Θα μας λείψουν και τα στημένα του Παυλάρα.
εχω την αισθηση κ μακαρι να κανω λαθος οτι τζαμπα δημιουργηθηκε θεμα με τζαβ. εχει σημερα γενεθλια το παιδι, κι εβαλε χτες ενα τραγουδακι να γιορτασει..κλαιν.
apo spor24
"στον Πειραιά όμως δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα και το 1-1 θα έχει αντίκτυπο στις ανανεώσεις των συμβολαίων των Τζιμπούρ, Χολέμπας, Τοροσίδη, που είναι ένα σήριαλ τουλάχιστον 4 μηνών."
Και οι τρεις στα ασπρομαυρα!!!
"στον Πειραιά όμως δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα και το 1-1 θα έχει αντίκτυπο στις ανανεώσεις των συμβολαίων των Τζιμπούρ, Χολέμπας, Τοροσίδη, που είναι ένα σήριαλ τουλάχιστον 4 μηνών."
- Paok_eisai_4
Dimg4 έγραψε:apo spor24
αυτος ο τοροσιδης παντως τελευταια ειναι για κλαματα...μαλλον το κανει επιτηδες να μην του ανανεωσει ο χοντρος το συμβολαιο κ να ερθει το ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ σε μας!!!τζιμπουρ εκλεισε σε μας...με τον χολεμπας δεν τα βρισκουν στις βενζινες μεχρι στιγμης!!!
Γκέκας τέλος από Λεβάντε. Θα μας χάλαγε δεομένου οτι δεν υπάρχει 3ος επιθετικός στο ρόστερ μας??
-
Mακρια ο φουστης ο γκεκας
Πρόσεχε λίγο τις εκφράσεις σου αδελφέ. Φώτης.
Πρόσεχε λίγο τις εκφράσεις σου αδελφέ. Φώτης.
gergeo4 έγραψε:Καθολου!γκεκας-κλαους και βιερι-σαλπι πλαγια
Και απο πισω σε ρολο οργανωτη ο αιγυπτιος ....

Υ.Γ. ΟΛους τους φερατε πισω , να μην φερω και εγω τον δικο μου ?

Τότε κι εγώ για να μην ξεχνιόμαστε θα πω Μισίμοβιτς και Σαμίρ