Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
tonipap801

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Δημοσίευση από tonipap801 »

Μπραντον, Τισουνταλι και Τσαλοφ ειναι οι τρεις φορ που εχουμε δηλωμενους στην Ευρωπη.
Δεν μπορουμε να θεωτηθουμε σοβαρη ομαδα αν παμε και δωσουμε τους δυο απο τους 3 ενω ρεαλιστικα μπορουμε να περασουμε ενα γυρο ακομα στο Γιουροπα λιγκ.
Γιαυτο πιστευω οτι μονο ενας εκ των Μπραντον, Τισουνταλι πρεπει να πωληθει μαζι με αποδεσμευση Σαματτα που θα ελευθερωσει κιαλλα φραγκα για καλη κινηση.

Επισης να εχετε υποψην οτι αν φερουμε καινουριο φορ, πρεπει να του πουμε οτι πολυ δυσκολα θα δηλωθει στην Ευρωπη.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

ektoras έγραψε:Κόλκας και Βασιλόπουλος στους 11 εμείς είπαν ότι δεν υπάρχει θέμα Δουβίκα και Άκπομ, αλλά πάμε φουλ για Μπακαμπού και για αριστερό μπακ έχουμε στραφεί σε 2 λύσεις εκ των οποίων ο ένας είναι εξαιρετική αλλά δύσκολη περίπτωση και παίζει σε πολύ μεγάλη ευρωπαική ομάδα.
Επίσης ότι αύριο δηλ σήμερα θα ανακοινώσει η ομάδα ένα γκρουπ παικτών που θα προπονούνται μόνοι τους ως πίεση για να αποχωρήσουν (ένας από αυτούς ο Μουργκ)

Αρα ειμαστε κοντα σε Δουβικα και Ακπομ;
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

ektoras έγραψε:Κόλκας και Βασιλόπουλος στους 11 εμείς είπαν ότι δεν υπάρχει θέμα Δουβίκα και Άκπομ, αλλά πάμε φουλ για Μπακαμπού και για αριστερό μπακ έχουμε στραφεί σε 2 λύσεις εκ των οποίων ο ένας είναι εξαιρετική αλλά δύσκολη περίπτωση και παίζει σε πολύ μεγάλη ευρωπαική ομάδα.
Επίσης ότι αύριο δηλ σήμερα θα ανακοινώσει η ομάδα ένα γκρουπ παικτών που θα προπονούνται μόνοι τους ως πίεση για να αποχωρήσουν (ένας από αυτούς ο Μουργκ)
Τσιμικας ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ
faidon94

Δημοσίευση από faidon94 »

Από την ξενέρα μου, λέω δεν μπορεί να μην υπάρχει ένας επιθετικός έστω 3ος σε μεγάλη ομάδα, έστω πρώτος σκόρερ σε πρωτάθλημα δεύτερης ταχύτητας, έστω κάτι... Η αλήθεια είναι πως 2 ώρες στο transfermarkt δεν βρήκα τίποτα αξιόλογο καθώς όσοι έκαναν ξεπέταγμα με 15+ γκολ από πρωταθλήματα τύπου Βουλγαρία-Δανία-Σουηδία κλπ έχουν πάρει μεταγραφή ήδη όντας κλεισμένοι από τις αρχές Δεκέμβρη. Αν εξαιρέσεις Jovic που το ακούω, βρήκα μόνο 3 που κάτι μπορεί να παίζει:

1. Το παλληκάρι που παίξαμε κόντρα με την Σλάβια που είναι και σε καλή ηλικία και εμένα τουλάχιστον από το γήπεδο μου φάνηκε φουριόζος, με γρήγορη ξεπέταγμα, δυνατό κορμί, καλή τοποθέτηση και μέσα στις φάσεις:
https://www.transfermarkt.com/mojmir-ch ... ler/405855 βέβαια θα αξιώνει πολλά η Slavia

2. Σενεγαλέζος στράικερ της Grenoble, 1,87 ύψος, θωρηκτό, δεν ξέρω πόσο μπαλάτος είναι και αν ταιριάζει σε φιλοσοφία Λουτσέσκου αλλά μετράει 10 goal σε 18 αγώνες στην Ligue 2, το συμβόλαιο του λήγει τον Ιούνιο και τον γλυκοκοιτάζει η Schalke:
https://www.transfermarkt.com/pape-meis ... ler/693637
τώρα τι τον κάνει έστω ισάξιο από αυτούς που ήδη έχουμε δεν ξέρω, αλλά είναι σε φόρα που παστελώνει.

3. Και αυτό είναι το εύρημα για το οποίο θα ήμουν περήφανος στο manager, Zakaria Eddahchouri, ναι ναι μοιάζει με το El Kaddouri το όνομα αλλά...το συμβόλαιο του τελειώνει τον Ιούνιο, αγωνίζεται στην Β' Ολλανδίας και έχει σκοράρει 17 γκολ σε 23 αγώνες, 24 χρονών, κοιτάει τον κόσμο από τα 1,87 m και είναι Μαροκινός σέντερ φορ, που είναι σχολή, θα μου πείτε αν άξιζε θα ήταν ήδη στον Άγιαξ, ποτέ δεν ξες θα πω εγώ:
https://www.transfermarkt.com/zakaria-e ... ler/519651

Αντικειμενικά από όλους πιο σίγουρος παικτικά είναι ο Bakambu έστω και στα 34 του, υπάρχει και Τζίμας που θα επιστρέψει για να παίξει βασικός αν δεν πουληθεί. Εγώ τον Μαροκινό πάντως, μόνο και μόνο για το what if τον αγόραζα
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

tonipap801 έγραψε:Μπραντον, Τισουνταλι και Τσαλοφ ειναι οι τρεις φορ που εχουμε δηλωμενους στην Ευρωπη.
Δεν μπορουμε να θεωτηθουμε σοβαρη ομαδα αν παμε και δωσουμε τους δυο απο τους 3 ενω ρεαλιστικα μπορουμε να περασουμε ενα γυρο ακομα στο Γιουροπα λιγκ.
Πρωτη φορα θα ξαναγινει ?? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Ο Ελ Αραμπί πήγε στον γαύρο 32-33 χρονών. Σε λίγες μέρες κλείνει τα 38.
Έπαιξε 225 ματς, έβαλε 94 γκολ και έδωσε 25 ασίστ.
Δεν έχει τόση σημασία η ηλικία. Το έχουμε δει και με τον Τάισον που πέρσι στα 36 του ήταν από τους καλύτερους και βασικότερους παίκτες μας, παλιότερα στον Λίνο κλπ.
Σημασία έχει να θέλει ο παίκτης να παίζει μπάλα, να προπονείται κανονικά, όχι σαν παλαίμαχος και εφόσον είναι ικανός (ο Μπακαμπού προφανώς και είναι) το αποτέλεσμα θα έρθει μόνο του.
Υπάρχουν 30άρηδες που τα έχουν παρατήσει και είναι πρώην αθλητές, πχ Καγκάβα όταν ήρθε, Μπακαγιόκο εδώ και χρόνια και πολλά άλλα παραδείγματα, υπάρχουν όμως και οι Ελ Αραμπί αυτού του πλανήτη, που αν έχουν διάθεση θα σου κάνουν για πλάκα τη διαφορά.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Απο Gazzetta:
«Στη Μικράς Ασίας γίνεται κουβέντα για να φύγουν, τουλάχιστον, δύο εκ των τεσσάρων φορ. Οι εκπρόσωποι των ποδοσφαιριστών έχουν ενημερωθεί και σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει κινητικότητα για δύο εξ αυτών, του Ταρίκ Τισουντάλι και του Μπράντον Τόμας...»

Κατι δεν καταλαβαινω σωστα μαλλον. Συμφωνα δηλαδη με το παραπανω ρεπορταζ η διοικηση εχει ενημερωσει τους εκπροσωπους και των τεσσαρων φορ να ψαχτουν για να τους βρουν ομαδα; Δηλαδή, αυτοι που τελικα θα μεινουν θα γνωριζουν πως ειναι ανεπιθυμητοι στην ομαδα; Και με τι κινητρο αραγε θα συνεχισουν να προσφερουν; Η λογικη λεει οτι ουτε καν οι ιδιοι οι αρδ δεν γνωριζουν με ακριβεια τις κινησεις της ομαδας και γραφουν αρλουμπες. Δεν βγαζει νοημα ολο αυτο.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Σε ενα αλλο αρθρο (δε θυμαμαι που το ειδα) εγραφε «ολοι εκτος Τσαλοφ»

Οποτε μαλλον ο Τσαλοφ λογιζεται ως μια απο τις 2 επιλογες
Άβαταρ μέλους
aivas19

Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Δημοσίευση από aivas19 »

Βγηκε στο ΣΔΝΑ για Μοχαμεντ της Ναντ για βαζελο. Περσι δεν ακουστηκε για εμας αυτος; Μας κανει;

Επισης ακουστηκαν Λιουμπισιτς και Μαρτινς για βαζελο (εξωφυλλο livesport) που ειχαν απουστει για εμας.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορεί να λογίζεται ως λύση επιθετικού ο Σαματτα επειδή ακριβώς δεν μπορεί να βρει ομάδα. Ούτε είναι λύση να αφήσεις να φύγουν παίκτες που μπορούν να βρουν και προτάσεις και ομάδα. Αφού θέλουμε Μπακαμπου η λύση είναι να φύγουν Σαματτα και Μπράντον που φυσιολογικά το καλοκαίρι δε θα ανανεώσουν. Αντίθετα οι Τσαλοφ και Τισουνταλι για τους οποίους επένδυσε ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι πρέπει να στηριχτούν. Εκτός ομάδας επίσης πρέπει να τεθεί και ο ανεκδιήγητος Μουργκ όπως και ο κάτω του μετρίου Γκόμεζ. Για στόπερ δεν καίγομαι να αποχωρήσει κάποιος , αλλά αν έφευγε ο Κόλεϊ δε θα με χαλούσε. Κοινώς Σαματτα , Μπράντον, Μουργκ, Κόλεϊ, Μπακαγιόκο (τον ξέχασα αυτόν) , Γκόμεζ είναι οι παίκτες που θα έπρεπε να αποχωρήσουν.
Για τον Τζουρασεκ όταν πρωτοβγήκε το όνομα , ο παίκτης ήταν σύμφωνος και το ίδιο σύμφωνη ήταν και η ομάδα. Ήταν κοινό μυστικό ότι θα έσπαγε ο δανεισμός. Προφανώς και οι συγκυρίες αλλάζουν , οπότε αν μια ομάδα Μπουντεσλίγκα σου προσφέρει θέση βασικού στο ρόστερ τότε πάντα υπάρχει η πιθανότητα να το ξανασκεφτείς.. Εξαρχής και σε μένα όταν μεταφέρθηκε μου φάνηκε αρκετά δύσκολο ένας παικταράς σε αυτήν την ηλικία να είναι συμφωνημένος με την έννοια του έχει κλείσει από παντού. Μεταγραφές είναι , διαπραγματεύσεις, δεδομένα που αλλάζουν από μέρα σε μέρα.
Για το θέμα του φορ δεν καταλαβαίνω την αντίδραση για Μπακαμπου.. Μάλλον δεν τον θυμάστε τον παίκτη καθόλου. Προφανώς και αν μπορούσε ο Λουτσεσκου τον Ακπομ θα έφερνε αλλά δε γίνεται. Είναι αλλά τα οικονομικά δεδομένα. Όπως και για τον Γιαννουλη. Στην παρούσα φάση πάντα.
Θα πω προσωπική εκτίμηση και όχι πληροφορία ότι αν γίνουν αποδεσμεύσεις ο ΠΑΟΚ θα πάρει εκτός από μπακ - φορ και αριστερό εξτρέμ.
Ψυχραιμία και αναμένουμε τις κινήσεις..
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Εγω απλα μπαινω σε σκεψεις οτι μπαλωνουμε τα προβληματα βραχυπροθεσμα ή κοιταμε το μελλον. Γιατι στα ματια μου δε κοιτας το μελλον με εναν 33αρη φορ. Θα σου φερει βραχυπροθεσμα αποτελεσματα (λογικα;) αλλα μεχρι εκει.

Ειχα ενθουσιαστει με την ιδεα του τζουρασικ παρκ οχι μονο γιατι δειχνει καλου επιπεδου παικτης αλλα γιατι ειναι σε τρομερη ηλικια. 24. Ενας παικτης με τον οποιο αν σου κανει και γουσταρει εδω μπορεις να κοιταξεις μακροπροθεσμα.
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

embuji έγραψε:Εγω απλα μπαινω σε σκεψεις οτι μπαλωνουμε τα προβληματα βραχυπροθεσμα ή κοιταμε το μελλον. Γιατι στα ματια μου δε κοιτας το μελλον με εναν 33αρη φορ. Θα σου φερει βραχυπροθεσμα αποτελεσματα (λογικα;) αλλα μεχρι εκει.
Αυτή την στιγμή καιγόμαστε για τα βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα. Αν θέλουμε να χτυπήσουμε στόχους φέτος έχουμε πολύ έδαφος να καλύψουμε και μερικά γκολ θα βοηθούσαν πάρα πολύ.

Επιπλέον, δεν μπορούμε να επενδύσουμε σοβαρά λεφτά σε ακόμα ένα φορ όταν δεν είναι ξεκάθαρο τι θα γίνει με τον Τζίμα. Αν επιστρέψει, θα είναι βασικός οπότε δεν μπορείς να έχεις ΔΥΟ (μαζί με τον Τσάλοφ) πανάκριβους και σε καλή ηλικία φορ στον πάγκο, δεν είμαστε η Τσέλσι.
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο είχε γραφτεί για Μακαμπού και είχα δει φάσεις της Μπέτις. Ο Μακαμπού έτρεχε μόνος του στην επίθεση χωρίς αντίπαλο και έπαθε θλάση. Μπορεί να συμβεί, όμως σε συνδυασμό με την ηλικία του είναι ρίσκο η απόκτηση του.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Ο Μπακαμπού όντως είναι τέλειος για να μπεί στο 70᾽ και δεν νομίζω οτι μπορεί να πάρει συνεχόμενα παιχνίδια σαν βασικός. Νομίζω αυτό κάνει και στην Μπέτις.

Edit: Οι Τούρκοι γράφουν οτι ο Ντράγκους ο Ρουμάνος έρχεται ως δανεικός σε μας. Βασικά λένε οτι η Τραπζονσπόρ τον απέρριψε.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Μακάρι να μην είναι τραυματίας ,πάντως ο πατέρας Λουτσεσκου στην εθνική Ρουμανίας τον έχει βασικό .
https://youtu.be/AWYMfwFXx5Q?si=30i5SWwz3ETg4fhV
Να κλείσανε τον Μαρίν για το καλοκαίρι ?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”