Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
stratosnm

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από stratosnm »

Κάντε μας τη χάρη και ανακοινώστε:
  • Ανανεώσεις Κοτάρσκι - Κουλιεράκη - Κωνσταντέλια
    Ότι έκλεισαν Κεντζιόρα - Σβαμπ - Μειτέ
    Έναν χαφ.

Αυτά εμένα μου αρκούν για να πάμε προετοιμασία και στον 2ο + 3ο προκριματικό.
Για φορ μπορούμε να περιμένουμε κι άλλο. Αλλά τα πάνω κάντε μας τη χάρη και ανακοινώστε τα.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Στο Μετροσπορτ γραφει οτι ο Καμαρα ειναι ετοιμος να υπογραψει..
Οσο για τον Μειτε γραφει οτι εμεις δινουμε 1,3 κι αυτος ζητα 1,5 και οχι 1,8 η 2 που ακουστηκε..

Θεωρω οτι εχει δικιο ο Μειτε σ'αυτο το ποσο που ζηταει οταν βλεπει οτι θελουν να δωσουν 1,5 πχ στον Ετζουκε..
Δλδ να βλεπει τον Εκονγκ να παιρνει 1,2 "αραχτος" κι αυτος να συμφωνησει να παιζει με τα ιδια ??
Δεν ζηταει κατι το παραλογο κατα την γνωμη μου..
Δωστε στον ανθρωπο που απεδειξε οτι τα αξιζει αυτα τα 1,5 να τελειωνουμε,αφου γλυτωσαμε και 2Μ απ'την αγορα του..
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Συμφωνω.
Ειναι τεραστια υποθεση οτι καταφερες να φερεις την υποθεση αυτου του παικταρα στα 2εκ και οτι ετοιμαζεσαι να βαλεις στο ροστερ ακομα μια χαφαρα ως ελευθερο!!
Αυτες οι θεσεις ακριβοπληρωνονται και ο ΠΑΟΚ εχει την ευκαιρια να προσθεσει 2 χαφαρες στο ροστερ με κοστος αγορας 2εκ. Ε.....αξιζει να ανεβουμε λιγο πιο κοντα στα λεφτα που ζητανε και να κλεισουν οι υποθεσεις.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Αυτο το "οταν βλεπει ο Μειτε οτι δινουμε 1,5 στον Εζτουκε, ειναι λογικο να ζηταει παραπανω..." ναι μεν εχει μια βαση, αλλα πιστευετε οτι οι ποδοσφαιριστες και οι εκπροσωποι τους βασικα, καθονται στο τραπεζι με την Γκοτζαρεβα και της λενε τι; "Ο Τζορμπατζογλου ειπε στο sportfm κα. Μαρια οτι για τον Ετζουκε δινετε 1,5, αρα εμεις θελουμε 1,7";

Τα ποσα που ακουγονται δεξια και αριστερα για τον καθε ποδοσφαιριστη δεν τα δινουμε βαση εμεις, δεν νομιζω να τα εχουν ως βαση στην διαπραγματευση τους οι ποδοσφαιριστες.
Άβαταρ μέλους
James Moriarty

Δημοσίευση από James Moriarty »

Σύνοψη για τόν Καμαρά που σήμερα όλα τά σάιτ θα γράφουν έκλεισε και μπλα μπλα.

Όταν έχεις φέρει μια μεταγραφή μια ανάσα κ από το πρωι υπάρχει τίτλος ανατροπή κ υπάρχουν από άλλους δημοσιογράφους (όχι έμπιστους) ότι ο Καμαρά πήρε τηλ. στον ΠΑΟΚ για νά κλείσει ουσιαστικά και τέλος πάντων ο παίκτης είναι μια ανάσα και στο καταπράσινο sdna το οποίο φέτος ειδικά, δεν μας τά λέει καθόλου καλά, βγαίνει ένα άρθρο από έναν ρεπόρτερ της αεχ που ουσιαστικά αν το διαβάσεις πίσω από τίς γραμμές υποδηλώνει φαπιδι από ΠΑΟΚ.

Επίσης φέτος βλέπω ότι όι δημοσιογράφοι πού έχουμε ενώ τα προηγούμενα χρόνια είχαν μια γραμμή σχεδόν όλοι, φέτος επειδή πήραν τά ηνία ξεκάθαρα οι τού 24 κ η ΚΥΡΙΑ Μπουντου η οποία είναι "πονηρή" κρατάει μια πισινή και εχθές δεν έγραψε τίποτα για το θέμα Καμαρά περιμένοντας την σημερινή μέρα ώστε νά χτυπήσει.

Τέλος πάντων το PAOK 24 κ η Μπουντού έχουν τά καλύτερα ρεπορτάζ κατά την προσωπική μου άποψη.. Αρκετά με αυτούς.

Υπόθεση Καμαρά στον γαύρο. Τόν παίκτη τον πήρανε στα 21 του, σέ συνομιλία με τόν Μαρσαντο έκανα μία μίνι ανάλυση του παίκτη , αφού όι γαύροι που μίλησε του είπαν πολλά παραμύθια ..
Όπως του είπα ο παίκτης τραβιέται καί στα άκρα καί βγάζει πολλές φορές κάτι σέντρες διαβήτη κάθετες.
Όπως έγραψε ο Ολλανδός (??) έκανε μάγκα εκείνο τό σαπακι τόν Μασούρα..
Ο παίκτης δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα στα αποδυτήρια απλά θεωρούσε ότι ήταν για πολύ ψηλότερο επίπεδο από τόν γαύρο. Δικαίωμα τού.
Έτσι προφανώς τούς είπε ότι θέλει μεταγραφή κ οι τού γαύρου αρνήθηκαν αφού τον είχαν έναν από τούς καλύτερους καί πιο κομβικό τους παίκτη..
Πήγε δανεικός στην Ρόμα τώρα δεν ψαχτηκα νά πω την αλήθεια γιατί δεν τόν αγόρασαν (μία χαρά έπαιξε καί εκεί) εκτίμηση μου είναι ότι ζήτησαν πολλα όι τού γαύρου.

Ο γαύρος ήθελε να τον πουλήσει στην Νότιγχαμ, ο παίκτης κατάλαβε τι παίζει καί έκανε μία συνέντευξη στην Αφρική νομίζω (το ανέβασαν καί στο ΠΑΟΚ24) καί ο παίκτης ουσιαστικά έλεγε ότι είναι κάτι σάν "αιχμαλώτος" .
Ξαφνικά την άλλη μέρα το άρθρο το διέγραψαν έτσι ο παίκτης μπήκε στην μαύρη λίστα αφού δεν ανανεωνε με τίποτα..

Μέχρι τις 17 Γενάρη έπαιζε βασικός έχοντας κάνει σε 25 ματς σέ όλες τίς διοργανώσεις 2,271 λεπτά..

Ο ΟΖ τού ΠΑΟΚ ΜΑΣ έκανε σε 50 ματς 2.834 λεπτά κ ο Σβαμπαρος σε 54 ματς έκανε 2.947 λεπτά .

Αφού όι γαύροι είδαν ότι ό παίκτης δεν ανανεώνει καί έχοντας κάνει αυτή την συνέντευξη έρχεται το κύπελλο με βαζελίνη ο χάνει το τελευταίο πέναλτι αν θυμάμαι καλά καί εκεί τον τελειώνουν στις 17 Γενάρη τού 24..

Όταν ένας παίκτης είναι αθλητής εκ φύσεως σέ ένα με δύο μήνες μαξ έρχεται πάλι στάνταρτ τού.

Επίσης ξέρει μπάλα καί μάλιστα για τα ελληνικά δρώμενα σπάει πλάκα.

Το δίδυμο θα είναι ΜΕΙΤΕ- ΚΑΜΑΡΑ όι οποίοι πιστεύω στους ρόλους που δίνει ο Λουτσεσκου είναι ότι καλύτερο έχουμε δεί στον ΠΑΟΚ στο κέντρο κ μπροστά ο Ιωάννης πού έχοντας ένα παίκτη σαν τον Καμαρά θα απελευθερωθεί πολύ περισσότερο.

Τρίτος χάφ θά είναι ο Σβαμπ κ 4ος καταλαβαίνετε ποιός θά πάει για τον οποίο θά κάνω εκτίμηση αύριο, κ μία πιο αναλυτική ανάλυση Καμαρά.

Ελπίζω να κλείσει κ αυτή η παικταρα ο Ετζουκε.

Για τον σέντερ φορ τον Μπερθ εκτιμώ ότι η περίπτωση τού είναι δύσκολη αν καί τον γουστάρει πολύ ο Λουτσεσκου ..

ΥΓ. Τα νούμερα πού ακούγονται περί 1,7 πού ζητάει ο Μειτε για παράδειγμα η το 1,8 τού Ετζουκε εκτιμώ ότι είναι ΣΑΛΤΣΕΣ. 300 χιλιάρικα πιο κάτω από τι λένε το λιγότερο..

Το έχω παρατηρήσει. Νά ένα κακό που έχουν όι δημοσιογράφοι για παράδειγμα..

Κ τέλος εκτιμώ ότι ο Εκονγκ πού έχουν γραφτεί πολλές ανακρίβειες κ μάλιστα κάποιος εδώ μέσα τον είπε ΤΟΜΑΡΙ καί πού ο Βιερίνια καί ο Λουτσεσκου τόν είπαν ΗΓΕΤΗ καί είναι καλό σέντερ μπακ, όπως καί ο Σαματαρος πιστεύω θά μείνουν.

Ήρθε η ώρα ο μικρός νά κάνει το αγροτικό τού καί νά πάει σέ μία ομάδα πού θά παίζει ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟ ποδόσφαιρο ως σέντερ φορ ώστε την επόμενη σαιζόν νά έρθει πολύ πιο έτοιμος. Πρέπει νά αποβάλλεται την αγάπη πού έχετε για Έλλην παίκτες καί νά κοιτάξετε ποδοσφαιρικά για το καλύτερο τού παίκτη.

Πάμε για ομίλους..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Η μετροσπορτ γραφει και για αυτον τον Μουνιαιν που απο οτι εχω καταλαβει καποιοι γουσταρετε τρελα.Μουνιαιν η Ετζουκε?
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Για μενα Ετζουκε..
Πιο νεος,πιο γρηγορος,πιο δυναμικος καλυτερος στο 1 με 1..
Athalos

Δημοσίευση από Athalos »

joshua έγραψε:Η μετροσπορτ γραφει και για αυτον τον Μουνιαιν που απο οτι εχω καταλαβει καποιοι γουσταρετε τρελα.Μουνιαιν η Ετζουκε?

Δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι ο Μουνιαιν αλλα τρελο πουλεν
Мир

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από Мир »

joshua έγραψε:Η μετροσπορτ γραφει και για αυτον τον Μουνιαιν που απο οτι εχω καταλαβει καποιοι γουσταρετε τρελα.Μουνιαιν η Ετζουκε?
Με τετοια ονόματα δεν ειναι για Ελλαδα
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Δε θα κλάψω αν έρθει ο Ετζουκε, αλλα προτιμώ Μουνιαιν
Άβαταρ μέλους
Minority4

Δημοσίευση από Minority4 »

Νομίζω πως είναι εντελώς διαφορετικοί παίχτες Τζος.
Ο μεν Βάσκος γνωστός σε όλους μας με εξαιρετικές χρονιές πριν από μερικά χρόνια, ποιότητα φυσικά με την μπάλα στα πόδια, παίζει και τις δυο θέσεις εξτρεμ και 10.
Ο Ετζούκες, πιο τρεχαντήρι εξτρεμ, δυνατός κι απ'οτι έχουμε δει σε βιντεάκια λίγο μέτριος στην τελική προσπάθεια.

Ολοι οι καλοί χωράνε, αλλά ο Μουνιαιν πιστεύω πως θα βρει προτάσεις σε καλύτερα πρωταθλήματα ή τύπου Αραβία με πολλά χρήματα.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Εντζουκε λογω χαρακτηριστικων...
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Мир έγραψε:
Με τετοια ονόματα δεν ειναι για Ελλαδα
Υπηρξαν και υπαρχουν πιο πιασαρικα πχ Μουνιτις και Κολομου(α)νι.. :lol:
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Unpsofable78 έγραψε: Το ότι τόσες μέρες έχουν γραφτεί εδώ μέσα Κωνσταντελιαδες, "μεταγραφικά νέα της χάρτινης", "ποιόν παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ" κτλπ δεν ενοχλεί. Ενοχλεί που γράφτηκαν 7-8 ποστ με σεβασμό για Αντρέ. Μια χαρά
Γιατί στα άλλα δεν έγινε σύσταση;
Ευχαριστώ Sourme.

Το θέμα είναι όμως να πέφτει σκούπα εν ριπή οφθαλμού.
και Μπαν.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

astral έγραψε:Δε θα κλάψω αν έρθει ο Ετζουκε, αλλα προτιμώ Μουνιαιν
Και γω τα προτιμώ σε σχέση με τεστοστερονατους ετζουκηδες!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”