Εγώ πρωσοπικά αναμένω με ανυπομονησία την επόμενη εκπομπή "11 εμείς 11 αυτοί" στο οπεν για να δω εαν θα βρισκεται στο πάνελ αυτή η βρώμα ο Κεφτετζόγλου. Απο την παρουσία η μη του συγκεκριμένου κυρίου στην εκπομπή θα πάρω τις απαντήσεις που ψάχνω σχετικά με τον Ιβαν.Aye4 έγραψε:Καμια αντίδραση μέχρι τώρα. Κι αύριο είναι Πρωτοχρονιά και την άλλη είναι Πέμπτη κλπ κλπ. Τι δεν καταλάβατε ακόμη?
Ιβάν Σαββίδης VI
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
-
- Mr Ξερόλας 2019
Καλή χρονιά Γιαννε με υγεία.
Καλη χρόνια σε όλους μας με υγεία.
Πιλοτε
Καλή χρονιά κ σε σένα αδελφέ, Υγεία να έχεις κ να γράφεις όπως ξέρεις εσύ παληκαρι.
Καλη χρόνια σε όλους μας με υγεία.
Πιλοτε
Καλή χρονιά κ σε σένα αδελφέ, Υγεία να έχεις κ να γράφεις όπως ξέρεις εσύ παληκαρι.
- Montrealiotis
Χρόνια πολλά Πρόεδρε !!! Ευτιχισμένο το 2025 !!! Μακάρι να τελειώσει ο Πόλεμος!!! Μακάρι και φέτο να έχουμε έναν ακομη τίτλο στο ποδοσφαιρό !!! 

Ποιο ΟΠΕΝ και SDNA ειναι του Σαββιδη τιποτα δεν εχει ο Σαββιδης ολλα ειναι του Αλαφουζου απο καιρο τωρα που βρισκεστε δεν ξερετε τη γινετε τιποτα δεν εχει ο Σαββιδης και τα δυο αυτα και το καναλι και το SDNA ειναι κοματικα οργανα του βαζελου μεχρι που κατουρανε και χεζουνε οι παιχτες του βαζελου γραφουν
οχι φυσικα του Αλαφουζου ειναι και τα δυοMontrealiotis έγραψε:Το open φαίνεται ότι δεν έχει το management ο ιβαν. Όπως και το sdna
-
- Επικοινωνία:
Ιβάν Σαββίδης VI
Σου απαντησαν boogeyman
Η ΠΑΕ #ΠΑΟΚ γνωστοποίησε πως την έφεση κατά της πρωτόδικης τιμωρίας του Ραζβάν Λουτσέσκου και των τεσσάρων μελών προπονητικού και ιατρικού τιμ ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας.
Η ΠΑΕ #ΠΑΟΚ γνωστοποίησε πως την έφεση κατά της πρωτόδικης τιμωρίας του Ραζβάν Λουτσέσκου και των τεσσάρων μελών προπονητικού και ιατρικού τιμ ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας.
Μπορούμε να μαζέψουμε 10 αδίστακτους, τοξικούς;
Εγώ είμαι υπέρ όσο δεν πάει.
Να μην τολμάει κανείς να ψελλίζει τη λέξη ΠΑΟΚ.
Εγώ είμαι υπέρ όσο δεν πάει.
Να μην τολμάει κανείς να ψελλίζει τη λέξη ΠΑΟΚ.
Mingus ναι αλλα οχι αυτους που μας εχουν επιτεθει στο παρελθον. Βεβαια δεν εχει και αλλους…
Όλοι υπάλληλοι για πρόσληψη είναι.
Και ο γαύρος πήρε τον Γιαννάκη.
Δυστυχώς στην Ελλάδα για να τα βάλεις με το σύστημα πρέπει να είσαι μέρος του.
Αποδείχθηκε περίτρανα ότι με τους χαμηλοτονακηδες είμαστε στη φαπα.
Βασικά το open κάποια στιγμή θα το πουλήσει, μαύρη τρύπα είναι.Montrealiotis έγραψε:Το open φαίνεται ότι δεν έχει το management ο ιβαν. Όπως και το sdna
Το Sdna δεν του ανήκει ποτέ, πλέον ανήκει στον Τρακη
Ακριβώς. Φτάνει με το γύρισμα του άλλου μάγουλου. Φτάνει με τους χαμηλούς τόνους. Φτάνει με τον σταυρό στο χέρι.Mīngus έγραψε:Όλοι υπάλληλοι για πρόσληψη είναι.
Πόλεμο θέλουν; Ε ας τον παίξουμε με τους ίδιους όρους.