Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από nunies4 »

gika έγραψε:Το πρόβλημα δεν είναι οι κινήσεις του βαζελου μιας και κάτι Γκάνεα και Λοντιγκιν είναι μέτριοι παίκτες για αλλαγές σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Το πρόβλημα είναι ότι εμείς κοιτάμε παίκτες που δεν ξέρουμε αν είναι στα ίδια επίπεδα ή χειρότεροι από αυτές τις μετριότητες. Επίσης το πρόβλημα είναι ότι σε 10 μέρες πάμε προετοιμασία κι δεν έχουμε ούτε έναν τερματοφύλακα, δεν έχουμε βασικό στοπερ, δεν έχουμε κανένα αριστερό εξτρέμ και δεν έχουμε κανένα δεκάρι, μόνο παίκτες που κατ ανάγκη παίζουν κι εκεί. Επίσης πρόβλημα είναι που στο ρόστερ της ομάδας συνεχίζουμε να μετράμε τους Τειλορ, Μουργκ κι Τσολακ.
Μήπως το ξέρει ο Μποτο; Το αν είναι καλύτεροι από τις μετριότητες που λες. Λέω απλά...μήπως...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Υπομονή ρε παιδια 9 μερες και θα ξερουμε πολλα περισσότερα...
maceio

Δημοσίευση από maceio »

ενταξει οι ΑΡΔ εχουν τοση ξεραιλα που η μονη ειδηση ειναι "Σαντον για ΠΑΟΚ''
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

invincible έγραψε:
black_star_ninja έγραψε:
invincible έγραψε:Κανέναν τερματοφύλακα δεν έχει ο ΠΑΟΚ, η Βέροια έχει καλύτερους τερματοφύλακες τώρα από εσένα, εκτός αν μιλάς για τον ΠΑΟΚ Β. Κανέναν δεν έχει. Αυτή την στιγμή με την Ληβαδια αν παίξεις ο Κομπότης θα σε νικήσει. Τέτοιο ρόστερ έχεις. Ο βαζελος είδη έκανε μεταγραφές και ανανεώσεις ουσίας χωρίς να ξοδέψει τίποτα. Αν μας περάσει του χρόνου μην βγείτε να κράξετε τον Μπότο. You trust θα σας πω. Εσείς τον εμπιστεύεστε. Εγώ με τόσες αλλαγές ΤΔ δεν εμπιστεύομαι καθόλου κανέναν γιατί βλέπω ότι έχει αποτύχει είδη να κάνει αυτά που υποσχέθηκε. Εκτός αν πιστεύεις ότι θα έρθουν 7-8 παίχτες μέσα σε μία βδομάδα. NO TRUST AT ALL. Αν έρθουν θα μπω εδώ μέσα και θα πω έκανα λάθος τα άφησε όλα για τελευταία στιγμή. Αλλά δεν βλέπω....
Το καταλαβαίνεις οτι υπερβάλεις φανταζομαι; Εκτός αν τρολαρεις και δε το επιασα. Στην περίπτωση αυτή ζητάω συγνώμη. Έχουμε ταλιχμανιδη, μπαλωμένο κ έχουμε κλείσει κοταρσκι. Τουλάχιστον απο όσα εγραψαν μεσα στην εβδομάδα. Νομίζω οτι αυτοί αρκούν για να ξεκινήσει η προετοιμασία. Στην πορεία υποθετω οτι θα κλείσουμε έναν ακόμα.
Ξέρεις ποια είναι η διαφορά μας. Οτι εγώ ότι έχω να το πω θα το πω πριν αρχίσει το παιχνίδι. Δεν θα το πω ούτε στο ημίχρονο ούτε στο τέλος του παιχνιδιού. Μετά δεν έχει νόημα. Αν φωνάξω έναν τεχνίτη στο σπίτι μου να κάνει δουλειά ότι έχω να του πω θα τα πω από πριν...μέτα δεν έχει νόημα. Κανέναν δεν έχω τυφλή εμπιστοσύνη, ειδικά τον Μπότο που μου δείχνει ότι δεν ξέρει πως είναι το Ελληνικό πρωτάθλημα και το Ελλαδιστάν.

Υπάρχουν πέντε ειδών οπαδοί:

1) Τα bot ,αυτοί που ότι και να γίνει τα βλέπουν όλα καλά.

2) Οι Μ.Χ. προφήτες με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω.

3) Οι σας τα έλεγα γκρινιάρηδες.

4) Και αυτοί που έχουν άγχος πριν γίνει το κακό και ζητάνε πριν γίνει το κακό

5) Οι γκρινιάρηδες σε όλα.

Εσύ επιλέγεις με ποιους είσαι.

Εσυ παντως στην 4η κατηγορια δεν εισαι
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Λοντιγκιν ειχε προταθει σε μας και απορριφθηκε γιατι δεν ειναι καλος με την μπαλα στα ποδια...
για τον Γκανεα απλα ειναι λιγο καλυτερος απο τον Τειλορ...
τετοιες μεταγραφες να τις βρασω...εδω θελουμε καλυτερους απο τους υπαρχοντες οχι χειροτερους
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

maceio έγραψε:ενταξει οι ΑΡΔ εχουν τοση ξεραιλα που η μονη ειδηση ειναι "Σαντον για ΠΑΟΚ''
Θα μπορουσε να εχει ενα νοημα..
Δεξια εχεις λυρατζη σαστρε, αριστερα ραφα βιερινια.
Μηπως βιερινια παιζει μπαλαντερ και στα εξτρεμ?
Σαντον τα περισσοτερα ματς του τα εκανε σαν αριστερο μπακ, ενω εχει παιξει και δεξι χαφ σε καποια ματς. Πολυθεσιτης με εμπειρια σε μεγαλα πρωταθληματα..
Άβαταρ μέλους
psykoman

invincible έγραψε:Φίλε ξέρεις τι λένε οι πόντιοι ? Σε ΠΑΟΚτση και σε μωρό ποτέ μην τάξεις κάτι και μην δώσεις τον λόγο σου.

Αυτός ο κύριος βγήκε και είπε στα Αγγλικά ευτυχώς που τα γνωρίζουμε όλοι , εκτός αν δεν τα ξέρει καλά αυτός, ότι μέχρι τις 21 Ιουνίου θα είναι εδώ 7-8 παίχτες. Αν λείπανε 4 παίχτες από τους 7-8 και ήταν εδώ σήμερα έστω ένας τερματοφύλακας κανένας δεν θα γκρίνιαζε και κανένας δεν θα ανησυχούσε.

Αυτός τα έταξε και αυτός τα υποσχέθηκε. Με αυτή την λογική γιατί να τον εμπιστευτώ και τα άλλα.

Αν είναι τύπος του στυλ έλα μωρέ πως κάνεις έτσι.... τι 21 Ιουνίου τι 21 Ιουλίου. Αν εγώ αποκλειστώ το καλοκαιρί άλλα έσοδα δεν έχει... μην περιμένεις διαρκείας

Τώρα τα λέμε μετά πέταξε το πουλί.
Στις 21 του μηνος αν δεν γινουν ολα αυτα που ειπε βγες και πες Μποτο εισαι μ@λ@κ@ς...κι εγω μαζι σου θα ειμαι...οχι ομως ενω σου ειπε 21 να βγεις 12 και να πεις εισαι αποτυχημενος
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

joshua έγραψε:Υπομονή ρε παιδια 9 μερες και θα ξερουμε πολλα περισσότερα...

27 ξεκινάει η προετοιμασία στο εξωτερικό.
Το πρώτο στάδιο στην Ελλάδα,ποτέ δεν έχει όλους τους παίχτες.
15 μέρες ακόμα για να δούμε αν θα πάμε με πλήρες ροστερ στο βασικό στάδιο της προετοιμασία.
maceio

Δημοσίευση από maceio »

αυτη τη σαιζον δεν επαιξε ουτε ενα ματς ...
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

O Gareth Bale είναι ελεύθερος και προχθές αρνήθηκε πρόταση της Χετάφε, προαστίου της Μαδρίτης. Λοιπόν, 30.000 προπονητές και Τ.Δ. στην κερκίδα και με υπερδιπλάσιους του καναπέ και των μπαρ, αν μαζευτούμε 100.000 και αναλόγως με τις οικονομικές δυνατότητες του καθενός μας βάλουμε κατά μέσον όρο από 100 ευρώ έχουμε ένα διετές τουλάχιστον συμβόλαιο του Ουαλλού. Να του δώσουν και όραμα οι διοικούντες για να δελεαστεί και να υπογράψει.
Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν. Όχι μόνον λόγια εδώ μέσα του τύπου ποιος είναι ο Γερμανός της Φορτούνα και της Χεράκλες, άψητος ο Κουαλιάτα (καλώς να μας έλθει σήμερα), ποιος είναι αυτός ο Νάσμπεργκ και ο 22 ετών τερματοφύλακας Γκοτάρσκι. Να μην τα θέλουμε όλα από τον Σαββίδη που έχει δώσει 150 εκατομμύρια σε αυξήσεις Μ.Κ., θα δώσει 100+ για νέο και υπερσύγχρονο γήπεδο και έχει πληρώσει και πληρώνει παλτά ων ουκ έστιν αριθμός.
Ελεύθερος είναι και ο Dibala αλλά μας πρόλαβε η Ίντερ.
Όλοι μας και εγώ πρώτος θέλουμε πρωτοκλασάτους παίκτες που να είναι στην Τούμπα στις 21/6, αλλά δεν επιτυγχάνεται αυτό με μαγικό ραβδί. Δεν γίνεται με ένα τηλέφωνο του Μπότο να μπουν στο αεροπλάνο και να έλθουν μέσα σε 2-3 μέρες Μπαζούρ, Κεϊτά και Μάρτινς. Τέτοια βαριά χαρτιά και γενικά επιτυχημένοι ηλικίας 26-29 θέλουν ψήσιμο, σκληρή διαπραγμάτευση και να δουν προοπτική και όραμα. Να δώσουμε χρόνο στον Τ.Δ. να κάνει τις επαφές του, να ελπίζουμε πως αυτό το 90% του ρόστερ θα συμπληρωθεί και με πεπειραμένους, με την μετάβαση στην Ολλανδία και να δούμε και τι αξίζουν οι νεοαποκτηθέντες. Πιστεύω άλλωστε πως με τα φιλικά παιχνίδια αλλά και τους δύο πρώτους αγώνες του Con. L. και χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις πάντα γιατί ΠΑΟΚ είσαι, υπάρχει χρόνος 40 ημερών να ρονταριστεί η ομάδα και να συμπληρωθεί σε πολύ καλό ποσοστό το έμψυχο δυναμικό.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Μα αφού μας απέρριψε ο Μπέιλ, γιατί επιμένετε;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εγώ λέω να μαζευτούμε 100 χιλιάδες να δώσουμε από 100 ευρώ στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στο μπάσκετ και όχι στο ζάμπλουτο παιδακι απο την Ουαλία που τα έπαιρνε απο την ρεαλ 5 χρόνια ως θεατής.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Gospi έγραψε:btw αφου ειναι ειλημμενη (αν ειναι οντως) η αποφαση να απαλλαγουμε απο Τειλορ ακομη και με αποδεσμευση του, γιατι δεν εχει συμβει μεχρι σημερα?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι εννοείς ακόμα και με αποδέσμευση?
Θα πάει ο ΠΑΟΚ και θα του πληρώσει τα επόμενα 3 χρόνια του συμβολαίου του?
Άβαταρ μέλους
psykoman

obanebane έγραψε:
joshua έγραψε:Υπομονή ρε παιδια 9 μερες και θα ξερουμε πολλα περισσότερα...

27 ξεκινάει η προετοιμασία στο εξωτερικό.
Το πρώτο στάδιο στην Ελλάδα,ποτέ δεν έχει όλους τους παίχτες.
15 μέρες ακόμα για να δούμε αν θα πάμε με πλήρες ροστερ στο βασικό στάδιο της προετοιμασία.
Καταλαβαινεις τι εχει να γινει εδω μεσα αν δεν ερθουν οι παικτες που ειπε ο Μποτο στις 21 Ιουνη αλλα στις 23 ή 24 η και 27 η ακομη χειροτερα παν κατευθειαν Ολλανδια.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ετσι ακουσα και διαβασα σε σαιτ και ραδια...
Οτι εχουμε αποφασισει ακομη και να τον αποδεσμευσουμε.
Ακομη παντως κι αν δεν ισχυει αυτο, εμεις θα πρεπει, κατ εμε, να κινηθουμε μεταγραφικα σαν να εχει ηδη φυγει. Δεν τολμω να σκεφτω πως αν τελικα μας μεινει αμανατι θα πιασει θεση στο ροστερ και θα κοψει μια μεταγραφικη κινηση. Ας παει στον ΠΑΟΚ β στην τελικη...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”