Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
seaman έγραψε:Υπάρχει κάτι να συζητήσουμε, όταν πληρώνουμε (700Κ +600Κ +300Κ + εφορίες) για τερματοφύλακες και πρέπει να κάνουμε και αύξηση στο μικρό συμβόλαιο γιατί αυτό βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά αυτή τη στιγμή?
Και έχουμε και τέσσερα ενεργά δεξιά μπακ, από τα οποία τα τρία πιάνουν θέσεις ξένων και στα κρίσιμα παιχνίδια παίζαμε με στόπερ σε αυτή τη θέση!
Τι τα αναφέρατε απόψε αυτά τα Lidl, πανάθεμά τα
Μιλάμε για νόμπελ σχεδιασμού και οργάνωσης.
Κάποτε ένας που είχαμε χρόνια κάθισε στο συμβόλαιο και από αρχηγός ούτε στη φιέστα τον κάλεσαν.
Μπορεί κ τωρα να γινε αυτό κάπου.
Όσο για τα 4 δεξιά Μπακ, ο Ματος παίζει κ αριστερά στην ανάγκη άνετα και ο 4 είναι πιτσιρίκι.
Σα να λες στο κέντρο έχω 5 με 5ο τον τσιγγαρα.
Ααχχ ΠΑΟΚ...
Κρίμα... Πλέον και ο προπονητής να αλλάξει (που θα έπρεπε να παραιτηθεί μετά το σημερινό), η κατάσταση δε σώζεται. Δεν υπάρχει ποσότητα... Θα κουβαλήσει όλο το βάρος ο Τζολης και ξέρουμε τι πάει να πει 18 χρόνων με τρελή μουρμούρα. Το χειρότερο όλων είναι ότι δεν περίμενα να δω τέτοια πράγματα φέτος, έδειχναν έναν σκοπό οι κινήσεις. Γερό στομάχι φέτος.
Πόσο διαφορετικό θα ήταν το κλίμα αν κλείναμε δύο μεταγραφές χαμηλού ρίσκου με δανεισμό και οψιον όπως ήταν οι Bradaric και Despotov; Πάλι καλά που ευνόησαν οι συνθήκες και πήραμε τον παικταρά τον Zivkovic και μετριάστηκαν τα εγκεφαλικά από το μεταγραφικό Βατερλό που δια μαγείας παίζει να είμαστε η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα που αποδυναμώθηκε!Μεγάλη απογοήτευση πραγματικά.....εφυγαν παίκτες γρανάζια, έμειναν παίκτες βαρίδια και χαρίστηκαν παίκτες με προοπτική.Ειλικρινά δεν ξέρω για ποιόν ακριβώς λόγο πρέπει να πληρώνουμε τεχνικό διευθυντή για να κάνουμε τόσο αυτοκαταστροφικές κινήσεις
Εγώ είμαι βεβαίως ότι θα παρθεί κάποιος ελεύθερος.. Και μόνο που υπάρχουν καλές επιλογές από εκεί, αυτόματα μας θέτει ενδιαφερόμενους. Ο Avdijaj και ο Milanov που είχαν ακουστεί, ακόμα ελεύθεροι όπως και ο Iturraspe που κυνηγούσαμε πέρυσι. Ο Κασαμι φαίνεται καλή περίπτωση για δημιουργικό χαφ.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Dimg4 έγραψε:Λευκη πετσετα στο θεμα τιτλου. Πειτε ελευθερα τα δικα σας εαν νομιζετε οτι αυτο το ροστερ μπορει να αντεξει 3 διοργανωσεις
Dim, ότι και να πεις είναι λίγο.
Με Ζίφκοβιτς, Μουργκ και τους πιτσιρικάδες Τζόλη και Βρακά για 2 θέσεις, με τους Καντουρί - Σβαμπ, το μαύρο γέτι και τον γεωργιανό Τσιγγάρα για άλλες δύο θέσεις, με 4 δεξιά μπακ στο ρόστερ και τρεις πρωτοκλασάτους (ή τουλάχιστον ως τέτοιους αμοιβόμενους) τερματοφύλακες, η ομάδα έχει ένα από τα χειρότερα δομημένα ρόστερ της σύγχρονης ιστορίας της.
Να τραβάς τα μαλλιά σου.
ΥΓ: Καλά που δεν ήρθε ο Κρίστο πάντως. Μετά τους Ουαγκέ, Νινούα, Περέιρα και Βρακά, πέμπτη αποτυχία θα ήταν ανεξήγητη.
Πότε πρόλαβαν να αποτύχουν όλοι αυτοί;
Έλα Χριστέ και Παναγιά.Να τους δούμε και να αποφασίσουμε;σου φαίνεται πιο λογικό;
σαν ρεζουμε παντως των κινησεων οταν μενεις με τρυπες στα χαφ και μεσοεπιθετικα, τα 850 για τον Νινουα ακουγεται υπερβολικα μεγαλο ποσο
ειδικα οταν τα περιοριζεις πλεον απο συμβολαια παιχτων σε θεσεις που πονας
ΕΙΠΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑ ΠΛΗΡΩΣ.
Στηριξα την προσπαθεια ανανεωσης της διοικησης και απαγγιστρωσης απο το FFP
Ωστόσο κατά τη γνώμη μου η προσπαθεια ηταν χωρις πραγματικο ΟΡΑΜΑ και ΣΧΕΔΙΟ.
Φυγαν τοσα ονοματα και πηραμε μονο τον Ζιφκοβιτς.
Eφυγαν Βερνμπλουμ,Στοχ, Λαμπρου, Λημνιος, Ακπομ, Βιειρινια, Μαουρισιο, Πελκας
Φανηκε οτι δεν υπολογιζονται αλλα εμειναν Μπισε, Εσσιτι, Ματος, Πασχαλακης, Ρευ
Ειναι τραυματιας για αγνωστο καιρο ο Μισιτς
Δηλαδη απο τα ονοματα που ειχαμε ΚΑΙ ΦΥΓΑΝΕ και ελπιζαμε σε ενα βαθμο να αντικατασταθουν με ισαξιους αφου ειχαμε μειωση των υψηλων συμβολαιων τους ηταν οι: Στοχ, Βερνμπλουμ,Ακπομ, Βιειρινια, Πελκας, Μαουρίσιο, δηλαδη εξι ονοματα, τα οποία αντικαταστάθηκαν ΜΟΝΟ με τον Αντρει Ζιφκοβιτς απο παιχτες επιπεδου με 500.000 κατα πολλούς συμβολαιο.......Δηλαδη διωξαμε εξι παιχτες επιπεδου με υψηλα συμβολαια απο 600.000 μέχρι 1.300.000 και πηραμε έναν με 500.000!
ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΔΥΟ-ΤΡΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΥΨΗΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΧΤΙΖΕΙΣ ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ, ΟΥΤΕ ΒΟΗΘΑΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΒΟΗΘΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ , ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ!!!! Για να μην εχουμε αυταπάτες....
Φυγαν εξι μεγαλα συμβολαια, Παρε τρεις παιχταραδες για να συνεχισεις. Ζιφκοβιτς, Μπρανταριτς και εναν ακομη. Και σε καθε μεταγραφικη περιοδο παιρνεις ακομη εναν. Σε δυο χρονια θα εχεις ομαδαρα.Οι νεοι θα γινουν καλυτεροι. Θα κανεις πρωταθλητισμο και θα πουλησεις με 10 εκατομυρια και οχι με τρια!!!!
Καλος ο Τσολακ, ο Σβαμπ, ο Μουργκ και value for money ισως . Αλλα ετσι δεν θα κανεις ποτε μεγαλη ομαδα.
Οι μεγαλες ομαδες δε χτιζονται με Μπακασετες και Μανδαλους. Αλλα με Ελ Καντουρι, Γιαννουλη, Μπισεσβαρ στα 28, Μαουρισιο στα 29, Βιειρινια στα 31 και Ματος στα 30.
Δε χρειαζεται να παρεις πολλους. Αντι για Εσιτι και Αουγκουστο παρε μονο τον Μπρανταριτς. Αντε για Τσολακ και Σφιντερσκι , φερε μου μονο τον Πριγιοβιτς στα ντουζενια του. Αντι για Ροντριγκο και Ουαγκε φερε μου μονο τον Ματος στα 30 του και παιζε με αλλαγη τον Λυρατζη για να μαθει.
ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ! Και υπομονη.
ΑΛΛΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ, ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ.
ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.
Εφυγε Λημνιος και ο Ακπομ στη μεση των μεταγραφων και ενω η ομαδα μονη της παλευε να περασει στους ομιλους του champion league κανοντας θαυματα μαζι με τον προπονητη! Μειναμε χωρις δεξι μπακ την ιδια στιγμη! Τραγικα λαθη.....Και ολα αυτα για πωλησεις με πολυ λιγα χρηματα......
Ευχομαι τα καλυτερα στην ομαδα μας γιατι εγω δε χαιρομαι με τις αποτυχιες της ομαδας , του προπονητη ή των παιχτων ή τα λαθη της διοίκησης. Νομιζω τελειωνοντας οτι ηρθε η ωρα να σταματησουμε να κατηγορουμε διαρκως παιχτες, προπονητες και τεχνικους διευθυντες και να αποδωσουμε με θαρρος τις ευθυνες εκει που υπαρχουν στο μεγαλυτερο βαθμο. ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ της ομαδας που , παρα τις επιτυχιες, την ωθηση που εδωσε στην ομαδα, τα χρηματα που εδωσε, τα εργα που εκανε, ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΟ, ΣΕΙΡΑ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ, ΟΡΑΜΑ,ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ,ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ,ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΟΚ.....
Παρολα αυτα εμεις ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΟΚ , ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΑΛΛΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ NA :
A) Βάλει Προεδρο καποιον εμπειρο ανθρωπο που να ασχολειται με την ομαδα και μονο γιατι αυτη τη στιγμη ειμαστε ακεφαλοι,
Β) Να του εγκρινει ενα ετησιο μπατζετ και να τον αφησει να διαχειριστει την ομαδα ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ χωρις καμια παρεμβαση με τη συνεργασια Οικονομικου Διευθυντη, Τεχνικου Διευθυντη και αλλων ΣΤΕΛΕΧΩΝ
Γ) Να οργανωθει η ΠΑΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ(εμπορικο, ομαδα, επικοινωνια,διοίκηση,κοκ)
ΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ -ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ- ΜΕ ΟΡΑΜΑ,ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΟΜΑΔΑ!!!
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΜΠΑΛΑΕΑ την Τρί 06 Οκτ 2020, 11:28, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Aν πιστευα στον προπονητη , εγω δε θα ειχα κανενα παραπονο απο την ομαδα κ θα περιμενα πολλες επιτυχιες.Κ για το χαφ που λετε , μετα τη διακοπη λογικα θα ειναι ετοιμος κ ο αουγκουστο.Κ αν ξεστοκαρει ο ζαμπα, θα ειναι κ αυτος.Ολοι αυτοι ειναι καλοι παικτες που προερχονται απο μια καταστροφικη χρονια λογω προπονητη.Κ ο μπισε που τον κραζουμε.Ερχεται απο μια τραγικη , λογω προπονητη, χρονια.Κ ειναι παικταρας ο μπισεσβαρ.Κ ειδικα για ελλαδα πολυτελεια να τον εχεις στο ροτεισον.Τα προηγουμενα χρονια οι χαβουζαιοι αυτον ετρεμαν.
Αν ολοι αυτοι ξεπερασουν την αμπελοσυνη του προπονητη κ παιξουν οπως ξερουν η ομαδα θα ειναι εξαιρετικη.Κ οι δυο αυστριακοι που γνωριζουν ο ενας το παιχνιδι του αλλου μαζι με καντουρι.Με ζιβκοβιτς, με τσολακ, με τζολη.
Πως τα βλεπετε ολα τοσο μαυρα δεν μπορω να καταλαβω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Δευ 05 Οκτ 2020, 23:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dimg4 έγραψε:Λευκη πετσετα στο θεμα τιτλου. Πειτε ελευθερα τα δικα σας εαν νομιζετε οτι αυτο το ροστερ μπορει να αντεξει 3 διοργανωσεις
Dim, ότι και να πεις είναι λίγο.
Με Ζίφκοβιτς, Μουργκ και τους πιτσιρικάδες Τζόλη και Βρακά για 2 θέσεις, με τους Καντουρί - Σβαμπ, το μαύρο γέτι και τον γεωργιανό Τσιγγάρα για άλλες δύο θέσεις, με 4 δεξιά μπακ στο ρόστερ και τρεις πρωτοκλασάτους (ή τουλάχιστον ως τέτοιους αμοιβόμενους) τερματοφύλακες, η ομάδα έχει ένα από τα χειρότερα δομημένα ρόστερ της σύγχρονης ιστορίας της.
Να τραβάς τα μαλλιά σου.
ΥΓ: Καλά που δεν ήρθε ο Κρίστο πάντως. Μετά τους Ουαγκέ, Νινούα, Περέιρα και Βρακά, πέμπτη αποτυχία θα ήταν ανεξήγητη.
Στους παίχτες πίσω από τον φορ παίζει να έχουμε την υψηλότερη ποιότητα όλων των εποχών στον ΠΑΟΚ ... για ποια λειψανδρία μιλάτε ;;; Ο Αυστριακός είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, Ζιφκοβιτς δεν είχαμε ποτέ, ο Τζολης είναι παιχταρα ολοκληρωμένη και όχι πιτσιρικάς όπως αναφέρεις απαξιωτικά. Ο Ζαμπα από όσο γνωρίζω είναι μέρος της ομάδας και παίχτης που πριν τον τραυματισμό του είχε αξία σχεδόν 10 μυρια. Ο Μπισε δεν ξέρω τι θα κάνει αλλά ακόμα δεν έφυγε.
Για τα φορ δεν ξέρω τι να γράψω γιατί έχουμε δυο και καινούριους ... τσολακ και κουτσια
Στα χάφ υπάρχει θέμα όντως αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ξεχνάτε επίτηδες τον Ντάγκλας. Έχει ξεκινήσει ήδη προπονήσεις.
Πραγματικά λυπάμαι για το ανάθεμα που ρίχνεται.
Ο ΠΑΟΚ αγόρασε σήμερα ποδοσφαιριστή από την Ραπιντ Βιεννης, ίσως τον καλύτερο της με 2 μυρια και εμείς ρίχνουμε ανάθεμα στην ΠΑΕ. Νομίζω ότι ζω σε παράλληλο σύμπαν και ότι δεν συνομιλώ με παοκτσηδες ... ρε μπας και είστε οπαδοί άλλης ομάδας ;; Την Ρεάλ υποστηρίζετε ;