Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
joshua έγραψε:Μεγαλυτερο ερωτηματικο ειναι γιατι ζητανε μονο 3,5 μυρια παρα γιατι εμεις θα δωσουμε τοσα.Επιθετικο απο Κροατια με 50 γκολ σε 2 χρονια ποσα περιμεναμε να τον παρουμε?
Έτσι ακριβώς και είναι το μοναδικό σημείο που διαφωνώ με την τοποθέτηση του Γέρου.
Ο παίχτης είναι πολύ καλός και δεν καταλαβαίνω γιατί απαξιώνεται.
Για να πάρεις κάτι θεωρητικά καλύτερο από τον Τσολακ, μόνο δανεικό με μεγάλη ρήτρα.
Όπως φαίνεται και καλά κάνουν κατά τη γνώμη μου,οι δανεικοί δεν είναι προτεραιότητα άλλα ανάγκη πλέον,δεν υπάρχει λόγος να έρχονται παίχτες που είναι δύσκολο να αποκτηθούν.
Να κανω και ενα ερωτημα που λιγοι ακουμπουν? Ολοι μιλουν για την μονη πληρη γραμμη αυτη των στοπερ και εγω αναρωτιεμαι και θελω απαντησεις.Εχουν τα στοπερ μας χαρακτηριστικα τριαδας? Εγω πλην του Μιχαιλιδη δεν βλεπω αλλο.
joshua έγραψε:Παντως δεν εχω καταλαβει γιατι δεν αρεσει ο Τσολακ σε πολλα παιδια.Δεν εχω δει ολοκληρο παιχνιδι αλλα απο βιντεακια μοιαζει να εχει καλα τελειωματα,καλο κεφαλι,ειναι δυνατος και γρηγορος για το υψος του.Πραγματικα θελω παιδια να μου δικαιολογησουν την αρνηση τους.
Γιατί δεν είναι όνομα,ξεκάθαρα πράγματα.
Εδώ μέσα έχει γραφτεί μέχρι ο Καβανι,πως να γίνει αποδεκτός μετά ο Τσολακ;
giliopoulos έγραψε:Αν μας ελεγε καποιος οτι με Ιβαν θα ησουν ενα βημα απο τους ομιλους και θα πηγαινες να παιξεις με μισο φορ, κανενα δεξι μπακ και 3 χαφ( φανταστειτε να τραυματιστει κανενας καντουρι θα πας μετα με εσιτι στο κεντρο) θα λεγαμε εισαι τρελος.
giliopoulos έγραψε:Αν μας ελεγε καποιος οτι με Ιβαν θα ησουν ενα βημα απο τους ομιλους και θα πηγαινες να παιξεις με μισο φορ, κανενα δεξι μπακ και 3 χαφ( φανταστειτε να τραυματιστει κανενας καντουρι θα πας μετα με εσιτι στο κεντρο) θα λεγαμε εισαι τρελος.
True story
Κακα τα ψεμματα,λιγοι πιστευαν οτι θα ειχαμε φτασει ως εδω στην ευρωπη.Αντικειμενικος στοχος ηταν η προκριση σε ομιλους Γιουροπα.
joshua έγραψε:Μεγαλυτερο ερωτηματικο ειναι γιατι ζητανε μονο 3,5 μυρια παρα γιατι εμεις θα δωσουμε τοσα.Επιθετικο απο Κροατια με 50 γκολ σε 2 χρονια ποσα περιμεναμε να τον παρουμε?
Έτσι ακριβώς και είναι το μοναδικό σημείο που διαφωνώ με την τοποθέτηση του Γέρου.
Ο παίχτης είναι πολύ καλός και δεν καταλαβαίνω γιατί απαξιώνεται.
Για να πάρεις κάτι θεωρητικά καλύτερο από τον Τσολακ, μόνο δανεικό με μεγάλη ρήτρα.
Όπως φαίνεται και καλά κάνουν κατά τη γνώμη μου,οι δανεικοί δεν είναι προτεραιότητα άλλα ανάγκη πλέον,δεν υπάρχει λόγος να έρχονται παίχτες που είναι δύσκολο να αποκτηθούν.
σε οτι αφορα τον παικτη και τα +/- σε σχεση με τσουμπα και καρολ ειπα αναλυτικα την αποψη μου για τα ποδοσφαιρικα τους χαρακτηριστικα χτες σ αυτο το τοπικ, μην τα ξαναγραφω. η τιμη αγορας λοιπον με βαση τα οσα ειπα, μου φαινεται λογικη.
θα πει βεβαια καποιος οτι δωσαμε τον Τσουμπα με τα ιδια χρηματα απ τα οποια το 40% θα παει στην Αρσεναλ, για ποιο λογο να μπεις στη διαδικασια να αλλαξεις τον Τσουμπα μ εναν πανω κατω ιδιας ποιοτητας παικτη, βγαινοντας ζημιωμενος οικονομικα, και δεν περιμενεις μια χρονια απ τη στιγμη που δεν ανανεωνει ο παικτης, για να βρεις κατι καλυτερο ειτε τον Γεναρη, ειτε του χρονου το καλοκαιρι; και η απαντηση για μενα ειναι οτι περα απ την οποια διαθεση του παικτη να τα δωσει ολα μες τη χρονια, αν δε βρεις ελευθερο παικτη, θα επιβαρυνθεις με το συνολο της αγορας ενω τωρα η πωληση του τσουμπα σου μειωνει τη χασουρα.
οποτε, λογικη μου φαινεται η κινηση. σιγουρα θα ηθελα κατι καλυτερο, αλλα δεν ερχονται ευκαιριες σαν του Ζιφκο π.χ. καθε μερα.
Γιατί δεν έχει παραστάσεις από πρωτάθλητισμο και μεγάλες διοργανώσεις. Επίσης έχει μόνο 2 χρονιές με σταθερά νούμερα.
Τα νούμερα του Ζσιρο που παίζει επίσης Κροατία αναφέρθηκαν,νο οποίος έχει κάνει κ σχεδόν 15 παιχνίδια σαν εξτρεμ.
Από που προκύπτει ότι εινσι αναβάθμιση του Ακπομ, τον οποίο τον προκριναμε έναντι του Κουλούρη που είχε διπλάσια γκολ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Σάβ 19 Σεπ 2020, 10:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
JohnDag έγραψε:Ο Colak είναι γερμανοθρεμενος Κροάτης οι οποίοι έτσι κι αλλιώς σαν χώρα έχουν μια ιδιαίτερη σχέση με την Γερμανία.
Για αυτό και είναι οι μόνοι Βαλκάνιοι που περα από ταλέντο έχουν να επιδείξουν και αγωνιστική πειθαρχία και επαγγελματισμο.
Απόδειξη επ αυτού;
Πρώτον, είναι η μόνη εθνική στα Βαλκάνια που έχει σταθερά επιτυχίες επι μακρόν χρονικό διάστημα και δεύτερον, είναι μεγάλος ο αριθμός Κροατων που παίζει στο υψηλότερο ομαδικό επίπεδο.
Το να πιστεύει καποιος ότι ένας Γερμανός τεχνικός διευθυντής δεν γνωρίζει καλά τον Colak είναι πιστεύω αφελές.
Επίσης, δεδομένων όσων αναφέρω ανωτέρω η τιμή για τον Colak είναι φυσιολογική προς χαμηλή. Πιστεύω αν δεν υπήρχε η συγκυρία του Covid δεν θα τον έδιναν τοσο χαμηλά.
Πολύ σωστή άποψη φίλε.
Επίσης δεν λαμβάνουμε νομίζω υπόψιν μας το γεγονός ότι κανένας καλός παίκτης δεν γουστάρει να πατήσει το πόδι του στο απαξιωμένο ελληνικό πρωτάθλημα, αν δεν πληρωθεί αναλόγως.
Οι χυλόπιτες από Άκπομ, χτες από Αβονίγι και ελπίζω όχι στο μέλλον από Καντουρί...μάλλον δεν περνάν από το μυαλό μας, σύμφωνα με αυτά που διαβάζω.
Άθλους κάνει να πούμε ο ΤΔ αυτή τη στιγμή. Και μόνο που ήρθε ο τεράστιος Παρτιζάνος παικταράς, λόγω ειδικών σχέσεων και αγάπης με τον ΠΑΟΚ , τον σταυρό μας να κάνουμε.
Δεν μπορούμε να τους αλυσοδέσουμε και να τους φέρουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα με το ζόρι!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Σάβ 19 Σεπ 2020, 10:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
joshua έγραψε:Παντως δεν εχω καταλαβει γιατι δεν αρεσει ο Τσολακ σε πολλα παιδια.Δεν εχω δει ολοκληρο παιχνιδι αλλα απο βιντεακια μοιαζει να εχει καλα τελειωματα,καλο κεφαλι,ειναι δυνατος και γρηγορος για το υψος του.Πραγματικα θελω παιδια να μου δικαιολογησουν την αρνηση τους.
Μαλλον πιο πολυ τα 3,5 δεν τους αρεσουν παρα ο παικτης ο ιδιος. Εγω προσωπικα δεν εχω καταλαβει ακομα αν ειναι καλος ή οχι γιατι δεν μπορεις να βγαλεις ευκολο συμπερασμα για παικτες που παιζουν στην Κροατια, στην Γεωργια, στη Νορβηγια κλπ οτι και αν εχουν κανει εκει. Αν ερθει απλα θα περιμενω να τον δω μεσα στο γηπεδο.
Οφείλουμε όμως να εξετάζουμε συνολικά το οικονομικό πλαίσιο μιας συμφωνίας με ποδοσφαιριστή, το πόσο δηλαδή κοστίζει μια θέση βασικού στην εντεκάδα μας. Το μόνο δεδομένο (παρότι δεν έχει ανακοινωθεί ότι έπεσαν οι υπογραφές) είναι ότι, το βασικό μας φορ έφυγε για άλλες πολιτείες φέρνοντας min 2 εκ. ευρώ και ελευθερώνοντας από το μπάτζετ έναν υψηλό για την εποχή μισθό 800Κ καθαρά. Ακόμα και αν ήθελε να ανανεώσει ο Άκπομ, αυτό δεν θα γινόταν σε καμία περίπτωση με λιγότερα χρήματα (εύκολα βρίσκει περισσότερα αλλού), αλλά με περισσότερα, γεγονός που καθιστά αμφίβολο αν θα μπορούσαμε να ανταποκριθούμε (άσε που δεν θέλουμε) σε τέτοιας τάξης μεγέθους συμβόλαιο.
Για να δώσεις τώρα (όπως φαίνεται) καλά χρήματα για αγορά σε Ομάδα, αυτό σημαίνει και ότι το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή δεν μπορεί και αυτό να είναι γιγαντιαίο. Νομίζω ότι, στην περίπτωση Τσόλακ βρήκαμε αυτή την ισορροπία. Στην Ριέκα το συμβόλαιό του πρέπει να είναι κάπου στα 250Κ, οπότε σε εμάς θα υπογράψει στην τάξη μεγέθους των 500Κ, που κινούμαστε φέτος.
Με μεγάλη βεβαιότητα, αν κάτσει αυτή η μεταγραφή, το οικονομικό ισοζύγιο στην τριετία θα είναι απόλυτα θετικό αν υπολογίζεις το τι πήραμε από τον Εγγλέζο, τι δώσαμε για τον Γερμανοκροάτη και τη διαφορά των μισθών τους.
Παίζει και το να είναι και πιο ολοκληρωμένο φορ o Τσόλακ. Και μιλάμε για ένα ποδοσφαιριστή που όταν έφυγε από τη Χόφφενχαϊμ στα 22 του ήταν σχεδόν συμφωνημένος από τον Βεγκέρ για την Άρσεναλ.
Δήλωνε τότε στα αγγλικά μέσα ο τεχνικός διευθυντής της Καϊζερσλάουτεν (είχε δανικό τον ποδοσφαιριστή) Markus Schupp:
“Antonio is a player who brings just the right mentality,”
“He’s a strong-minded player, with a very professional attitude who works a lot on the field for the team and covers large distances,”
“He is direct and also strong in the air and has a quality eye for goal.”
Τα γράφω τα παραπάνω, όχι για καταλήξω στο "να τον δούμε στο χορτάρι", αλλά για να υπενθυμίσω ότι όποια και ανάλυση να διαβάσεις στο net για τον Colak, γράφει ενδιαφέροντα πράγματα.
Πάμε να βάλουμε ένα νέο ποδοσφαιριστή στην Ομάδα και ως περιουσιακό στοιχείο αυτής, όχι δανεικό, ηλικιωμένο και με συμβόλαιο Μπερμπάτωφ.
Αίσθησή μου είναι ότι θα προσφέρει τα μάλα και ότι στα ξεμπερδέματα στο τέλος θα πάρουμε και άλλο φορ.
Ελπίζω να τον δούμε στη Θεσσαλονίκη σήμερα, καθώς τα πειράματα κάποια στιγμή θα πρέπει να τελειώσουν.
tzoker καταλαβαινεις τι κοστος θα ειχε παικτης με παραστασεις απο μεγαλα πρωταθληματα και νουμερα σε γκολ ε? Ειτε σε ποσο μεταγραφης ειτε σε συμβολαιο που μοιαζει να ειναι και η πρωτη πρωταιρεοτητα να μην ξεφυγει.
Εντάξει από το πρωτάθλημα της Κροατίας έχουν βγει εκατοντάδες ποδοσφαιριστες,είναι δυνατόν να το συγκρίνουμε με τα πρωταθλήματα της Γεωργίας και της Νορβηγίας;
Ο Τσολάκ είναι πολύ καλή περίπτωση και ο Πονσε φυσικά. Και οι δύο πολύ καλοί με το κεφάλι. Αλλά αν περάσουμε σε ομίλους θέλει πώληση ή δανεισμός Σφιντέφσκι και ένα ακόμη φορ.
Ας λυθεί επίσης επιτέλους και το θέμα με το δεξί μπακ.