Abel Fernando Moreira Ferreira

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
invincible

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από invincible »

Ναι άλλα πολλά λεφτά παίρνει mbison ξέρω εγώ αν βρεις ευκαιρία χωρίς αποζημίωση ειδικά δεν θα το δώσεις?
Αν ήθελες πάλι νέο προπονητή χωρίς εμπειρία πάρε τον Γ.Χ. καλύτερα με 150 χιλιάδες παρά αυτόν ;)
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Nαι, αν βρισκόταν τρόπος να φύγει χωρίς αποζημίωση θα τον άφηνα μόνο αν είχα έτοιμη λύση όμως, επειδή έκανε τη δήλωση για τον γκει.
Απλά πρόσθεσε και τη ρήτρα που δώσαμε για να τον πάρουμε. Από την αλλη ομως πήραμε και ρητρα από τον Λου.
ο ΠΑΟΚ ειναι δυσκολο καραβι. Δεν νομιζω να τα καταφερει στυλ Κάναντι. Ουτε ο Στέφενς ίσως δεν στέριωσε που είχε έντονη προσωπικότητα.
Θέλουμε ο προπονητής να εχει κ την προσωπικοτητα να επιβληθεί κ να χει ορεξη κ φιλοδοξία. Πρωτιστως ομως πρεπει να τον εμπιστευτούμε στις επιλογες του. Θα μου πεις ετσι καναμε κ στον Στεφενς κ πηραμε Μαντουρο κ Μαρτενς.
Μήπως καλυτερα (μονόδρομος) είναι ο Πάμπλο με τεχνικό διευθυντή καποιον εγνωσμενο όπως ο Αρνεσεν, με προώθηση 2 τουλαχ. από Κ19ετησίως και επίσης παρα πολυ καλο τιμ γυμναστών.
Άβαταρ μέλους
Mutasevic

Δημοσίευση από Mutasevic »

Στον ΠΑΟΚ θέλει προπονητη ψυχολόγο τρελοκομειο πατρικη φιγούρα με σύστημα 4 3 2 1 βαλκανιο πεισματαρη σε καμια περιπτωση μπλαζέ με διαστηματα απαθειας μπονους γνωστη του σαπιου πρωταθληματος κ ηλικία τουλάχιστον 45με50 . Παίρνεις εναν profiler από το FBI και στα συνδιαζει όλα και σε βρισκει αυτόν που ψαχνεις. Κατι σε Σέρβο μαρσελο Μπιελσα, καποιον που να πορωσει και να πορωθει, γιατί άμα δε πορωθεις με τον ΠΑΟΚ 150% να βγαζεις αφρούς και παράνοια δε βγαίνει άκρη.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

:lol:

+++++

Αυτό ακριβως!
Μόνο που στην θέση του "Βαλκάνιος" θα ήμουν πιο ανεκτικός...

Και Ουρουγουανός μου κάνει...
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Και ο Ιβιτς ταιριάζει στην περιγραφή. Σε λίγους μήνες λήγει και το συμβόλαιο του με την Μακαμπι. Και από ΠΑΟΚ ξέρει, και νέος είναι, και φιλόδοξος, και εργατικός, και πρωταθλητισμό έμαθε να κάνει, κόβει το μάτι του (εδιωξε mvp, εντόπισε Πριγιοβιτς), από τον ΠΑΟΚ έγινε προπονητής, και πωπω λαός και τι ομάδα λέγαμε! Από τους λίγους που έφυγαν από τον ΠΑΟΚ και έδειξαν έργο στην συνέχεια. Κάτι δεν κόλλησε στην ανανέωση του πριν 3 χρόνια, φαντάζομαι προέκυψαν παρόμοια θέματα με τον Λουτσεσκου.
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Επί Ιβιτς ο ΠΑΟΚ κατέρρευσε στα πλέι οφ. Τραγική κατάρρευση. Από Ράσταβατς ή Ιβιτς προτιμότερο ο Γιαννίκης του ΠΑΣ Γιάννινα που μάλλον είναι ο καλύτερος και πιο καταρτισμένος Έλληνας προπονητής αυτή τη περίοδο.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Έχω την αίσθηση πως ο επόμενος θα είναι ο Κονσεϊσάο με βοηθό Πάμπλο.
kos

Δημοσίευση από kos »

Αν γίνει η ανανέωση που πρέπει και έρθουν αυτοί που πρέπει δεν με χαλάει καθόλου ο αμπελ.
Αν όμως αποφασίσει μια από τις δύο πλευρές να σταματήσει η συνεργασία....

https://www.transfermarkt.com/stanislav ... ainer/2073

Με Μίχελς τδ
icue

Δημοσίευση από icue »

Ο Καναντι δεν εβγαλε ακρη στη β γερμανιας ρε. Ποιος Καναντι.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Την επόμενη Κυριακή έρχεται ο πουστόγαυρος, να τον αντικρούσουμε με άμυνα βγαλμένη απ την ναφθαλίνη... :ugeek:

Σαββατοκύριακο, που κανονικά ξεκινούσαν τα play off, δίνει στην ομάδα διήμερο ρεπό, παίρνοντας κι ο ίδιος...
Μόνο στα δικά μου μάτια φαίνονται υπερβολικά χαλαρές (sic) τέτοιου είδους ενέργειες "αποφόρτισης", δηλαδή?

Κάποιον που, δείχνει με πάμπολλους τρόπους ότι, είναι αλλού, δεν τον κρατάς, γιατί σε κάνει μεγαλύτερη ζημιά...
Ειδικά στη θέση του συγκεκριμένου, που φαίνεται "χαμένος στην μετάφραση", βάζεις ακόμα και τον Γιουσούφ....
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Mitsospaoki4 έγραψε:Έχω την αίσθηση πως ο επόμενος θα είναι ο Κονσεϊσάο με βοηθό Πάμπλο.
Πω πω τι σενάριο είναι αυτό...

Δεν ξέρω βέβαια σε πόσα παιχνίδια θα είναι στον πάγκο και σε πόσα στην κερκίδα!
kostas.doumpis

Δημοσίευση από kostas.doumpis »

thomas schaaf πηρε την βερντερ απο β κατηγορια ,και την εκανε πρωταθλητρια !γιατι και ο Π.Α.Ο.Κ. θελει το γερμανο του!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Κονσεισαο δε θετε, Καναντι δε θετε κανεναν δε θετε.
Να κανουμε μια επιτροπη με τις μπαλαδοφατσες απ το μανια
να αυτοπροταθουμε στο Γιωργη.

Ο Καναντι εχει ενα μεγαλο προσον. Ξερει τη λιγδα πολυ καλα οπως κι οι προηγουμενοι που πετυχαν(Λου, Βλανταν, Σαντος)
Ξαναλεω το πρωτο που πρεπει να κανουμε πριν φέρουμε τον οποιονδηποτε ειναι ν αποφασίσουμε τι θελουμε να κανουμε, τι ποδοσφαιρο θελουμε να παιξουμε. Κι υστερα να φερουμε ενα προπονητη και παικτες που ταιριαζουν σ αυτο που θελουμε . Δεγινεται να φερνουμε προπονητες που παιζουν κατι που δε μπορει να το υποστηριξει το ροστερ.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Σαν καλά να μας τα λες, Κατ...
Ας φέρουμε πίσω, λοιπόν, πρώτα αυτόν...

Εικόνα
...και μετά να δούμε αν υπάρχει πλάνο, που δεν θα μπορούν να υποστηρίξουν, όσοι μείνουν...
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

το πιο βασικο ειναι να ρωτησουν τους παικτες μας αν γουσταρουν τον νεο προπονητη, αλλιως θα εχουμε μια επαναληψη της φετινης φαρσοκωμωδιας, με τους παικτες να μας εμπαιζουν, παιζοντας μονο 10λεπτα κατεπιλογην.....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”