Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
- ΑποστόληςΑ
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Το άρθρο που διάβασα εγώ δεν το λέει έτσι. Η Γαλλική ομάδα πήρε πρέφα (πολύ αργά) ότι θα χάσει το tranmsfer fee και θέλει να ανανεώσει. Αυτό όμως δεν συμφέρει τον Ndoye και είναι στο χέρι του να δεχθεί ή όχι.
Εσυ διαβασες το inpaok,οι Γαλλοι λενε οντως οτι απεριψε τον ΠΑΟΚ.
- ace79grpaok
Οντως ας έρθει ο Ενρίκε γιατί το θέμα κούρασε να μην πω ότι βρώμισε κιόλας.....Και μετά ως την Δευτέρα μην έρθει και κανά αριστερό μπακ για αναπληρωματικός του Λέοβατς...
Ποιος Ατρόμητος της Γαλλίας ρε παιδιά; Ψαχτείτε λίγο και δείτε ποιος όμιλος έχει τη Ρεν και πόσο πουλάει-αγοράζει γενικά η ομάδα.Erebus έγραψε:Συμπληρώνωmbison έγραψε:Aφου ο Γιωργος ειχε αναρτησει φωτο του Στοχ, το παλευει μεχρι τελ στιγμη.
Πάντως την οποια διαφορα με τους Γαλλους επρεπε να την καλυψει ο Πεδρο, μειώνοντας τις αποδοχές του κατά 50.000 το χρόνο.![]()
Και εκτός αυτού 650 έπαιρνε λένε στην Ρέν 8α πάρει εδω 750 και είναι μέσα στην χαρά κ θα την πλήρωνε ο ίδιος ούτε 1 στο εκατομμύριο εδώ 100 παραπάνω τον δώσαμε και ούτε πατάει προπονήσεις το θέμα είναι απο την διοίκηση τους που δεν τιν έγκρινε θα δώσει κ 50.000Ε? γιατί τί νομίζεις πέρναν στην Ρέν είναι ο Ατρόμητος της Γαλλίας.
- ace79grpaok
ρε φίλε ουτε τον Ενρικε Ιγκλέσιας να περιμεναμε
πεδρο τρελέ ερχόμαστε να σε πάρουμε σηκωτό με κάτι φίλους με μηχανάκια απο το χωριό

πεδρο τρελέ ερχόμαστε να σε πάρουμε σηκωτό με κάτι φίλους με μηχανάκια απο το χωριό
Πλεον δε βλεπω το λογο να σκαμε για τις μεταγραφες. Το πρωταθλημα χαθηκε και για τη 2η θεση ειμαστε φαβορι λογω των ανυπαρκτων αντιπαλων. Ειναι ενα δελεαρ το κυπελλο και η Ευρωπη, αλλα νομιζω οτι το δεσιμο της ομαδας ειναι το πιο σημαντικο. Με την προσθηκη Ουαρντα ως αρ εξτρεμ ειμαστε υπερπληρεις αριθμητικα. Αν οχι ποιοτικα, αυτο πλεον δε με νοιαζει. Υπαρχουν ανθρωποι που πληρωνονται για να κανουν αυτη τη δουλεια. Το ροστερ δεν πρεπει κανονικα να ξεπερναει τους 25 παικτες για να αξιοποιουνται και να μην κανουμε περιττες σπαταλες. Παλι, οπως ειπα αυτο ειναι προβλημα για αυτους που πληρωνονται για να κανουν ακριβως αυτο. Εγω ειμαι ευχαριστημενος απο το θεαμα της ομαδας και μετα την αποχωρηση του στημενου, βλεπω και αποτελεσματα. Δε θελει αλλο γκρινια. Ας στηριξουμε επιτελους την ομαδα που υποσχεται πολλα. Το καλοκαιρι θα ειναι η ευκαιρια μας να βαλουμε τις πινελιες που χρειζονται. Ο Γεναρης δε μας παει στις μεταγραφες και τον φοβαμαι. 1-2 Μααρτενς και τελειωσε το παραμυθι -- παλι στην μετριοτητα. Φτανει με την πιεση για μεταγραφες. Αν δεν μπορουν αποκτησουν αυτον που θελουν, ας μην παρουν κανενα.
Ο ουαρντα θεωρω θα παει πολυ καλα, αλλά και βαση αυτών που λεει ο vs40, θα ήθελα αν δεν μπορέσουν να κλείσουν αυτόν που θέλουν, τότε να μην κλείσουν κανένα άλλο. τους στόχους που εχω και με το ροστερ που εχω τους πιανω πιστεύω, μονο στην Ευρώπη ίσως θα μπορούσα να είμαι καλύτερα, αλλά η ομάδα δεν ειναι δυο ματς... 
- ace79grpaok
Ο ενρικε ειναι απαραιτητος ,εδω το συστημα σου αλλαξες λογω ελλειψης εξτρεμ
Αυτά τα Ατρόμητος της Γαλλίας ο Klaus της Ισπανίας ο Κάτσε της Ιταλίας και γενικά οι συγκρίσεις με χώρες που ποδοσφαιρικά είναι κάτι δεκαετίες μπροστά από μας έχουν πολύ γέλιο. Ο Ατρόμητος της Γαλλίας αν ερχόταν Ελλάδα ειδικά φέτος παίζει να το έπαιρνε περπατώντας το πρωτάθλημα. Δεν ξέρω αν έχετε καταλάβει ποσο χαμηλό είναι το επίπεδο στο Ελληνικό πρωτάθλημα αλλα αυτή τη στιγμη οποιοσδήποτε παίχτης έρθει από τις 10 πρώτες ομάδες τον μεγάλων πρωταθλημάτων στην Ελλάδα πρωταγωνιστεί στο πολύ χαλαρό. Όχι μονο στον ΠΑΟΚ σε οποιαδήποτε ομάδα. Ο γαύρος προσπαθεί να πλασάρει για παιχταράδες κάτι Ρετσους και Μανθατιδες αν δεν το χετε πάρει χαμπάρι. Τον Κρέσπο τον πήραμε από τον Λεβαδειακό της Αγγλίας και είναι ίσως ο καλύτερος αμυντικός στο πρωτάθλημα.
Παίχτες από τον ΠΑΟΚ τον gay κα τον βάζελο της Γαλλίας Ελλάδα δεν έρχονται.
Παίχτες από τον ΠΑΟΚ τον gay κα τον βάζελο της Γαλλίας Ελλάδα δεν έρχονται.
Ευτυχως που ο Ιβιτς εχει διαφορετικη αποψη απο οσους δεν θεωρουν απαραιτητη την μεταγραφη εξτρεμ.
O Ουαρντά είναι παίχτης που μπορεί να καλύψει βάση χαρακτηριστικών τις ανάγκες αριστερά.
Το μειονέκτημα είναι όμως ότι δεν έχει δοκιμαστεί σε υψηλό επίπεδο και δεν ξέρουμε πως θα ανταποκριθεί από άποψη τακτικής μέσα στο γήπεδο σε άμυνα και επίθεση.
Το άλλο μειονέκτημα που βλέπω στον παίχτη είναι τα τελειώματά του. Ενώ βλέπω ότι έχει φοβερή τεχνική και επαφή με την μπάλα και με αυτές μπορεί να ξεμαρκαριστεί σε πολύ μικρούς χώρους, μου μοιάζει ότι θέλει πολύ δουλειά ακόμα στα τελειώματα. Σε αυτό το θέμα φέρνει λίγο από Βιερίνια ο οποίος σε εμάς το δούλεψε πολύ και έγινε πολύ πολύ καλύτερος ... !!!
Το μειονέκτημα είναι όμως ότι δεν έχει δοκιμαστεί σε υψηλό επίπεδο και δεν ξέρουμε πως θα ανταποκριθεί από άποψη τακτικής μέσα στο γήπεδο σε άμυνα και επίθεση.
Το άλλο μειονέκτημα που βλέπω στον παίχτη είναι τα τελειώματά του. Ενώ βλέπω ότι έχει φοβερή τεχνική και επαφή με την μπάλα και με αυτές μπορεί να ξεμαρκαριστεί σε πολύ μικρούς χώρους, μου μοιάζει ότι θέλει πολύ δουλειά ακόμα στα τελειώματα. Σε αυτό το θέμα φέρνει λίγο από Βιερίνια ο οποίος σε εμάς το δούλεψε πολύ και έγινε πολύ πολύ καλύτερος ... !!!
- navigator11
Εγώ πάντως συντάσσομαι με τζοσουα
και θέλω Ενρίκε. Μιλάμε τώρα ότι τον θέλω. Ένα κλικ πιο λίγο από εκείνον που ... το 'χε ανάγκη πολύ το πάλαι ποτέ στην Πανια!

κατσε γιατι καιρο εχουμε να πλακωθουμε.joshua έγραψε:Ευτυχως που ο Ιβιτς εχει διαφορετικη αποψη απο οσους δεν θεωρουν απαραιτητη την μεταγραφη εξτρεμ.
δεν εννοω οτι δεν ειναι "απαραιτητη" η μεταγραφη εξτρεμ, αλλα λεω οτι ίσως (ίσως ακομα και ο Ιβιτς) θεωρουν οτι ο ουαρντα μπορει να την καλυψει. τουλαχιστον για αυτο το 6μηνο και το καλοκαιρι να κανουμε μια κινηση οπως τη θελουμε...
φυσικά οτι ειναι να γινει δεν εχει πολλες ακομα μερες για να γινει, οποτε συντομα θα δουμε τι γινεται...
υγ: συμφωνω tad, η ελλειψη υψηλων παραστασεων ειναι το μονο που λιγο με "κολλαει".