Γιώργος Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Dimg4

Re: Γιώργος Σαββίδης

Δημοσίευση από Dimg4 »

eorptol1 έγραψε:
vs40 έγραψε:Εμενα το χαζουλης στη δουλειά μου με προσβάλλει και δεν επιτρέπω κανεναν να με αποκαλεί έτσι. Δίνω πολλά και απαιτώ επαγγελματισμο. Ουτε τα υποκοριστικα (-άκης). Ο Γιώργος Σαββίδης εργάζεται και παράλληλα καταθέτει χρήματα για τον ΠΑΟΚ, ώστε να φέρει τίτλους, απο την καψούρα του. Δεν επενδύει. Ο επενδυτής έχει rate of return, ενώ η προεδραρα μας μονο βάζει, γιατί αγαπαει την ομάδα πολύ και προφανώς τη χώρα. Οσοι ζουν στο εξωτερικό, όπως κι εγώ, μας λείπει πολυ η Ελλάδα. Αν θέλετε χαρακτιρισμους, υπαρχουν τα ακόλουθα : Μπραβο προεδραρα!, Γιωργο ψυχαρα!, τρελοπαοκτσακι από κούνια. Πολλα θετικά μπορεί να σκεφτεί κανείς. Οτιδήποτε έχει αρνητική χροιά ας χρησιμοποιείται απο τους εχθρους μας, οπως εξάλλου γίνεται.
ακρως προσβλητικο ειναι ειδικα για καποιον που προσφερει στην ομαδα παρα πολλα με τα λαθη του φυσικα .....αν αποκαλουμε καποιον 28χρονο χαζουλη γιατι στο ισταγκραμ ανεβασε εικονα απο το playstation 5.....εγω που ειμαι 59 αγαπαω τα καλα videogames απο τον spectrum 48k ακομη το 1984 ,πρεπει να ειμαι πολυ χειροτερος ......ο Γιωργος προσφερει παρα πολλα και γενικα η οικογενεια Σαββιδη αξιζει καλλιτερης μεταχειρησης απο μας , αυυο το στυλ της υποτιμησης γιατι εχει σκυλο γιατι του αρεσουν τα βιαια αθληματα γιατι ανεβασε εικονα απο το playstation 5 κλπ κλπ ειναι δικα του θεματα γουστα χομπυ και δεν μας πεφτει λογος .......για τα υπολοιπα κριτικη αν καπου δεν συμφωνουμε,με ταυτοχρονη ομως στηριξη με παθος .....για το συμφερον της ομαδας μας ειναι αυτο .....να σεβαστουμε οτι αυτοι οι ανθρωποι μας γουσταρουν και δινουν απιστευτα πολλα πραγματα απο τον χρονο τους απο τα εισοδηματα τους για να μας κανουν χαρουμενους και να γουσταρουν και αυτοι .....δωρο θεου λαχειο οτι θελετε πεστε το ......ο θεος ειναι ΠΑΟΚ τελικα ......
Ω ρε φιλε... ποια υποτιμηση ρε πτολ :lol: ρε σεις, μην ψαχνετε φαντασματα
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Και ο στραβοστομης και ο ντιμ γκ είναι λίγο χαζουληδες τα πουλάκια μου! Εντάξει δεν χρειάζεται και πολύ εξυπνάδα να το καταλάβει και ο μέσος νους του ανθρώπου.
Δικαίωμα σου να το πιστεύεις αυτό, και μπράβο σου που το έγραψες. Ακόμα καλύτερα θα ήταν να μας πεις και τους λόγους που το πιστεύεις, αλλά ακόμη και να μην πεις, πάλι καλή είναι η κριτική. Φτάνει πια με την άρνηση στην κριτική. Είδαμε που έφτασαν οι άλλοι που ήθελαν μόνο "επευφημίες".
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Εγω το πηρα ως χαβαλε αλλα αν το εννοει θα ηθελα να το δικαιολογησει βασικα.
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

Dimg4 έγραψε:Εγω το πηρα ως χαβαλε αλλα αν το εννοει θα ηθελα να το δικαιολογησει βασικα.
Γιατί, σε δικαστήριο είμαστε; :lol:
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Είναι πολύ εύκολο να γράψει κάποιος πόσο χαζος είναι ο άλλος χωρίς να έχει όλα τα δεδομένα μπροστά του. Που ξες ποτέ έπαιξε πχ ο Γιώργης στο ps παρόλο που το ποσταρε μετά τον αγώνα; Ναι έχει γράψει χοντράδες στο ινσταγκραμ έχει γράψει και έξυπνα πράγματα όμως το να λες χαζό τον γιο του ιδιοκτήτη ειδικά σε φόρουμ του ΠΑΟΚ, είναι κάπως, για να το γράψω ευγενικά. Αυτά από μένα και φυσικά δεν θεωρώ πως αμφότεροι είστε χαζοί, ηλίθιοι ή βλάκες. τουλάχιστον όχι περισσότερο ή λιγότερο από μένα.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Εγώ πάντως παραπάνω δεν το έγραψα τοσο για το φόρουμ, γιατί δεν ξερω κατά ποσο το παρακολουθούν. Ομως, οταν υπάρχει ενας χαλαρός αέρας, ελα μωρέ ο - ακης, κλπ περνάει στον περιγυρο μας σταδιακά. Καποιοι φιλοι μας που κι εμείς ισως επιρεασαμε ή αφησαμε να πέσει κατι κάτω, βγαίνουν στα ραδια ή τον σχολιαζουν στα ποστ του. Η ουσία είναι οτι ο Κυριάκος Κυριάκος δήλωσε ότι ο Γιώργος Σαββίδης λαμβάνει πιο πολύ αρνητικά σχόλια, ενώ θα έπρεπε να εισπράττει την αγάπη μας. Αυτό με πείραξε και όλοι μας έχουμε μερίδιο ευθύνης να το βελτιώσουμε. Δε βγάζω τον εαυτό μου απ'εξω γιατί έχω γράψει πολύ ασχημους χαρακτηρισμους πανω στα νεύρα μου, ηταν γενικοί οχι για συγκεκριμένο άτομο, αλλά μετανιώνω. Πάνω από όλα σήμερα ειδικά, που δεχόμαστε απο παντού πολεμο, πρέπει να έχουμε συσπείρωση και φυσικά σεβασμό στους ανθρώπους που έκαναν ξανά τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή και 1η φορά αήττητο νταμπλουχο με 3 σερι κύπελλα, εναντίον όλων, οπως πάντα βέβαια. Σεβασμό επίσης σε αυτούς, που πολέμησαν το σύστημα της ΕΟ, την παλιά ΕΠΟ, και επέβαλαν με τη σταση τους το VAR στα ελληνικά γήπεδα.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Βρε ο Γιώργης ας ποστάρει ό,τι γουστάρει για την ζωή του. Λογαριαμό θα (μας) δώσει;
Από την άλλη δικαίωμα στην μιζέρια έχουν όλοι. Οπότε αν κάποιος ασχολείται με το τι ανεβάζει στο instagram, και αν παίζει playstation, δικό του είναι το πρόβλημα, όχι του Γιώργου.

Αλλά σε αυτά που ποστάρει και έχουν σχέση με τον ΠΑΟΚ, θα κρίνεται. Ως μέλος του δσ, ως γιος του μεγαλομετόχου, ως πιθανός μελλοντικός πρόεδρος και μεγαλομέτοχος. Και έτσι πρέπει να γίνεται. Το κράξιμο πάντα θα υπάρχει, δεν νομίζω ωστόσο να μην έχει λάβει αγάπη από τον κόσμο. Νερό στο όνομά του πίνουμε οι περισσότεροι και εκτιμάμε όσα έχει προσφέρει αυτός και η οικογένεια Σαββίδη.

Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, εγώ το βλέπω στις δηλώσεις του κυρ κυρ που εμμέσως κάνει υποδείξεις στο τι θα πούμε και στην κριτική. Και στην τελική, αν δίνει βαρύτητα στο τι γράφεται στο instagram και στα social media, όπως είπα, δικαίωμα στη μιζέρια έχουν όλοι.

Τα παραπάνω αφορούν την άμεση σχέση μεταξύ Γιώργη-κόσμου, κι όχι τι ειπώνεται στα στημένα ράδια της πόλης. Αυτό είναι άλλη κουβέντα, και φυσικά αυτοί που ακούγονται δεν αντιπροσωπεύουν τον λαό του ΠΑΟΚ ούτε στο ελάχιστο.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Δεν χρειαζεται υψηλος δεικτης ευφυιας για να ξεχωρισει καποιος την καλοπροαιρετη απο την κακοπροαιρετη κριτικη.

Και πιστευω πως κανεις δεν προκειται να πει οχι στην πρωτη...
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Τσουτσουριασαμε Γιώργο... Καλύτερα να έγραφες ότι όλα πληρώνονται στην επόμενη ζωή... Πιο κοντά στην πραγματικότητα θα ήσουν τουλάχιστον
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Δημοσίευση από Salvador Allende »

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ РОДНОЙ БРАТ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Ωραία ανάρτηση στο Instagram. Ενθαρρυντική τουλάχιστον
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Έχω ότι χρειάζεται
για να μην κάνω πίσω
Θάρρος, Δύναμη , Ψυχή
Τα @ρχίδια να γ@μήσω

Ούτε ένα βήμα πίσω!
Ούτε ένα βήμα πισω!

Ενότητα - Συσπείρωση - Αντεπίθεση

Μια ΓΡΟΘΙΑ!
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

αυτο εγραψε;
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Όχι φίλε μου...δικό μου...αυτό...με στίχους μερικούς δανεισμένους από block 93...

Αυτό έβαλε ο Γιώργος!

https://instagram.com/stories/savvidist ... 9p77idbznb
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”