14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
- Kostomanolis
- falconakis
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Ale έγραψε:barlow4 έγραψε:... η φαση κανει λιγο καστιγιο.τσιγκλαει τσιγκλαει τρωει το μπουκετο και την κοκκινη την κοκκινη την τρωει ο κινγκ...
Τδ, για να γίνω και επίσημα ΜΕΝΤ.simba έγραψε:Απλα πιστευω οτι ο μεγαλυτερος φοβος ολων μας ειναι μη τυχον και μετα απ'την πολυποθητη συνταξιοδοτηση του, ο Ιβαν βαλει τον λατρεμενο του σε κανα διοικητικο ποστο..
- Dinos_Liverpool
Τι άλλο και πόσες φορές ακόμα πρέπει να ζητήσω να πέσουν λίγο οι τόνοι εδώ μέσα;
Τελευταία προειδοποίηση προς όλους! Τα κοινότυπα χιλιοειπωμένα μη ποδοσφαιρικά σχόλια θα σβήνονται χωρίς άλλη προειδοποίηση. Όσοι εκατέρωθεν δεν ακούν και συνεχίζουν το δικό τους βιολί, θα υποστούν τις συνέπειες.
Τελευταία προειδοποίηση προς όλους! Τα κοινότυπα χιλιοειπωμένα μη ποδοσφαιρικά σχόλια θα σβήνονται χωρίς άλλη προειδοποίηση. Όσοι εκατέρωθεν δεν ακούν και συνεχίζουν το δικό τους βιολί, θα υποστούν τις συνέπειες.
http://inpaok.com/231079/%cf%83%ce%ba%c ... %80%ce%b9/
Μπορεί ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης να βρίσκεται εκτός αποστολής εδώ και καιρό λόγω της επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε για το χρόνιο πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε, αλλά δεν ξεχνιέται έτσι εύκολα στις κερκίδες της Τούμπας. Ειδικά σε μέρος της θύρας 4 με την οποία διατηρεί μια σχέση μίσους και πάθους.
Αυτό επιβεβαιώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ξάνθη. Όταν ο Δημήτρης Παπαδόπουλος σκόραρε, κατά την προσφιλή του συνήθεια, ο εκφωνητής του γηπέδου… αποθέωσε τον σκόρερ…
“Το γκολ για την ομάδα μας πέτυχε ο Δημήτρηηηης….” είπε και το μισό γήπεδο αποκρίθηκε “Παπαδόπουλος”.
Η θύρα 4 όμως είχε άλλη γνώμη φωνάζοντας “Σαλπιγγίδηηηης”!
Δημήτρης ο ένας, Δημήτρης κι ο άλλος γαρ

Μπορεί ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης να βρίσκεται εκτός αποστολής εδώ και καιρό λόγω της επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε για το χρόνιο πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε, αλλά δεν ξεχνιέται έτσι εύκολα στις κερκίδες της Τούμπας. Ειδικά σε μέρος της θύρας 4 με την οποία διατηρεί μια σχέση μίσους και πάθους.
Αυτό επιβεβαιώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ξάνθη. Όταν ο Δημήτρης Παπαδόπουλος σκόραρε, κατά την προσφιλή του συνήθεια, ο εκφωνητής του γηπέδου… αποθέωσε τον σκόρερ…
“Το γκολ για την ομάδα μας πέτυχε ο Δημήτρηηηης….” είπε και το μισό γήπεδο αποκρίθηκε “Παπαδόπουλος”.
Η θύρα 4 όμως είχε άλλη γνώμη φωνάζοντας “Σαλπιγγίδηηηης”!
Δημήτρης ο ένας, Δημήτρης κι ο άλλος γαρ

- ΑποστόληςΑ
αν δεν κάνω λάθος, σε αυτή την περίπτωση είναι που ο θυμόσοφος λαός λέει : "βλέπουν παντού φαντάσματα"....

Ξεφτίλα όπως και να το δεις κανένας σεβασμός και στον σκόρερ πάπ που χθες ήταν καλός, είμαι σίγουρος ότι αυτοί που το λέγανε δεν δέχονται με τίποτε τέτοιου είδους χιούμορ για αυτούςΑποστόληςΑ έγραψε:Παρακμή.
- ΑποστόληςΑ
- Dinos_Liverpool
Όποιος δεν έχει να γράψει τίποτα, ας μην γράφει για να προκαλέσει τους συνοπαδούς του, παρακαλώ πολύ...
Μαζί με τη δική μου υπομονή, θα τελειώσει και η καριέρα ορισμένων εδώ μέσα, μου φαίνεται!
Για όσους δεν θυμούνται, απλώς να τους θυμίσω ότι, χθες... ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ!
Μαζί με τη δική μου υπομονή, θα τελειώσει και η καριέρα ορισμένων εδώ μέσα, μου φαίνεται!
Για όσους δεν θυμούνται, απλώς να τους θυμίσω ότι, χθες... ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ!
Αληθεια δεν εχω καταλαβει ρε ντινο γιατι σβηνεις την φωτογραφια με το δακτυλο
δηλαδη τι το κακο εχει η φωτο
δεν υπαρχουν πονηρα τσιροτα μονο πονηρα μυαλα
αυτο εχω να δηλωσω

δηλαδη τι το κακο εχει η φωτο
δεν υπαρχουν πονηρα τσιροτα μονο πονηρα μυαλα
αυτο εχω να δηλωσω
άρα, όταν τα περισσότερα μυαλά είναι πονηρά, τότε και τα τσιρότα αντικειμενικά καθίστανται πονηρά. συνεπώς μάλλον έχει δίκαιο ο Ντίνος.