Τι θα πει "και τι θα κάνει";moican4 έγραψε:......
Για τον προπονητή θα τα πούμε όταν θα έρθει εκείνη η ώρα.
Για την ώρα ο Δώνης θα μείνει μέχρι το καλοκαίρι ότι και να γίνει και δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει..
Ποιον να φέρεις για 2-3 μήνες και τι θα κάνει?......
Ο Λίνεν πήρε την κούλα τελευταία και σε 3 μήνες την έφερε 5 βαθμούς πριν τα πλέι off.
Πόσο πήρε πέρυσι τον Άγγελο να σώσει το Γιάννενο;
Τι είναι οι 3 και οι 4 μήνες; Λίγοι;
Σόρι φίλε, αλλά το ότι δεν τον αλλάζει επειδή δεν θα έχει αγωνιστικό αντίκρισμα, εγώ δεν το τρώω.
Ίσως αν έγραφες ότι δεν τον αλλάζει, για να μην φθαρεί (μέσα από τις μπαλαδόφατσες των ράδιων, των εφημερίδων, των σάιτς και των φόρουμ) από τα πιθανά άσχημα αποτελέσματα ο επόμενος, ίσως πάλι λέω, να το πίστευα.
Ίσως, αν έγραφες ότι τον εμπιστεύεται και πιστεύει ότι θα πετύχει τους στόχους της ομάδας, να το πίστευα και αυτό. Χλωμή αυτή η βερσιόν όμως.
Το ότι ρισκάρει τίτλο και έσοδα ένας άνθρωπος που έχωσε 25 μύρια μέχρι τώρα, όχι, δεν το πιστεύω. Γιατί όπως το παρουσιάζεις, περί ρίσκου το εισπράτω.
Όπως δεν πιστεύω ότι θα κώλωνε να πληρώσει την αποζημίωση του Δώνη και την ρήτρα λύσης συμβολαίου κάποιου μελλοντικού προπονητή. Όχι όταν έχει ζμπρώξει ένα χωράφι μαρούλι. Το έχω ξαναγράψει και, αν και το σιχαίνομαι, επαναλαμβάνομαι.
Εσύ και πολλοί άλλοι, περιγράφετε έναν προπονητή λίγο και επικίνδυνο για τον ΠΑΟΚ, άχρηστο κλπ κλπ κλπ.
Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε ο Ιβάν είναι δυο φορές λίγος και επικίνδυνος για τον ΠΑΟΚ , αφού (όπως λες) θα στηρίξει και θα κρατήσει μέχρι το τέλος της σεζόν, έναν προπονητή που (ξαναλέω: ΑΝ ισχύει) πιθανότατα θα τον βγάλει εκτός στόχων, χωρίς κύπελλο και χωρίς προκριματικά CL. Μη πω και χωρίς play off. Αν ήμουν εγώ ο Ιβάν, θα τον είχα διώξει εχθές.
Είναι λοιπόν τόσο χαζός ο Ιβάν; Ή γκαβός; "Βλέπει" λιγότερη μπάλα από εμάς; Συμβούλους δεν έχει; Ή πιστεύετε ότι μιλάει μόνο με τον Ζήση και τον Τσιστιακόφ για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας και για το αν χρησιμοποιεί καλά ο Δώνης, τον Λόρενς και τον Καμαρά;
Δε ξέρω. Απλώς ρωτάω για να μάθω.
Edit
Προς mods: για έναν περίεργο λόγο, στο παραπάνω ποστ, όπου γράφω με ξένους χαρακτήρες την λέξη "πλέι", αυτό οδηγεί σε λινκ. Δεν το έχω κάνει εγώ και στην επεξεργασία δεν φαίνεται να είναι και κωδικοποιημένη η λέξη.
Αν δεν φταίω εγώ, κοιτάξτε το, εκτός και αν είναι κάποια διαφημιστική συμφωνία του φόρουμ.