Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
DC

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από DC »

moican4 έγραψε:......
Για τον προπονητή θα τα πούμε όταν θα έρθει εκείνη η ώρα.
Για την ώρα ο Δώνης θα μείνει μέχρι το καλοκαίρι ότι και να γίνει και δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει..
Ποιον να φέρεις για 2-3 μήνες και τι θα κάνει?......
Τι θα πει "και τι θα κάνει";
Ο Λίνεν πήρε την κούλα τελευταία και σε 3 μήνες την έφερε 5 βαθμούς πριν τα πλέι off.
Πόσο πήρε πέρυσι τον Άγγελο να σώσει το Γιάννενο;
Τι είναι οι 3 και οι 4 μήνες; Λίγοι;
Σόρι φίλε, αλλά το ότι δεν τον αλλάζει επειδή δεν θα έχει αγωνιστικό αντίκρισμα, εγώ δεν το τρώω.
Ίσως αν έγραφες ότι δεν τον αλλάζει, για να μην φθαρεί (μέσα από τις μπαλαδόφατσες των ράδιων, των εφημερίδων, των σάιτς και των φόρουμ) από τα πιθανά άσχημα αποτελέσματα ο επόμενος, ίσως πάλι λέω, να το πίστευα.
Ίσως, αν έγραφες ότι τον εμπιστεύεται και πιστεύει ότι θα πετύχει τους στόχους της ομάδας, να το πίστευα και αυτό. Χλωμή αυτή η βερσιόν όμως.
Το ότι ρισκάρει τίτλο και έσοδα ένας άνθρωπος που έχωσε 25 μύρια μέχρι τώρα, όχι, δεν το πιστεύω. Γιατί όπως το παρουσιάζεις, περί ρίσκου το εισπράτω.
Όπως δεν πιστεύω ότι θα κώλωνε να πληρώσει την αποζημίωση του Δώνη και την ρήτρα λύσης συμβολαίου κάποιου μελλοντικού προπονητή. Όχι όταν έχει ζμπρώξει ένα χωράφι μαρούλι. Το έχω ξαναγράψει και, αν και το σιχαίνομαι, επαναλαμβάνομαι.

Εσύ και πολλοί άλλοι, περιγράφετε έναν προπονητή λίγο και επικίνδυνο για τον ΠΑΟΚ, άχρηστο κλπ κλπ κλπ.
Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε ο Ιβάν είναι δυο φορές λίγος και επικίνδυνος για τον ΠΑΟΚ , αφού (όπως λες) θα στηρίξει και θα κρατήσει μέχρι το τέλος της σεζόν, έναν προπονητή που (ξαναλέω: ΑΝ ισχύει) πιθανότατα θα τον βγάλει εκτός στόχων, χωρίς κύπελλο και χωρίς προκριματικά CL. Μη πω και χωρίς play off. Αν ήμουν εγώ ο Ιβάν, θα τον είχα διώξει εχθές.
Είναι λοιπόν τόσο χαζός ο Ιβάν; Ή γκαβός; "Βλέπει" λιγότερη μπάλα από εμάς; Συμβούλους δεν έχει; Ή πιστεύετε ότι μιλάει μόνο με τον Ζήση και τον Τσιστιακόφ για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας και για το αν χρησιμοποιεί καλά ο Δώνης, τον Λόρενς και τον Καμαρά;
Δε ξέρω. Απλώς ρωτάω για να μάθω.

Edit
Προς mods: για έναν περίεργο λόγο, στο παραπάνω ποστ, όπου γράφω με ξένους χαρακτήρες την λέξη "πλέι", αυτό οδηγεί σε λινκ. Δεν το έχω κάνει εγώ και στην επεξεργασία δεν φαίνεται να είναι και κωδικοποιημένη η λέξη.
Αν δεν φταίω εγώ, κοιτάξτε το, εκτός και αν είναι κάποια διαφημιστική συμφωνία του φόρουμ. :)
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Καμία διαφημιστική συμφωνία δεν υπάρχει.
Θέμα του υπολογιστή σου είναι, έχει να κάνει με κάποια addons του browser που χρησιμοποιείς νομίζω. Τουλάχιστον αυτό έφταιγε σε αναλογη δική μου περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Γι αυτό έγραψα το "αν δεν φταίω εγώ".
Δε ξέρω ... με μοτζίλα μπαίνω και δεν κατέβασα κανένα αντον τώρα τελευταία.
Έχω κατεβάσει μάλιστα, εδώ και μήνες ένα αντπλόκερ και δεν βλέπω από τότε τα μπανεράκια.
Στο μεταξύ, με το παρουσίασε και εδώ: http://www.paokmania.gr/%CF%80%CE%BF%CE ... E%BC%CE%B1
στις λέξεις "κλήρωση" και "παιχνίδι".
Τι να πω ... ίσως κόλλησα καμιά μαλακία ... :(
Θα το περάσω ένα ccleaner και βλέπουμε.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

"25 μύρια ψάχνουν προπονητή"
.....
"ιδιοκτήτης βάζει 25 μύρια αλλά δεν μπορεί να βρει καλό προπονητή"

2 φράσεις με ίδιο νόημα , που προκαλούν όμως εντελώς διαφορετικές αντιδράσεις και εντυπώσεις...
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

φοβασαι ακομα και την σκια σου...κι εχεις χασει τον ελεγχο σε ολους τους τομεις...η φθορα που προκαλεις ειναι τεραστια,τις σαμπανιες θα τις ανοιξουμε εμεις και οι περισσοτεροι παικτες οταν φυγεις...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

δεν αγχωνομαι καθολου...χτιζει ομαδα ο κουτς αφου...7,5 μηνες και συνεχιζουμε... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

μια μονο λογικη απαντηση στο ερωτημα γιατι δεν τον διωχνουν τωρα:οτι εχει βρεθει ο ''νεος'' κοουτς αλλα δεν μπορει να ερθει πριν το καλοκαιρι λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων.
κ ετσι ας ειναι βρειτε καποιον για το τελευταιο 4μηνο....γιατι αν χαθουν τα πλευ οφ αντε παλι απ'την αρχη
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

ρε ας παρει δρομο με το καλο μαζι με το συναπαντημα του και μετα ας μαζευονται οι παικτες πριν τα ματς για να αποφασιζουν ποιος θα παιξει που,οπως καναμε μικροι στις αλανες!!

δε θα παμε καλυτερα;;κυπελλο και τσου λου στο τσεπακι το'χουμε!!!

ο ανθρωπος πουλαει τρελα,ξερει οτι παιρνει πουλο το καλοκαιρι και ζαχαρωνει την αποζημιωση+το νεο συμβολαιο απ΄τον βαζελο!ασχημο μπλεξιμο καναμε...
pariz
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pariz »

Καλά, τόσο τραγικό κοουτσάρισμα ειναι αδιανόητο.
Είμαι πλέον πεπεισμένος και μετά τις δηλώσεις του, πως κινείται βάση σχεδίου ο άνθρωπος.
Την έχει ψυλιαστεί πως δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει μετά το καλοκαίρι και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μας οδηγήσει στην καταστροφή!!
Δεν εξηγείται αλλιώς, την έχει ρημάξει την ομάδα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ειτε μας αρεσει ειτε οχι...ολα κρινονται στα πλει οφ..ολη η ουσια ειναι εκει.....οποτε ή θα βγει πρωτος εκει και θα φυγει πετυχημενος ή οποιαδηποτε αλλη θεση και θα θεωρηθει αποτυχημενος..το κυπελλο δεν το βαζω καθολου...ειναι τζακ ποτ
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

+4
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Ιερό Τοτέμ του ΠΑΟΚ, μέχρι και απόφαση να το "ράψουν" οι ποδοσφαιριστές μην τύχει και σε κάνουν ρόμπα πάρθηκε...όλα για χάρη σου Σερ...έτσι δε θα μπορούν να πουν τίποτα αυτοί και εσύ θα μπορείς να τους ξεφτιλίζεις άνετα σε κάθε συνέντευξη τύπου, μιας και οι λοιπές δικαιολογίες στέρεψαν..

Σιωπή λοιπόν, να προστατέψουμε το Ιερό Τοτέμ του ΠΑΟΚ..για προστασία του ίδιου του ΠΑΟΚ από την επαναλαμβανόμενη συρρίκνωση κάθε εβδομάδα ούτε σκέψη..

Είναι προφανές ότι βρισκόμαστε στο στάδιο εκείνο που οι αστακοί και οι ξιφίες σκέφτονται να φάνε τον σέφ, επειδή τα πιάτα του παραπέμπουν περισσότερο σε κεμπάμπ από αρουραίο, παρά σε ακριβά θαλασσινά...

Σιωπή λοιπόν..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hitman την Κυρ 17 Φεβ 2013, 16:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

DC
1.Το ενδεχόμενο ο προπονητής που θέλει ο Ιβαν να μπορεί να έρθει μετά το καλοκαίρι, το σκέφτηκες;;;
2.Και το ότι θέλει να διώξει τον Γ.Δ. όταν αυτός κρίνει και όχι υπό την πίεση αποτελεσμάτων, οπαδών ή παιχτών (βίτσιο αφεντηκών και μεγάλων επιχειρηματιών, για να δείξουν ότι αυτοί κάνουν κουμάντο)
3. Το γεγονός του ότι η αποχώρηση του σερ μπορεί να συμπαρασύρει εξελίξεις σε όλο το δόμημα της ΠΑΕ από πρόεδρο μέχρι κλητήρα, και τώρα δεν δικαιολογείται το ρίσκο!
Συμπέρασμα: όσο δεν γίνεται μεγάλη ζημιά, όσον αφορά τους στόχους τουλαχιστον, ο Γ.Δ. παραμένει (διστυχώς) και του δίνεται παράταση μέχρι το καλοκαίρι αν μπορεί κάτι να αποδείξει (που δεν μπορεί)!!!!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

hitman γιατι ολα να τα γυρναμε γυρω απο το δων? πολυ σωστα κοπηκαν οι δηλωσεις....γιατι επρεπε ...αν τις μαζεψουμε ολες μαζι θα δουμε ποσες...μλκιες εχουν πει εδω και καιρο...για πρωταθλημα κλπ κλπ...ας μιλησουν επιτελους στον αγων χωρο...οσο για το δων και αυτος απο δηλωσεις πασχει το λιγοτερο...
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Δε νομίζω να έχουν δηλώσει κάτι που εκθέτει την ομάδα. Ούτε και δηλώσεις του τύπου "θέλω τίτλο με τον ΠΑΟΚ", ή "δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα" θεωρούνται μπαρούφες και προκαλούν κακό.
Και για τον ΠΑΟΚ του 2ου γύρου, είναι φυσιολογικότατος στόχος ( βάσει ποιότητας ) το απόλυτο των νικών μέχρι το τέλος της σεζόν, με εξαίρεση το παιχνίδι με το γαύρο, οπότε και κάτι τέτοιο να δήλωνε παίχτης του ΠΑΟΚ πάλι θα ήταν αναμενόμενο.

Είναι βέβαιο ότι η απόφαση για απαγόρευση των δηλώσεων σχετίζεται απόλυτα με την αναφορά του Τοτέμ στην δήθεν ανεπάρκεια του Κατσουράνη στο κέντρο της άμυνας.

Αντίθετα, η μόνη δήλωση ποδοσφαιριστή που προκάλεσε αίσθηση τελευταία είναι του Κωνσταντινίδη, που είπε "Δε γίναμε Μπαρτσελόνα ( για να κερδίζουμε το Περιστέρι στην Τούμπα)", δήλωση η οποία έδειξε χαρακτηριστικά τη νοοτροπία πεμπτο-έκτης ομάδας που καλλιεργεί ο σερ..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”