Φανέλα ΠΑΟΚ
- xrictoforoc
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Μου αρεσαν η ριγε και η μπλε. Πολυ δυνατες. η ασπρη για ακομια μια χρονιά αποτυχια κατ εμε
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
paok87 έγραψε:Στο βιδεο το παλικάρι που σουτάρει, συναγωνίζεται επάξια Σαλπι

Ξερόμυτο το λέγαμε αυτό το σουτ μικροί στις αλάνες...

- john4serres
Η ριγε μ αρεσε, η ασπρη αντιαισθητικη και η μπλε φοβερη, την λατρεψα σαν σχεδιο και συνδιασμο χρωματων ( κι ας μην ειναι ασπρομαυρο )
2 φάουλ στο βιντεο:
- Puma παπουτσι
- Δεν ξερει να σουτάρει ο 'ηθοποιος"
2 φάουλ στο βιντεο:
- Puma παπουτσι
- Δεν ξερει να σουτάρει ο 'ηθοποιος"
- back in black
Εντυπωσιακές και οι τρεις.
Συνολικά καλύτερες απο πέρσυ.
Η ριγέ είναι πιο κοντά στα γούστα μου, που προτιμώ τις πιο λεπτές ρίγες, η άσπρη είναι απο τις πιο εντυπωσιακές ¨άσπρες¨ των τελευταίων ετών, ενώ και η μπλέ αφήνει εξίσου καλές εντυπώσεις, έχοντας μάλιστα να συναγωνισθεί την περσυνή τρίτη εμφάνιση (μιλιταίρ).
Οι μικρές λεπτομέροιες σε κάθε μια, δείχνουν αν μη τι άλλο επαγγελματισμό (απο την Macron) και μεράκι (απο τους ανθρώπους της ομάδας που είχαν την ευθύνη επιλογής).
Η παρουσίαση με το μικρό αλλά εξαιρετικό και πολύ επικοινωνιακό βίντεο είναι πραγματικά μοναδική και υψηλού επιπέδου.
Συνολικά καλύτερες απο πέρσυ.
Η ριγέ είναι πιο κοντά στα γούστα μου, που προτιμώ τις πιο λεπτές ρίγες, η άσπρη είναι απο τις πιο εντυπωσιακές ¨άσπρες¨ των τελευταίων ετών, ενώ και η μπλέ αφήνει εξίσου καλές εντυπώσεις, έχοντας μάλιστα να συναγωνισθεί την περσυνή τρίτη εμφάνιση (μιλιταίρ).
Οι μικρές λεπτομέροιες σε κάθε μια, δείχνουν αν μη τι άλλο επαγγελματισμό (απο την Macron) και μεράκι (απο τους ανθρώπους της ομάδας που είχαν την ευθύνη επιλογής).
Η παρουσίαση με το μικρό αλλά εξαιρετικό και πολύ επικοινωνιακό βίντεο είναι πραγματικά μοναδική και υψηλού επιπέδου.
Αν καταλαβαίνω σωστά, δεν πρόκειται να γίνει καθόλου "τελετή" παρουσίασης της φανέλας σαν την περυσινή???
- Kostas_Peraia4
Edit : Λαθος τοπικ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kostas_Peraia4 την Τετ 20 Ιούλ 2016, 17:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- pirate_salonica
Όχι... και μιας και μιλούσαμε για μάρκετινγκ,σχεδόν καμία από τις "μεγάλες" δεν κάνει -πλέον- "εκδήλωση" παρουσίασης της φανέλας...goran 64 έγραψε:Αν καταλαβαίνω σωστά, δεν πρόκειται να γίνει καθόλου "τελετή" παρουσίασης της φανέλας σαν την περυσινή???
Μάλιστα...
Με τις δικές μου "στενόμυαλες" και "αναχρονιστικές" αντιλήψεις μια χαρά φυσικά το κόβω...
Άλλωστε οι ποδοσφαιριστές μας δεν είναι ηθοποιοί, ούτε ο Π.Α.Ο.Κ. μια ατελείωτη επικοινωνιακή πλατφόρμα όπως υποστήριζα για μήνες ότι τον είχαν καταντήσει κάποιοι!!!
Ρε παιδιά, λέτε κι ο Βλάντο να είναι εξ ίσου αναχρονιστικός με μένα τελικά, γι αυτό με "τραβάει" τόσο πολύ???
Μακάρι αυτό να αποτελέσει την αρχή για ένα γενικότερο σφίξιμο των λουριών!!!
Ίδωμεν...

Άλλωστε οι ποδοσφαιριστές μας δεν είναι ηθοποιοί, ούτε ο Π.Α.Ο.Κ. μια ατελείωτη επικοινωνιακή πλατφόρμα όπως υποστήριζα για μήνες ότι τον είχαν καταντήσει κάποιοι!!!

Ρε παιδιά, λέτε κι ο Βλάντο να είναι εξ ίσου αναχρονιστικός με μένα τελικά, γι αυτό με "τραβάει" τόσο πολύ???

Μακάρι αυτό να αποτελέσει την αρχή για ένα γενικότερο σφίξιμο των λουριών!!!

Ίδωμεν...

αντε πειρατη σιγα σιγα τα βρισκουμε
καλα εσυ το βλαντο τον υποστηριζεις γιατι υποστηριζεις το θεσμο μη ξεχνιομαστε αρα δεν εχει καμια σημασια αν σε τραβαει η οχι
παντως συμφωνω απολυτα ... τερμα τα πανηγυρακια κλαους τατου και φωτο και μλκιες
goran 64 έγραψε:Με τις δικές μου "στενόμυαλες" και "αναχρονιστικές" αντιλήψεις μια χαρά το κόβω...
Άλλωστε οι ποδοσφαιριστές μας δεν είναι ηθοποιοί, ούτε ο Π.Α.Ο.Κ. μια ατελείωτη επικοινωνιακή πλατφόρμα όπως υποστήριζα για μήνες ότι τον είχαν καταντήσει κάποιοι!!!![]()
![]()
Ρε παιδιά, λέτε κι ο Βλάντο να είναι εξ ίσου αναχρονιστικός με μένα τελικά, γι αυτό με "τραβάει" τόσο πολύ???![]()
Μακάρι αυτό να αποτελέσει την αρχή για ένα γενικότερο σφίξιμο των λουριών!!!![]()
Ίδωμεν...
καλα εσυ το βλαντο τον υποστηριζεις γιατι υποστηριζεις το θεσμο μη ξεχνιομαστε αρα δεν εχει καμια σημασια αν σε τραβαει η οχι
παντως συμφωνω απολυτα ... τερμα τα πανηγυρακια κλαους τατου και φωτο και μλκιες
Δίκαιο έχεις Δημήτρη...
Θα έχεις δει-παρατηρήσει φυσικά και σε άλλα posts μου (όπως π.χ. στου Χατζηψηλέα) ότι σαν σοβαρό επιχείρημα βάζω την έννοια "θεσμός του προπονητή του Π.Α.Ο.Κ." κι όχι Βλάντο ή Ίβιτς...
Όχι ότι δεν θα του κάνω και καλοπροαίρετη κριτική όμως, για να εξηγιόμαστε...
Θα έχεις δει-παρατηρήσει φυσικά και σε άλλα posts μου (όπως π.χ. στου Χατζηψηλέα) ότι σαν σοβαρό επιχείρημα βάζω την έννοια "θεσμός του προπονητή του Π.Α.Ο.Κ." κι όχι Βλάντο ή Ίβιτς...
Όχι ότι δεν θα του κάνω και καλοπροαίρετη κριτική όμως, για να εξηγιόμαστε...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 20 Ιούλ 2016, 17:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- pirate_salonica
Κουίζ: Ποια ήταν η τελευταία σεζόν που η δεύτερη εμφάνιση του ΠΑΟΚ ήταν μαύρη και όχι λευκή?
Άψογη η ριγέ
Πολυ ιδιαίτερη και ωραία η λευκή!
Ωραία για τριτη η μπλε
Sent from my mind using boobs power
Πολυ ιδιαίτερη και ωραία η λευκή!
Ωραία για τριτη η μπλε
Sent from my mind using boobs power
Mε Στεφενς.pirate_salonica έγραψε:Κουίζ: Ποια ήταν η τελευταία σεζόν που η δεύτερη εμφάνιση του ΠΑΟΚ ήταν μαύρη και όχι λευκή?
Έπαιζε ο Πάμπλο ακόμα πάντως, ίσως κι ο Μούσλι...Με βοηθό μικρό μέρος της τύχης θα απαντήσω το 2010-2011 με ΔΕΠΑ χορηγό και χρυσά νούμερα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 20 Ιούλ 2016, 17:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.