Ιβάν Σαββίδης VI

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
mbison

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από mbison »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Γιατί να τον φέρει τον Mircea; Σύμφωνα με κάποιους ΠΑΟΚτσήδες, ήδη κοουτσάρει τον ΠΑΟΚ.
:D :D :D
Tωρα προέκυψε ανάγκη να ειναι και στον πάγκο, αφού ο Ραζβάν (που μεταφέρει τις οδηγίες του) θα λείπει.
Ας ερθει ως ΤΔ για να δικαιολογηθει κ η συνύπαρξη του με τον Ραζβαν
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

giapas έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:Δεν το χωράει ο νους μου πως γίνεται ένας συνοπαδός μου να χαρακτηρίζει ως καραγκιοζιλίκια τον πανηγυρισμό του προπονητή μας "εδώ το πήρα - φιλάκια" όταν σήκωσε το πρωτάθλημα μέσα στην έδρα του πιο στημένου σωματείου της Μακεδονίας, με στημένη διαιτησία και τον τίγρη να μοιράζει πριμ κάτω από το τραπέζι. Και λίγα έκανε θα πω.

Όπως το νόημα του "με κλέψατε" που το έκανε όταν τον έβριζε ένα ολόκληρο γήπεδο. Το οποίο το έκανε σε ποιους άλλους; Σε αυτούς που ΜΑΣ έκλεψαν.

Δυστυχώς ντρέπομαι που διαβάζω τέτοιες απόψεις. Δεν το περίμενα ποτέ μου.
Κατανοώ ότι η αποψη σου είναι πως όταν σε βρίζει το γήπεδο και είσαι προπονητής, δεν είναι κακό να γυρίσεις και να τους κάνεις χειρονομίες.

Είναι κι αυτό μια άποψη, αν και θεωρω υπάρχει εξυπνοτερη αντιμετωπιση της καταστασης.

Δε θα πω ότι ντρέπομαι να διαβάζω τέτοιες απόψεις, όπως εσύ έγραψες.
Αδερφέ αποκάλεσες καραγκιόζη τον προπονητή του ΠΑΟΚ επειδή πανηγύρισε μέσα στο (στημένο από 10 πλευρές) Χαριλάου την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Απέχεις χιλιάδες χιλιόμετρα από το να πλησιάσεις να με κατανοήσεις.

Στο δικό μου μυαλό και με βάση τη δικιά μου ηθική, δεν είσαι και πολύ άντρας όταν το παιδί σου κάνει κάποιο λάθος και εσύ επιλέγεις να το βγάλεις στη σέντρα κράζοντας το δημόσια με τόσο αισχρό τρόπο. Και ο Λουτσέσκου θεωρώ πως πλέον ανήκει στην οικογένεια μας. Εξ ου και το "ντρέπομαι για αυτά που διαβάζω".
Δεν τον δικαιώνω για τα λάθη του και προφανώς τα αναγνωρίζω. Του ασκώ κριτική, του ρίχνω και ευθύνες. Ως εκεί όμως.

Οι χαρακτηρισμοί όπως το "καραγκιόζης" γιατί πανηγύρισε στο Χαριλάου ή γιατί αντέδρασε κάνοντας τη κίνηση "με κλέψατε", είναι ότι χειρότερο θα μπορούσε να γράψει οπαδός του ΠΑΟΚ, σε forum του ΠΑΟΚ, για τον προπονητή του ΠΑΟΚ.

Ελπίζω να είσαι πολύ περήφανος για αυτό που έκανες. Συνέχισε έτσι. Εγώ το κλείνω εδώ. Αηδιάζω και μόνο που ασχολούμαι.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Νομίζω ότι διαστρεβλωνεις όσο δε παει αυτά που έγραψα και μάλιστα αγνοησες τα υπόλοιπα που έγραψα ότι θα έκανα ως Ιβάν. Κολλησες σε μια εκφραση που χρησιμοποιούμε καθημερινά για να περιγράψουμε πραξεις. Δεν έγραψα πουθενά ότι είναι καραγκιόζης ο προπονητής, αυτό είναι στη φαντασία σου. Έχω πλακωθεί με το μισό φέρουμ υπερασπιζομενος το Λουτσεσκου σε εποχές πολύ δύσκολες για το προπονητη, όχι στο τωρινό πανηγύρι υποστήριξης που του προσφέρει και η κουτσή Μαρία Συγκεκριμένες πράξεις χαρακτήρισα και ανέπτυξα το σκεπτικό μου. Σορυ κιολας που θεωρώ ότι κάνει λάθος όταν χειρονομει σε οποιαδήποτε πρόκληση της οποιασδήποτε εξέδρας ιδίως όταν μιλάμε για αναμενόμενα στημένο σκηνικό.

Τέλος λυπάμαι που αηδιάζεις με την άποψή μου. Βαριές κουβέντες, οριακά παρεξηγήσιμες που σίγουρα δε δείχνουν ωριμοτητα . Εγώ πάλι, δεν αηδιάζω με αυτά που γράφεις και ούτε ντρέπομαι που φιλοξενείσαι στο ίδιο φόρουμ που γράφω κι εγώ.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Σε αλλο θεμα..
Αυτον τον γλειωδη αντιΠΑΟΚση τον Κεφτετζογλου,θα συνεχισεις να του δινεις μεροκαματο
στο καναλι σου,για να προπαγανδιζει ασυστολα εις βαρος της επενδυσης σου ??
Billpaok666

Δημοσίευση από Billpaok666 »

Τα καλά που έχεις κάνει ρε Ιβάν είναι πολλά ξαι τα περισσότερα γνωστά.
Αλλά ρε πρόεδρε, σόρρυ κιόλας για την έκφραση, αλλά από μπάλα και τα κυκλώματα της ήσουν και είσαι ακόμα δυστυχώς "μυρωδιας"
Δεν είναι δυνατόν να πληρώνεις τόσους πολλούς για το τίποτα.
Από μεγαλοστελεχη στην ομάδα μέχρι και το κανάλι σου.
Από την μία ο ΠΑΟΚ είναι κάτι πολύ μεγάλο για σένα όπως έχεις πει πολλές φορές αλλά δυστυχώς τον αντιμετωπίζεις πολύ καιρό τώρα με το μικρότερηο δυνατό ενδιαφέρον.
Η Απουσία η δική σου είναι αυτή που δίνει χώρο στον κάθε τυχαρπαστο να μας αντιμετωπίζουν με τον χειρότερο τρόπο και εμείς το μόνο που κάνουμε είναι να σκύβουμε όλο και περισσότερο.
Κάποιοι δεν σκυψαμε ΠΟΤΕ ακόμα και όταν κάναμε ερανους
Υγεία και καλή χρονιά
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Μα γιατι;εγραψε μολις και αρθρο εμετο.Με τοσα που φαγαμε στις γιορτες οτι πρεπει για να μην παχυνουμε.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Amsterdamer_87 έγραψε:Σε αλλο θεμα..
Αυτον τον γλειωδη αντιΠΑΟΚση τον Κεφτετζογλου,θα συνεχισεις να του δινεις μεροκαματο
στο καναλι σου,για να προπαγανδιζει ασυστολα εις βαρος της επενδυσης σου ??
Κάποια πράγματα είναι εξοργιστικά πραγματικά...
Μάλλον κάτι δε βλέπουμε
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Πιο εξοργιστικο πειραιώτικου τύπου κουτσαβάκι δεν μπορώ να σκεφτώ

Κινούμενος εμετος
constantinooo

Δημοσίευση από constantinooo »

Εμείς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αηδιαζουμε ακούγοντας κάποια πράγματα, την ίδια στιγμή που ο ιδιοκτήτης της ομάδας μας πληρώνει για να τα λένε στο κανάλι του...

Κάτι δεν πάει καθόλου καλά
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

Καμια αντίδραση μέχρι τώρα. Κι αύριο είναι Πρωτοχρονιά και την άλλη είναι Πέμπτη κλπ κλπ. Τι δεν καταλάβατε ακόμη?
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Αφιερωμένο Γιαννε για τεσεν

ΥΠΑΡΧΩ

Ο τίτλος είναι συμβολικός κ αφορά εσας και εμένα.
Υπάρχω σαν καλλιτέχνης και σαν άνθρωπος, απ τον καιρό που εσείς οι γνωστοί και οι άγνωστοι φίλοι μου, με αγαπήσατε και με κάνατε δικό σας.
Υπάρχω εφόσον εξακολουθητε να πιστεύετε, ότι εκφράζω τους καημόυς, τα προβλήματα σας, την πίκρα της ξενιτιάς,τον μόχθο, την εγκατάλειψη,την μοιρα του ανθρώπου της συνοικίας και θα υπάρχω όσο ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΑΓΝΟΊ και ΤΙΜΙΟΙ άνθρωποι του λαού.
Γιατί μόνο στην καρδιά του ΛΑΟΎ (ΠΑΟΚ) ζω.
ΕΚΕΊ είναι το ΣΠΊΤΙ μου(ΠΑΟΚ), εκεί ΓΕΝΝΉΘΗΚΑ, εκεί θα πάψω, κάποτε να ΥΠΆΡΧΩ.
Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.

Υπάρχω κι όσο υπαρχεις(ΠΑΟΚ) θα υπαρχω
σκλάβα τη ζωή σου θα χω (ΠΑΟΚ)
κι ας βαδίζουμε σε δρόμους χωριστους(Πόντιος ηθικής).
Υπάρχω μες τα μάτια σου που κλαίνε, μες τα χείλη σου που καίνε και θα υπαρχω (ΠΑΟΚ), στα τραγούδια που ακους.
Είμαι της ζωής σου ο ενας(ΠΑΟΚ)
δεν με σβήνει κανένας κι αν με άλλους μιλάς κι ώρες ωρες γελας, καταβαθως πονάς, γιατί σκέφτεσαι εμενα(ΠΑΟΚ).
Είμαι και αρχή κ φιναλε(ΠΑΟΚ)
και στη σκέψη σου βάλε, πώς αν κάνεις δεσμό, μες σε λίγο καιρό, θα χωρίσεις γιατί θα υπάρχω εγω(ΠΑΟΚ).
Υπάρχω στη χαρά σου και στη λυπη(ΠΑΟΚ)
Η μορφή μου δεν θα σου λείπει κι ούτε πρόκειται ποτέ να ξεχαστω(ΠΑΟΚ).
Υπάρχω μες την τύχη σου που βρίζεις, το μυαλό σου που ζαλίζεις με τσιγάρο με αναμνήσεις και πιοτό.

Γεννήθηκα Δράμα κ 2 χρόνων με πήγαν στην Γερμανία, όπου με επεστρεψαν στη Δράμα σε ένα χωριό με την γιαγιά μου, μετα απο 6 χρόνια εκεί, την χρόνια του 1ου Πρωταθλήματος μας.

Ήμουν 7 χρόνων όταν βγήκε, το πρώτο άκουσα το 1975 σε τζουκ μποξ, στην Γερμανία στο Λετματε(Χαγκεν κοντά), σε μια μπυραρία του Ποντιου Πέτρου, από την Ειδομενη του Κιλκις.

Από τα σνίτσελ κ τα βουρστ, πήγα στα χαβιτσια κ το καλύτερο μου φαι(πιο ακριβό) ήταν τα σουτζουκια με αβγά.

ΤΡΑΝΤΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΝΝΕ

Απες σην καρδιάμ είσαι, να μην ανασπαλς, όσα επεικεσανε σε(μας) και να εφτας, ατό ντο εξερς, όταν θα έρτεν η ωρανατουν,απανατουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theo-drama την Τετ 01 Ιαν 2025, 01:05, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Equalizer έγραψε:Πιο εξοργιστικο πειραιώτικου τύπου κουτσαβάκι δεν μπορώ να σκεφτώ

Κινούμενος εμετος
Εν τω μεταξύ τον κλεφτετζόγλου αν τον "τρακάρει" τυχαία κανένας δικός μας από καμιά Επτάλοφο, Πολίχνη, Νεάπολη, Σταυρούπολη κοκ πέριξ του γηπέδου, αν έχει τα κότσια να έρχεται εδώ - δεν το ξέρω - το πιθανότερο είναι να διασχίσει ολόκληρη την Λαμπράκη σε λιγότερο από δίλεπτο. Μιλάμε για σκατόφλωρο επιπέδου Άρη CatΑ κι ακόμα παρακάτω :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από pilotos »

theo-drama έγραψε:Αφιερωμένο Γιαννε για τεσεν

ΥΠΑΡΧΩ

Ο τίτλος είναι συμβολικός κ αφορά εσας και εμένα.
Υπάρχω σαν καλλιτέχνης και σαν άνθρωπος, απ τον καιρό που εσείς οι γνωστοί και οι άγνωστοι φίλοι μου, με αγαπήσατε και με κάνατε δικό σας.
Υπάρχω εφόσον εξακολουθητε να πιστεύετε, ότι εκφράζω τους καημόυς, τα προβλήματα σας, την πίκρα της ξενιτιάς,τον μόχθο, την εγκατάλειψη,την μοιρα του ανθρώπου της συνοικίας και θα υπάρχω όσο ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΑΓΝΟΊ και ΤΙΜΙΟΙ άνθρωποι του λαού.
Γιατί μόνο στην καρδιά του ΛΑΟΎ (ΠΑΟΚ) ζω.
ΕΚΕΊ είναι το ΣΠΊΤΙ μου(ΠΑΟΚ), εκεί ΓΕΝΝΉΘΗΚΑ, εκεί θα πάψω, κάποτε να ΥΠΆΡΧΩ.
Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.

Υπάρχω κι όσο υπαρχεις(ΠΑΟΚ) θα υπαρχω
σκλάβα τη ζωή σου θα χω (ΠΑΟΚ)
κι ας βαδίζουμε σε δρόμους χωριστους(Πόντιος ηθικής).
Υπάρχω μες τα μάτια σου που κλαίνε, μες τα χείλη σου που καίνε και θα υπαρχω (ΠΑΟΚ), στα τραγούδια που ακους.
Είμαι της ζωής σου ο ενας(ΠΑΟΚ)
δεν με σβήνει κανένας κι αν με άλλους μιλάς κι ώρες ωρες γελας, καταβαθως πονάς, γιατί σκέφτεσαι εμενα(ΠΑΟΚ).
Είμαι και αρχή κ φιναλε(ΠΑΟΚ)
και στη σκέψη σου βάλε, πώς αν κάνεις δεσμό, μες σε λίγο καιρό, θα χωρίσεις γιατί θα υπάρχω εγω(ΠΑΟΚ).
Υπάρχω στη χαρά σου και στη λυπη(ΠΑΟΚ)
Η μορφή μου δεν θα σου λείπει κι ούτε πρόκειται ποτέ να ξεχαστω(ΠΑΟΚ).
Υπάρχω μες την τύχη σου που βρίζεις, το μυαλό σου που ζαλίζεις με τσιγάρο με αναμνήσεις και πιοτό.

Γεννήθηκα Δράμα κ 2 χρόνων με πήγαν στην Γερμανία, όπου με επεστρεψαν στη Δράμα σε ένα χωριό με την γιαγιά μου

Ήμουν 7 χρόνων όταν βγήκε, το πρώτο άκουσα το 1975 σε τζουκ μποξ, στην Γερμανία στο Λετματε(Χαγκεν κοντά), σε μια μπυραρία του Ποντιου Πέτρου, από την Ειδομενη του Κιλκις.

Από τα σνίτσελ κ τα βουρστ, πήγα στα χαβιτσια κ το καλύτερο μου φαι(πιο ακριβό) ήταν τα σουτζουκια με αβγά.

ΤΡΑΝΤΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΝΝΕ

Απες σην καρδιάμ είσαι, να μην ανασπαλς, όσα επεικεσανε και να εφτας, ατό ντο εξερς, όταν θα έρθ η ωρανατουν,απανατουν.

Προσωπική ιστορία, οδοιπορικό, πίστη, πόνος, τραγούδι, καημός, βάσανα, ποντιακή ψυχή.

Καλή χρονιά να έχεις συγκινήθηκα.

Sent from my iPad using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
hulk4teo

Δημοσίευση από hulk4teo »

Παίρνεις τηλέφωνο μπαμπά Λουτσεσκου και μια χαφαρα κ αστούς εκεί κάτω να πάρουν φωτιά αλλιώς κλασσικά ακυβέρνητο καράβι κ όπου πάει!
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

navigator11 έγραψε:
Equalizer έγραψε:Πιο εξοργιστικο πειραιώτικου τύπου κουτσαβάκι δεν μπορώ να σκεφτώ

Κινούμενος εμετος
Εν τω μεταξύ τον κλεφτετζόγλου αν τον "τρακάρει" τυχαία κανένας δικός μας από καμιά Επτάλοφο, Πολίχνη, Νεάπολη, Σταυρούπολη κοκ πέριξ του γηπέδου, αν έχει τα κότσια να έρχεται εδώ - δεν το ξέρω - το πιθανότερο είναι να διασχίσει ολόκληρη την Λαμπράκη σε λιγότερο από δίλεπτο. Μιλάμε για σκατόφλωρο επιπέδου Άρη CatΑ κι ακόμα παρακάτω :lol: :lol:
Σκουπίδι πραγματικό :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”