Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από Blackgr4 »

giliopoulos έγραψε:
Ποια κενα?
Τερματοφυλακας 2εκ ευρω
Στοπερ 4 εκ ευρω
Θελουμε ακομα ενα βασικο στοπερ θεωρητικα
Στα μπακ πληρης
Χαφ ο ενας 1,2 εκ ευρω συμβολαιο, ο αλλος 3 μυρια αγορα.
Ο σοαρες επισης 3 μυρια αγορα
Σβαμπ και τσιγγαρας μπακ απ.
Εξτρεμ 1,5 εκ ευρω αγορα
Ο αλλος εξτρεμ 1 μυριο ευρω συμβολαιο.
Ο παροπλισμενος εξτρεμ μουργκ 2μυρια ευρω.
Ο παροπλισμενος ζαμπα 4 μυρια ευρω
Ο κουλιατα 1,8 μυρια ευρω αγορα.
Επιθετικος Νελσον 1 μυριο συμβολαιο..
Στανταρ ξεχναω καποιους

Ναι ειναι κενο του ζαμπα και του μουργκ αλλα μιλαμε για 6 μυρια ευρω αγορες. Δηλαδη ποια ομαδα τα εχει κανει αυτα εκτος γαυρου.
Θελουμε δηλαδη να δωσει κ αλλα λεφτα απο πανω επειδη αυτοι δεν πετυχαν.
Ε οκ καπου ωπα
Μπορείς σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις, τι σχέση έχουν τα χρήματα που δαπάνησες, με τα κενά που υπάρχουν;
Αν δηλαδή έφερναν ένα δεκάρι με 100.000 ευρώ αγορά, σχετικά τίποτα δηλαδή και αυτός έβγαζε μάτια, θα λέγαμε "ε αφού έδωσες μόνο 100 χιλιάρικα, πάρε κι' άλλο δεκάρι με παραπάνω;"
Δεν έχει καμία σχέση το ποσό που δαπάνησε για να φέρει τον Μουργκ, με αυτά που προσέφερε ο παίκτης.
Και για τον Εσίτι έδωσε 3.5 εκατομμύρια ενώ το σκουλήκι έδωσε 500 χιλιάρικα και έφερε Σάσα πριν λίγα χρόνια.
Λες ο Εσίτι να ήταν 7 φορές καλύτερος; Γιατί εγώ λέω πως ήταν 7 φορές χειρότερος.

Δεν απαιτώ να δώσει 10 εκατομμύρια για δεκάρι αδερφέ μου. Ας τον φέρει και τσάμπα, ας του δώσει και 50.000 συμβόλαιο. Δεν με νοιάζει.
Μπάλα μπορεί να ξέρει; Τη διαφορά μπορεί να τη κάνει; Εγώ χαρούμενος θα είμαι.
Ίσα ίσα που η πιο έξυπνη τακτική είναι αυτή που αγοράζεις φθηνά, βρίσκεις παικταράδες και μετά τους πουλάς πολύ πιο ακριβά.
Όχι το ανάποδο που κάνουμε εμείς, που αγοράζουμε ακριβά, βρίσκουμε μετριότητες και μετά τους πουλάμε για τα μισά λεφτά..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Καποιοι φιλοι μιλανε λες και βγηκε κανεις και εβγαλε αχρηστο ολο το ροστερ και ζηταει 15 μεταγραφες...Δυο παικτες ζητανε οι περισσοτεροι,τρεις αν αποχωρησουν ο Αγκουστο και ο Κουρτιτς...40 γκολ εχουμε χασει απο περσι,πειτε μου ποιοι θα τα βαλουν φετος...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

montekristo έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
montekristo έγραψε:Διαβαζοντας για "ριζικη ανανεωση" που εγινε φετος
ψαχνομαι να βρω αν εφυγε κανενας αλλος απο τους
"παλιούς" μας εκτος του Πασχαλακη και του Κρεσπο!
Ότι έχεις μισή ενδεκάδα διαφορετικη από πέρυσι τι είναι;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οτι ηταν τραυματιες η/και "ανετοιμοι" να ξεκινησουν
οι Ολιβειρα Καντουρι Μπισεσβαρ Βιερινια και ακομα
οι Τσιγγαρας Σβαμπ Κουρτιτς και Μιχαηλιδης τι ειναι;
Στο πρώτο ματς της χρονιας σταματάει η φετινή σεζόν;;

Ευχής έργον θα ήταν να πας με αυτούς έτοιμους στα πρώτα ματς.

Στη συνέχεια το σεναριο ήταν και φαντάζομαι είναι να μπουν σιγά σιγά οι 6 7 παίκτες που μπορούν να ανταπεξελθουν στα της ομάδας.

montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Καπου μπερδευεσαι φιλος!

Εσυ ρωτησες για την 11αδα οποτε
για την 11αδα σου ανταπαντησα.-

Εγω ρωτησα ποσοι απο τους
παλιους μας εφυγαν φετος και
θεωρειται "ριζικη" η ανανεωση
αλλα δεν απαντησες τιποτα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος montekristo την Σάβ 06 Αύγ 2022, 17:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Jules Winnfield έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Σχεδον ολοι τα βλεπουν μαυρα, ομως εγω βλεπω ενα ροστερ που αφηνει αισιοδοξια για το μελλον. Δε βλεπω το τωρα, δε μ ενδιαφερει. Εμπιστευομαι ανθρωπους που γνωριζουν καλα το ποδόσφαιρο και πιστευω οτι σε λιγο καιρο θα χαμογελαμε. Μεχρι τοτε Φετααα

Μπορει εσύ να είσαι μικρός και να μην τα πρόλαβες αλλά εμείς γεράσαμε οι ΠΑΟΚτσήδες με το παραμύθι του "χτισίματος"...Κάθε καλοκαίρι το ΠΟΚ έκανε τις μεταγραφάρες κι εμείς χτίζαμε...

Όχι άλλο κάρβουνο...
Εσύ μάλλον είσαι πολύ μικρός και αν όπως λες παρακολουθούμε χρόνια το φόρουμ γιατί αυτό ισχυρίστηκες στο 2ο σου ποστ θα ήξερεσ ότι ο κατ δεν είναι κάνας μικρος

Είναι γύρω στα 14 χρόνια εδώ μέσα και ακόμα και οι πέτρες ξέρουν ποιος είναι.

Αλλά μάλλον κανένα από τα 22.000 ποστ του δε έχει πέσεισ στην αντίληψη σου!

Άσε ρε φίλε το παραμύθι!

Ειλικρινά!

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

montekristo έγραψε:Καπου μπερδευεσαι φιλος!

Εσυ ρωτησες για την 11αδα
οποτε για 11αδα απαντησα.-

Εγω ρωτησα ποσοι απο τους
παλιους μας εφυγαν φετος και
θεωρειται "ριζικη" η ανανεωση
αλλα δεν απαντησες τιποτα!
Όταν έχεις 11 νέους παίκτες στην ομάδα είναι να φύγουν άλλοι 5 συν τους 2 δεν είναι ριζική ανανέωση;

Δηλαδη τις έπρεπε να φύγουν 20 παίκτες;;

Και γιατί θα πρέπει να είναι οι παλιοί για να είναι ριζική ανανέωση;

Δηλαδη οι 5 6 παίκτες που πήραν τα μισά και παραπάνω ματς πέρυσι και φέτος δεν υπολογίζονται δεν τους μετράμε;

Μιτριτσα τευλορ σιντλευ μουργκ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ Βαρέλα κρεσπο ακπομ παίξανε πάνω από τα μισά ματς

Είναι 8 παίκτες.

Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Ρε σεις, πως σκατά γίνεται να "σκοτωνόμαστε" μεταξύ μας, ενώ αν όχι όλοι, το 95% υποστηρίζουν πως η ομάδα φωνάζει πως χρειάζεται ενίσχυση;

Τι σας ενοχλεί ορισμένους; Ο τρόπος που εκφράζετε ο καθένας; Ε ο καθένας έχει τον τρόπο του, δεν μπορούμε όλοι να γράφουμε με τον ίδιο τρόπο.

Αν υπάρχουν ορισμένοι που έχουν βγάλει άχρηστο όλο το ρόστερ, αυτοί είναι ελάχιστοι και βλέπουν μπάλα με τους αγκώνες, όχι με τα μάτια.
Και αν υπάρχουν άλλοι που βγάζουν άχρηστο και λίγο τον Σαββίδη και αυτοί είναι ελάχιστοι και σίγουρα αχάριστοι.

Το να γράφουμε πως η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, δεν σημαίνει πως θεωρούμε πως το ρόστερ είναι άχρηστο.
Όπως επίσης αν γράψει κάποιος πως η επενδυτική συμπεριφορά Σαββίδη δεν είναι αυτή που ο ίδιος θα ήθελε, δεν σημαίνει πως ξεχνάει όσα έχει κάνει ο Ιβάν για τα 4 γράμματα.

Φτάνει με τις υπερβολές.
Που προσωπικά ως υπερβολή έβλεπα ΚΑΙ τα σχόλια όσων εκθείαζαν το κάθε πιτσιρίκι με μηδενικό βιογραφικό πριν καν το δούμε να παίζει. Πχ Ρικάρντο ξέρω γω που ήρθε από την δεύτερη ομάδα της Φαμαλικάο, έχει παίζει 30 παιχνίδια σε ολόκληρη τη καριέρα του, όταν ανακοινώθηκε η συμφωνία το 100% των δημοσιογράφων έλεγαν πως προορίζεται για τον ΠΑΟΚ Β και σήμερα όταν συζητάνε κάποιοι για τους μεσοεπιθετικούς τον βάζουν στη συζήτηση λες και ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να τον υπολογίζει στους 6-7 μεσοεπιθετικούς πριν καν προσφέρει το οτιδήποτε.
Άβαταρ μέλους
Jules Winnfield

Δημοσίευση από Jules Winnfield »

sourmenetes έγραψε:
Jules Winnfield έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Σχεδον ολοι τα βλεπουν μαυρα, ομως εγω βλεπω ενα ροστερ που αφηνει αισιοδοξια για το μελλον. Δε βλεπω το τωρα, δε μ ενδιαφερει. Εμπιστευομαι ανθρωπους που γνωριζουν καλα το ποδόσφαιρο και πιστευω οτι σε λιγο καιρο θα χαμογελαμε. Μεχρι τοτε Φετααα

Μπορει εσύ να είσαι μικρός και να μην τα πρόλαβες αλλά εμείς γεράσαμε οι ΠΑΟΚτσήδες με το παραμύθι του "χτισίματος"...Κάθε καλοκαίρι το ΠΟΚ έκανε τις μεταγραφάρες κι εμείς χτίζαμε...

Όχι άλλο κάρβουνο...
Εσύ μάλλον είσαι πολύ μικρός και αν όπως λες παρακολουθούμε χρόνια το φόρουμ γιατί αυτό ισχυρίστηκες στο 2ο σου ποστ θα ήξερεσ ότι ο κατ δεν είναι κάνας μικρος

Άσε ρε φίλε το παραμύθι!

Ειλικρινά!

Το ποστ που αναφέρεσαι δεν το πέρασες... Σχηματικά το γράφω το "μπορεί να είσαι μικρός " γιατί με εξυπηρετεί σ'αυτο που θέλω να πω.

Όσο για το ποιος ειναι και ποιος είναι ο ρόλος του Κατ και ο δικός σου εδώ μέσα, το ξέρω,δε λέω ψέματα. Και άλλων πολλών...

Ένα μόνο δεν καταλαβαίνω. Πως επιβίωσε ο Joshua τόσα χρόνια...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δε νομίζω ότι κάποιος ισχυρίζεται ότι δε θέλουμε ενίσχυση.

Στους 200-300 μπορεί να είναι 1-2 και αν..

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Jules Winnfield έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Jules Winnfield έγραψε:

Όχι άλλο κάρβουνο...

Άσε ρε φίλε το παραμύθι!

Ειλικρινά!

Το ποστ που αναφέρεσαι δεν το πέρασες... Σχηματικά το γράφω το "μπορεί να είσαι μικρός " γιατί με εξυπηρετεί σ'αυτο που θέλω να πω.

Όσο για το ποιος ειναι και ποιος είναι ο ρόλος του Κατ και ο δικός σου εδώ μέσα, το ξέρω,δε λέω ψέματα. Και άλλων πολλών...

Ένα μόνο δεν καταλαβαίνω. Πως επιβίωσε ο Joshua τόσα χρόνια...
Αυτό που σε εξυπηρετει να πεις δεν έχει βάση!

Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

sourmenetes έγραψε:Δε νομίζω ότι κάποιος ισχυρίζεται ότι δε θέλουμε ενίσχυση.

Ε μα βλέπεις όμως πόση διαφωνία πέφτει και τι υπερβολές γράφονται;
Υπάρχουν δηλαδή άτομα, που θεωρούν πιο σημαντικό να ξεκαθαριστεί αν όποιος ζητάει ενίσχυση, θεωρεί άχρηστο όλο το ρόστερ, από το να συμφωνήσουν (αν όντως συμφωνούν) με αυτό;
Πόσο παράλογη προσέγγιση σε μια συζήτηση μπορεί να είναι αυτή;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Αυτό πως μπορει να αλλάξει; αφού ο καθένας είναι τόσο ισχυρό γνωμών και θεωρεί πως αυτό έχει δίκιο.

Και πέρα από αυτό επειδή είμαστε όλη στην πρίζα, λόγω της κατάστασης, υπάρχει η καθημερινή φθορά. Τα ίδια και τα ίδια

Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

:pano: :nairepaok:
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Pellaios έγραψε:Πάντως ρε παιδιά κάπου οπα με την μιρλα... Δηλαδή έχουμε αυτήν την στιγμή κοντά στους 7-8 ποδοσφαιριστές που μπορεί να κάνουν παπάδες και αντί να παρακολουθούμε την εξέλιξη τους, τους έχουμε βγάλει άχρηστους και θέλουμε μετεγγραφές και έτοιμους παίκτες και μεγάλα συμβόλαια και γω δεν ξέρω τι....
Και γω λέω άντε την ψωνίζουν αύριο στην ΠΑΕ και κλείνουν φορ δεκαρι στόπερ χαφ με ενάμιση μυριο έκαστος....θα βγούμε πάλι να γκρινιάζουμε ότι έχουμε τον κουτσια τον ντελια τον τσιγγαρα τον Σοάρες τον νταντας τον μηχαηλιδη τον κουλιερακη τον νασμπεργκ και ξοδεύουμε τζάμπα τα λεφτά του Σαββίδη για μισθοφόρους που θα παίξουν δύο χρόνια και αν......
Ε λίγο να είμαστε και λογικοί..... Ας τα πιστέψουμε τα παιδιά... πρώτοι εμείς.......... Εδώ από την μία λέμε ότι ο ραζβαν δεν θέλει να δουλεύει με νέα παιδιά και από την άλλη ότι ο ραζβαν δεν κάνει εισηγήσεις για έτοιμους παίκτες...... ότι να ναι......
Ασφαλώς και δεν ασπάζομαι την συνεχή μιρλα, δεν την ακολουθώ, επίσης.
Αλλά εσύ αυτό εισεπραξες από ότι συζητήθηκε με τους ρεππρτερ το οποίο έφθασε και σε μας?
Ότι η ομάδα θα πάει μόνο με τους δέκα νέους?
Ποιοί από τους δέκα θα καταφέρουν να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα? Οι οποίοι δεν βοήθησαν καθόλου και η Ευρώπη πέταξε?.....
Με όσους δείξουν στοιχεία εξέλιξης προσμένοντας, έξι μήνες, ένα χρόνο ή και παραπάνω?
Ότι θα κατεβαινες στα πρώτα επίσημα χωρίς φορ?
Εν ολίγοις από τον Ιούνιο ήσουν πεπεισμένος ότι η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική μόνο με παίκτες που πρέπει να περιμένεις....?
Πόσο δύσκολο ήταν πέρσι το καλοκαίρι να είχαν προστεθεί ή να σου είχαν βγει δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα?
Πόσο δύσκολο θα ήταν να είχες προσθέσει άλλον έναν τον Γενάρη?
Θα χαλάσει το πρότζεκτ το φετινό εάν έρθουν 2 παίκτες αξίας? Έτοιμοι?
Θα δημιουργήσει πρόβλημα στον οικονομικό σχεδιασμό?
Γιατί βάζεις το θέμα ότι κάποιοι θα πουν το ένα ή το άλλο? Πάντα θα συμβαίνει αυτό. Το ανικανοποίητο.
Αλλά γιατί θα πρέπει να φθάνουμε στο άλλο άκρο?
Γιατί ενω υπάρχουν κάποιες ισορροπημένες τοποθετήσεις, γράφεις για σχόλια άλλων περί άχρηστων, για κάποιους που θα κάνουν παπάδες, για κουτσια, νασμπεργκ κλπ?
Αν εσένα η πρώτη εικόνα της φετινής χρονιάς σε ικανοποιεί κάποιους άλλους όχι.
Καλέ μου φίλε δεν μιλώ γι'αυτούς που αρέσκονται καθημερινά να τα βλέπουν όλα μαύρα.
Εγώ γράφω για μένα αλλά είναι προφανές ότι υπάρχουν κι άλλοι πολλοί.
Εμείς δηλαδή που λέμε Ναι στην ανανέωση αλλά με την βοήθεια και ενίσχυση δύο, τριών παικτών που θα τραβήξουν μαζί με κάποιους άλλους όλη την ομάδα και τους νέους που αποκτήθηκαν.
Εμείς που είμασταν σίγουροι όχι φυσικά για το αποτέλεσμα και την πρόκριση αλλά τουλάχιστον για καλά δείγματα ομάδας και ανταγωνιστικής.
Δεν το είδαμε.
Άβαταρ μέλους
Jules Winnfield

Δημοσίευση από Jules Winnfield »

Blackgr4 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Δε νομίζω ότι κάποιος ισχυρίζεται ότι δε θέλουμε ενίσχυση.

Ε μα βλέπεις όμως πόση διαφωνία πέφτει και τι υπερβολές γράφονται;
Υπάρχουν δηλαδή άτομα, που θεωρούν πιο σημαντικό να ξεκαθαριστεί αν όποιος ζητάει ενίσχυση, θεωρεί άχρηστο όλο το ρόστερ, από το να συμφωνήσουν (αν όντως συμφωνούν) με αυτό;
Πόσο παράλογη προσέγγιση σε μια συζήτηση μπορεί να είναι αυτή;
Το παράλογο ξεκινάει από το ότι κάποιοι ενδιαφέρονται πρώτιστα για την τσέπη του Σαββίδη και μετά για το αγωνιστικό καλό του ΠΑΟΚ. Και το εξηγησες πολύ ωραία πριν στο φίλο πως εμάς ενδιαφερει να μην έχει κενά ο ΠΑΟΚ και όχι πόσα πλήρωσε ο Σαββίδηςγια λαθος επιλογές .

Αμφιβάλλω αν το κατάλαβε βέβαια...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”