Μπορείς σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις, τι σχέση έχουν τα χρήματα που δαπάνησες, με τα κενά που υπάρχουν;giliopoulos έγραψε:
Ποια κενα?
Τερματοφυλακας 2εκ ευρω
Στοπερ 4 εκ ευρω
Θελουμε ακομα ενα βασικο στοπερ θεωρητικα
Στα μπακ πληρης
Χαφ ο ενας 1,2 εκ ευρω συμβολαιο, ο αλλος 3 μυρια αγορα.
Ο σοαρες επισης 3 μυρια αγορα
Σβαμπ και τσιγγαρας μπακ απ.
Εξτρεμ 1,5 εκ ευρω αγορα
Ο αλλος εξτρεμ 1 μυριο ευρω συμβολαιο.
Ο παροπλισμενος εξτρεμ μουργκ 2μυρια ευρω.
Ο παροπλισμενος ζαμπα 4 μυρια ευρω
Ο κουλιατα 1,8 μυρια ευρω αγορα.
Επιθετικος Νελσον 1 μυριο συμβολαιο..
Στανταρ ξεχναω καποιους
Ναι ειναι κενο του ζαμπα και του μουργκ αλλα μιλαμε για 6 μυρια ευρω αγορες. Δηλαδη ποια ομαδα τα εχει κανει αυτα εκτος γαυρου.
Θελουμε δηλαδη να δωσει κ αλλα λεφτα απο πανω επειδη αυτοι δεν πετυχαν.
Ε οκ καπου ωπα
Αν δηλαδή έφερναν ένα δεκάρι με 100.000 ευρώ αγορά, σχετικά τίποτα δηλαδή και αυτός έβγαζε μάτια, θα λέγαμε "ε αφού έδωσες μόνο 100 χιλιάρικα, πάρε κι' άλλο δεκάρι με παραπάνω;"
Δεν έχει καμία σχέση το ποσό που δαπάνησε για να φέρει τον Μουργκ, με αυτά που προσέφερε ο παίκτης.
Και για τον Εσίτι έδωσε 3.5 εκατομμύρια ενώ το σκουλήκι έδωσε 500 χιλιάρικα και έφερε Σάσα πριν λίγα χρόνια.
Λες ο Εσίτι να ήταν 7 φορές καλύτερος; Γιατί εγώ λέω πως ήταν 7 φορές χειρότερος.
Δεν απαιτώ να δώσει 10 εκατομμύρια για δεκάρι αδερφέ μου. Ας τον φέρει και τσάμπα, ας του δώσει και 50.000 συμβόλαιο. Δεν με νοιάζει.
Μπάλα μπορεί να ξέρει; Τη διαφορά μπορεί να τη κάνει; Εγώ χαρούμενος θα είμαι.
Ίσα ίσα που η πιο έξυπνη τακτική είναι αυτή που αγοράζεις φθηνά, βρίσκεις παικταράδες και μετά τους πουλάς πολύ πιο ακριβά.
Όχι το ανάποδο που κάνουμε εμείς, που αγοράζουμε ακριβά, βρίσκουμε μετριότητες και μετά τους πουλάμε για τα μισά λεφτά..