Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Δεν είπα οτι φταίει ο προπονητής.
Για να φταίει σημαίνει ότι εχει άδικο και κάποιος άλλος δικιο.
Δεν υπάρχουν φταιχτες.
Δηλαδή αφου αναφέρθηκε ο κωστικος αν πω για αυτόν. Αποκλείεται ο αξιόλογος κωστικος και ο αξιόλογος λουτσεσκου να διαφωνούν σε κάποια πράγματα;ειναι κακό ή αιτια πολέμου; πρέπει κάποιος να κρεμαστεί;
Μπορεί ο λουτσεσκου να εχει απόλυτο δικιο,το φταίει ειναι λαθος έκφραση.
Μια $$$$$ στιγμή εκφράστηκα αρνητικα και διευκρίνισα οτι επηρεάστηκα γιατί διαφωνούσα με την απόφαση λουτσε.το πνίγω ομως γιατι προφανως ξερει 2 τονους περισσότερη μπαλα απο εμένα.
Αυτό που ειπα και το κλείνω εδώ ειναι πως για το ροστερ εχει την ευθύνη ο προπονητής. Μπορει να εχει 100%δικιο.μπορθει και οχι. Θα δούμε.
Για την αργοπορία προφανως και την ευθύνη την έχουν οι υπόλοιποι
Δεν υπάρχουν φταιχτες.
Δηλαδή αφου αναφέρθηκε ο κωστικος αν πω για αυτόν. Αποκλείεται ο αξιόλογος κωστικος και ο αξιόλογος λουτσεσκου να διαφωνούν σε κάποια πράγματα;ειναι κακό ή αιτια πολέμου; πρέπει κάποιος να κρεμαστεί;
Μπορεί ο λουτσεσκου να εχει απόλυτο δικιο,το φταίει ειναι λαθος έκφραση.
Μια $$$$$ στιγμή εκφράστηκα αρνητικα και διευκρίνισα οτι επηρεάστηκα γιατί διαφωνούσα με την απόφαση λουτσε.το πνίγω ομως γιατι προφανως ξερει 2 τονους περισσότερη μπαλα απο εμένα.
Αυτό που ειπα και το κλείνω εδώ ειναι πως για το ροστερ εχει την ευθύνη ο προπονητής. Μπορει να εχει 100%δικιο.μπορθει και οχι. Θα δούμε.
- black_star_ninja
Συμπληρώνοντας θα πρέπει να σκεφτούμε οτι οι καλύτεροι παίκτες που έχουν έρθει στην ομαδάρα μας κόστισαν ελάχιστα ή ήρθαν σαν ελεύθεροι. Δεν ειναι πανάκεια δλδ το να ρίχνεις χρήμα, ειδικά χωρίς να γινεται η ανάλογη έρευνα.jibbie έγραψε:rain,
το παιδι ποτε δεν ειπε οτι φταιει σε κατι ο προπονητης. απλα εκνευριστηκε γιατι ο προπονητης εκοψε εναν παικτη που σε αυτον προσωπικα αρεσε. παραδεχθηκε μετα τον εκνευρισμο του και αναγνωρισε οτι προφανως ο Λουτσε εχει κατι καλυτερο στο μυαλο του και τον εμπιστευεται.
λεφτα φετος δεν εχουμε δει ακομη. και δεν ειναι και το θεμα τα λεφτα. αν μπορεις να φερεις κουρτιτς χωρις λεφτα, θα σου την πω αν ξοδεψεις αχρειαστα.
Να πω και εγώ τη σαχλαμάρα μου.bersekeros έγραψε:Κι εγώ λέω ότι η Κράσνονταρ ζήτησε τρέλα λεφτά.jibbie έγραψε:τον εκοψε ο Λουτσος. η Κρασνονταρ δεν πηρε ποτε προταση απο εμας λεω εγω.
Αν ψάχνουμε εξτρέμ εξτρέμ, που αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κανένα, τον Σουηδό πριν τον τραυματισμό του με δυσκολία των μισοπροσδιόριζες έτσι. Μετά τον τραυματισμό του, με τίποτα.
- bersekeros
Ποιοί είναι οι υπόλοιποι που έχουν ευθύνη;GINOLA έγραψε:Δεν είπα οτι φταίει ο προπονητής.
Ποιοί είναι το σκάουτινγκ τιμ;
Για ρώτα και πες μας.
Από το πρωί σε ρωτήσαμε.
ΦΙΛΤΡΑΡΕΤΕ.
- Σουριναμέζος
Εν πάση περιπτώσει αν ο Λουτσέσκου έχει κόψει τον Σουηδό θα κριθεί με βάση τον παίκτη που θα έρθει τελικώς στην συγκεκριμένη θέση...
Αρα καταληξαμε; Συμφωνησαμε; προς Rain
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος soigol την Πέμ 19 Αύγ 2021, 17:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και τέλος άπαντες θα κριθούν για τους παίκτες που θα έρθουν και όχι για αυτούς που ήταν να έρθουν.black_star_ninja έγραψε:Συμπληρώνοντας θα πρέπει να σκεφτούμε οτι οι καλύτεροι παίκτες που έχουν έρθει στην ομαδάρα μας κόστισαν ελάχιστα ή ήρθαν σαν ελεύθεροι. Δεν ειναι πανάκεια δλδ το να ρίχνεις χρήμα, ειδικά χωρίς να γινεται η ανάλογη έρευνα.jibbie έγραψε:rain,
το παιδι ποτε δεν ειπε οτι φταιει σε κατι ο προπονητης. απλα εκνευριστηκε γιατι ο προπονητης εκοψε εναν παικτη που σε αυτον προσωπικα αρεσε. παραδεχθηκε μετα τον εκνευρισμο του και αναγνωρισε οτι προφανως ο Λουτσε εχει κατι καλυτερο στο μυαλο του και τον εμπιστευεται.
λεφτα φετος δεν εχουμε δει ακομη. και δεν ειναι και το θεμα τα λεφτα. αν μπορεις να φερεις κουρτιτς χωρις λεφτα, θα σου την πω αν ξοδεψεις αχρειαστα.
Τα είπε όλα ο Ρέιν παραπάνω.
Είμαστε σαν ομάδα σαν ένα γεροντοπαλίκαρο/γεροντοκόρη που προσπαθεί να παντρευτεί. Αυτοί που μας αρέσουν κοστίζουν πολύ ακριβά ή απλά δεν θέλουν και αυτοί που έρχονται με λογικά λεφτά δεν μας κάνουν.
Δεν έχουμε βρει μια ισορροπία και νομίζω οτι η οικονομική ευχέρεια που έχουμε με μεγάλο μπάτζετ μεταγραφών για πρώτη φορά μας έχει γυρίσει μπούμεραγκ.
Κοινώς είμαστε σαν τον νεόπλουτο που όταν ήταν φτωχός νόμιζε οτι όλα λύνονται με τα λεφτά και τώρα διαπιστώνει οτι χρειάζονται κι άλλα πράγματα.
Είμαστε σαν ομάδα σαν ένα γεροντοπαλίκαρο/γεροντοκόρη που προσπαθεί να παντρευτεί. Αυτοί που μας αρέσουν κοστίζουν πολύ ακριβά ή απλά δεν θέλουν και αυτοί που έρχονται με λογικά λεφτά δεν μας κάνουν.
Δεν έχουμε βρει μια ισορροπία και νομίζω οτι η οικονομική ευχέρεια που έχουμε με μεγάλο μπάτζετ μεταγραφών για πρώτη φορά μας έχει γυρίσει μπούμεραγκ.
Κοινώς είμαστε σαν τον νεόπλουτο που όταν ήταν φτωχός νόμιζε οτι όλα λύνονται με τα λεφτά και τώρα διαπιστώνει οτι χρειάζονται κι άλλα πράγματα.
Το "καρυδότσουφλο" στον Mούσα πήγαινε Rain?rainmaker έγραψε:Ούτε Μούσα, ούτε Ακπομ
Σουριναμέζος έγραψε:Εν πάση περιπτώσει αν ο Λουτσέσκου έχει κόψει τον Σουηδό θα κριθεί με βάση τον παίκτη που θα έρθει τελικώς στην συγκεκριμένη θέση...
Αν κόβεται κάποια επιλογή λόγω χαρακτηριστικών που ίσως δεν ταιριάζουν, δεν ξέρω αν μπορεί αυτό να αξιολογηθεί βάσει του παίχτη που τελικά θα αποκτηθεί.
Μακαρι να ρθει ο Sporar για μπροστά, θα είναι η καλύτερη λύση.
Για Ακπομ μόλις βγήκε ότι θέλει να κάνει το μπαμ ο βαζελος.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για Ακπομ μόλις βγήκε ότι θέλει να κάνει το μπαμ ο βαζελος.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ
Δεν έχουμε τεχνικό διευθυντή με απόφαση της διοίκησης να πορευτούμε με ένα διαφορετικό μοντέλο, πιθανολογώ εξ ανάγκης, καθώς όπως γράφτηκε απο δημοσιογράφους της ΠΑΕ ο πρόεδρος κοίταξε αξιόλογες περιπτώσεις.
Η συγκεκριμένη έλλειψη-απόφαση δεδομένα πήγε πίσω τον σχεδιασμό των μεταγραφικών κινήσεων, ενώ διάφορες συγκύριες στο αγωνιστικό τμήμα αύξησαν τα κενά στο ρόστερ και η ΠΑΕ καλείται να κάνει υπέρβαση για την κάλυψη τους. Οι παίκτες που θα έρθουν θεωρώ οτι θα είναι ποιοτικοί καθώς και το κεφάλαιο υπάρχει και η διάθεση. Η όποια καθυστέρηση προκύπτει είναι εύλογη αν αναλογιστούμε τις συνθήκες.
Η συγκεκριμένη έλλειψη-απόφαση δεδομένα πήγε πίσω τον σχεδιασμό των μεταγραφικών κινήσεων, ενώ διάφορες συγκύριες στο αγωνιστικό τμήμα αύξησαν τα κενά στο ρόστερ και η ΠΑΕ καλείται να κάνει υπέρβαση για την κάλυψη τους. Οι παίκτες που θα έρθουν θεωρώ οτι θα είναι ποιοτικοί καθώς και το κεφάλαιο υπάρχει και η διάθεση. Η όποια καθυστέρηση προκύπτει είναι εύλογη αν αναλογιστούμε τις συνθήκες.
- episimos73
Είμαστε μάλλον off topic αλλά ποιοι είναι αυτοί;Γκουερινο έγραψε:Δεν το λεει ο rene ουτε εγω. Το πιστοποιουν οι παικτες που εχει φερειepisimos73 έγραψε:Δεν έχω τίποτα με το Γιώργαρο αλλά από που προκύπτει ότι είναι από τα καλύτερα μάτια της Ευρώπης; Επειδή το λέει ο Rene; Προσοχή, μπορεί και να είναι αλλά με ποιο τρόπο πιστοποιείται;Γκουερινο έγραψε:parolos ο Κωστικος οπως εγραψε κι ο renegade πιο πανω ειναι απο τα καλυτερα ματια της Ευρωπης αλλα ποιος Κωστικος τωρα? Υπαρχει περιπτωση να μη χλευασουμε ανθρωπο?
Ο Αρνενσεν παικτες του σκαουτινγκ εφερε για αυτο εφυγε νωρις δεν προτεινε και πολλους δικους του.
Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Σουριναμέζος
Δεν το λέω τόσο πολύ σαν όνομα ή σαν αξία του ποδοσφαιριστή που θα αποκτηθεί. Ας φαίνεται χαμηλότερου επιπέδου και ας αποδώσει στον ρόλο του όπως ακριβώς επιθυμεί ο Λουτσέσκουseaman έγραψε:Σουριναμέζος έγραψε:Εν πάση περιπτώσει αν ο Λουτσέσκου έχει κόψει τον Σουηδό θα κριθεί με βάση τον παίκτη που θα έρθει τελικώς στην συγκεκριμένη θέση...
Αν κόβεται κάποια επιλογή λόγω χαρακτηριστικών που ίσως δεν ταιριάζουν, δεν ξέρω αν μπορεί αυτό να αξιολογηθεί βάσει του παίχτη που τελικά θα αποκτηθεί.