Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι δεν θα καρποφορήσει του Sebastian Giovinco. Αλλά και να καρποφορήσει θα είναι κάτι αντίστοιχο με τον Biseswar: πρώην παίκτης. Το λάθος θα το χρεωθεί ο Ρουμάνος, φυσικά.
Το αριστερό μπακ επίσης θα είναι 1,5 μάπα (μια μάπα και μισή).
Οι τερματοφύλακες θα είναι όπως πέρυσι,
Τα στόπερ μας είναι επίσης σε γεροντική ηλικία και επειδή θα παίζουμε με δύο στόπερ πίσω το τι γκολ θα τρώμε στα transition από μικρές ομάδες δεν θα λέγεται.
Δεξιά οι δύο Βραζιλιάνοι είναι μετριότατοι,
Στα χαφ δεν βλέπω αναβάθμιση, αλλά μάλλον το ανάποδο
Δεν ξέρω αν ο Ρουμάνος θα προλάβει να κάνει Χριστούγεννα. Αν τα κάνει όμως, αυτός θα επωφεληθεί και όχι εμείς. Ο PG πάντως θα είναι σε ετοιμότητα, μπας και σώσει (για δεύτερη συνεχή χρονιά) τη σεζόν.
Τα στόπερ μας είναι επίσης σε γεροντική ηλικία και επειδή θα παίζουμε με δύο στόπερ πίσω το τι γκολ θα τρώμε στα transition από μικρές ομάδες δεν θα λέγεται.
Δεν ξέρω αν ο Ρουμάνος θα προλάβει να κάνει Χριστούγεννα. Αν τα κάνει όμως, αυτός θα επωφεληθεί και όχι εμείς. Ο PG πάντως θα είναι σε ετοιμότητα, μπας και σώσει (για δεύτερη συνεχή χρονιά) τη σεζόν.
Ἐγραψα ῾ἑπιταχύνθηκε᾽ που σημαίνει ότι ξεκίνησε νωρίτερα.rainmaker έγραψε:Μετά από όλα όσα συζητάμε τρεις βδομάδες εδώ και τη χτεσινή επιβεβαίωση λες ΑΝ ισχύει;Magpies4 έγραψε:Αν ισχύει του Giovinco είναι καθαρά επιλογή Λουτσέσκου. Ίσως είναι επιλογή που επιταχύνθηκε μετά την κατάσταση με Αμρ και με αυτά που δείχνει ο Καγκάουα.
Όχι δεν ξεκίνησε το θέμα λόγω των πρόσφατων γεγονότων με ουαρντα.
Το ᾽ἀν ισχύει᾽ είναι για τυπικούς λόγους. Γιατί δεν ξέρουμε 100% αν ισχύει, άσχετα αν εγώ η εσύ πιστεύουμε οτι ισχύει.
Επίσης όταν κάποιος γράφει κάτι εδώ μέσα το διαβάζω με ενδιαφέρον αλλά δεν σημαίνει οτι συμφωνώ η ότι του δίνω περισότερη βαρύτητα από κάποιο δημοσίευμα που επικαλείται ινσαιντ ίνφο.
Με αυτα τα στοπερ και τους κυανομαλληδες τερματοφυλακες που εχει, και με τους συνταξιουχους που διαλεγει οχι Χριστουγεννα αλλα ουτε παρελαση δεν προλαβαινει Αποστολη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γκουερινο την Τετ 21 Ιούλ 2021, 09:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρε τρελε με ψαρωνεις καθε φορα με το τρολρισμα!ΑποστόληςΑ έγραψε:Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι δεν θα καρποφορήσει του Sebastian Giovinco. Αλλά και να καρποφορήσει θα είναι κάτι αντίστοιχο με τον Biseswar: πρώην παίκτης. Το λάθος θα το χρεωθεί ο Ρουμάνος, φυσικά.
Αν πάντως έχουν αναλάβει οι μεγαλύτερες ηλικίες το τρολάρισμα να μου το πείτε να τσοντάρω και εγώ κατιτίς, το έχω το άθλημα.ΑποστόληςΑ έγραψε:Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι δεν θα καρποφορήσει του Sebastian Giovinco. Αλλά και να καρποφορήσει θα είναι κάτι αντίστοιχο με τον Biseswar: πρώην παίκτης. Το λάθος θα το χρεωθεί ο Ρουμάνος, φυσικά.
Που φτασαμε.
Να βγαινει ενας σοβαρος ανθρωπος σαν τον Αποστολη να λεει αληθειες που πονανε και να νομιζουν ολοι οτι τρολαρει.
Να βγαινει ενας σοβαρος ανθρωπος σαν τον Αποστολη να λεει αληθειες που πονανε και να νομιζουν ολοι οτι τρολαρει.
Γμσετα αδερφέ . 5 μερες μεγαλύτερος από τον ΕΛ αραμπι.Γκουερινο έγραψε:Πολυ μεγαλος (υπεργηρος) παικτηςDamoN έγραψε:Καλός ο giovinco?
Νταξει 4 χρόνια μικρότερος από τον βαλμπουενα αλλά τι σχέση έχουν σε ποιότητα…ο ένας έχει και κολλητό τον μπενζεμα
Και εσύ 50+ Δημήτρη;DimitrisS έγραψε:Που φτασαμε.
Διαβάζω στην κεντρική ότι σαν σήμερα 21 χρόνια πριν ήρθε στην ΠΑΟΚάρα ο Patricio Camps. Το λες και σημαδιακό 
Oχι οχι. Εγω 50-20.cellophan έγραψε:
Και εσύ 50+ Δημήτρη;
Αλλα καταλαβαινω πολυ καλα το ποσο σαβαρα και με πονο ψυχης, γραφει οτι γραφει ο κ. Αποστολης.
Οχι και 5 μερες. 10 γεματες ειναι. Ασε που ειναι και υδροχοος. Θα ταιριαζει με τον ΠΑΟΚ που ειναι κριος?DamoN έγραψε:Γμσετα αδερφέ . 5 μερες μεγαλύτερος από τον ΕΛ αραμπι.Γκουερινο έγραψε:Πολυ μεγαλος (υπεργηρος) παικτηςDamoN έγραψε:Καλός ο giovinco?
Νταξει 4 χρόνια μικρότερος από τον βαλμπουενα αλλά τι σχέση έχουν σε ποιότητα…ο ένας έχει και κολλητό τον μπενζεμα
Τα πράγματα είναι απλά.
Μία ομάδα που στο ρόστερ έχει ένα κάρο πιτσιρίκια (Λύρατζη, Μιχάι, Μιχαηλίδη, Περέιρα, Τσιγγάρα, Νινούα, Βρακά, Τζόλη, Κούτσια) και άλλο ένα κάρο γατάκια (Ζ. Ζίφκοβιτς, Ροντρίγκο, Τέιλορ, Εσίτι, Καντουρί, Λάμπρου, Μούργκ, Ολιβέιρα, Σβιντέρσκι), έχει τεράστια ανάγκη για αρχιδάτους παίκτες να πλαισιώσουν τους Πασχαλάκη, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιειρίνια, Σβαμπ, Α. Ζίφκοβιτς και παίκτες με παραστάσεις στο υψηλότερο επίπεδο να πλαισιώσουν τον μόνο τέτοιο που έχουμε (Καγκάβα).
Σε αυτά τα πλαίσια, γουστάρω Τζιοβίνκο, όπως γούσταρω και Κούρτιτς - ενώ παράλληλα θεωρώ το συμβόλαιο σε έναν μη κοινοτικό δεξί μπακ χωρίς καριέρα στα 27 που δεν φαίνεται να είναι καλύτερος του ήδη υπάρχοντος μη κοινοτικού δεξιού μπακ εντελώς ηλίθια.
Πασχαλάκης
Βιειρίνια Βαρέλα Μιχαηλίδης Μεταγραφή
Ζίφκοβιτς Κούρτιτς Σβαμπ Μεταγραφή
Τζιοβίνκο Σβιντέρσκι
και
Ζίφκοβιτς
Τέιλορ Ίνγκασον Κρέσπο Ροντρίγκο
Μουργκ Εσίτι Τσιγγάρας Καντουρί
Τζόλης Ολιβέιρα
και Καγκάβα, Ουάρντα (;), Μπίσεσβαρ (;) μπαλαντέρ για όταν θέλουμε 10άρι αντί για δεύτερο επιθετικό.
Και περισσεύουν Περέιρα, Νινούα, Βρακάς, Λύρατζης, Κούτσιας που μπορούν να ανεβοκατεβαίνουν σε Α και Β ομάδα.
Μία ομάδα που στο ρόστερ έχει ένα κάρο πιτσιρίκια (Λύρατζη, Μιχάι, Μιχαηλίδη, Περέιρα, Τσιγγάρα, Νινούα, Βρακά, Τζόλη, Κούτσια) και άλλο ένα κάρο γατάκια (Ζ. Ζίφκοβιτς, Ροντρίγκο, Τέιλορ, Εσίτι, Καντουρί, Λάμπρου, Μούργκ, Ολιβέιρα, Σβιντέρσκι), έχει τεράστια ανάγκη για αρχιδάτους παίκτες να πλαισιώσουν τους Πασχαλάκη, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιειρίνια, Σβαμπ, Α. Ζίφκοβιτς και παίκτες με παραστάσεις στο υψηλότερο επίπεδο να πλαισιώσουν τον μόνο τέτοιο που έχουμε (Καγκάβα).
Σε αυτά τα πλαίσια, γουστάρω Τζιοβίνκο, όπως γούσταρω και Κούρτιτς - ενώ παράλληλα θεωρώ το συμβόλαιο σε έναν μη κοινοτικό δεξί μπακ χωρίς καριέρα στα 27 που δεν φαίνεται να είναι καλύτερος του ήδη υπάρχοντος μη κοινοτικού δεξιού μπακ εντελώς ηλίθια.
Πασχαλάκης
Βιειρίνια Βαρέλα Μιχαηλίδης Μεταγραφή
Ζίφκοβιτς Κούρτιτς Σβαμπ Μεταγραφή
Τζιοβίνκο Σβιντέρσκι
και
Ζίφκοβιτς
Τέιλορ Ίνγκασον Κρέσπο Ροντρίγκο
Μουργκ Εσίτι Τσιγγάρας Καντουρί
Τζόλης Ολιβέιρα
και Καγκάβα, Ουάρντα (;), Μπίσεσβαρ (;) μπαλαντέρ για όταν θέλουμε 10άρι αντί για δεύτερο επιθετικό.
Και περισσεύουν Περέιρα, Νινούα, Βρακάς, Λύρατζης, Κούτσιας που μπορούν να ανεβοκατεβαίνουν σε Α και Β ομάδα.
- WestBlock4
Οχι παιδιά να μη παρουμε 34 χρόνων παιχταρά ας πάρουμε 20 χρόνους μόνο να χτίσουμε για τα επόμενα χρόνια ομαδα... ρε σοβαρευτειτε εδω μεσα...
Αν υπάρχει έστω κ μια περίπτωση να ερθει αυτος ο παιχταράς πρέπει να είμαστε όλοι χαρούμενοι κ ακομη περισσότερο επειδή είναι επιλογή προπονητη κ οχι κάποιου άλλου. Ο προπονητης θελει τίτλο κ η ομαδα θελει εμπειρία κ προσωπικότητα. Απλα τα πραγματα
Αν υπάρχει έστω κ μια περίπτωση να ερθει αυτος ο παιχταράς πρέπει να είμαστε όλοι χαρούμενοι κ ακομη περισσότερο επειδή είναι επιλογή προπονητη κ οχι κάποιου άλλου. Ο προπονητης θελει τίτλο κ η ομαδα θελει εμπειρία κ προσωπικότητα. Απλα τα πραγματα