Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι δεν θα καρποφορήσει του Sebastian Giovinco. Αλλά και να καρποφορήσει θα είναι κάτι αντίστοιχο με τον Biseswar: πρώην παίκτης. Το λάθος θα το χρεωθεί ο Ρουμάνος, φυσικά.
Το αριστερό μπακ επίσης θα είναι 1,5 μάπα (μια μάπα και μισή).
Οι τερματοφύλακες θα είναι όπως πέρυσι,
Τα στόπερ μας είναι επίσης σε γεροντική ηλικία και επειδή θα παίζουμε με δύο στόπερ πίσω το τι γκολ θα τρώμε στα transition από μικρές ομάδες δεν θα λέγεται.
Δεξιά οι δύο Βραζιλιάνοι είναι μετριότατοι,
Στα χαφ δεν βλέπω αναβάθμιση, αλλά μάλλον το ανάποδο
Δεν ξέρω αν ο Ρουμάνος θα προλάβει να κάνει Χριστούγεννα. Αν τα κάνει όμως, αυτός θα επωφεληθεί και όχι εμείς. Ο PG πάντως θα είναι σε ετοιμότητα, μπας και σώσει (για δεύτερη συνεχή χρονιά) τη σεζόν.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

rainmaker έγραψε:
Magpies4 έγραψε:Αν ισχύει του Giovinco είναι καθαρά επιλογή Λουτσέσκου. Ίσως είναι επιλογή που επιταχύνθηκε μετά την κατάσταση με Αμρ και με αυτά που δείχνει ο Καγκάουα.
Μετά από όλα όσα συζητάμε τρεις βδομάδες εδώ και τη χτεσινή επιβεβαίωση λες ΑΝ ισχύει;

Όχι δεν ξεκίνησε το θέμα λόγω των πρόσφατων γεγονότων με ουαρντα.
Ἐγραψα ῾ἑπιταχύνθηκε᾽ που σημαίνει ότι ξεκίνησε νωρίτερα.

Το ᾽ἀν ισχύει᾽ είναι για τυπικούς λόγους. Γιατί δεν ξέρουμε 100% αν ισχύει, άσχετα αν εγώ η εσύ πιστεύουμε οτι ισχύει.

Επίσης όταν κάποιος γράφει κάτι εδώ μέσα το διαβάζω με ενδιαφέρον αλλά δεν σημαίνει οτι συμφωνώ η ότι του δίνω περισότερη βαρύτητα από κάποιο δημοσίευμα που επικαλείται ινσαιντ ίνφο.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Με αυτα τα στοπερ και τους κυανομαλληδες τερματοφυλακες που εχει, και με τους συνταξιουχους που διαλεγει οχι Χριστουγεννα αλλα ουτε παρελαση δεν προλαβαινει Αποστολη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γκουερινο την Τετ 21 Ιούλ 2021, 09:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Καλός ο giovinco?
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι δεν θα καρποφορήσει του Sebastian Giovinco. Αλλά και να καρποφορήσει θα είναι κάτι αντίστοιχο με τον Biseswar: πρώην παίκτης. Το λάθος θα το χρεωθεί ο Ρουμάνος, φυσικά.
Τα στόπερ μας είναι επίσης σε γεροντική ηλικία και επειδή θα παίζουμε με δύο στόπερ πίσω το τι γκολ θα τρώμε στα transition από μικρές ομάδες δεν θα λέγεται.
Δεν ξέρω αν ο Ρουμάνος θα προλάβει να κάνει Χριστούγεννα. Αν τα κάνει όμως, αυτός θα επωφεληθεί και όχι εμείς. Ο PG πάντως θα είναι σε ετοιμότητα, μπας και σώσει (για δεύτερη συνεχή χρονιά) τη σεζόν.
Ρε τρελε με ψαρωνεις καθε φορα με το τρολρισμα!
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι δεν θα καρποφορήσει του Sebastian Giovinco. Αλλά και να καρποφορήσει θα είναι κάτι αντίστοιχο με τον Biseswar: πρώην παίκτης. Το λάθος θα το χρεωθεί ο Ρουμάνος, φυσικά.
Αν πάντως έχουν αναλάβει οι μεγαλύτερες ηλικίες το τρολάρισμα να μου το πείτε να τσοντάρω και εγώ κατιτίς, το έχω το άθλημα.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

DamoN έγραψε:Καλός ο giovinco?
Πολυ μεγαλος (υπεργηρος) παικτης
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Που φτασαμε.

Να βγαινει ενας σοβαρος ανθρωπος σαν τον Αποστολη να λεει αληθειες που πονανε και να νομιζουν ολοι οτι τρολαρει.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Γκουερινο έγραψε:
Γμσετα αδερφέ . 5 μερες μεγαλύτερος από τον ΕΛ αραμπι.
Νταξει 4 χρόνια μικρότερος από τον βαλμπουενα αλλά τι σχέση έχουν σε ποιότητα…ο ένας έχει και κολλητό τον μπενζεμα
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

DimitrisS έγραψε:Που φτασαμε.

Να βγαινει ενας σοβαρος ανθρωπος σαν τον Αποστολη να λεει αληθειες που πονανε και να νομιζουν ολοι οτι τρολαρει.
Και εσύ 50+ Δημήτρη;
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Δημοσίευση από Jeremy4 »

Διαβάζω στην κεντρική ότι σαν σήμερα 21 χρόνια πριν ήρθε στην ΠΑΟΚάρα ο Patricio Camps. Το λες και σημαδιακό ;)
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

cellophan έγραψε:
Και εσύ 50+ Δημήτρη;
Oχι οχι. Εγω 50-20.

Αλλα καταλαβαινω πολυ καλα το ποσο σαβαρα και με πονο ψυχης, γραφει οτι γραφει ο κ. Αποστολης.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

DamoN έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:
Γμσετα αδερφέ . 5 μερες μεγαλύτερος από τον ΕΛ αραμπι.
Νταξει 4 χρόνια μικρότερος από τον βαλμπουενα αλλά τι σχέση έχουν σε ποιότητα…ο ένας έχει και κολλητό τον μπενζεμα
Οχι και 5 μερες. 10 γεματες ειναι. Ασε που ειναι και υδροχοος. Θα ταιριαζει με τον ΠΑΟΚ που ειναι κριος?
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Τα πράγματα είναι απλά.

Μία ομάδα που στο ρόστερ έχει ένα κάρο πιτσιρίκια (Λύρατζη, Μιχάι, Μιχαηλίδη, Περέιρα, Τσιγγάρα, Νινούα, Βρακά, Τζόλη, Κούτσια) και άλλο ένα κάρο γατάκια (Ζ. Ζίφκοβιτς, Ροντρίγκο, Τέιλορ, Εσίτι, Καντουρί, Λάμπρου, Μούργκ, Ολιβέιρα, Σβιντέρσκι), έχει τεράστια ανάγκη για αρχιδάτους παίκτες να πλαισιώσουν τους Πασχαλάκη, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιειρίνια, Σβαμπ, Α. Ζίφκοβιτς και παίκτες με παραστάσεις στο υψηλότερο επίπεδο να πλαισιώσουν τον μόνο τέτοιο που έχουμε (Καγκάβα).

Σε αυτά τα πλαίσια, γουστάρω Τζιοβίνκο, όπως γούσταρω και Κούρτιτς - ενώ παράλληλα θεωρώ το συμβόλαιο σε έναν μη κοινοτικό δεξί μπακ χωρίς καριέρα στα 27 που δεν φαίνεται να είναι καλύτερος του ήδη υπάρχοντος μη κοινοτικού δεξιού μπακ εντελώς ηλίθια.

Πασχαλάκης
Βιειρίνια Βαρέλα Μιχαηλίδης Μεταγραφή
Ζίφκοβιτς Κούρτιτς Σβαμπ Μεταγραφή
Τζιοβίνκο Σβιντέρσκι

και

Ζίφκοβιτς
Τέιλορ Ίνγκασον Κρέσπο Ροντρίγκο
Μουργκ Εσίτι Τσιγγάρας Καντουρί
Τζόλης Ολιβέιρα

και Καγκάβα, Ουάρντα (;), Μπίσεσβαρ (;) μπαλαντέρ για όταν θέλουμε 10άρι αντί για δεύτερο επιθετικό.

Και περισσεύουν Περέιρα, Νινούα, Βρακάς, Λύρατζης, Κούτσιας που μπορούν να ανεβοκατεβαίνουν σε Α και Β ομάδα.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Οχι παιδιά να μη παρουμε 34 χρόνων παιχταρά ας πάρουμε 20 χρόνους μόνο να χτίσουμε για τα επόμενα χρόνια ομαδα... ρε σοβαρευτειτε εδω μεσα...
Αν υπάρχει έστω κ μια περίπτωση να ερθει αυτος ο παιχταράς πρέπει να είμαστε όλοι χαρούμενοι κ ακομη περισσότερο επειδή είναι επιλογή προπονητη κ οχι κάποιου άλλου. Ο προπονητης θελει τίτλο κ η ομαδα θελει εμπειρία κ προσωπικότητα. Απλα τα πραγματα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”