Razvan Lucescu
- Montrealiotis
Re: Razvan Lucescu
Ποσό ισχύει αυτό δεν λέγεται..,aivas19 έγραψε:Ειναι μανουλα σε αυτα ο λυκος Λουτσε
Την καταλληλη στιγμη ξεκιναει
Εντωμεταξυ ολοι μας πολεμανε και εχουμε μονο αυτον να υπερασπιζεται τους παντες και τα παντα στην ομαδα. Αυτο κανεις αλλος προπονητης δεν μπορει να το προσφερει
Θυμάμαι πως ήταν ο κύριος εκφραστής κατά του χάρτινου πρωταθλήματος
-
panpangr77
Μια χαρά μέτρησε 20 ,όταν ξεκίνησε η Α εθνική το 60 μέχρι τώρα έχουν 31 αφαίρεσε της χουντας και τα δύο χρόνια που έλειπε και τα έβγαλε 20. Θα μπορούσε να μετράει από όταν έγινε επαγγελματικο το πρωτάθλημα πάλι καλά μέτρησε. Και κάποια στιγμή καλό είναι να μετράνε σωστά άλλο το πρωτάθλημα Αθήνας Θεσσαλονίκης ,άλλο το πανελλήνιο τουρνουά ,άλλο η Α εθνική κατηγορία και άλλο η επαγγελματική κατηγορία...
- Leopontios
αυτό που έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει ο λουτσεσκου σε ουσιαστικό επικοινωνιακό επίπεδο σε σχέση με τους δυνάστες του λεκανοπεδίου και κυρίως με τους " το κράτος είναι ο ο...πιακός "
απλά δεν υπάρχει
εντάξει ο άνθρωπος νιώθει
ραζβαν ρισπεκτ
γμώ το σύστημα τους!
απλά δεν υπάρχει
εντάξει ο άνθρωπος νιώθει
ραζβαν ρισπεκτ
γμώ το σύστημα τους!
- iremidynami 4+
eorptol1 έγραψε:mind games απο τον γιγαντα Ραζβαν την καταλληλη ωρα .....χαχαχαχα ....
ακριβως,οπως τοτε μ το κλεμενο πρωταθλημα το 2018.
μηνυματα με πολλαπλους αποδεκτες (αθλητικη δικαιοσυνη-εδω γελανε-διαιτητες,οπαδους κλπ)
σαν να σαλπιζει την αντεπιθεση ενα πραμα.
- kataramenos5
Οσο κερδιζει η ομαδα ολο ζητω και μπραβο θα γραφονται εδω μεσα. Το Μαη, αν στραβωσει η δουλεια με Μαρσειγ η το κυπελλο θα τα θυμαστε αυτα τα καλα λογακια?
Καταραμενε δεν γινεται και αλλιως. Εδω θα ειμαστε να μας λενε υπερασπιστές του αλαζονα εμμονικου
- Leopontios
όχι φίλε
τα μπράβο μπράβο και τα λάθος λάθος
μπράβο για αυτό που φτιάχνει ----ομαδα μπετόν για πρωταθλημα
και λάθος οι εμμονές που μας πήγαν πίσω για φέτος
δηλαδή η εμμονή σε μη χρήση λυρατζη και τσιγγαρα .....
αλλά άλλο η κριτική και άλλο ο μηδενισμός
ο λουτσεσκου μαθαίνει από τα λάθη του
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ !
ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2022-2023 !
ουδείς αλάθητος
στηρίζουμε τον λουτσεσκου και τα καλύτερα έρχονται!
τα μπράβο μπράβο και τα λάθος λάθος
μπράβο για αυτό που φτιάχνει ----ομαδα μπετόν για πρωταθλημα
και λάθος οι εμμονές που μας πήγαν πίσω για φέτος
δηλαδή η εμμονή σε μη χρήση λυρατζη και τσιγγαρα .....
αλλά άλλο η κριτική και άλλο ο μηδενισμός
ο λουτσεσκου μαθαίνει από τα λάθη του
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ !
ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2022-2023 !
ουδείς αλάθητος
στηρίζουμε τον λουτσεσκου και τα καλύτερα έρχονται!
- iremidynami 4+
εχεις πολυ δικαιοkataramenos5 έγραψε:Οσο κερδιζει η ομαδα ολο ζητω και μπραβο θα γραφονται εδω μεσα. Το Μαη, αν στραβωσει η δουλεια με Μαρσειγ η το κυπελλο θα τα θυμαστε αυτα τα καλα λογακια?
πρεπει να αλλαξει η νοοτροπια μας (βαζω και την αφεντια μου μεσα) του να βλεπουμε το δενδρο και να χανουμε το δασος.
ας μαθουμε να βλεπουμε τη μεγαλη εικονα που κρυβεται πισω απο τη μικρη,ας αποστασιοποιηθουμε επιτελους
απο την ενταση της στιγμης,να μαθουμε να κρινουμε πιο σφαιρικα.
πως θα αλλαξει ομως αυτο;
ισως με τα χρονια,αποκτωντας περισσοτερη ποδοσφαιρικη παιδεια,ισως διαβαζοντας δηλωσεις πρωταγωνιστων
προς αυτην την κατευθυνση,ισως αρθρα σοβαρων αθλητικογραφων.
σιγουρα απαιτει προσπαθεια απο μερους μας και χρονο.
δεν ξεριζωνονται ευκολα νοοτροπιες ετων.
- iremidynami 4+
...και συνεχιζω
για μενα ,οτι και να γινει απο εδω κ περα,η χρονια θεωρειται επιτυχημενη.
ο λουτσος ,αφου ξεπερασε τις δυσκολιες των πρωτων μηνων,καταφερε να γυρισει το κουμπι,να βαλει το τρενο
στις ραγες και να πατησει γκαζι.
καταφερε να επαναφερει το πνευμα του νικητη,το μεταλο,την αντιληψη οτι δεν παραιτουμαι κ ελα να με νικησεις.
αυτο ειναι για μενα και η μεγαλυτερη φετινη του συνεισφορα,ασχετα με το που αλλου θα φθασει ακομα,για φετος μιλωντας.
δηλ αν παμε τελικο και δεν το παρουμε,αν η ομαδα παιξει μπαλαρα,αν εχουμε 3 δοκαρια,αν ο αντιπαλος τερματοφυλακας κατεβασει τα ρολα,αν δεν περασουν το κεντρο και τελικα δεχτουμε ενα γκολ απο μια στραβοκλωτσια,τοτε τελικα θα θεωρηθει αποτυχια;;;
ο λουτσε φετος εβαλε τις βασεις για κατι καλυτερο,στο β γυρο ειναι πρωταθλητης,η αισθηση στο φιλαθλο κοινο
της χωρας ειναι πως αν τωρα ξεκινουσε το πρωταθλημα θα το σηκωναμε.
αυτο και μονο τον κανει επιτυχημενο
μην ξεχναμε πως οι ομαδες δεν χτιζονται εν μια νυκτι.
κι εγω δεν χαρηκα οταν αλλαχτηκε ο παμπλο,μετα την κατακτηση του περσινου κυπελου,ομως τωρα τον λουτσο εχουμε.και κανει αναμφισβητητα καλη δουλεια.
ας τον στηριξουμε λοιπον και ας τον στηριξει και ο ιβαν με μεταγραφες,πραγμα που δειχνει πως εχει τη διαθεση να κανει,με βαση την ελευση Μποτο.
ας κατσουμε λοιπον κ ας απολαυσουμε το ταξιδι και ας μην παρουμε τιτλο του χρονου,αληθεια δεν με πειραζει.
ποτε για μενα δεν ηταν ο προορισμος ο στοχος,μονο το ταξιδι που μου δινει τη δυνατοτητα να ονειρευομαι.
αλλιως θα γινομουν γαυρος.
για μενα ,οτι και να γινει απο εδω κ περα,η χρονια θεωρειται επιτυχημενη.
ο λουτσος ,αφου ξεπερασε τις δυσκολιες των πρωτων μηνων,καταφερε να γυρισει το κουμπι,να βαλει το τρενο
στις ραγες και να πατησει γκαζι.
καταφερε να επαναφερει το πνευμα του νικητη,το μεταλο,την αντιληψη οτι δεν παραιτουμαι κ ελα να με νικησεις.
αυτο ειναι για μενα και η μεγαλυτερη φετινη του συνεισφορα,ασχετα με το που αλλου θα φθασει ακομα,για φετος μιλωντας.
δηλ αν παμε τελικο και δεν το παρουμε,αν η ομαδα παιξει μπαλαρα,αν εχουμε 3 δοκαρια,αν ο αντιπαλος τερματοφυλακας κατεβασει τα ρολα,αν δεν περασουν το κεντρο και τελικα δεχτουμε ενα γκολ απο μια στραβοκλωτσια,τοτε τελικα θα θεωρηθει αποτυχια;;;
ο λουτσε φετος εβαλε τις βασεις για κατι καλυτερο,στο β γυρο ειναι πρωταθλητης,η αισθηση στο φιλαθλο κοινο
της χωρας ειναι πως αν τωρα ξεκινουσε το πρωταθλημα θα το σηκωναμε.
αυτο και μονο τον κανει επιτυχημενο
μην ξεχναμε πως οι ομαδες δεν χτιζονται εν μια νυκτι.
κι εγω δεν χαρηκα οταν αλλαχτηκε ο παμπλο,μετα την κατακτηση του περσινου κυπελου,ομως τωρα τον λουτσο εχουμε.και κανει αναμφισβητητα καλη δουλεια.
ας τον στηριξουμε λοιπον και ας τον στηριξει και ο ιβαν με μεταγραφες,πραγμα που δειχνει πως εχει τη διαθεση να κανει,με βαση την ελευση Μποτο.
ας κατσουμε λοιπον κ ας απολαυσουμε το ταξιδι και ας μην παρουμε τιτλο του χρονου,αληθεια δεν με πειραζει.
ποτε για μενα δεν ηταν ο προορισμος ο στοχος,μονο το ταξιδι που μου δινει τη δυνατοτητα να ονειρευομαι.
αλλιως θα γινομουν γαυρος.
- kataramenos5
Το θεμα ειναι να μη κρινουμε παιχνιδι το παιχνιδι αλλα σε βαθος χρονου τον οποιονδηποτε. Λαθη κανουν ολοι και στραβες τυχαινουν πάντοτε. Δε γινεται να λεμε ασχετο καποιον που πηρε 2 νταμπλ στη χωρα του βαγγελα επειδη βαζει το μουργκ να παιζει η εχασε απ τον Ιωνικο
Η χρονιά που πηγες όσο πιο μακριά στην Ευρώπη έχεις παει σε όλη την ιστορία σου αυτομάτως κρίνεται επιτυχημένη όταν συνδυάζεται κ με αυτό το ρόστερ-μπατζετ
- WeWillRockYou
Για την καριέρα του, την προπονητική του φιλοσοφία και τη σχέση με τον πατέρα του μίλησε μεταξύ άλλων ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ρουμανίας.
Μάλιστα, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αποκάλυψε πως του είχαν γίνει προτάσεις από πιο προηγμένα έναντι του ελληνικού πρωταθλήματα ωστόσο ο ίδιος τις απέρριψε θέλοντας να παραμείνει στον «ασπρόμαυρο» πάγκο.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 53χρονος κόουτς του «Δικεφάλου»:
Για την προπονητική του φιλοσοφία: «Όταν πηγαίνω στην προπόνηση, πιστεύω ότι πρέπει να είμαι πολύ καλά προετοιμασμένος μπροστά στους παίκτες μου. Να έχω την ικανότητα να τους δώσω κίνητρα, να τους οργανώσω. Να δώσω στην ομάδα διάθεση για δουλειά και πνεύμα νικητή και στην προπόνηση και στους αγώνες. Αυτά τα πράγματα είναι για μένα φυσιολογικά».
Για τη σχέση με τον πατέρα του: «Ο πατέρας μου αποτελεί κομμάτι της ιστορίας του ρουμανικού ποδοσφαίρου και στην Ρουμανία και στο εξωτερικού και δημιούργησε μια δική του ιστορία με όσα έχει πετύχει. Είναι ένας εκπρόσωπος της ρουμανικής ποδοσφαιρικής σχολής. Ως ποδοσφαιριστής ήταν αρχηγός της Εθνικής και μάλιστα επιτυχημένος. Ακολούθησα τα βήματά του, έστω και αν έχει καταφέρει πολλά περισσότερα. Όπου όμως και αν ήμουν οι ομάδες μου πετύχαν πράγματα που δεν είχαν πετύχει στο παρελθόν».
Για το ενδεχόμενο να δουλέψει σε ένα από τα προηγμένα πρωταθλήματα: «Είχα την ευκαιρία να πάω σε πιο δυνατά πρωταθλήματα, όταν είχα συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Είμαι ένας από αυτούς που σέβονται τα συμβόλαια που κάνουν και αυτό έκανε περίπλοκη την κατάσταση. Έτσι φτάσαμε στο σημείο 2 χρόνια πριν, όταν από τη μια ημέρα στην άλλη αποφάσισα να αφήσω τον ΠΑΟΚ για την Αλ Χιλάλ. Κέρδισα αυτά που ήθελα και έφτασα σε έναν επίπεδο που μπορώ να λέω και να κάνω αυτά που θέλω».
Τι ακριβώς θες?kataramenos5 έγραψε:Οσο κερδιζει η ομαδα ολο ζητω και μπραβο θα γραφονται εδω μεσα. Το Μαη, αν στραβωσει η δουλεια με Μαρσειγ η το κυπελλο θα τα θυμαστε αυτα τα καλα λογακια?
Να βλέπεις κακό θέαμα, να χάνεις από τον κάθε πικραμενο και να λες ζητω ο τζενεραλ.
Ο προπονητής κρίνεται από το θέαμα που παρουσιάζει η ομάδα και από τα αποτελέσματα.
Τι ακριβώς θες?kataramenos5 έγραψε:Οσο κερδιζει η ομαδα ολο ζητω και μπραβο θα γραφονται εδω μεσα. Το Μαη, αν στραβωσει η δουλεια με Μαρσειγ η το κυπελλο θα τα θυμαστε αυτα τα καλα λογακια?
Να βλέπεις κακό θέαμα, να χάνεις από τον κάθε πικραμενο και να λες ζητω ο τζενεραλ.
Ο προπονητής κρίνεται από το θέαμα που παρουσιάζει η ομάδα και από τα αποτελέσματα.