Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
TheCursed

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από TheCursed »

Gospi έγραψε:από την σελίδα Oultras στο fb
"Douglas Augusto Vs. Alessandro Deiola
Defensive duels per 90: 9.52 - 7.94
Aerial duels won, %: 34.62 - 66.67
PAdj Interceptions: 6.68 - 4.59
Passes per 90: 48.08 - 32.51
Accurate passes, %: 90.22 - 80.04
Accurate forward passes, %: 81.4 - 65.29
Progressive passes per 90: 6.43- 4.69
Accurate progressive passes, %: 78.44 - 64.71
Τα στατιστικά στοιχεία είναι από την πλατφόρμα ανάλυσης ποδοσφαίρου Wyscout, όπου είμαι μέλος."
Πως μπορεί να συγκριθούν 2 παιχτες που παιζουν σε διαφορετικα πρωταθληματα και με τοσο μεγαλη διαφορα σε ποιοτητα δεν ρωταω εσενα γενικα το απευθύνω.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Θέλω τον φορ της Σουηδίας και τον τερματά της Σλοβακίας και θα σιωπήσω για Τέυλορ και Ντειολα :evil:
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

Να λάβουμε υπόψη βέβαια ότι τα στατιστικά αυτά είναι του Αουγκουστο στην Ελλάδα και του άλλου στην Ιταλία αν καταλαβαίνω καλά;
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

iasoiako έγραψε:Καλά να μου πεις μέχρι πέρσυ στην Κάλιαρι έπαιζε κέντρο ο Μπαρέλα και τώρα είναι στην Ίντερ και βασικός στην Εθνική Ιταλίας. Καλός παίκτης θα είναι αλλά ακόμα και το 1.5εκ είναι πολλά.
Αυτός δεν είναι καλός ... είναι ένα κέντρο μόνος του ... μεγάλη παιχτάρα και τρομερή ενέργεια ... έχω πάθει πλάκα με αυτόν
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Τα στατιστικά στοιχεία είναι από την πλατφόρμα ανάλυσης ποδοσφαίρου Wyscout, όπου είμαι μέλος."
Με αυτά τα στατιστικά ο Augusto θα είναι για να τον δώσουμε με 7 μύρια στην Κάλλιαρι αν ήταν και στο τελευταίο έτος, τώρα με πολύ παραπάνω.

Για τον Σβί το νούμερο για ιταλία είναι διψήφιο.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

gika έγραψε:Θέλω τον φορ της Σουηδίας και τον τερματά της Σλοβακίας και θα σιωπήσω για Τέυλορ και Ντειολα :evil:
Γραφτά με κεφαλαία και κόκκινα γιατί σε βλέπω να παίρνεις τον φορ της Σλοβακία και το τέρμα της Σουηδιας. Και το φορ της Σλοβακίας δεν τον ξέρω τον ολσεν Ομως δεν τον θέλω με τιποτα.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

gika έγραψε:Θέλω τον φορ της Σουηδίας και τον τερματά της Σλοβακίας και θα σιωπήσω για Τέυλορ και Ντειολα :evil:
Βολεύεσαι με τον φορ της Σλοβακίας και τον τερματά της Σουηδίας; Είναι και φόλα ΠΑΟΚτσήδες :roll:
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

TheCursed έγραψε:
Πως μπορεί να συγκριθούν 2 παιχτες που παιζουν σε διαφορετικα πρωταθληματα και με τοσο μεγαλη διαφορα σε ποιοτητα δεν ρωταω εσενα γενικα το απευθύνω.
Ε καλά, δεν το κάνουμε μόνο στην δική του περίπτωση, ούτε θεωρώ πως κάποιος τα αντιλαμβάνεται αυτά τα στοιχεία και τις συγκρίσεις ως την απόλυτη αλήθεια. Τα στοιχεία αυτά δίνουν μία είκονα, που σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να είναι κ κοντά στην πραγματικότητα.
Εξάλλου σε κάθε περίπτωση η εικόνα που έχουμε από τον παίχτη (εννοώ σαν τμήμα σκάουτινγκ της ΠΑΕ) είναι σε εντελώς διαφορετικές συνθήκες και δεδομένα.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Υπάρχει κάτι που δε μπορούν να το δείξουν τα νούμερα,το κράτημα Μπαλας και το εάν μπορεί να δώσει το Ρυθμό που θέλει στο ματς ,. Αυτά τα δύο μας έλειπαν πέρσι
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Ασχέτως ποδοσφαιρικής αξίας του παίχτη:
Παίκτης αξίας 1 εκατομμυρίου που τελειώνει το συμβόλαιό του σε έναν χρονο και κάναμε πρόταση 1.5 και θέλουν 4....
Μάλιστα...
Ή ο Σαββιδης είναι το μεγαλύτερο θύμα-πρόεδρος στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα ή κατι άλλο βρωμάει!!!
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

FreeWatcher έγραψε:Ασχέτως ποδοσφαιρικής αξίας του παίχτη:
Παίκτης αξίας 1 εκατομμυρίου που τελειώνει το συμβόλαιό του σε έναν χρονο και κάναμε πρόταση 1.5 και θέλουν 4....
Μάλιστα...
Ή ο Σαββιδης είναι το μεγαλύτερο θύμα-πρόεδρος στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα ή κατι άλλο βρωμάει!!!
Τα ίδια λέγαμε και σε άλλες περιπτώσεις. Εγώ ΦΕΝ καταλαβαίνω γιατί ξεπουλάμε παίκτες επειδή τελειώνει το συμβόλαιο τους σε ένα χρόνο.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Από τα βίντεο πάντως φαίνεται μέτριος στα κοντρόλ και με μεγάλη αδυναμία στο να κρατήσει μπάλα και να ελέγξει τον ρυθμό.
Όταν στα highlights ο παίχτης φαντάζει μετριοκακός, αναρωτιέμαι πως μπορεί να φαίνεται σε ολόκληρο ματς.
Σε όσες φάσεις κάνει κάτι καλό, δεν έχει παίχτη να τον πιέζει και έχει χώρο και χρόνο να σηκώσει το κεφάλι να ψάξει συμπαίχτη.
Σε όσες φάσεις πιέζεται χάνει την μπάλα.
Προτιμάει και αυτός (όπως και ο Νινούα) να διώχνει με την μία την μπάλα.
Πάντα το είχα απορία γιατί κοιτάμε παίχτες από μικρές ομάδες που συνήθως βρίσκουν χώρους γιατί παίζουν στην κόντρα, όταν εμείς καιγόμαστε για παίχτες που να μπορούν να κουβαλήσουν σωστά την μπάλα και να μπορούν να διασπάσουν πολυπρόσωπες άμυνες με μικρό χώρο κίνησης.
Εμείς χρειαζόμαστε παίχτη ποιοτικότερο του Αουγκούστο ωστε να μπορεί να κάνει καλύτερα αυτό π κάνει στις καλές του μέρες ο Βραζιλιάνος, να τριπλάρει μετά την πρώτη επαφή, να ξεφεύγει από την πιεση του επιθετικού και να μοιράζει μπροστά την μπάλα με σωστό τρόπο.
Μίσιτς θα λέμε και θα κλαίμε...
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

Gospi έγραψε:Από τα βίντεο πάντως φαίνεται μέτριος στα κοντρόλ και με μεγάλη αδυναμία στο να κρατήσει μπάλα και να ελέγξει τον ρυθμό.
Όταν στα highlights ο παίχτης φαντάζει μετριοκακός, αναρωτιέμαι πως μπορεί να φαίνεται σε ολόκληρο ματς.
Σε όσες φάσεις κάνει κάτι καλό, δεν έχει παίχτη να τον πιέζει και έχει χώρο και χρόνο να σηκώσει το κεφάλι να ψάξει συμπαίχτη.
Σε όσες φάσεις πιέζεται χάνει την μπάλα.
Προτιμάει και αυτός (όπως και ο Νινούα) να διώχνει με την μία την μπάλα.
Πάντα το είχα απορία γιατί κοιτάμε παίχτες από μικρές ομάδες που συνήθως βρίσκουν χώρους γιατί παίζουν στην κόντρα, όταν εμείς καιγόμαστε για παίχτες που να μπορούν να κουβαλήσουν σωστά την μπάλα και να μπορούν να διασπάσουν πολυπρόσωπες άμυνες με μικρό χώρο κίνησης.
Εμείς χρειαζόμαστε παίχτη ποιοτικότερο του Αουγκούστο ωστε να μπορεί να κάνει καλύτερα αυτό π κάνει στις καλές του μέρες ο Βραζιλιάνος, να τριπλάρει μετά την πρώτη επαφή, να ξεφεύγει από την πιεση του επιθετικού και να μοιράζει μπροστά την μπάλα με σωστό τρόπο.
Μίσιτς θα λέμε και θα κλαίμε...
οχι ρε στα βιντεο φενεται να εχει πολυ καλο ελεγχο μπαλας και κοντρολ...σε κατι φασεις περναει 2-3 τον ενα μετα τον αλλο...γενικα σαν εργαλειο φενεται καλος απλα θα χρειαστει και αλλο τυπο παικτη διπλα του...αν η ΠΑΕ εχει σκοπο να κανει και αλλες προσθηκες στο κεντρο τοτε ισως και να ειναι πολυ καλη κινηση...εμενα απλα με παραξενευει σαν επιλογη εαν αυτη ειναι η μοναδικη προσθηκη που θα γινει
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Για δωσε λινκ να το δω το βιντ, γιατι εγω βρήκα κάτι άλλα που με απογοητευσαν...
Δεν εκατσα να τα δω και ολα βεβαια.
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

https://youtu.be/sZRbUVWphUg

ωραιο κλειστο κοντρολ και κοφτη τριπλα...καλη τεχνικη και ταχυτητα για το υψος του....απλα το βιογραφικο ειναι απογοητευτικο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”