Δεν ισχύει αυτό που γράφεις γιατί λες μισές αλήθειες άρα μεγάλα ψέματα. Η βαθμολογική διαφορά που αναφέρεις είναι η κατάληξη κι όχι η διακύμανση της βαθμολογίας καθόλη την διάρκεια του πρωταθλήματος. Υπήρξαν στιγμές στις οποίες η ομάδα ήταν σε απόσταση βολής από τον Ολυμπιακό αλλά για μια σειρά δεδομένων που μπορούν να συμβούν μόνο στην Ελλάδα και για τους λόγους τους οποίους οι περισσότεροι οπαδοί του ΠΑΟΚ γνωρίζουν αλλά εσύ κι μερικοί ακόμα εδώ τους παραβλέπετε συστηματικά, ο Ολυμπιακός είτε περνούσε διαιτητικά από ματς που έπρεπε να χάσει είτε κέρδιζε υποθέσεις στα δικαστήρια είτε γλιστρούσαν οι αντίπαλοι σέντερ Μπακ είτε αποφάσιζε η αντίπαλη ομάδα να δηλώνει όλους τους ποδοσφαιριστές της να εκτίσουν τις πειθαρχικές τους ποινές μόνο με τον Ολυμπιακό, για να μην θυμηθώ κι λίγο παλιότερα για ομάδες που ήταν έτοιμες να εγκαταλείψουν το πρωτάθλημα αλλά ξαφνικά βρίσκανε λεφτά ίσα ίσα για να παίξουν με εμάς. Άντα αυτού όμως έχουμε οπαδούς εντός της ομάδας μας όπως τώρα πχ που ασπάζονται μέχρι τελείας το επιχείρημα των Τσουκαλάδων του Καραπαπά και όλων αυτών των άθλιων ότι ο Ολυμπιακός τερμάτισε 20 βαθμούς μπροστά . Δηλαδή εσύ κι μερικοί άλλοι φίλοι εδώ υιοθετήτε πλήρως το παραπάνω ντροπιαστικό αφήγημα των Τσουκαλάδων κι το παρουσιάζεται σαν μέτρο αποτυχίας της ομάδας ΜΑΣ . Όχι ρε φίλε δεν είναι έτσι . Δεν είναι καθόλου ετσιJohnDag έγραψε:Α) Τα 3 τελευταία χρόνια ΔΕΝ κάνεις πρωταθλητισμο. Πρωταθλητισμος και 20-30 βαθμούς από την κορυφή δε νοείται.
Β) Στην θεωρία ισχύει αυτό που λες αλλά όταν κάθε χρόνο μπαίνεις στα πλει οφ με 10-15 βαθμούς διαφορά από τον πρώτο παραμένει ακριβώς αυτό. Θεωρία. Μπες μια χρονιά πρώτος ή έστω κοντά στην κορυφή να το δούμε και στην πράξη και το ξανασυζητάμε.
Και ένα γενικότερο σχόλιο.
Ποιος τελικά υποτιμά τον Ιβαν Σαββίδη.
Ο οπαδός του ΠΑΟΚ που γνωρίζοντας ότι είναι ένας παγκόσμιος οικονομικός κολοσσός έχει απαιτήσεις από αυτον;
Ή ο οπαδός του ΠΑΟΚ που τον παρουσιάζει ως ένα αδύναμο, ανήμπορο γατάκι μπροστά σε Φαταουλ, Αυγενακη και ΣΙΑ;
Για τον Α, Β ή Γ λόγο ο Ιβαν αποφάσισε αυτή την εποχή να το πάει πιο χαλαρά. Ξέρει αυτός γιατί. Και εμένα προσωπικά δεν χρειάζεται και να μου το επικοινωνήσει, έχει κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη μου.
Ο ΠΑΟΚ και ο πρόεδρος του ΔΕΝ χρειάζονται δικαιολογίες, στήριξη στα δύσκολα που θα έρθουν χρειάζονται.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ιβάν Σαββίδης V
Re: Ιβάν Σαββίδης V
Ρε συ και στη δουλειά μου όταν ρωτάμε μάγκες τι έγινε θα παίξει καμιά αύξηση με τέτοιο πληθωρισμό που υπάρχει εδώ και μήνες, η απάντηση είναι το βλέπει το Hr. Πιστεύεις ότι όντως το βλέπει ; Νομίζω αδερφέ υπάρχουν δηλώσεις ηγετών/προέδρων/διευθυντών που πρέπει να καταλαβαίνεις εξαρχής ότι δεν είναι κυριολεκτικές και απλά λέγονται για να λέγονται. Για αυτό και προτιμώ να βλέπω πράξεις και γεγονότα κι όχι δηλώσεις. Και τα γεγονότα λένε ότι πως όταν ήθελε πρωτάθλημα ο Σαββίδης σου έφερνε το Μαουρίτσιο. Κι όταν "δήλωνε" ότι θέλει πρωτάθλημα έφερε μουργκ και εσιτιδες.Sick Bastard έγραψε:
ρε συ, εντάξει κάπου φτάνει λίγο με αυτή την αυτοεκπληρούμενη λούπα.
Αφου ο ιδιοκτήτης ξέρει πως δεν μπορεί να πάει για πρωτάθλημα τι βγαίνει και λέει όχι μόνο για πρωτάθλημα αλλά κι αήττητο μαζί;
Ρε συ λεφτά θέλουν όλα δε το καταλαβαίνεις; Μπορούσες να έχεις 2ο αξιόλογο επιθετικό πίσω από τον Ολιβέιρα και να μην έχετε να πείτε κάτι. Ή πίσω απο τον Άκπομ πρόπερσυ. Χρήμα θέλουν αυτά, προφανώς παραπάνω χρήμα από που έχει ορίσει ο Ιβαν ως "συντήρηση". Προφανώς έβαλε τη γραμμή εκεί που δε μπορείς να έχεις 2 ισάξιους παικταράδες μπροστά. Έκατσε η κέντα με το τραυματισμό Ολιβειρα, δεν υπάρχει και διαχρονική σταθερή ρότα σε ποδοσφαιρική λογική και σχεδιασμό, τον ήπιαμε. So what ? Ποιά είναι τα κυβικά της τωρινής ομάδας για να πεις ότι ένας αξιόπιστος επιθετικός θα σου αλλάξει τη μοίρα της χρονιάς; Οι άλλοι έχουν βγάλει μπαζουκας και εσύ είσαι με νεροπίστολα που ευελπιστείς κάποτε να ευθυγραμμιστούν οι πλανήτες και να γίνουν καλαζνικοφ.Sick Bastard έγραψε: Κι επειδή δεν πάει για πρωτάθλημα άρα σημαίνει ότι δεν κάνει τίποτα για να διατηρείται σε ένα κοντινό έστω επίπεδο και έρχεται η 3η σεζόν πρωταθλητισμού ντεμέκ κι έχει μια ομάδα που θέλει 10 παίχτες κι έχει ακόμα κενά; Γιατί από το ''δεν πάω για πρωτάθλημα γιατι ο χοντρός έχει βγάλει την ψωλή και με ρίχνει πουτσοσκάμπιλα'' μέχρι το σημειο όπως λέει κι ο josh να μην έχεις επιθετικό για την Πέμπτη ή να παίζεις χωρίς επιθετικό ματς CL που κρίνει πρόκριση, αλλαγή επιπέδου κτλ φταίει η φωτογραφία που ο Αυγενάκης τρώει με τον χοντρό και τον Καρυπίδη;
Και στην τελική ρε παιδιά, αν είναι τόσο ανυπέρβλητο εμπόδιο, ας επικοινωνηθεί, ότι κοιτάξτε εμείς θα πάρουμε αυτόν τον δρόμο, μακριά από το τοξικό πρωτάθλημά τους κι αν ''σπάσει ο διάολος το ποδάρι του'' και το πάρουμε θα είναι μπόνους.
Και να σε χαρώ πολύ ,μη μου λες για δηλώσεις και επικοινωνία. Στα παπάρια του σε έχει γραμμένο , εσύ αν ήσουν δισεκατομμυριούχος θα καθόσουν να εξηγείς και να δίνεις λόγο για τη κάθε επιχειρηματική σου κίνηση στο giapas και το joshua ; Στα @ρχιδι@ του , σιγά μη βγάλει φόρα παρτίδα όλα τα άπλυτα για να μπορούμε να έχουμε εμείς ήρεμη τη συνείδησή μας από τις επερχόμενες κουκούνες . Αλήθεια αν σου γράψει γαυρος α ή β κανένα έυκολο 0-2 θα τσούξει λιγότερο αν μας είχε "προειδοποιήσει" ο Ιβαν ; Ξέρω ξέρω, ο λαός του ΠΑΟΚ θέλει ειλικρίνεια για να βάλει πλάτη... Last year αυτά.
Το γήπεδο σε εκτοξεύει σε δυναμική , σε έσοδα , σε πρεστιζ σε ότι θες. Παράλληλα τρέχει με τα υπόλοιπα , δεν έχει ως προυπόθεση να πηγαίνει καλά η ομάδα. Επίσης το ότι τώρα η νδουλα είναι δούλα του περαία δε σημαίνει ότι πάντα έτσι θα είναι. Όπου φυσάει ο άνεμος είναι αυτά. Κάπου θα βρεις μια τρύπα και θα ξανατρυπώσεις κι εσύ, θα ξανάρθει η σειρά σου. Κι όταν έρθει η σειρά σου, θα δεις ότι κανένας τραυματισμός του Ολιβειρα δε θα σε αναγκάζει να παίζεις χωρίς επιθετικό τη πρόκρισή σου. Δε θα σε νοιάζει τότε αυτάρκεια.Sick Bastard έγραψε: Είναι αστείο να λέμε σαν επιχείρημα αυτό το πράγμα όταν ο άνθρωπος έχει επενδύσει τόσα πολλά. Δηλαδή είναι ντιπ μ@λ@κ@ς που θέλει να κάνει γήπεδο σε αυτές τις συνθήκες ας πούμε; Φυσικά και όχι.
Σορυ για το σεντονι , είχαμε καιρό να τα πουμε

- NikLiverpool
Η συγκεκριμένες εικόνες είναι ο λόγος για τον οποίο η Ευρώπη πρέπει να είναι αυτοσκοπός. Για αυτό και η τόσο μεγάλη πίκρα για τον αγώνα με Λέφσκι.DimitrisS έγραψε:"Σαββιδη βαλε λεφτα, αλλιως πρωταθλημα δεν θα δεις."
Εν τω μεταξυ το πρωταθλημα...
https://www.paokmania.gr/stiles/mme/208 ... i-o-kosmos
Υγ συγνώμη αλλά είναι λάθος να λέμε ότι την πρώτη χρονιά μετά την φυγή Άμπελ ότι δεν έκανε η ομάδα πρωταθλητισμό. Όταν τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου,με νίκη επί του ανταγωνιστη σου περνάς στην πρώτη θέση, αυτό σημαίνει ότι κανείς πρωταθλητισμό.
Απλά δεν ήσουν τόσο καλός ώστε να νικήσεις και να πάρεις πρωτάθλημα
Εν πάση περιπτώσει, θα μπορουσα να πω αρκετά για συγκεκριμένους οι οποίοι αδυνατούν να συζητήσουν χωρίς να προσφύγουν σε δολοφονία χαρακτήρων.
Μέχρι και ψεύτες ακούσαμε ότι είμαστε σήμερα και όλα αυτά για ένα ποστ το οποίο όχι μόνο δεν ασκούσε κριτική στον Ιβαν αλλά καλούσε σε στήριξη. Να τρελαίνεσαι πραγματικά.
Θεωρώ παρόλα αυτα φρόνιμο να το σταματήσω εδώ και να μην δωσω συνεχεια απαντωντας με αναλογο τροπο καθως:
Α) Έχουμε σημαντικό ματς την Πέμπτη
Β) Όσο και αν διαφωνούμε σε συγκεκριμένα θέματα είμαι σίγουρος ότι η ροπή προς την υπερβολή που παρουσιάζουν είναι από υπερβολική αγάπη προς την ομαδα.
Προχωράμε.
Μέχρι και ψεύτες ακούσαμε ότι είμαστε σήμερα και όλα αυτά για ένα ποστ το οποίο όχι μόνο δεν ασκούσε κριτική στον Ιβαν αλλά καλούσε σε στήριξη. Να τρελαίνεσαι πραγματικά.
Θεωρώ παρόλα αυτα φρόνιμο να το σταματήσω εδώ και να μην δωσω συνεχεια απαντωντας με αναλογο τροπο καθως:
Α) Έχουμε σημαντικό ματς την Πέμπτη
Β) Όσο και αν διαφωνούμε σε συγκεκριμένα θέματα είμαι σίγουρος ότι η ροπή προς την υπερβολή που παρουσιάζουν είναι από υπερβολική αγάπη προς την ομαδα.
Προχωράμε.
Η γόνιμη κι δημιουργική κριτική απέναντι στην ομάδα, είναι ένα ζητούμενο διαρκές κι αναγκαίο. Ο συγκερασμος διαφορετικών απόψεων κι αντιλήψεων για τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας συνήθως μπορεί να οδηγήσει σε μια γόνιμη αντιπαράθεση που μπορεί να γεννήσει κι σε καινούργιες ιδεες που θα αφορούν στην πρόοδο της ομαδος. Κάτι τέτοιο είναι βαθιά καλοδεχούμενο από εμένα προσωπικά . Και είναι κι το ζητούμενο των περισσότερων τοποθετησεων μου. Είναι πολύ δύσκολο όμως να εκλάβω το συνεχώς επαναλαμβανόμενο επιχείρημα από ένα μέρος των φίλων που γράφουν στο φόρουμ κι που αφορά στην τελική διαφορά της βαθμολογίας κι οχι στον τρόπο με τον οποίο αυτή διαμορφώθηκε. Κι αυτό γιατί η ουσία αυτής της στάσης είναι ο βασικός πυρήνας της άθλιας κι εμετικης προπαγάνδας του θρήνου. Είναι αυτό που ψελλίζουν όλοι οι δημοσιογράφοι του Ολυμπιακού ότι δηλαδή μην μιλάτε είσαστε 20 βαθμούς πίσω. Το να ασκεί ο Ολυμπιακός την προπαγανδιστική του πολιτική κι να παρουσιάζει το άσπρο μαύρο είναι κατανοητό. Αυτό όμως που ούτε κατανοητό αλλά ούτε κι δεκτό είναι από την δίκη μου μεριά να αναπαράγεται η ίδια σαθρή επιχειρηματολογία από την πλευρά των συν οπαδών μου ρίχνοντας έτσι νερό στον μύλο της Ολυμπιακής προπαγάνδας .
Μην το σκεφτείς καθόλου! Πες πως κανείς δεν το είπε. Σε έχουμε και μας έχεις ανάγκη.
giapas,αν το διακύβευμα κάθε χρόνο ήταν μόνο το πρωτάθλημα, θα συμφωνούσα μαζί σου.
Ίσως για τον Ιβάν να είναι αλλά δεν πρέπει να είναι,μόνο αυτό.
Έχουν συμβεί πολλά από την ημέρα που πήρε το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ.
Ο Μαουριτσιο μπορεί να είχε μεγάλο ετήσιο συμβόλαιο, αλλά ο Εσιτι στοίχισε συνολικά περισσότερα χρήματα.
Εγώ θεωρώ ότι ο Ιβάν δοκιμάζει τα πάντα.
Ξεκίνησε με στήριξη στους Έλληνες,συνέχισε με δανεικούς,προχώρησε με μεγάλα ονόματα,έκανε all in για πρωτάθλημα με πολύ χρήμα,έφερε προπονητή για να τον βάλει στους ομίλους chl αλλά στο τέλος δε τον στήριξε πραγματικά γιατί δε τον πίστεψε και τέλος φτάσαμε στο σήμερα που δοκιμάζει κάτι τελευταίο.
Υψηλού επιπέδου σκαουτερ τον κάνει Τ.Δ και μαζί με έναν προπονητή της απόλυτης εμπιστοσύνης του,τους δίνει τα κλειδιά.
Αν το πλάνο είναι αυτό που βλέπουμε μέχρι τώρα και η απόκτηση 3-4 πρωτοκλασάτων στα τέλη Αυγούστου,όταν και θα αποδεσμευτούν-πουληθούν οι παίχτες που δεν υπολογίζονται,απελευθερώνοντας ταυτόχρονα χώρο στο μπάτζετ,τότε το μόνο που μένει είναι η πρόκριση στους ομίλους της Ευρώπης, για να έχουμε μια ήρεμη χρονιά χτισίματος της ομάδας των επόμενων χρόνων.
Ίσως για τον Ιβάν να είναι αλλά δεν πρέπει να είναι,μόνο αυτό.
Έχουν συμβεί πολλά από την ημέρα που πήρε το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ.
Ο Μαουριτσιο μπορεί να είχε μεγάλο ετήσιο συμβόλαιο, αλλά ο Εσιτι στοίχισε συνολικά περισσότερα χρήματα.
Εγώ θεωρώ ότι ο Ιβάν δοκιμάζει τα πάντα.
Ξεκίνησε με στήριξη στους Έλληνες,συνέχισε με δανεικούς,προχώρησε με μεγάλα ονόματα,έκανε all in για πρωτάθλημα με πολύ χρήμα,έφερε προπονητή για να τον βάλει στους ομίλους chl αλλά στο τέλος δε τον στήριξε πραγματικά γιατί δε τον πίστεψε και τέλος φτάσαμε στο σήμερα που δοκιμάζει κάτι τελευταίο.
Υψηλού επιπέδου σκαουτερ τον κάνει Τ.Δ και μαζί με έναν προπονητή της απόλυτης εμπιστοσύνης του,τους δίνει τα κλειδιά.
Αν το πλάνο είναι αυτό που βλέπουμε μέχρι τώρα και η απόκτηση 3-4 πρωτοκλασάτων στα τέλη Αυγούστου,όταν και θα αποδεσμευτούν-πουληθούν οι παίχτες που δεν υπολογίζονται,απελευθερώνοντας ταυτόχρονα χώρο στο μπάτζετ,τότε το μόνο που μένει είναι η πρόκριση στους ομίλους της Ευρώπης, για να έχουμε μια ήρεμη χρονιά χτισίματος της ομάδας των επόμενων χρόνων.
σιγά μη σκέφτεται το μέλλον μόνο κανα λιμάνι κοιτάει να αγοράσει κανα 10αρί μπα.
Δε γίνεται κάθε χρόνο να λέμε ότι νδουλα αφού,τέλος το χρήμα,όταν φύγει θα πέσει χρήμα κτλ κτλ.
Εγώ νδουλα να φεύγει σύντομα από την κυβέρνηση δεν βλέπω,γιατί τα αντίπαλα δέοι είναι για γέλια.
Έγραψα πριν αρχίσει η φετινή ολική αναδόμηση της ομάδας οτι χρειαζόμαστε και τύχη φέτος.
Το πλάνο του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι το όνειρο του doomlord,πρώτος και απόλυτος στόχος η Ευρώπη.
Εκεί μαζεύεις βαθμούς που θα σου φέρουν διαχρονικά εύκολες κληρώσεις και κατ' επέκταση χρήμα που θα οδηγήσει στην αυτάρκεια,αν θεωρείτε την αυτάρκεια δικαιολογία και το θέλετε αλλιώς,ομάδα σε σταθερά υψηλό επίπεδο.
Πιστεύω ότι αυτό το κατάλαβαν από πέρσι,αλλά κινδυνεύουν από τον πρώτο αγώνα να μείνουν έξω.
Γιατί πρώτον, πολυ πιθανόν ο προπονητής υποτίμησε τον αντίπαλο και παρουσίασε μια ομάδα με βαριά πόδια.
Τώρα είναι υποχρεωμένος να βγάλει λαγούς από το καπέλο.
Δεύτερον,ο Μποτο όταν έφερε στα νερά του την υπόθεση του προαποφασισμένου να πουληθεί Τσολακ,ρίσκαρε για να μην του μείνει στο τέλος ο παίχτης αμανατι.
Όταν παίρνεις ένα τέτοιο Ρίσκο και μετά την αναποδιά με τον Ολιβειρα ,τρέχεις να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα και αυτό συνήθως οδηγεί σε λάθη.
Αν το λάθος ήταν ο Μπραντον,τότε είναι λάθος ενός έτους και χαμηλού κόστους.
Αν αυτό δεν έχει ως στόχο την απόκτηση ενός παιχταρα στο 9 τότε να το κλείσουμε το μαγαζί.
Εμένα πάντως τα σημάδια αυτό μου δείχνουν.
Ας κάνουμε όλοι την προσευχή μας στον Θεό που πιστεύει ο καθένας και ας βάλουμε όλα μας γουρια,να περάσουμε την Πέμπτη και μετά πιστεύω ότι όλα θα πάρουν το δρόμο τους.
Εγώ νδουλα να φεύγει σύντομα από την κυβέρνηση δεν βλέπω,γιατί τα αντίπαλα δέοι είναι για γέλια.
Έγραψα πριν αρχίσει η φετινή ολική αναδόμηση της ομάδας οτι χρειαζόμαστε και τύχη φέτος.
Το πλάνο του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι το όνειρο του doomlord,πρώτος και απόλυτος στόχος η Ευρώπη.
Εκεί μαζεύεις βαθμούς που θα σου φέρουν διαχρονικά εύκολες κληρώσεις και κατ' επέκταση χρήμα που θα οδηγήσει στην αυτάρκεια,αν θεωρείτε την αυτάρκεια δικαιολογία και το θέλετε αλλιώς,ομάδα σε σταθερά υψηλό επίπεδο.
Πιστεύω ότι αυτό το κατάλαβαν από πέρσι,αλλά κινδυνεύουν από τον πρώτο αγώνα να μείνουν έξω.
Γιατί πρώτον, πολυ πιθανόν ο προπονητής υποτίμησε τον αντίπαλο και παρουσίασε μια ομάδα με βαριά πόδια.
Τώρα είναι υποχρεωμένος να βγάλει λαγούς από το καπέλο.
Δεύτερον,ο Μποτο όταν έφερε στα νερά του την υπόθεση του προαποφασισμένου να πουληθεί Τσολακ,ρίσκαρε για να μην του μείνει στο τέλος ο παίχτης αμανατι.
Όταν παίρνεις ένα τέτοιο Ρίσκο και μετά την αναποδιά με τον Ολιβειρα ,τρέχεις να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα και αυτό συνήθως οδηγεί σε λάθη.
Αν το λάθος ήταν ο Μπραντον,τότε είναι λάθος ενός έτους και χαμηλού κόστους.
Αν αυτό δεν έχει ως στόχο την απόκτηση ενός παιχταρα στο 9 τότε να το κλείσουμε το μαγαζί.
Εμένα πάντως τα σημάδια αυτό μου δείχνουν.
Ας κάνουμε όλοι την προσευχή μας στον Θεό που πιστεύει ο καθένας και ας βάλουμε όλα μας γουρια,να περάσουμε την Πέμπτη και μετά πιστεύω ότι όλα θα πάρουν το δρόμο τους.
Εγω το μονο που θα ηθελα απο τον Ιβαν, θα ηταν περισσοτερη ''φυσική'' παρουσια στην Ελλάδα...
Και να ''αφήσουν'' επιτελους ενα πλάνο 3τιας να περάσει...ακομα και εαν (φτου-φτου) αποκλειστούμε απο την Λεφσκι

Και να ''αφήσουν'' επιτελους ενα πλάνο 3τιας να περάσει...ακομα και εαν (φτου-φτου) αποκλειστούμε απο την Λεφσκι

Δε θέλω να σε απογοητεύσω Μπάνε γιατί σε πάω με 1000. Τα τελευταία χρόνια αυτό είναι το αποκούμπι ότι τέλος Αυγούστου θα έρθουν οι πανωραφάτοι. Πάει ρε συ , τέλειωσε αυυτή η παραμύθα. Συντήρηση κάνεις. Το ένα πάσο μετά το άλλο. Πραγματικά φέτος δεν έχουμε κάνει ούτε μια μεταγραφή που ως βιογραφικό να είναι αντίστοιχο των αντιπάλων μας για τη 2η θέση. Έχουμε ξετινάξει τα πανέρια για λαχεία και θα κάθομαι ακόμα να ελπίζω για τέλος Αυγούστου;
Πρόπερσυ το καλοκαίρι ήταν το σοκ της πολυιδιοκτησίας και δεν έγιναν καλές μεταγραφές.
Πέρσυ ήταν που δε δούλευει καλά το σκαουτινγκ τιμ και είχαμε πολλά συμβόλαια που έπρεπε να περιμένουμε να τελειώσουν για να χώσουμε το χρήμα.
Φέτος κλείσαμε όλες τις τρύπες με πανεράτους.
Και λες ακόμα για τέλος Αυγούστου και παικταράδες; Βλέπεις να ασχολείται κανείς εξωαγωνιστικά; H κούλα σκύλιασε για πρόεδρο της επο , κλατενμπεργκ και κοντράρεται με το γαυρο παντού για τα κουμάντα φέτος. Εσύ που είσαι ; Υπάρχεις ; Από λευκό σε πάσο κι από πάσο σε λευκό πας.
Η πλάκα είναι πως την ίδια συζήτηση θυμάμαι να την έχουμε κάνει οι 2 μας και πέρυσι και να λες, θα φανεί 30 Αυγούστου ποιός έχει δίκιο ( τα ίδια σου έλεγα και πέρυσι). Ρε φίλε, ας μη περιμένουμε μια φορά τις 30 Αυγούστου και ας μην εχουμε τσάμπα ελπίδες μεταξύ μας. Φαίνεται που πάει το πράγμα.
Πρόπερσυ το καλοκαίρι ήταν το σοκ της πολυιδιοκτησίας και δεν έγιναν καλές μεταγραφές.
Πέρσυ ήταν που δε δούλευει καλά το σκαουτινγκ τιμ και είχαμε πολλά συμβόλαια που έπρεπε να περιμένουμε να τελειώσουν για να χώσουμε το χρήμα.
Φέτος κλείσαμε όλες τις τρύπες με πανεράτους.
Και λες ακόμα για τέλος Αυγούστου και παικταράδες; Βλέπεις να ασχολείται κανείς εξωαγωνιστικά; H κούλα σκύλιασε για πρόεδρο της επο , κλατενμπεργκ και κοντράρεται με το γαυρο παντού για τα κουμάντα φέτος. Εσύ που είσαι ; Υπάρχεις ; Από λευκό σε πάσο κι από πάσο σε λευκό πας.
Η πλάκα είναι πως την ίδια συζήτηση θυμάμαι να την έχουμε κάνει οι 2 μας και πέρυσι και να λες, θα φανεί 30 Αυγούστου ποιός έχει δίκιο ( τα ίδια σου έλεγα και πέρυσι). Ρε φίλε, ας μη περιμένουμε μια φορά τις 30 Αυγούστου και ας μην εχουμε τσάμπα ελπίδες μεταξύ μας. Φαίνεται που πάει το πράγμα.
Ναι το ξέρω ότι το ίδιο έλεγα και πέρσι,γιατί πίστευα ότι θα φύγουν στο τέλος κάποιοι παίχτες που ήταν στο τελευταίο έτος των συμβολαίων τους και θα έρθουν κάποιοι άλλοι,δεν έγινε.
Φέτος είναι ξεκάθαρα εκτός ομάδας 3-4 παίχτες από τον περσινό κορμό και όπως φαίνεται θα έχουμε αποχώρηση Κουρτιτς,οι αποχωρήσεις-πωλήσεις θα επιτρέψουν 2-3 μεγάλα συμβόλαια.
Δε γίνεται να χτίσουν ομάδα μόνο με παιδάκια και τον Μπισε με τον Βιερινια.
Από εκεί και πέρα αν υπάρχει πάσο από τον Ιβάν,θα μπορούσε να ήταν εντελώς διαφορετικού είδους.
Η ομάδα ναι ξεκάθαρα μετά το πρωτάθλημα δεν το έχει ξανά διεκδικήσει αλλά δεν διαλύθηκε ούτε είναι παρατημένη όπως παρουσιάζεται από πολλούς.
Είναι σταθερά 2η δύναμη στη χώρα,προσπαθεί να εξελιχθεί σε όλους τους τομείς,πέρσι έκανε μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη,έφτασε στον τελικό βγάζοντας έξω τους δύο μεγαλύτερους της αντιπάλους με προκρίσεις στην έδρα τους και όλα αυτά με ένα ιδιοκτήτη που είναι μόνιμα εκτός χώρας,τον έχουν ταράξει στην καρπαζια πουλάει τα πάντα,έχασε τα πάντα, του πήραν και τα σώβρακα και του ρίχνει πουτσοσκαμπιλα ο χοντρός που καλά καλά δε βλέπει το καβλι του όταν κατουράει.
Δηλαδή αν ήταν αλλιώς,γαμαγαμε και την Ρεάλ.
Είναι πολύ μεγάλη κουβέντα και δεν πιστεύω ότι οδηγεί πουθενά.
Απλά θεωρώ ότι δεν πρέπει να οδηγούμαστε στα άκρα.
Φέτος είναι ξεκάθαρα εκτός ομάδας 3-4 παίχτες από τον περσινό κορμό και όπως φαίνεται θα έχουμε αποχώρηση Κουρτιτς,οι αποχωρήσεις-πωλήσεις θα επιτρέψουν 2-3 μεγάλα συμβόλαια.
Δε γίνεται να χτίσουν ομάδα μόνο με παιδάκια και τον Μπισε με τον Βιερινια.
Από εκεί και πέρα αν υπάρχει πάσο από τον Ιβάν,θα μπορούσε να ήταν εντελώς διαφορετικού είδους.
Η ομάδα ναι ξεκάθαρα μετά το πρωτάθλημα δεν το έχει ξανά διεκδικήσει αλλά δεν διαλύθηκε ούτε είναι παρατημένη όπως παρουσιάζεται από πολλούς.
Είναι σταθερά 2η δύναμη στη χώρα,προσπαθεί να εξελιχθεί σε όλους τους τομείς,πέρσι έκανε μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη,έφτασε στον τελικό βγάζοντας έξω τους δύο μεγαλύτερους της αντιπάλους με προκρίσεις στην έδρα τους και όλα αυτά με ένα ιδιοκτήτη που είναι μόνιμα εκτός χώρας,τον έχουν ταράξει στην καρπαζια πουλάει τα πάντα,έχασε τα πάντα, του πήραν και τα σώβρακα και του ρίχνει πουτσοσκαμπιλα ο χοντρός που καλά καλά δε βλέπει το καβλι του όταν κατουράει.
Δηλαδή αν ήταν αλλιώς,γαμαγαμε και την Ρεάλ.
Είναι πολύ μεγάλη κουβέντα και δεν πιστεύω ότι οδηγεί πουθενά.
Απλά θεωρώ ότι δεν πρέπει να οδηγούμαστε στα άκρα.