Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Εκείνο της Πόρτο τον Mexicανό που έμεινε ελεύθερος πως τον λένε; αλλά είναι 6άρι παίζει και στην θέση 4(αμυντικός).
-
- Επικοινωνία:
Δεύτερος επιθετικός είναι ο Λάμπρου.Εμένα προσωπικά μου φαίνεται πως η πιο άδεια γραμμή μας είναι αυτή των στόπερ.Varela-Khacheridi-Crespo και μετά το χάος.....matrixxakos4 έγραψε:λοιπόν έχουμε και λέμε Ο Γιωργος είχε πει πως μετά τον βερννμλοομ θα πάρουμε άλλες 2 μεταγραφές!
Εγω Πιστεύω πως δεν μας παίρνει να πάρουμε παίκτες που να προορίζονται για βασικοί.
-Ενας θα είναι αρ.μπακ για αλλαγή του βιερινια!
-Ο δεύτερος είναι ένα ερωτηματικό ακούγετε προς τα έξω οτι θα ειναι εξτρεμ αρα δεν θα είναι με τίποτα εξτρεμ γιατι η τακτικη της ΠΑΕ τα τελευταία χρόνια είναι να φέρνει παίχτες σε τόσο μυστικό επίπεδο που ανακοινώνονται από το πουθενά!
Αν κρίνουμε από την πληθώρα παικτών σε όλες τις θέσεις τότε η μονή θέση που υστερεί σε σύγκριση με τις άλλες είναι αυτή του σέντερ φορ !
αν για κάθε θέση έχεις 3 σίγουρα τότε για σεντερ φορ έχεις 2.
δεξί μπακ - κιτσιου, ματος, βιερινια
αριστερό μπακ - βιερινια,μεταγραφη,κρεσπο
σεντερ μπακ - βαρελα, κρεσπο, χαντσεριντι, μαλεζας
χαφ (8αρια-6αρια) - βερνμπλουμ,κανιας,μαουρισιο,χαρισης,σακχοφ
εξτρεμ - leo jaba,ουάρντα,λημνιος,Λαμπρου , Ελ καντουρι,Μπισεσβαρ ,βιερινια
δεκα - πελκας , ουαρντα, μπισεσβαρ , ελ καντουρι.
επιθετικοι - πριγιοβιτς, ακπομ!
-
Τώρα που το σκέφτομαι αυτό που πραγματικά δεν έχουμε είναι μια αλλαγή του πελκα στον ρόλο που έχει ο πελκας σαν δεύτερος επιθετικός (ss-ψ9) Σαν δεκάρια μπορούν να παίξουν πόλοι παίχτες σαν δεύτεροι επιθετικοί πάλι μπορούν να παίξουν πολλοί αλλά με διαφορετικό τρόπο, γνώμη μου είναι ότι θα κινηθούμε για μια ισάξια αλλαγή του Πελκα όχι γιατί δεν έχουμε παίκτες που να παίζουν στην θέση του άλλα γιατί δεν έχουμε παίκτη που να μπορεί να παίξει με επιτυχία τον Ρόλο του Πελκα.
Οποτε μην τρελενεστε, ξεσκιζουμε μπενφικα και μπαινουμε ομιλουςgergeo4 έγραψε:τον καρλος βελα εννοεο ο γομαρος.δεν νομίζω να ξερει κατι λογικα λογω της φωτο του γιωργη με τη σημαια του μεχικο
- navigator11
Ο Ουαρντα φαντάζει πλέον υπερχρήσιμο εργαλείο. Δε βλέπω με ποιά λογική θα φύγει, έχοντας αρχίσει να μπαίνει πια τόσο πιστά στη φιλοσοφία των απαιτήσεων του Λουτσέσκου.
- Παλαιολόγος
παρεμπιπτοντως δεν χρειαζεται να μπαινουν ρητρες σε συμβολαια παιχτων που θεωρεις βαση ή μελλον
π.χ στον πελκα,στον λημνιο,λαμπρου κ.λπ
π.χ στον πελκα,στον λημνιο,λαμπρου κ.λπ
- Vet_eranos
Ερωτηση για τους κατεχοντες..
Υπαρχει ακομα ο κανονας που οριζει πως παιχτης που αγωνιστηκε σε Ευρωπαικους αγωνες με μια ομαδα, ΔΕΝ μπορει να συμμετασχει στην ιδια διοργανωση με αλλη αν πωληθει..? Και αν ναι, απο ποιο σταδιο της κ μετεποιτα?
Παραδειγμα μιας κ μιλαμε για Ουαρντα κ Καντουρι..Αν πωληθει καποιος εκ των 2 σε ομαδα ΤΣ.Λ μπορει να παιξει?
Ισχυει μονο απτα πλειοφ κ μετα?
Γιατι κατι τετοιο μου τριβελιζει το μυαλο..
Υπαρχει ακομα ο κανονας που οριζει πως παιχτης που αγωνιστηκε σε Ευρωπαικους αγωνες με μια ομαδα, ΔΕΝ μπορει να συμμετασχει στην ιδια διοργανωση με αλλη αν πωληθει..? Και αν ναι, απο ποιο σταδιο της κ μετεποιτα?
Παραδειγμα μιας κ μιλαμε για Ουαρντα κ Καντουρι..Αν πωληθει καποιος εκ των 2 σε ομαδα ΤΣ.Λ μπορει να παιξει?
Ισχυει μονο απτα πλειοφ κ μετα?
Γιατι κατι τετοιο μου τριβελιζει το μυαλο..
- sourmenetes
- Moderator
Ακριβως.αναπροσαρμογη ρητρας και μπολιασμα στην ομαδα.navigator11 έγραψε:Ο Ουαρντα φαντάζει πλέον υπερχρήσιμο εργαλείο. Δε βλέπω με ποιά λογική θα φύγει, έχοντας αρχίσει να μπαίνει πια τόσο πιστά στη φιλοσοφία των απαιτήσεων του Λουτσέσκου.
Ουαρντα πολύ πιο ενδιαφέρον πρότζεκτ από καντουρι
ΑΛΛΑ
Μέχρι πότε θα αντέχουμε να συζητάμε για τα νυχτοπερπατηματα;
Και κυρίως, στις προπονήσεις πως τα πάει;
ΑΛΛΑ
rainmaker έγραψε:Ουαρντα πολύ πιο ενδιαφέρον πρότζεκτ από καντουρι
ΑΛΛΑ
Άμα ξαναρχίσει τις ίδιες μαλακιες να πάει από κει που ήρθε..
Έλεος πια, ένα ταλέντο τους έδωσε ο θεός, να κόψει τον κωλο του να βελτιωθεί..
Ήδη κ στα δυο ματς με τους Ρώσους ήταν από τους καλύτερους..
Ρε αμρ αγόρι μου, και θα πηδήξεις, κ θα κανείς κ οικογένεια και καλά θα περάσεις, δουλειά μόνο ρε
Ουαρντα στην βιτρινα τον εχουμε, προτασεις για δανεισμο με οψιον ηρθαν, αλλα ειπαμε οχι
- sourmenetes
- Moderator
Εγω βλεπω εναν παικτη που ομοιο δεν εχουμε,τακτικα διορθωμενο,με αψογη τεχνικη,μπορει να σου δωσει γκολ και ειναι ενα μηνα στην ομαδα.rainmaker έγραψε:Ουαρντα πολύ πιο ενδιαφέρον πρότζεκτ από καντουρι
ΑΛΛΑ
Τραυματισμο δεν εχει βγαλει ποτε,την ιδια ωρα που ο καντουρι μεσα σε ενα χρονο εχει παραπονεθει πολλακις για πονους.
Ολα μετρανε.
Ο λουτσεσκου φαινεται να τον εμπιστευεται και θεωρω πως τον δικαιωνει.
- sourmenetes
- Moderator
Ο μιχελ σημερα ειπε οτι προτασεις ερχονται συνεχεια για πολλους παικτες.τις απορριπτουμε μεχρι να δουμε τα ματς με μπενφικα.αρα μεχρι τοτε δε θα χουμε,λογικα,αφαιρεσεις.GoMaRoS έγραψε:Ουαρντα στην βιτρινα τον εχουμε, προτασεις για δανεισμο με οψιον ηρθαν, αλλα ειπαμε οχι
Nα παρουμε Τοσκα αντι Σταφ μιας κ παιζει κ στοπερ. Να μην παρασυρθουμε απο συναισθηματα. Δλδ να σκεφτουμε ψυχρα σαν να μην ήταν πρωην παίκτης μας. Θα τον προτιμουσαμε? Παίζει μονο μια θεση κ θα είχε μπροστά του τον Βιεϊρινια.