33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
- buffalobill4
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
παντως το ρευμα και κρινοντας απο γηπεδο (απο αυτα που μου λενε οι φιλοι μου καθως δεν μπορεσα να παω μεχρι τωρα) αλλα και σχολια σε αρδοσαιτ και ακομα και εδω μεσα επιτασσει την απαξιωση και τη λοιδωρια ελληνων κυριως παικτων.
Εγω παντως προχτες στην περιβοητη 5 μαλιστα πολλα θα μπορουσα να πω και ειπα για την βουβαμαρα που επικρατησε αλλα αυτη την απαξιωση για την οποια καποιοι μας ζαλιζετε καθε μερα δεν την ειδα.Ισα Ισα που και σε μεγαλη πλειοψηφεια ακουσα καλα λογια και στηριξη παρα την πικρα.Καποιοι μου φαινεται θελουν να κυνηγουν συνεχως φαντασματα.
- buffalobill4
για το συγκεκριμενο ματς η αληθεια ειναι οτι κι εμενα αυτο μου μεταφερθηκε. η πλειοψηφια και μαλιστα η συντριπτικη δεν ασχοληθηκε με απαξιωση αλλα με στηριξη. αλλα το να βγαζουμε συμπερασμα απο ενα στα 30 ματς και οχι απο 29/30 ειναι στατιστικως απαραδεκτο.
Ναι το είδα προχθέςΑποστόληςΑ έγραψε:Η στήριξη στον παίκτη παρέχεται κατά τη διάρκεια του αγώνα και πρέπει να είναι αμέριστη. Εδώ σχολιάζουμε αυτά που έχουμε δει.
Ακόμα περιμένω παράθεση ΝΤΙΜ Ποιος στο πουτσο είπε για δικαίωμα στο κακό χρόνο αν όχι εγώ όπως στη παράθεσηDimg4 έγραψε:Οταν καποιος μοντ δεν ειναι απασχολημενος με τις παρερμηνευσεις και τα πανηγυρια της αποχωρησης μου, ας δωσει το μειλ μου.τσιριγώτης έγραψε:Παρακαλώ τους μπλε να μου στειλουν το μαιλ του dimg4.
Εαν βέβαια θες και εσύ dim. Ευχαριστώ
Δεν σας χαλαω τη μαγια, συνεχιστε τις ειρωνειες. Κρατηστε το φορουμ πριβε και συμμορφωστε οποιον δε συμφωνει μαζι σας. Μοντ που λεει "ευτυχως" που αποχωρει μελος 10ετιας δειχνει το πως βλεπει το φορουμ.
Για τους υπολοιπους 5-6 γκοραν nothu giapides stelykides stalkerides obane κ κατι αλλους περιεργους, συνεχιστε τις ειρωνειες ενω λειπω. Ετσι κι αλλιως η ελλειψη επιχειρηματων αυτο κανει, οτι μας δυσκολευει θελουμε να φυγει.
Καποτε ηταν γεματο αυθεντικες φωνες, τωρα οποιος δεν παει με τ ρευμα τον "συμμορφωνουμε". Σορυ δε θα παρω.
Κλαους μεχρι τα 45.
Λέγε ρε φίλε να μάθω και εγώ, του ρεύματος. Γιατί αν δεν είπε κανείς άλλος, τότε λυπάμαι αλλά σε κατηγορώ ξανά για ψέματα και συκοφαντία. Α και ειρωνεία με τα γελάκια και τα λοιπά αλλά το προσπερναω
"Ακόμα"Dimg4 έγραψε:επελεξα να στηριξω κλαους μια ακομη φορα το καταπιαν.... ετσι ειναι εδω μεσα.
?
Το 1 στα 30 ματς απο που προκυπτει?buffalobill4 έγραψε:για το συγκεκριμενο ματς η αληθεια ειναι οτι κι εμενα αυτο μου μεταφερθηκε. η πλειοψηφια και μαλιστα η συντριπτικη δεν ασχοληθηκε με απαξιωση αλλα με στηριξη. αλλα το να βγαζουμε συμπερασμα απο ενα στα 30 ματς και οχι απο 29/30 ειναι στατιστικως απαραδεκτο.
- buffalobill4
απο τις ιδιες πηγες στα 29 στα υπολοιπα 30joshua έγραψε:Το 1 στα 30 ματς απο που προκυπτει?buffalobill4 έγραψε:για το συγκεκριμενο ματς η αληθεια ειναι οτι κι εμενα αυτο μου μεταφερθηκε. η πλειοψηφια και μαλιστα η συντριπτικη δεν ασχοληθηκε με απαξιωση αλλα με στηριξη. αλλα το να βγαζουμε συμπερασμα απο ενα στα 30 ματς και οχι απο 29/30 ειναι στατιστικως απαραδεκτο.
- Notorious4
Βλέπω όλοι μάχιμοι είστε ο ένας έχει να πατήσει 5 χρόνια αλλος 30 ματς άλλος 50 κατά τα άλλα μας πειράζει η κερκίδα και ο κακός ο φαρμακογλωσσος ο κόσμος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Notorious4 την Σάβ 18 Φεβ 2017, 15:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν εχεις βλεψεις για πουλιτζερ μην τις στηριξεις σε αυτες...(η ειρωνεια παει στις πηγες οχι σε σενα)buffalobill4 έγραψε:απο τις ιδιες πηγες στα 29 στα υπολοιπα 30joshua έγραψε:Το 1 στα 30 ματς απο που προκυπτει?buffalobill4 έγραψε:για το συγκεκριμενο ματς η αληθεια ειναι οτι κι εμενα αυτο μου μεταφερθηκε. η πλειοψηφια και μαλιστα η συντριπτικη δεν ασχοληθηκε με απαξιωση αλλα με στηριξη. αλλα το να βγαζουμε συμπερασμα απο ενα στα 30 ματς και οχι απο 29/30 ειναι στατιστικως απαραδεκτο.
Σχολια για προσωπα και καταστασεις που δεν γνωριζεις ξερεις ειναι τουλαχιστον παραπλανητικα για να το πω ευγενικα...Notorious4 έγραψε:Βλέπω όλοι μάχιμοι είστε ο ένας έχει να πατήσει 5 χροταλλος 30 ματς άλλος 50 κατά τα άλλα μας πειράζει η κερκίδα και ο κακός ο φαρμακογλωσσος ο κόσμος.
Αποστόλη, Είναι πρόκληση, ο συγκεκριμένος, να ειρωνεύεται κατά συρροή κι εξακολούθηση τον Κλάους αλλά και οποιονδήποτε παίχτη, αν θυμηθούμε το πως αντιδρούσε, εγώ μαζί του, για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KOSTAS54 την Σάβ 18 Φεβ 2017, 15:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- buffalobill4
συγνωμη τζοσουα αλλα θα εμπιστευτω πιο πολυ ανθρωπους που ξερω δια ζωσης και επι μακρω παρα ανθρωπους που δεν ξερω ουτε καν τη φατσα τους και το πως αντιδρουνε.
οσο για εσενα νοτοριους, δεν θα καθισω να σου απολογηθω για ποιο λογο εχω να ερθω στην ελλαδα απο τον αυγουστο και το πως νιωθω γι αυτο
οσο για εσενα νοτοριους, δεν θα καθισω να σου απολογηθω για ποιο λογο εχω να ερθω στην ελλαδα απο τον αυγουστο και το πως νιωθω γι αυτο
ΕίπαμεNotorious4 έγραψε:Βλέπω όλοι μάχιμοι είστε ο ένας έχει να πατήσει 5 χρόνια αλλος 30 ματς άλλος 50 κατά τα άλλα μας πειράζει η κερκίδα και ο κακός ο φαρμακογλωσσος ο κόσμος.
Άδεια από τη δουλειά Κυριακή και Πέμπτη από τη δουλειά και 50€ τρένο πήγαινε έλα για να έχουμε δικαίωμα να μιλάμε
Στο είπα και χθες, νέα Σμύρνη και περιστέρι εμείς οι...μάχιμοι καναπεδακηδες μια χαρά κερκίδα κάνουμε
Δε σε νοιάζει αν και πόσο φωναξα προχθές, μόνο αν έχω τα λεφτά και τον χρόνο για τρένο κάθε τρεις μέρες σε νοιάζει. Δε πειράζει...
- Μπαρκαρούτσος
berry έγραψε:Οποιος δε μπορει να φωναζει να μην ξαναπαρει εισητηριο. Να κατσει στο σπιτι του.
barlow4 έγραψε:υγ.το οτι ο κλαους πλεον υπολειπεται το καταλαβαινει κ ο ιδιος.αλλα ειναι ξεφτιλα αυτο που γινεται.ο κλαους αφιερωσε τη ζωη του στον ΠΑΟΚ χωρις να κοιταει δεξια κ αριστερα οπως αλλοι κ αλλοι κ ειναι απο τους ελαχιστους παγκοσμιως.το ψωμι του το εβγαλε τιμια και προσεφερε.λιγο κρατει στη χολη.δεν ειναι κανενας γαυρος που μας κατσικωθηκε.
Αυτά κρατώ.
Επίσης, το ότι έδωσε 75.000€ ή πόσα έδωσε, έδωσε πάτημα σε μερικούς να του την πουν κι άλλο. Ήμαρτον δηλαδή. Εσείς θα τα δίνατε έτσι;;
Επίσης, επαναλαμβάνω, Π.Α.Ο.Κ. σ'αγαπώ, αλλά αυτόν τον Αθανασιάδη δεν τον μπορώ, εδώ με κάθεται!
Και για να εξηγήσω και να μη θιχτούν μερικοί που την έχουν δει πετσιά:
Είμαστε Π.Α.Ο.Κ.
δεν είμαστε προσωπολάτρες
ΑΛΛΑ
ούτε και προσωποφάγοι.
Αγαπάμε τον Π.Α.Ο.Κ. και ό,τι τον αποτελεί.
Αν κάτι από τα παραπάνω δεν ισχύει για όλους μας εδώ μέσα, τότε το ανελέητο κράξιμο και η γιούχα και τα "γαμώ το σπίτι σου" στο γήπεδο, είναι δικαιολογημένα.
pgetsos έγραψε:Για μένα, ότι και να λέμε εδώ, στη πρώτη του κακή χρονιά, Όχι του Κλάους αλλά του κάθε παίχτη που έχει προσφέρει στην ομάδα, κακώς Δεν υπάρχει στήριξη... Μόνο στον Γκαρσία υπήρχε και λιιιγο στον Λίνο
Χρυσικόπουλο;
joshua έγραψε:Εγω παντως προχτες στην περιβοητη 5 μαλιστα πολλα θα μπορουσα να πω και ειπα για την βουβαμαρα που επικρατησε αλλα αυτη την απαξιωση για την οποια καποιοι μας ζαλιζετε καθε μερα δεν την ειδα.Ισα Ισα που και σε μεγαλη πλειοψηφεια ακουσα καλα λογια και στηριξη παρα την πικρα.Καποιοι μου φαινεται θελουν να κυνηγουν συνεχως φαντασματα.
Ο Πέτρος ήταν και αυτός στη 5 και άλλα πράγματα με είπε..
Άσχετο και καθαρά πληροφοριακά, πόσες τελικές ανά αγώνα έχει ο Αθανασιάδης συνολικά εφέτος; Και πόσα γκολ ανά τελική;
- kataramenos5
Καταρχην πρεπει να σεβομαστε τον οποιοδηποτε ανθρωπο με τον οποιο συζηταμε, ποσο μαλλον ενα συνοπαδο,αδελφο που λενε και μερικοι.Δε μπορει να μιλας με τον "αδελφο " σου και να τον ειρωνευεσαι.Απο κει ξεκιναμε.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ναι, αλλά γιατί φτάνουμε σε τέτοιες ακρότητες; Γιατί ενοχλεί τόσο πολύ η άλλη άποψη; Εμένα πχ ποτέ δεν μ' άρεσε ο Κλάους, όπως και ποτέ δεν μ' άρεσε ο Kace, τι να κάνουμε τώρα;
Οι ειρωνείες πηγάζουν από τον φανατισμό με τον οποίο προσεγγίζουμε το κάθε θέμα και δεν προέρχονται μόνο από το ένα μέρος αλλά και από τα δύο (οπαδούς και επικριτές). Όταν πχ εγώ γράφω ότι δεν θεωρώ ότι ο τάδε παίκτης μπορεί να προσφέρει και ο άλλος από κάτω απαντάει (με παράθεση) ότι ευτυχώς που ο Βλάνταν δεν μ' ακούει, είναι σαφής προσωπικός υπαινιγμός που μπορεί να με τσατίσει και ανταπαντήσω σε πιο έντονο ύφος. Γιατί δηλαδή να τιμωρηθώ εγώ επειδή κουβέντα στην κουβέντα είπα στο τέλος κάτι υπερβολικό;
Κατα δευτερον Αποστολη μου ,πανω απο σενα κι απο μενα ειναι η ΟΜΑΔΑ κι αυτη πρεπει να προστατευουμε εμεις που δηλωνουμε οπαδοι,εμεις που δηλωνουμε ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ .Πρωτα κοιταμε το συμφερον του ΠΑΟΚ (εδω μεσα και στο γηπεδο) και μετα το εγω μας .Τωρα αν πιστευετε οτι με το συνεχομενο μπινελικι ,ο οποιοσδηποτε παικτης μπορει να ορθοποδησει και να συνεφερει...πασο.Τα λεω σε σενα να τα ακουνε αλλοι.