Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
τσιριγώτης

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

pisakaipoupoula έγραψε:
τσιριγώτης έγραψε: Ο σαντος σε αντίθεση με τον Τούντορ, ήταν φτασμενος προπονητής, με έργο στην αεκουλα, σοβαρός και ολιγομιλητος. Σε αντίθεση με το τωρινό στοίχημα
Ο Σάντος ήρθε το 2007...μέχρι το Φεβρουάριο του 2010 και το 2-1 με τον βάζελο, πόσες φορές είχες φτάσει στο συμπέρασμα ότι πρέπει να φύγει νύχτα, κλωτσηδόν κιόλας?Για απάντησε μου σε παρακαλώ.
Χωρίς να υπερασπίζομαι τον Τούντορ προσωπικά, απλά έτσι να καταλαβαίνουμε περί τίνος πρόκειται, ποιος λέει τι και πότε
Πολλές, αλλά ήταν μετρημενος σε αντίθεση με τον Τούντορ που σε κάθε συνέντευξη μειώνει και από έναν παίχτη του, βλέπε ολσεν, σκονδρα κτλ. Έτσι λοιπόν τι κίνητρο τους δίνεις; τι διαχείριση κάνει στον μπερμπατοφ; κόμπλεξ απίστευτο
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Χάχαχα ξέχασες τις σαρδελλες

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

RoMaN έγραψε:Αυτός ο Vivian ρε παιδί μου..τι παιχτάρα ήταν... :mrgreen:

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

τσιριγώτης έγραψε: Πολλές, αλλά ήταν μετρημενος σε αντίθεση με τον Τούντορ που σε κάθε συνέντευξη μειώνει και από έναν παίχτη του, βλέπε ολσεν, σκονδρα κτλ.
Τί ακριβώς είπε για τον Σκόνδρα;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Οτι δεν ήταν φχαριστηνενος
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

τσιριγώτης έγραψε: Πολλές, αλλά ήταν μετρημενος σε αντίθεση με τον Τούντορ που σε κάθε συνέντευξη μειώνει και από έναν παίχτη του, βλέπε ολσεν, σκονδρα κτλ.
Αυτό το δόγμα "ο προπονητής πρέπει να καλύπτει τους παίκτες" δεν το κατάλαβα ποτέ.

Να βγει δηλαδή ο Τούντορ στην συνέντευξη τύπου και να πει "το φταίξιμο είναι δικό μου".

Όχι φίλε.Το φταίξιμο δεν είναι δικό του,όταν ο Σκόνδρας την μια μπαίνει με την Καλλονή,γλιστράει και κάνει πέναλτι και προχθές με την Βέροια που δεν μπορούσε να δώσει πάσα στα δυό μέτρα ή να κάνει ένα συνδυασμό με τον Ζάιρο επί 93 λεπτά.Μην τρελαθούμε.Το φταίξιμο είναι του Σκόνδρα και του κάθε Σκόνδρα.Ήμαρτον.

Και στην τελική τι κατάλαβαν οι προπονητές που κάλυψαν τους παίκτες τους;Οι παίκτες δεν βελτιώθηκαν,οι προπονητές άλλαξαν και εμείς μείναμε με τους ίδιους μέτριους/κακούς ,ποδοσφαιριστες/δημοσίους υπαλλήλους που τους βλέπουμε και αγανακτάμε.

Μια χαρά έκανε και είπε οτι είπε.Οτι βλέπουμε εμείς,αυτό είπε και ο Τούντορ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

RoMaN έγραψε:Αυτός ο Vivian ρε παιδί μου..τι παιχτάρα ήταν... :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: Ετσι ακριβως.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

τσιριγώτης έγραψε:
pisakaipoupoula έγραψε:
τσιριγώτης έγραψε: Ο σαντος σε αντίθεση με τον Τούντορ, ήταν φτασμενος προπονητής, με έργο στην αεκουλα, σοβαρός και ολιγομιλητος. Σε αντίθεση με το τωρινό στοίχημα
Ο Σάντος ήρθε το 2007...μέχρι το Φεβρουάριο του 2010 και το 2-1 με τον βάζελο, πόσες φορές είχες φτάσει στο συμπέρασμα ότι πρέπει να φύγει νύχτα, κλωτσηδόν κιόλας?Για απάντησε μου σε παρακαλώ.
Χωρίς να υπερασπίζομαι τον Τούντορ προσωπικά, απλά έτσι να καταλαβαίνουμε περί τίνος πρόκειται, ποιος λέει τι και πότε
Πολλές, αλλά ήταν μετρημενος σε αντίθεση με τον Τούντορ που σε κάθε συνέντευξη μειώνει και από έναν παίχτη του, βλέπε ολσεν, σκονδρα κτλ. Έτσι λοιπόν τι κίνητρο τους δίνεις; τι διαχείριση κάνει στον μπερμπατοφ; κόμπλεξ απίστευτο
Με κάλυψες...άρα ούτε γνώστης είσαι ούτε μπαλαδόφατσα και μόλις παραδέχτηκες ότι μόνο γκρίνια προσφέρεις στον ΠΑΟΚ και τίποτα άλλο όποιες κ αν είναι οι προθέσεις σου.
Για τον Τούντορ δεν ξέρω πως θα μας βγει αλλά ας αφήσουμε μια φορά να δούμε ολοκληρωμένο το έργο, με την ατελείωτη γκρίνια του Ιανουαρίου κ τα ηλεκτροσόκ Φεβρουαρίου Μαρτίου όλοι ξέρουμε την κατάληξη κ είναι από τραγική εως καταστροφική.
ΥΓ. ο Σάντος δεν έδινε τους παίκτες του?τώρα πλάκα μας κάνεις ή ζεις σε κάποιο παράλληλο σύμπαν?
Και ποιες μετρημένες?το 2009 μετά τη Χέρενφεν και τα 5 6 απανωτά χ που είχε φέρει μέχρι το γκολ του Ίβιτς εσύ στα κάγκελα θα σουνα με πανό Πορτογάλε go village
τσιριγώτης

Μάθε να διαβάζεις. Έγραψα πολλές έβαλα κόμμα και είπα ότι ήταν μετρημενος. Τι μετρημένες κ παπάκια λες; είσαι δυναμίτης
τσιριγώτης

Odi έγραψε:
Αυτό το δόγμα "ο προπονητής πρέπει να καλύπτει τους παίκτες" δεν το κατάλαβα ποτέ.

Να βγει δηλαδή ο Τούντορ στην συνέντευξη τύπου και να πει "το φταίξιμο είναι δικό μου".

Όχι φίλε.Το φταίξιμο δεν είναι δικό του,όταν ο Σκόνδρας την μια μπαίνει με την Καλλονή,γλιστράει και κάνει πέναλτι και προχθές με την Βέροια που δεν μπορούσε να δώσει πάσα στα δυό μέτρα ή να κάνει ένα συνδυασμό με τον Ζάιρο επί 93 λεπτά.Μην τρελαθούμε.Το φταίξιμο είναι του Σκόνδρα και του κάθε Σκόνδρα.Ήμαρτον.

Και στην τελική τι κατάλαβαν οι προπονητές που κάλυψαν τους παίκτες τους;Οι παίκτες δεν βελτιώθηκαν,οι προπονητές άλλαξαν και εμείς μείναμε με τους ίδιους μέτριους/κακούς ,ποδοσφαιριστες/δημοσίους υπαλλήλους που τους βλέπουμε και αγανακτάμε.

Μια χαρά έκανε και είπε οτι είπε.Οτι βλέπουμε εμείς,αυτό είπε και ο Τούντορ
Ο προπονητής βλέπει τους ποδοσφαιριστες του κ στα αποδυτήρια. Δε χρειάζονται μικρόφωνα για να τους κραξεις
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Άλλο το ένα,άλλο το άλλο.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Τόσο καιρό κράζαμε προπονητες γιατί σέρνονταν πχ ο Σαλπιγγίδης ( τυχαία λέω ένα όνομα που μου ήρθε :geek: ) και ο προπονητής τους "κάλυπτε" με το να λέει πόσο σημαντικοί είναι για την ομάδα κλπ.
Τώρα που προπονητής λέει ότι δεν είναι ευχαριστημενος από κάποιον δημοσίως λέμε ότι τον μειώνει.

Αποφασίστε τι θέλετε τέλος πάντως γιατί δεν βγαίνει νόημα.
τσιριγώτης

Εγώ λέω ότι δεν χρειάζεται ξεκατίνιασμα
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Αδερφέ, μιλάς για την πόλη, που το ξεκατίνιασμα δίνει δουλειά σε πολύ κόσμο..δες αρδ

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

spyretto έγραψε:Τόσο καιρό κράζαμε προπονητες γιατί σέρνονταν πχ ο Σαλπιγγίδης ( τυχαία λέω ένα όνομα που μου ήρθε :geek: ) και ο προπονητής τους "κάλυπτε" με το να λέει πόσο σημαντικοί είναι για την ομάδα κλπ.
Τώρα που προπονητής λέει ότι δεν είναι ευχαριστημενος από κάποιον δημοσίως λέμε ότι τον μειώνει.

Αποφασίστε τι θέλετε τέλος πάντως γιατί δεν βγαίνει νόημα.
Τα θέλουμε όλα κι έτσι και γιουβέτσι

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”