Πολλές, αλλά ήταν μετρημενος σε αντίθεση με τον Τούντορ που σε κάθε συνέντευξη μειώνει και από έναν παίχτη του, βλέπε ολσεν, σκονδρα κτλ. Έτσι λοιπόν τι κίνητρο τους δίνεις; τι διαχείριση κάνει στον μπερμπατοφ; κόμπλεξ απίστευτοpisakaipoupoula έγραψε:Ο Σάντος ήρθε το 2007...μέχρι το Φεβρουάριο του 2010 και το 2-1 με τον βάζελο, πόσες φορές είχες φτάσει στο συμπέρασμα ότι πρέπει να φύγει νύχτα, κλωτσηδόν κιόλας?Για απάντησε μου σε παρακαλώ.τσιριγώτης έγραψε: Ο σαντος σε αντίθεση με τον Τούντορ, ήταν φτασμενος προπονητής, με έργο στην αεκουλα, σοβαρός και ολιγομιλητος. Σε αντίθεση με το τωρινό στοίχημα
Χωρίς να υπερασπίζομαι τον Τούντορ προσωπικά, απλά έτσι να καταλαβαίνουμε περί τίνος πρόκειται, ποιος λέει τι και πότε
Igor Tudor
-
Re: Igor Tudor
Τί ακριβώς είπε για τον Σκόνδρα;τσιριγώτης έγραψε: Πολλές, αλλά ήταν μετρημενος σε αντίθεση με τον Τούντορ που σε κάθε συνέντευξη μειώνει και από έναν παίχτη του, βλέπε ολσεν, σκονδρα κτλ.
Αυτό το δόγμα "ο προπονητής πρέπει να καλύπτει τους παίκτες" δεν το κατάλαβα ποτέ.τσιριγώτης έγραψε: Πολλές, αλλά ήταν μετρημενος σε αντίθεση με τον Τούντορ που σε κάθε συνέντευξη μειώνει και από έναν παίχτη του, βλέπε ολσεν, σκονδρα κτλ.
Να βγει δηλαδή ο Τούντορ στην συνέντευξη τύπου και να πει "το φταίξιμο είναι δικό μου".
Όχι φίλε.Το φταίξιμο δεν είναι δικό του,όταν ο Σκόνδρας την μια μπαίνει με την Καλλονή,γλιστράει και κάνει πέναλτι και προχθές με την Βέροια που δεν μπορούσε να δώσει πάσα στα δυό μέτρα ή να κάνει ένα συνδυασμό με τον Ζάιρο επί 93 λεπτά.Μην τρελαθούμε.Το φταίξιμο είναι του Σκόνδρα και του κάθε Σκόνδρα.Ήμαρτον.
Και στην τελική τι κατάλαβαν οι προπονητές που κάλυψαν τους παίκτες τους;Οι παίκτες δεν βελτιώθηκαν,οι προπονητές άλλαξαν και εμείς μείναμε με τους ίδιους μέτριους/κακούς ,ποδοσφαιριστες/δημοσίους υπαλλήλους που τους βλέπουμε και αγανακτάμε.
Μια χαρά έκανε και είπε οτι είπε.Οτι βλέπουμε εμείς,αυτό είπε και ο Τούντορ
- kataramenos5
- pisakaipoupoula
Με κάλυψες...άρα ούτε γνώστης είσαι ούτε μπαλαδόφατσα και μόλις παραδέχτηκες ότι μόνο γκρίνια προσφέρεις στον ΠΑΟΚ και τίποτα άλλο όποιες κ αν είναι οι προθέσεις σου.τσιριγώτης έγραψε:Πολλές, αλλά ήταν μετρημενος σε αντίθεση με τον Τούντορ που σε κάθε συνέντευξη μειώνει και από έναν παίχτη του, βλέπε ολσεν, σκονδρα κτλ. Έτσι λοιπόν τι κίνητρο τους δίνεις; τι διαχείριση κάνει στον μπερμπατοφ; κόμπλεξ απίστευτοpisakaipoupoula έγραψε:Ο Σάντος ήρθε το 2007...μέχρι το Φεβρουάριο του 2010 και το 2-1 με τον βάζελο, πόσες φορές είχες φτάσει στο συμπέρασμα ότι πρέπει να φύγει νύχτα, κλωτσηδόν κιόλας?Για απάντησε μου σε παρακαλώ.τσιριγώτης έγραψε: Ο σαντος σε αντίθεση με τον Τούντορ, ήταν φτασμενος προπονητής, με έργο στην αεκουλα, σοβαρός και ολιγομιλητος. Σε αντίθεση με το τωρινό στοίχημα
Χωρίς να υπερασπίζομαι τον Τούντορ προσωπικά, απλά έτσι να καταλαβαίνουμε περί τίνος πρόκειται, ποιος λέει τι και πότε
Για τον Τούντορ δεν ξέρω πως θα μας βγει αλλά ας αφήσουμε μια φορά να δούμε ολοκληρωμένο το έργο, με την ατελείωτη γκρίνια του Ιανουαρίου κ τα ηλεκτροσόκ Φεβρουαρίου Μαρτίου όλοι ξέρουμε την κατάληξη κ είναι από τραγική εως καταστροφική.
ΥΓ. ο Σάντος δεν έδινε τους παίκτες του?τώρα πλάκα μας κάνεις ή ζεις σε κάποιο παράλληλο σύμπαν?
Και ποιες μετρημένες?το 2009 μετά τη Χέρενφεν και τα 5 6 απανωτά χ που είχε φέρει μέχρι το γκολ του Ίβιτς εσύ στα κάγκελα θα σουνα με πανό Πορτογάλε go village
-
Μάθε να διαβάζεις. Έγραψα πολλές έβαλα κόμμα και είπα ότι ήταν μετρημενος. Τι μετρημένες κ παπάκια λες; είσαι δυναμίτης
-
Ο προπονητής βλέπει τους ποδοσφαιριστες του κ στα αποδυτήρια. Δε χρειάζονται μικρόφωνα για να τους κραξειςOdi έγραψε:Αυτό το δόγμα "ο προπονητής πρέπει να καλύπτει τους παίκτες" δεν το κατάλαβα ποτέ.τσιριγώτης έγραψε: Πολλές, αλλά ήταν μετρημενος σε αντίθεση με τον Τούντορ που σε κάθε συνέντευξη μειώνει και από έναν παίχτη του, βλέπε ολσεν, σκονδρα κτλ.
Να βγει δηλαδή ο Τούντορ στην συνέντευξη τύπου και να πει "το φταίξιμο είναι δικό μου".
Όχι φίλε.Το φταίξιμο δεν είναι δικό του,όταν ο Σκόνδρας την μια μπαίνει με την Καλλονή,γλιστράει και κάνει πέναλτι και προχθές με την Βέροια που δεν μπορούσε να δώσει πάσα στα δυό μέτρα ή να κάνει ένα συνδυασμό με τον Ζάιρο επί 93 λεπτά.Μην τρελαθούμε.Το φταίξιμο είναι του Σκόνδρα και του κάθε Σκόνδρα.Ήμαρτον.
Και στην τελική τι κατάλαβαν οι προπονητές που κάλυψαν τους παίκτες τους;Οι παίκτες δεν βελτιώθηκαν,οι προπονητές άλλαξαν και εμείς μείναμε με τους ίδιους μέτριους/κακούς ,ποδοσφαιριστες/δημοσίους υπαλλήλους που τους βλέπουμε και αγανακτάμε.
Μια χαρά έκανε και είπε οτι είπε.Οτι βλέπουμε εμείς,αυτό είπε και ο Τούντορ
Τόσο καιρό κράζαμε προπονητες γιατί σέρνονταν πχ ο Σαλπιγγίδης ( τυχαία λέω ένα όνομα που μου ήρθε
) και ο προπονητής τους "κάλυπτε" με το να λέει πόσο σημαντικοί είναι για την ομάδα κλπ.
Τώρα που προπονητής λέει ότι δεν είναι ευχαριστημενος από κάποιον δημοσίως λέμε ότι τον μειώνει.
Αποφασίστε τι θέλετε τέλος πάντως γιατί δεν βγαίνει νόημα.

Τώρα που προπονητής λέει ότι δεν είναι ευχαριστημενος από κάποιον δημοσίως λέμε ότι τον μειώνει.
-
Αδερφέ, μιλάς για την πόλη, που το ξεκατίνιασμα δίνει δουλειά σε πολύ κόσμο..δες αρδ
SM-G920F
SM-G920F
Τα θέλουμε όλα κι έτσι και γιουβέτσιspyretto έγραψε:Τόσο καιρό κράζαμε προπονητες γιατί σέρνονταν πχ ο Σαλπιγγίδης ( τυχαία λέω ένα όνομα που μου ήρθε) και ο προπονητής τους "κάλυπτε" με το να λέει πόσο σημαντικοί είναι για την ομάδα κλπ.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk