Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
-
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
η ανακοινωση της παε απλα είναι ασαφης.εγω καταλαβαινω ότι μαλλον προκειτε για συμβολαιο 6 μηνων με δικαιωμα επεκτασης από τον παοκ για αλλον ένα χρονο η δυο...αυτό που λενε 1+1....και αυτό γινεται διοτι το συμβολαιο είναι μεγαλο και σε περιπτωση που δεν αποδωσει τα αναμενομενα η τραυματιστεί πανε πολλα χρηματα χαμενα...βλεπε στοχ....μεγαλο ονομα σε μικρη ηλικια αλλα....
Καλή κίνηση !! Του Χρόνου με λεφτά από τσ λου μπορείς να τον κρατήσεις ή να κάνεις καινούργια ανοίγματα!!!!
Η ομάδα μεγαλώνει αργά αλλά σταθερά!!!
Ωριμη κίνηση για μένα με μικρό οικονομικό άνοιγμα και μικρό ρίσκο!!!
Μακάρι να γινόταν μεγαλύτερο συμβόλαιο αλλά και αυτό είναι τεράστια επιτυχία!!!

Η ομάδα μεγαλώνει αργά αλλά σταθερά!!!
Ωριμη κίνηση για μένα με μικρό οικονομικό άνοιγμα και μικρό ρίσκο!!!
Μακάρι να γινόταν μεγαλύτερο συμβόλαιο αλλά και αυτό είναι τεράστια επιτυχία!!!

Γιατί εσένα σου υποσχέθηκε κανένας έναν μέσο 25 χρόνων που κάνει 10εκ ευρώ ο οποίος θα μένει στον ΠΑΟΚ 4 χρόνια και σε μπριζωσε τζάμπα?LoverBoy έγραψε:Πως ακριβός θα έχεις τον πρώτο λόγο σε ένα συμβόλαιο που θα έχει λήξει? Αστεία πράγματα. Με δανεικούς και τέτοια συμβόλαια δεν χτίζονται οι σοβαρές ομάδες. Τζάμπα μπρίζωσαν τον κόσμο πάλι.
τι μιρλα ειναι αυτη ρε?και που ξερετε εσεις οτι αληθευει αυτο που εγραψε η ΠΑΕ?εχω θυμαμε στου λουκας η καρπατυ εγραψε δανεικος,στην περπτωση του παμπλο η παε εγραψε παλι δανεικος!!ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΙΡΛΑ.ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΡΕ!!
επειδη στην κεφαλα μου εκανα πλανα για την 11αδα του ......χρονου..φετος να πω την αληθεια δεν περιμενα-ω κτ...
ψιλοχαλαστηκα για το 6μηνο...ανανεωσεις μονομερεις απο την ομαδα δεν υπαρχουν πλεον και η ανοακοινωση μου θυμιζει τον ευσχημο τροπο που προσπαθησαν να γραψουν οτι ο γκαρσια φευγει δηθεβ δανεικος.....
τεσπα........ευρωπη δεν παιζει ομως,,,
ψιλοχαλαστηκα για το 6μηνο...ανανεωσεις μονομερεις απο την ομαδα δεν υπαρχουν πλεον και η ανοακοινωση μου θυμιζει τον ευσχημο τροπο που προσπαθησαν να γραψουν οτι ο γκαρσια φευγει δηθεβ δανεικος.....
τεσπα........ευρωπη δεν παιζει ομως,,,
γιατι βιαζεσαι ρε παλλικαρι εκτος παλι αν τα ξερεις ολα εσυ και ο αλλος με ενα καρο επιχειρησεις ειναι τοσο κοροιδο χαλαρωσε λιγο απολαυσε την μεταγραφη και θα δουμε στην τελικη μονο χαμενος δεν εισαι εκτος και αν θεωρουσες δεδομενο οτι με την ομαδα που ειχες θα ησουν και πρωτος στα play offLoverBoy έγραψε:ρήτρα ενεργοποίησης σε λιγμένο συμβόλαιο 6 μηνών. Το διαβάσαμε και αυτό.
Με τον επιθετικό και τον σεντερμπάκ που βρισκόμαστε?
Σε αυτούς που ήταν έτοιμοι να πανηγυρίσουν και να την πουν στους άλλους και να καυχηθούν κτλ και χαλαστηκαν επιδη δεν εκατσε ετσι οπως το ηθελαν...
Να σας γινει μαθημα. Μονοι σας μπαίνετε στα τρυπακια και χαλιέστε μετα.
Μια χαρά πάει η μεταγραφική περίοδος, μια εξτρα κινηση εγινε επειδη δοθηκε η ευκαιρια και θα κλαψουμε κι ολας?
Να σας γινει μαθημα. Μονοι σας μπαίνετε στα τρυπακια και χαλιέστε μετα.
Μια χαρά πάει η μεταγραφική περίοδος, μια εξτρα κινηση εγινε επειδη δοθηκε η ευκαιρια και θα κλαψουμε κι ολας?
Μια από τα ίδια αδερφέ.tsoupakampra έγραψε:Ολοι γραφουν οτι ξενερωσαν...Εγω δεν ξενερωσα,στεναχωρηθηκα ομως!Τεσπα ας τον χαρουμε οσο τον εχουμε και μετα βλεπουμε!!!![]()
Είχα επιμεληθεί post με βόμβες, βεγγαλικά, μπανάνες και του κόσμου τα καλά για να τον υποδεχτώ.
Δεν με χαλάει, αλλά μου γκρέμισε το όνειρο: Ο ΠΑΟΚ έγινε ελκυστικός για παίχτες του βεληνεκούς και της αγωνιστικής αξίας του Bibras.
Δεν ξέρω αν ποτέ μάθουμε τους όρους της συμφωνίας, η άποψή μου είναι πως όχι, αλλά από ότι φαίνεται σταυροδρόμι του είμαστε και πιθανότατα και χωρίς απαιτήσεις.
Δεν έχω κάνει τσάρκα στα sites για να μη ξενερώσω καθώς προβλέπω κάθε λογής τρολ να ασχολείται με τα καβούρια του Ιβαν και με τις διακοπές του Natkho.
Θα τα βάζει τα πόδια στη φωτιά η δε θα τα βάζει?
Οι απαντήσεις στο χορτάρι.
Bibras καλώς όρισες έστω και χωρίς βεγγαλικά.
- loukas karadimos
Ρε παιδια,θα τρελαθουμε τελειως?Καποτε για να σου ερθουν παιχτες επιπεδου Τοργκελε σου ζητουσαν τρια χρονια ΚΛΕΙΣΤΟ συμβολαιο αλλιως δεν περνουσαν ουτε απ εξω.
Φτασαμε στο σημειο να παιρνουμε παιχτη,εκτος προγραμματισμου,το τονιζω,απο αλλο πλανητη και να απαιτουμε και να μας παντρευετει?ψυχραιμια,το πιο πιθανο ειναι να υπαρχει ο ορος που λενε εδω τα παιδια,οτι υπαρχει ετοιμο συμβολαιο για το καλοκαιρι και ειναι στο χερι του ΠΑΟΚ να το ενεργοποιησει.
ο βαζελος πηρε τον μπεργκ ανενεργο δυο χρονια και του εκανε 3 χρονια ΚΛΕΙΣΤΟ,και ποσους ακομα παιχτες που δεν μπορει να ξεφορτωθει και ακομα πληρωνει.δεν ξερεις ποτε αν θα σου βγει η οχι.
Και ο παιχτης επισης δεν μπορουσε να ξερει αν θα του βγει η οχι αυτη η επιλογη,οταν πριν μια εβδομαδα πηγαινε μιλαν και γαλατα και δεν ξερω εγω που αλλου.σε δυο μερες μεσα και ενω εχει μεινει στο ραφι,μηπως να τον βαζαμε να γινει μετοχος και στην Σεκαπ?
Σιδερενιος,μονο αυτο εχω να πω.Και οτι αθλητικα τα χαρακτηριστικα του λειπουν χρονια απο το κεντρο μας.Απο τα οσα ειδα ειναι ενα κραμα Βερον και μοδιστρου,με μια αλλη ποιοτητα σαφως.
:ugeek: :ugeek:

Φτασαμε στο σημειο να παιρνουμε παιχτη,εκτος προγραμματισμου,το τονιζω,απο αλλο πλανητη και να απαιτουμε και να μας παντρευετει?ψυχραιμια,το πιο πιθανο ειναι να υπαρχει ο ορος που λενε εδω τα παιδια,οτι υπαρχει ετοιμο συμβολαιο για το καλοκαιρι και ειναι στο χερι του ΠΑΟΚ να το ενεργοποιησει.
ο βαζελος πηρε τον μπεργκ ανενεργο δυο χρονια και του εκανε 3 χρονια ΚΛΕΙΣΤΟ,και ποσους ακομα παιχτες που δεν μπορει να ξεφορτωθει και ακομα πληρωνει.δεν ξερεις ποτε αν θα σου βγει η οχι.
Και ο παιχτης επισης δεν μπορουσε να ξερει αν θα του βγει η οχι αυτη η επιλογη,οταν πριν μια εβδομαδα πηγαινε μιλαν και γαλατα και δεν ξερω εγω που αλλου.σε δυο μερες μεσα και ενω εχει μεινει στο ραφι,μηπως να τον βαζαμε να γινει μετοχος και στην Σεκαπ?
Σιδερενιος,μονο αυτο εχω να πω.Και οτι αθλητικα τα χαρακτηριστικα του λειπουν χρονια απο το κεντρο μας.Απο τα οσα ειδα ειναι ενα κραμα Βερον και μοδιστρου,με μια αλλη ποιοτητα σαφως.
:ugeek: :ugeek:

- ace79grpaok
Παικτης που ηταν στον προθάλαμο της μιλαν μπορρις να τον κάνεις για 3 χρονια συμβόλαιο στην Ελλάδα?στο χερι μας ειναι να μεινει με την συμπεριφορα μας , να γεμισουμε την τουμπα με το Απόλλωνα δεν υπαρχουν αλλες δικαιολογίες, αντε με τις γκομενες ελεοςςς το ενα μας ξινιζει το αλλο μας βρομαει.ελεοςςςςςςςς μην μας γαματε την χαρα
- paokovios1974
Ειστε απιστευτοι ρε μαγκες τι να πω πια 16 ωρες κρατησε το ομορφο κλιμα που θυμιζε καλοκαιρι 2008 καποιοι εφτασαν στο σημειο να λενε "ολοι ενωμενοι τωρα αδερφια"ΜΑΛΙΣΤΑ πρεπει δηλαδη να γινει μεταγραφη ο νατσο για να ειμαστε ολοι ενωμενοι αλλιως δεν παιζει, εγω και πολλοι αλλοι ευτυχως λεγεμε να ειμαστε ολοι ενωμενοι πριν αρχισουν καν οι μεταγραφες,Να πω κατι ρε μαγκες δεν αξιζουμε ουτε νατσο ουτε σαβιδη ουτε τιποτα, πανηγυρτζηδες ειμαστε της πλακας που αν στραβωσει κατι μιλαμε για προδοσιες και για καταστροφες.Ο ΝΑΤΣΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ αν τον βρισετε και αυτον,συγνωμη αναδιατυπωνω αν τον βρισουμε και αυτον αν δει οτι στο γηπεδο μας βριζουμε συμπαιχτες του αν δει οτι πλακωνωμαστε μεταξυ μας και το κυριοτερο αν δει αδειες εξεδρες θα σηκωθει και θα φυγει στις 30 μαιου 1 μερα νωριτερα.ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΑΥΤΟ Η ΟΧΙ επιτελους αγκαλιαστειτε ολοι μαζι στην κερκιδα ξανα φωναξτε τα ιδια συνθηματα ξανα νιωστε ΠΑΟΚ ολοι ξανα,βοηθηστε να ξεφτιλισουμε τον γαυρο στο κυπελο φτιαξτε ξανα την τουμπα αυτο που ηταν το κολαστηριο των αντιπαλων,δημιουργειστε την ατμοσφαιρα που μονο εσεις ξερετε και τοτε να ειστε σιγουροι οτι ο νατσο θα ανανεωσει αμεσως το συμβολαιο του βασει του ΟΡΟΥ που υπαρχει.επιτελους νισαφι πια,νομισα οτι κατι αλλαζει μην τα χαλαμε τωρα που κατι παει να γινει μην ψαχνετε αφορμες να μιζεριαζετε γινονται δυνατες κινησεις για την ομαδα μας δεν το καταλαβενετε,αντε ολοι στο γηπεδο αυριο αντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ παμε γερα παμε τωρα και δεν σταματαμε πουθενα ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ που λεγαν και οι προγονοι μας...αντε ερχεται και ο φορ...
- mitsotakis
Μήπως πρέπει να ζητάμε την άδεια κάποιων για να εκφράσουμε την άποψή μας;
Το ποδόσφαιρο δεν είναι μπάσκετ με συμβόλαια ακόμη και μιας μέρας. Δε χτίζονται έτσι οι ομάδες. Έχει καταντήσει κουραστικό το θέμα με τους δανεικούς.
Όποιος λέει πως δεν ξενέρωσε λέει ψέματα.
Το ποδόσφαιρο δεν είναι μπάσκετ με συμβόλαια ακόμη και μιας μέρας. Δε χτίζονται έτσι οι ομάδες. Έχει καταντήσει κουραστικό το θέμα με τους δανεικούς.
Όποιος λέει πως δεν ξενέρωσε λέει ψέματα.
μην μιρλιαζετε αλλο ρε μαγκες....ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΓΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ......
ερωτηση κρισεως.
ποιον αλλον θα δουμε στο δωματιο με βρυζα τις επομενες μερε?εδω σας θελω.

ερωτηση κρισεως.
ποιον αλλον θα δουμε στο δωματιο με βρυζα τις επομενες μερε?εδω σας θελω.
paokovios1974 έγραψε:Ειστε απιστευτοι ρε μαγκες τι να πω πια 16 ωρες κρατησε το ομορφο κλιμα που θυμιζε καλοκαιρι 2008 καποιοι εφτασαν στο σημειο να λενε "ολοι ενωμενοι τωρα αδερφια"ΜΑΛΙΣΤΑ πρεπει δηλαδη να γινει μεταγραφη ο νατσο για να ειμαστε ολοι ενωμενοι αλλιως δεν παιζει, εγω και πολλοι αλλοι ευτυχως λεγεμε να ειμαστε ολοι ενωμενοι πριν αρχισουν καν οι μεταγραφες,Να πω κατι ρε μαγκες δεν αξιζουμε ουτε νατσο ουτε σαβιδη ουτε τιποτα, πανηγυρτζηδες ειμαστε της πλακας που αν στραβωσει κατι μιλαμε για προδοσιες και για καταστροφες.Ο ΝΑΤΣΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ αν τον βρισετε και αυτον,συγνωμη αναδιατυπωνω αν τον βρισουμε και αυτον αν δει οτι στο γηπεδο μας βριζουμε συμπαιχτες του αν δει οτι πλακωνωμαστε μεταξυ μας και το κυριοτερο αν δει αδειες εξεδρες θα σηκωθει και θα φυγει στις 30 μαιου 1 μερα νωριτερα.ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΑΥΤΟ Η ΟΧΙ επιτελους αγκαλιαστειτε ολοι μαζι στην κερκιδα ξανα φωναξτε τα ιδια συνθηματα ξανα νιωστε ΠΑΟΚ ολοι ξανα,βοηθηστε να ξεφτιλισουμε τον γαυρο στο κυπελο φτιαξτε ξανα την τουμπα αυτο που ηταν το κολαστηριο των αντιπαλων,δημιουργειστε την ατμοσφαιρα που μονο εσεις ξερετε και τοτε να ειστε σιγουροι οτι ο νατσο θα ανανεωσει αμεσως το συμβολαιο του βασει του ΟΡΟΥ που υπαρχει.επιτελους νισαφι πια,νομισα οτι κατι αλλαζει μην τα χαλαμε τωρα που κατι παει να γινει μην ψαχνετε αφορμες να μιζεριαζετε γινονται δυνατες κινησεις για την ομαδα μας δεν το καταλαβενετε,αντε ολοι στο γηπεδο αυριο αντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ παμε γερα παμε τωρα και δεν σταματαμε πουθενα ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ που λεγαν και οι προγονοι μας...αντε ερχεται και ο φορ...
ΑΥΤΟ+++++++++++++++++++++++++++++++++++++