14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
και να θες να αγιασεις κ_γεο δε γινεται.
θα το δεις κ στο μελλον.
υγ.δεν θα απαντησω για πρωτη και τελευταια φορα ετσι για να το παιξω καλος.αλλα ανθρωπος ειμαι και εγω καπου θα σκασω.
θα το δεις κ στο μελλον.
υγ.δεν θα απαντησω για πρωτη και τελευταια φορα ετσι για να το παιξω καλος.αλλα ανθρωπος ειμαι και εγω καπου θα σκασω.
Με όλη την καλή διάθεση, Κώστα, εδώ έχεις φατσούλες και παρακλήσεις για να σταματήσει να προκαλεί αντιπαραθέσεις ο συγκεκριμένος.K_geo έγραψε:απο την αλλη και οι "ενθερμοι υποστηρικτές" πιστεύω θα πρέπει να ειναι πιο μετρημένοι και να εκφράζονται έτσι ωστε να μην το κάνουν με μοναδικό σκοπό να "τσιγκλούν" τους "μη-υποστηρικτές", ώστε να κρατιούνται και οι ισσοροπίες.
είναι το πιο...τζιζ τοπικ (ΚΑΚΩΣ!) και για αυτό όποιος θελει να σχολιάσει εδω, πρωτα βουτάει τη γλώσσα στο μυαλό και μετα στο μελάνι.
Αν όμως του απαντήσει κανείς αυθόρμητα, θα κοκκινίσει και ο παπάς στην Γαύδο. Όσο και να συγκρατιόμαστε όλοι, όπως λέει και ο Κεν, κάποια στιγμή θα ακούσει πολλά.
Προσωπιικά στ' @@ μου ο κάθε Σαλπιγγίδης, αλλά αυτό που ζούμε πλέον δεν έχει καμμία λογική βάση.
Όοοοοοοοοοολος ο ΠΑΟΚ αυτήν την στιγμή περιστρέφεται γύρω από τα καπρίτσια του και την σθεναρή υπεράσπιση, της οποίας τυγχάνει από την παε.
Η οποία παε δεν υπερασπίστηκε ποτέ έτσι άλλους παίκτες της.
Αρρώστια και πρόκληση είναι το μόνο μήνυμα, που λαμβάνει πανταχόθεν κάθε καλοπροαίρετος ΠΑΟΚτσής τα δύο τελευταία χρόνια, με την φάση του Σαλπιγγίδη να είναι μικρογραφία και σύμπτωμα αυτών.
δεν το χειριζεσαι σωστα και θα το βρεις μπροστα σου.
εξυπακουεται πως μιλαω γενικα κ δεν ειναι απειλη.
εξυπακουεται πως μιλαω γενικα κ δεν ειναι απειλη.
Βγάζει αλήθειες αυτό το τόπικ.
Δεν λέω κάτι άλλο γιατί είμαι υπό banning.
Δεν λέω κάτι άλλο γιατί είμαι υπό banning.
δεν διαφωνω με το ποδοσφαιρο.
λοιπόν. Barlow ναι, μπορεί να το βρω μπροστά μου. ΑΛΛΑ, πιστεύω ότι
δεν εχει σημασία αν είναι ο ξάδερφος του Σάλπι, ο ανηψιός του Κλάους, η βαφτιστήρα του Άγγελου, ο μπατζανάκης του Λεοντιάδη ή ο ίδιος ο Κυριακου το μονο που ξέρω είναι ότι για να έχεις ένα ορθό και επιτυχημένο διάλογο, αναγκαίος κανόνας είναι οι συνομιλητές να μήν δινουν σημασία στο ποίος είναι απέναντι τους, αλλα ποιά επιχειρήματα υποστηρίζει. και έτσι να προχωράμε.
αρα, αυτή η ιστορία περι συγγενειών πιστεύω πρεπει να λάβει τέλος. ελπίζω να είμαι κατανοητός και φυσικά, να σας βρίσκω σύμφωνους.
λοιπόν. Barlow ναι, μπορεί να το βρω μπροστά μου. ΑΛΛΑ, πιστεύω ότι
δεν εχει σημασία αν είναι ο ξάδερφος του Σάλπι, ο ανηψιός του Κλάους, η βαφτιστήρα του Άγγελου, ο μπατζανάκης του Λεοντιάδη ή ο ίδιος ο Κυριακου το μονο που ξέρω είναι ότι για να έχεις ένα ορθό και επιτυχημένο διάλογο, αναγκαίος κανόνας είναι οι συνομιλητές να μήν δινουν σημασία στο ποίος είναι απέναντι τους, αλλα ποιά επιχειρήματα υποστηρίζει. και έτσι να προχωράμε.

αρα, αυτή η ιστορία περι συγγενειών πιστεύω πρεπει να λάβει τέλος. ελπίζω να είμαι κατανοητός και φυσικά, να σας βρίσκω σύμφωνους.
απλα γυρνα λιγο πιαω ατο χρονο.μερικες σελιδες πισω και δες αυτος ο καινουριος γυρος αντεγκλησεων με ποια αφορμη ξεκιναει.και τελικα ποιοι την πληρωνουν.
δε λεω οτι γινεται εσκεμμενα απο τους μοντς αλλα μονοπαντα παει η ιστορια.και οχι οτι τα μπαν ειναι τελειως αδικαιολογητα αλλα η φαση κανει λιγο καστιγιο.τσιγκλαει τσιγκλαει τρωει το μπουκετο και την κοκκινη την τρωει ο κινγκ.
ενα τοστ να ειχε σβηστει παιζει να ειμασταν δεκα σελιδες λιγοτερο εδω.
δε λεω οτι γινεται εσκεμμενα απο τους μοντς αλλα μονοπαντα παει η ιστορια.και οχι οτι τα μπαν ειναι τελειως αδικαιολογητα αλλα η φαση κανει λιγο καστιγιο.τσιγκλαει τσιγκλαει τρωει το μπουκετο και την κοκκινη την τρωει ο κινγκ.
ενα τοστ να ειχε σβηστει παιζει να ειμασταν δεκα σελιδες λιγοτερο εδω.
Κεν δε σε προσβαλλα σε κατι γιατι ασχετως με το αν διαφωνουμε σε καποια πραγματα, σε θεωρω απο τα ωριμα μελη εδω μεσα εδω και χρονια και δινω σημασια στα ποστς σου.barlow4 έγραψε:και να θες να αγιασεις κ_γεο δε γινεται.
θα το δεις κ στο μελλον.
Απλα πιστευω οτι ο μεγαλυτερος φοβος ολων μας ειναι μη τυχον και μετα απ'την πολυποθητη συνταξιοδοτηση του, ο Ιβαν βαλει τον λατρεμενο του σε κανα διοικητικο ποστο..
Και γιατι παρακαλω σβηστηκε το ποστ μου?
Μηπως ψευδομαι ή συκοφαντω?
Την αληθεια γραφω.
Μηπως ψευδομαι ή συκοφαντω?
Την αληθεια γραφω.
barlow4 έγραψε:... η φαση κανει λιγο καστιγιο.τσιγκλαει τσιγκλαει τρωει το μπουκετο και την κοκκινη την κοκκινη την τρωει ο κινγκ...
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατι γινεται όλο αυτο ..
Μένοντας μονο στα αγωνιστικα
Υπάρχει κανεις που δεν τον θεωρεί ανεπαρκέστατο πλεον ποδοσφαιρικά;
Μένοντας μονο στα αγωνιστικα
Υπάρχει κανεις που δεν τον θεωρεί ανεπαρκέστατο πλεον ποδοσφαιρικά;