Όσα μπορώ να πω, τα γράφω και δεν το κάνω για κανέναν άλλο λόγο αλλά για να μην εκθέσω κάποιους ανθρώπους.nikolasf έγραψε:Ρε Μοικανέ... Ο Ιβάν δεν τα βλέπει αυτά!!! Και αν δεν, δεν υπάρχει κανείς να του τα σφυρίξει;;; Η ακούει μόνο τους γνωστούς;;; Καια να ναι, τους ακούει, τόσο έμπειρος επιχειρηματίας, δεν καταλαβαίνει ότι τον δουλέυουν;;;;
Πότε θα αντιδράσει;;;;
Υ.Γ.Γνώμη ρωτάω... κανείς δεν είναι στο μυαλό του!!
Για τον προπονητή θα τα πούμε όταν θα έρθει εκείνη η ώρα.
Για την ώρα ο Δώνης θα μείνει μέχρι το καλοκαίρι ότι και να γίνει και δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει..
Ποιον να φέρεις για 2-3 μήνες και τι θα κάνει?
Από εκεί και πέρα το σημερινό με τον Κατσουράνη είναι άνευ προηγουμένου, και παραδέχομαι κάποιον που κάποτε μου είπε κάτι με τον ερχομό του Κατσουράνη.Έπεσε μέσα 1000%.
Γιατί, γιατί ο Δώνης δεν τον ήθελε λόγω χαρακτήρα αλλά ο Τσιστιακόφ έκλεισε την μεταγραφή.
Όπως και τον Σέρβο δεν ήθελε, αλλά ήθελε ο Σαββίδης μέσω Τσιστιακόφ.
Εδώ θα μου πεις με τον Γκαρσία έχει πρόβλημα( μην νομίζει κανείς ότι λύθηκε και αυτό με παρέμβαση του Σαββίδη).
Όταν το καλοκαίρι έγραψα ποιος ξένος παίκτης έφαγε( ναι τον Γκαρσία εννούσα) στο σπίτι του Άγγελου, οι ΚΟΤΕΣ ΟΙ ΑΡΔ έβγαλαν τον σκασμό γιατί έτσι έπρεπε να γίνει λόγω Δώνη..
Υπάρχουν πολλά μα πάρα πολλά που δεν θα πω παρά μόνο όταν αποτελέσει παρελθόν γιατί το καλοκαίρι θα έχουμε ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ και έχω αποδείξει ότι μόνο μαλκίες ΔΕΝ λέω..!!
Η σημερινή του δήλωση για μετά το καλοκαίρι που είπε έχει να κάνει με το ότι είπε πως ο ΠΑΟΚ θα παίξει τελικό και θα βγει πρώτος στα play offs (στον Τσιστιακόφ εννοώ).
Νιώθει σίγουρος..ας νιώθει..ας το αποδείξει αν και αμφιβάλλω πολύ μα πάρα πολύ....