Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από moican4 »

nikolasf έγραψε:Ρε Μοικανέ... Ο Ιβάν δεν τα βλέπει αυτά!!! Και αν δεν, δεν υπάρχει κανείς να του τα σφυρίξει;;; Η ακούει μόνο τους γνωστούς;;; Καια να ναι, τους ακούει, τόσο έμπειρος επιχειρηματίας, δεν καταλαβαίνει ότι τον δουλέυουν;;;;
Πότε θα αντιδράσει;;;;
Υ.Γ.Γνώμη ρωτάω... κανείς δεν είναι στο μυαλό του!!
Όσα μπορώ να πω, τα γράφω και δεν το κάνω για κανέναν άλλο λόγο αλλά για να μην εκθέσω κάποιους ανθρώπους.
Για τον προπονητή θα τα πούμε όταν θα έρθει εκείνη η ώρα.
Για την ώρα ο Δώνης θα μείνει μέχρι το καλοκαίρι ότι και να γίνει και δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει..
Ποιον να φέρεις για 2-3 μήνες και τι θα κάνει?

Από εκεί και πέρα το σημερινό με τον Κατσουράνη είναι άνευ προηγουμένου, και παραδέχομαι κάποιον που κάποτε μου είπε κάτι με τον ερχομό του Κατσουράνη.Έπεσε μέσα 1000%.
Γιατί, γιατί ο Δώνης δεν τον ήθελε λόγω χαρακτήρα αλλά ο Τσιστιακόφ έκλεισε την μεταγραφή.
Όπως και τον Σέρβο δεν ήθελε, αλλά ήθελε ο Σαββίδης μέσω Τσιστιακόφ.
Εδώ θα μου πεις με τον Γκαρσία έχει πρόβλημα( μην νομίζει κανείς ότι λύθηκε και αυτό με παρέμβαση του Σαββίδη).

Όταν το καλοκαίρι έγραψα ποιος ξένος παίκτης έφαγε( ναι τον Γκαρσία εννούσα) στο σπίτι του Άγγελου, οι ΚΟΤΕΣ ΟΙ ΑΡΔ έβγαλαν τον σκασμό γιατί έτσι έπρεπε να γίνει λόγω Δώνη..

Υπάρχουν πολλά μα πάρα πολλά που δεν θα πω παρά μόνο όταν αποτελέσει παρελθόν γιατί το καλοκαίρι θα έχουμε ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ και έχω αποδείξει ότι μόνο μαλκίες ΔΕΝ λέω..!!

Η σημερινή του δήλωση για μετά το καλοκαίρι που είπε έχει να κάνει με το ότι είπε πως ο ΠΑΟΚ θα παίξει τελικό και θα βγει πρώτος στα play offs (στον Τσιστιακόφ εννοώ).
Νιώθει σίγουρος..ας νιώθει..ας το αποδείξει αν και αμφιβάλλω πολύ μα πάρα πολύ....
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

σημερα λογω αγων χωρου ηταν δυσκολα δε λεω....αλλα η αεκ το θελε περισσοτερο παρα οτι ειναι π κατωτεροι...στημενα γιοκ....δηλωσεις για το αναθεμα...σωστα βγηκε ο κατσε...σωστα μπηκε ο κουμαλοο...

Για μετα το καλοκαιρι δωνης ουτε για αστειο
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Μετά και τα σημερινά κατορθώματα το σερ, προσωπικά θα προμηθευτώ τις αναγκαίες ποσότητες κολλυρίων και λεξοτανίλ μέχρι τέλη της σεζόν, θα αρκεστώ σε αυτά που μπορεί να μας πει ο Μοϊκανός, ο οποίος έχει αποδειχθεί πολλάκις αξιόπιστος και θα μετράω μέρες όπως όταν ήμουν φαντάρος.
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

τι εγινε με Κατσουρ?
υπαρχει παρασκηνιο?
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

moican4 έγραψε:το καλοκαίρι θα έχουμε ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ
-> Ολοκληρωτική αλλαγή του Δ.Σ. με την συμμετοχή του Σαββίδη σε αυτό!
-> Γιώργος Χ. Γεωργιάδης
-> Γιώργος Δώνης και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο
-> Αστέριος Γιακουμής
-> Sanz Jacobo
-> Maciel Dorvalino
-> Bongani Khumalo
-> Κώστας Σταφυλίδης
-> Araujo Etto
-> Pablo Garcia
-> Γιώργος Γεωργιάδης
-> Βertrand Robert
-> Γιώργος Φωτάκης
-> Liam Lawrence (ναι κύριοι...)
-> Στέλιος Κίτσιου (δανεικός)

Και παίρνεις μετα έναν μεγάλο και έμπειρο ξένο προπονητή (τύπου Σάντος) και σου φτιάχνει όμορφα κι ωραία από την αρχή μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα, κάνοντας 5,6 μεταγραφές επιπέδου, με το μικρότερο δυνατόν κόστος... Και μετά άσε τον Βαγγέλα να τρέχει και να μην σε φτάνει... :twisted: :twisted: :twisted:

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

ΥΠΟΜΟΝΗ: ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΑΓΑΘΟ...!
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Μοικανέ με κάλυψες πλήρως... Λίγα έγραψες πολλά κατάλαβα.. Μερικά διστυχώς και μερικά ευτυχώς!!!
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Έχεις ξεμείνει από ιδέες Γιώργο...μας χάλασες :oops:
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

hitman έγραψε:
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Πλακα-πλακα στο καφε που το εβλεπα μου ζητησαν την επομενη φορα να στησω παγκο με τα απαραιτητα,δεν υπαρχει το φετινο με τον ''διπλωματουχο''...
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Και σε αυτό το θέμα φίλε ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΕ άτυχοι είμαστε...πέσαμε στη δύσκολη περίοδο του ΕΟΠΠΥ!!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

moican4 έγραψε: Καταρχήν ο Καμαρά δεξιά δεν υπάρχει.
Για να καλύψουμε το πρόβλημα στα δεξιά, επιλέγει να βάλει τον Ρομπέρ αριστερά και τον Καμαρά δεξιά...
Για ποιο λόγο δηλ, και δεν φτάνει μόνο αυτό, βάζει τον "ανύπαρκτο" Ρομπερ στην φυσική του θέση και τον Καμαρά που ξέρει 100 κιλά μπάλα δεξιά, αντίθετα δηλ.
..........
Και τώρα αυτό που λέω αδούλευτη ομάδα.
Σε ένα τέτοιο γήπεδο, ΝΑΙ δεν μπορεί να παίξεις μπάλα.
ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ πρέπει να την σηκώσεις και το κυριότερο να κερδίσεις στημένα έτσι ώστε με κάποια κεφαλιά ή κάποια αναμπουμπούλα να πετύχεις γκολ.
Δεν μπορείς να κουβαλήσεις μπάλα γιατί κολλάει.
Κάπου στο διπλανό τραπέζι ήσουνα και μας άκουγές .Αυτά ακριβώς συζητούσαμε με τα φιλαράκια.Είχε πρόβλημα στα δεξιά και και τελικά δημιούργησε και στις 2 πλευρές προσπαθώντας να το λύσει. :shock:
Τόσα παιχνίδια κουραστήκαμε να βλέπουμε γιομες και σέντρες σήμερα αποφάσισαν να παίξουν με τη μπάλα κάτω.
Επιλογή των παικτών?Μπορεί,αλλα εσύ στον πάγκο τι κάνεις?
moican4 έγραψε: Υπάρχουν πολλά μα πάρα πολλά που δεν θα πω παρά μόνο όταν αποτελέσει παρελθόν γιατί το καλοκαίρι θα έχουμε ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ και έχω αποδείξει ότι μόνο μαλκίες ΔΕΝ λέω..!!
Δόξα το θεό.Να σαι καλά που μας δίνεις κουράγιο

Argonaut4 έγραψε:ο σοβαρός προπονητής θέλει το πολύ 2 μήνες.
Στην καλύτερη περίπτωση.Το θέμα είναι σ αυτούς τους 2 μήνες τί θα γίνει..
Θα μου πείς και πόσο χειρότερη να γίνει η κατάσταση?... :roll:

desperando έγραψε:
εχω βαρεθεί ρε δώνη να μου καταστρεφεις τα σαββατόβραδα. δεν πάει άλλο
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

Argonaut4 έγραψε:Συστηνω να δειτε όλοι το στομα της τρέλας σε σκηνοθεσία Κσρπεντερ βασισμένη στα βιβλια του θεού Hp Lovecraft.....

Μετα ελάτε να ποσταρετε στον Δωνη!

Όσο για σένα Δωνη ελπίζω να κανείς μόνο τη προετοιμασία!
Kάτι ήξερε ο ποιητής...! :D
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

δεν είναι απλά κακός προπόνητης.
είναι επικίνδυνος για να τινάξει τα πάντα μέσα σε μια ομάδα που όλα τα οικονομικά είναι τακτοποιημένα και με το παραπάνω.
είναι ποτέ δυνατόν να λες σε συνέντευξη τύπου οτί ο κατσουράνης πρέπει να μάθει την θέση τακτικά;
μιλάμε για 33χρονο παίκτη, αρχηγό της εθνικής, με θητεία στο εξωτερικό και τον αδειάζεις και τον μειώνεις λέγοντας δημόσια οτί δεν μπορεί τώρα να προσαρμοστεί τακτικά στη θέση;
δηλαδή αρχίζω και αμφιβάλλω και για το iq σου με αυτά που λες.
και όταν φύγει από τον ΠΑΟΚ(ελπίζω σύντομα) πάντα μα ΠΑΝΤΑ θα απορώ για αυτήν την έπαρση του και το ύφος του ξερόλα τα οποία δεν τα δικαιολογούν σε καμία περίπτωση η ''τεράστια'' καριέρα του και οι ντουζίνες τίτλων που έχει κατακτήσει.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πλεον η κατασταση ειναι φανερα μη αναστρεψιμη και αυτο δεν εχει να κανει με τις προπονητικες ικανοτητες, εχει να κανει ακομα περισσοτερο με το οτι φανερα εχει χαθει ο ελεγχος της ομαδας,εχει χαθει η εμπιστοσυνη μεταξυ παικτων και προπονητη και αυτο βγαινει ξεκαθαρα στο γηπεδο.Διαβασα παραπανω οτι δεν υπαρχει λογος να γινει αλλαγη τωρα.Εγω θα πω οτι υπαρχουν αντιθετα παρα πολυ λογοι να γινει αλλαγη καθως ειναι για μενα ξεκαθαρο οτι ενδεχομενη παραμονη του εκμηδενιζει τις οποιες πιθανοτητες για κυπελο,μας καθιστα αουτσαιντερ για εξοδο στο τσου λου και θα καταστρεψει τις οποιες προοπτικες αξιολογησης και κυριως εγκλιματισμου των δανεικων παικτων.Ακομα και ενας υπηρεσιακος προπονητης με μια απλη αλλαγη συστηματος θα αρκουσε για να αντιστραφει το κλιμα.Πραγματικα απορω με την διστακτικοτητα της διοικησης να προστατεψει την επενδυση της μετα ειδικα απο μια χθεσινη συνεντευξη τυπου οπου εδωσε ψυχρα την διοικηση αφηνωντας εμμεσες αιχμες για την αποκτηση Κατσουρανη.Πλεον πιστευω οτι προκαλει για να εκδιωχθει φανερωνοντας πανω απο ολα εναν τραγικο χαρακτηρα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”