Σημαντικό. Όσο αστείο και να φαίνεται. Άλλη ποιότητα έχουν οι... ''catalogue'' ("του πανεριού" σε απλά γαλλικά) και άλλη αυτές που σχεδιάζονται αποκλειστικά για τις ομάδες.fossa έγραψε:Δίκιο έχεις αλλά ακόμα κι έτσι έχει έντονο το ασπρόμαυρο στοιχείο σε σχέση με όλες τις προηγούμενες ολόλευκες που είχαμε. Τρομερές λεπτομέρειες και φυσικά καμία δεν είναι ''catalogue'' .pirate_salonica έγραψε: Θα φανώ παράξενος... αλλά δεν μ'αρέσει που οι ρίγες στα μανίκια είναι μαύρες κι όχι γκρι όπως στο στήθος...
Πάντως είναι σίγουρα οι πιο "δουλεμένες" των τελευταίων χρόνων...
Τη ριγέ σίγουρα μακρυμάνικη φέτος γιατί είναι παρόμοια με πολλές προηγούμενες.
ΑΝΤΕ ΦΕΡΤΕ ΚΑΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΗ ΤΡΕΛΛΑ ΜΟΥ
Φανέλα ΠΑΟΚ
- pirate_salonica
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Το Σεπτεμβρη που θα ανεβω, θα παρω μια ασπρη... εκτος και αν παιξει καμια τρομερη προσφορα ατην επαιτειακη
- buffalobill4
Παντως για να τα λεμε και ολα την καλυτερη δουλεια μαρκετινιστικα την εκανε ο παυλαρας με τη φωτο που ανεβασε.
Του χρονου βγαλτε τις νωριτερα
Του χρονου βγαλτε τις νωριτερα
Φανελάρες όλες ΠΑΟΚάρα μου ... !!!
Επιτέλους εκμετάλλευση του συμβόλου που λέγεται Πάμπλο Γκαρσία ... !!! Όπου τον εκμεταλλευτούν με σεβασμό τόσο αγωνιστικά όσο και σε επίπεδο μάρκετινγκ μόνο καλό θα φέρει αυτός ο άνθρωπος ...
Επιτέλους εκμετάλλευση του συμβόλου που λέγεται Πάμπλο Γκαρσία ... !!! Όπου τον εκμεταλλευτούν με σεβασμό τόσο αγωνιστικά όσο και σε επίπεδο μάρκετινγκ μόνο καλό θα φέρει αυτός ο άνθρωπος ...
- pirate_salonica
Πάντως ωραίο θα ήταν με τους Ολλανδούς να φορεθεί η επετειακή... για συμβολικούς λόγους και μόνο.
Αυτη θα φοραμε Ολλανδια, εχει φωτο μεσα γιαυτο εβαλα μονο λινκ!
http://inpaok.com/313176/%CE%BC%CE%B5%C ... ortingbet/
http://inpaok.com/313176/%CE%BC%CE%B5%C ... ortingbet/
- pirate_salonica
Στην Ευρωπη νομιζω δηλωνεις δυο φανελες. Η μια απο τις δυο πρεπει να ειναι χρωματος που δεν εχει η ομαδα. Δηλαδη στην ουσια δηλωνεις την πρωτη και την τριτη σου φανελα.
Βρε όποια κι αν βάλουμε το 1 - 3 σιγουράκι το έχουμε...

Υ.Γ. Θέλω επιτέλους φέτος να δω την επετειακή, φορεμένη με λευκό παντελονάκι και μαύρη κάλτσα!!!!
Τελείως ρετρό...

Υ.Γ. Θέλω επιτέλους φέτος να δω την επετειακή, φορεμένη με λευκό παντελονάκι και μαύρη κάλτσα!!!!

Τελείως ρετρό...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 20 Ιούλ 2016, 16:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Μια χαρα οι φανέλες αλλα θα μεινω λιγο στο βιντεο που ΓΑΜΑΕΙ!!!
* Pablo Garcia,ο καθρέπτης του οπαδου στο γηπεδο!!ΚΑΒΛΑ!!
* * Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ,Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ φοράει μαυρα ποδοσφαιρικα παπουτσια!!Όχι φλωρικα μπουρδελοχρωμα,ΜΑΥΡΑ!!!!ΜΑΥΡΑ!!!!!!
* * * τα σέβη μου στο δημιουργο του βιντεο που απλά,για 1.09,τα σπαει,σε καθε του δευτερόλεπτο!!όποιος και να'σαι,εισαι μεγάλος μαγκας και νιώθεις Π.Α.Ο.Κ. !!!!
* Pablo Garcia,ο καθρέπτης του οπαδου στο γηπεδο!!ΚΑΒΛΑ!!
* * Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ,Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ φοράει μαυρα ποδοσφαιρικα παπουτσια!!Όχι φλωρικα μπουρδελοχρωμα,ΜΑΥΡΑ!!!!ΜΑΥΡΑ!!!!!!
* * * τα σέβη μου στο δημιουργο του βιντεο που απλά,για 1.09,τα σπαει,σε καθε του δευτερόλεπτο!!όποιος και να'σαι,εισαι μεγάλος μαγκας και νιώθεις Π.Α.Ο.Κ. !!!!
- pirate_salonica
Πάντως στο site της Macron γράφει ότι οι λεπτομέρεις και ο δικέφαλος στη μπλε είναι ασημί... εγώ γιατί τα βλέπω άσπρα?