Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Maxpaok

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από Maxpaok »

Να κάνουμε εκπτώσεις. Ξανά.
Λέγαμε για 4-5 έτοιμους.
Ήρθαν δέκα λόγω πρότζεκτ. Συνεπώς δεν θα φέρουν τους 4-5 έτοιμους.
Κι όπως το έγραψε παραπάνω ο μπλακ. Τουλάχιστον δύο. Δύο που να κάνουν την διαφορά.
Αυτό!
icue

Δημοσίευση από icue »

Εμενα παντως πιο πολυ και απο τις μεταγραφες με ανησυχει το γεγονος οτι δεν καταφεραμε να βρουμε μια ομαδα για φιλικο. Δεν υπαρχουν ομαδες; Οποιος ηταν υπευθυνος για αυτη την δουλεια δεν τα καταφερε;
Pellaios

Δημοσίευση από Pellaios »

Πάντως ρε παιδιά κάπου οπα με την μιρλα... Δηλαδή έχουμε αυτήν την στιγμή κοντά στους 7-8 ποδοσφαιριστές που μπορεί να κάνουν παπάδες και αντί να παρακολουθούμε την εξέλιξη τους, τους έχουμε βγάλει άχρηστους και θέλουμε μετεγγραφές και έτοιμους παίκτες και μεγάλα συμβόλαια και γω δεν ξέρω τι....
Και γω λέω άντε την ψωνίζουν αύριο στην ΠΑΕ και κλείνουν φορ δεκαρι στόπερ χαφ με ενάμιση μυριο έκαστος....θα βγούμε πάλι να γκρινιάζουμε ότι έχουμε τον κουτσια τον ντελια τον τσιγγαρα τον Σοάρες τον νταντας τον μηχαηλιδη τον κουλιερακη τον νασμπεργκ και ξοδεύουμε τζάμπα τα λεφτά του Σαββίδη για μισθοφόρους που θα παίξουν δύο χρόνια και αν......
Ε λίγο να είμαστε και λογικοί..... Ας τα πιστέψουμε τα παιδιά... πρώτοι εμείς.......... Εδώ από την μία λέμε ότι ο ραζβαν δεν θέλει να δουλεύει με νέα παιδιά και από την άλλη ότι ο ραζβαν δεν κάνει εισηγήσεις για έτοιμους παίκτες...... ότι να ναι......
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

gergeo4 έγραψε:οι μεταγραφές θα ειναι απο 2 εως 4 το πολύ .Ο αριθμός εξαρτάται απο τις αποχωρησεις και αν υπάρξουν προβλήματα ΄πχ τραυματισμών.
Πληροφορηση απο την ΠΑΕ ή απο δημοσιογραφους?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

απο πληροφορίες που εχω συλλεξει.δικά μου ψαξιμο.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

sourmenetes έγραψε:
montekristo έγραψε:Διαβαζοντας για "ριζικη ανανεωση" που εγινε φετος
ψαχνομαι να βρω αν εφυγε κανενας αλλος απο τους
"παλιούς" μας εκτος του Πασχαλακη και του Κρεσπο!
Ότι έχεις μισή ενδεκάδα διαφορετικη από πέρυσι τι είναι;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οτι ηταν τραυματιες η/και "ανετοιμοι" να ξεκινησουν
οι Ολιβειρα Καντουρι Μπισεσβαρ Βιερινια και ακομα
οι Τσιγγαρας Σβαμπ Κουρτιτς και Μιχαηλιδης τι ειναι;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Σχεδον ολοι τα βλεπουν μαυρα, ομως εγω βλεπω ενα ροστερ που αφηνει αισιοδοξια για το μελλον. Δε βλεπω το τωρα, δε μ ενδιαφερει. Εμπιστευομαι ανθρωπους που γνωριζουν καλα το ποδόσφαιρο και πιστευω οτι σε λιγο καιρο θα χαμογελαμε. Μεχρι τοτε Φετααα
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

:pano:
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

kataramenos5 έγραψε:Σχεδον ολοι τα βλεπουν μαυρα, ομως εγω βλεπω ενα ροστερ που αφηνει αισιοδοξια για το μελλον. Δε βλεπω το τωρα, δε μ ενδιαφερει. Εμπιστευομαι ανθρωπους που γνωριζουν καλα το ποδόσφαιρο και πιστευω οτι σε λιγο καιρο θα χαμογελαμε. Μεχρι τοτε Φετααα
Όαση!!!!
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
adman

Δημοσίευση από adman »

Η μίρλα υπάρχει γιατί έχει γίνει λάθος σχεδιασμός. Δε θες μεγάλα συμβόλαια και ονόματα; Θες πάικτες με μεταπωλητική αξία; Σεβαστό. Πάρε μόνο μικρους. Ούτε αυτό κάναμε. Από τις 9 καινουργιους που φέραμε, οι 5 είναι 27-28 χρονών. Μια χαρά ηλικία, για να πάρεις παίκτες που να τους ξέρει η μάνα τους όμως. Εμάς αυτοί οι παίκτες είναι στοιχήματα. Κάργας, Νάσμπεργκ, Μπράντον, Σοάρες (άντε αυτός όχι τόσο), Νάρει. Αν ήταν 5 χρόνια νεότεροι θα έλεγα ναι. Στα 28 όμως πας στα σίγουρα, πού ακούστηκε 28χρονοι στοιχήματα; Ο ατρόμητος είμαστε; Οι μεταγραφές που βγάζουν νόημα είναι οι υπολοιπες 4. Από αυτές όμως ο ένας είναι δανεικός, και ο αλλος δεν ξέρουμε καν αν υπολογίζεται εν τέλει (Ρικάρντο). Μετά έχουν γίνει και τα γνωστά λάθη με τα κενά σε κάποιες θέσεις, έχουν χιλιοειπωθεί αυτά.
Τέλοσπαντων, αυτό που θέλω να πω είναι ότι θα είχε λογική να πας σε μικρους παίκτες, και αν θες και λίγο παραπάνω ποιότητα σε 2-3 27 και ανω εγνωσμένης αξίας. Αλλιώς πάρε μόνο μικρούς, να σου βγουν οι μισοί να χτίσεις ομάδα για τα επόμενα χρόνια. Εμείς έχουμε κάνει έναν αχταρμά με μικρούς και άγνωστους 27χρονους που έχουν ξοδέψει την καριέρα τους σε μικρές κατηγορίες. Έτσι ούτε ομάδα που θα χτυπήσει άμεσα τίτλους έχεις, ούτε χτίζεις για το μέλλον. Υποθετικά, ας πούμε οτι απο τις μεταγραφές μικρών, μας βγαίνουν οι 2 (κοτάρσκι, ντάντας). Ο ένας του χρόνου μας χαιρετάει γιατί είναι δανεικός και σιγά μη δώσουμε 4 ή 7 μύρια. Άρα τι χτίσαμε; 1 παίχτη; Γι αυτό υπάρχει λογικότατα η μίρλα. Γιατί για αλλού ξεκινήσαμε και αλλού καταλήξαμε.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Καλά, μέχρι 3η αγωνιστική η φέτα, αν πέσει καμία σφαλιάρα μετά ...πριονια
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Δίκιο έχει κaι ο κατ και ο paokovios.

Στο ματς με τα σκουλήκια κάποιοι επενδύουν πάρα πολλά και δυστυχώς ξέρουν τι κάνουν, καθώς η επίδρασή τους στην πορεία μας και στην ηρεμία του κλαμπ είναι μεγάλη..

Αρκεί κανείς να δει προσεκτικά τι έχει γίνει τα τελευταία χρόνια, από τις διαιτησίες, τις κληρώσεις, το ξύλο που πέφτει και ις συνέπειες..
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

kataramenos5 έγραψε:Σχεδον ολοι τα βλεπουν μαυρα, ομως εγω βλεπω ενα ροστερ που αφηνει αισιοδοξια για το μελλον. Δε βλεπω το τωρα, δε μ ενδιαφερει. Εμπιστευομαι ανθρωπους που γνωριζουν καλα το ποδόσφαιρο και πιστευω οτι σε λιγο καιρο θα χαμογελαμε. Μεχρι τοτε Φετααα
Μα είναι δυνατόν να τα βλέπεις αισιόδοξα; Είσαι ΠΑΟΚτσης τώρα εσύ;Χαλάς την πιάτσα.

Βρε αφήστε τη μιρλα και πάμε να τους πάρουμε όλους παραμαζωμα! Άιντε με τους πουθεναδες που τους έχουν βαφτίσει παιχταραδες...Τα ταγαρια όλα...

:pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Jules Winnfield

Δημοσίευση από Jules Winnfield »

Μπορει εσύ να είσαι μικρός και να μην τα πρόλαβες αλλά εμείς γεράσαμε οι ΠΑΟΚτσήδες με το παραμύθι του "χτισίματος"...Κάθε καλοκαίρι το ΠΟΚ έκανε τις μεταγραφάρες κι εμείς χτίζαμε...

Όχι άλλο κάρβουνο...
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Οκ, αν ένα 5% του λαού που θέλει να τα κάνει πουτανα επειδή μπορεί να χάσουμε από τη Ρούλα, και το καταφέρει, χαλάλι όλα.

Αν ήμουν Ιβάν μέχρι μετοχές θα του έδινα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”