mbison έγραψε:Πως δεν έβαλες και κανά Λαγωνίδη ξέρω γωΜπαρκαρούτσος έγραψε:Λεμεσος4 έγραψε: Δυστυχως ή ευτυχως υπαρχουν και αλλοι Κωνσταντελιες και περιμενουμε ποτε θα του φεξει για να τους δουμε.
Τα τελευταία χρόνια, ο ΠΑΟΚ του Lucescu έβγαλε:
Κουλιεράκη
Κωνσταντέλια
Τσαούση
Λύρατζη
Μιχαηλίδη
Γιαννούλη
Τσιγγάρα (δεν είμαι σίγουρος αν τον έβγαλε ο Lucescu, αλλά σίγουρα τον κράτησε στην ομάδα)
Κουλούρη (δεν είμαι σίγουρος αν τον έβγαλε ο Lucescu, αλλά σίγουρα τον κράτησε στην ομάδα)
Πέλκα (δεν είμαι σίγουρος αν τον έβγαλε ο Lucescu, αλλά σίγουρα τον κράτησε στην ομάδα)
Αν κάνω λάθος διορθώστε με, αλλά αυτούς τους χρησιμοποίησε ο Lucescu αρκετά. Για Τζόλη δεν γνωρίζω, δεν ήμουν εδώ το 6μηνο που μεσουράνησε ο Τζόλης και πουλήθηκε έξω.
Αν τώρα ξαφνικά βλέπουμε φουλ συμμετοχές από Γκορντεζιάνι, Παναγιώτου, Χατζηστραβό, Γκιτέρσο, δεν θα αναρωτιόταν ο κόσμος πώς γίνεται να κυνηγάμε πρωτάθλημα και να παίζουμε με τα μωρά; άραγε;;![]()
Toυ χρεώνουμε σίγουρα Κουλιεράκη και τον Τσαούση που τον εμπιστεύτηκε. Λύρατζης από Γκαρσία, αλλά ο Λουτς για πάρτη του έδιωξε τον Τέιλορ και τον καθιέρωσε! Κουλούρη, Τσιγγάρα τους εμπιστεύτηκε, δεν τους καθιέρωσε (και πολύ καλά έκανε) γιατί για να είσαι βασικός στον ΠΑΟΚ σαν 6αρι ή 9αρι πρέπει να είσαι παικτούρα.
Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Τζόλης στο περίφημο 3-5-2 του Φερέιρα.
Ο Πέλκας προϋπήρχε και καθιερώθηκε πριν τον Λουτς.
Έχε(τε) χάρη που δεν έβαλα Κίτσιου...την ποδοσφαιρική μου καψούρα.
Για Λύρατζη, τα νούμερα σε δικαιώνουν απόλυτα.
O Λύρατζης πρώτη συμμετοχή την έκανε το 18/19 επί Lucescu, έστω και για 12'... Ύστερα, 19/20, πήγε δανεικός στο Βόλο και έπαιξε 1518 λεπτά σε 27 αγώνες. Με Fereira έπαιξε 17 λεπτά τη σεζόν 20/21 και με Garcia 630' σε 12 αγώνες, 52.5 λεπτά μέσο όρο. Στα 20 του πράγματι πήρε την ευκαιρία του από τον Garcia, τον έβαλε όσο πρόλαβε. Πέρσι, την πρώτη χρονιά Lucescu vol II, έκανε 27 αγώνες και 2110 λεπτά (78 λεπτά μ.ό.).
Κουλούρη δεν καθιέρωσε, αλλά τον μπόλιασε στο σύνολο και τον έκανε αξιόπιστο μπακάπ του Prijovic. Δεν του έδωσε και λίγα λεπτά (τα αναφέρω στο πιο πίσω ποστ) Με τον Σέρβο σε τέτοια φόρμα, ούτε η μάνα του Κουλούρη θα έδινε στο γιο της περισσότερο χρόνο από τον (τότε) Prijogoal.
Για τον Γιαννούλη τα είπα και στο άλλο ποστ. Ο Lucescu τον έβαζε όσο τον είχε, μετά το δανεισμό στον Ατρόμητο. Ύστερα ο Lucescu έφυγε και συνέχισε ο Γιαννούλης να παίζει με Fereira.
Τζόλης οκ, ελάχιστη συνύπαρξη με Lucescu, ανάξια λόγου.
Για Μιχαηλίδη τα είπα και στο άλλο.. Έπαιξε με όλους τους προπονητές που τον βρήκαν υγιή. Πριν τον βάλει ο Lucescu, τον έβαζαν και οι άλλοι όσο μπορούσαν.
Πέλκας καθιερώθηκε από τη σεζόν 2015/2016, αφού γύρισε από την Πορτογαλία.