Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
paokmono

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από paokmono »

Mitsospaoki4 έγραψε:Δεν νομίζω ότι ο Ginola κοροϊδεύει, έχει αποδείξει άλλωστε στο παρελθόν ότι ξέρει πράγματα.

Ο Λουτσε μπορεί να τον έκοψε γιατί έχει προτείνει αυτός παίχτη που ταιριάζει πιο πολύ σε αυτό που θέλει να παίξει

Αν δεν ήταν ο Ginola ή ο Rain να μας δίνουν κάνα info για το τι παίζει, σήμερα θα διαβάζαμε ακόμα χειρότερα πράγματα εδώ μέσα
Δεν είπε κανείς ότι κοροϊδεύει. Αλλά όταν μεταφέρεις αυτά που σου λένε, να κρατάς και καμιά πισινή και να μην μας μαλώνεις εάν δεν τα θεωρούμε αναπόδεικτες αλήθειες.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Mitsospaoki4 έγραψε:Δεν νομίζω ότι ο Ginola κοροϊδεύει, έχει αποδείξει άλλωστε στο παρελθόν ότι ξέρει πράγματα.

Ο Λουτσε μπορεί να τον έκοψε γιατί να έχει προτείνει αυτός παίχτη που ταιριάζει πιο πολύ σε αυτό που θέλει να παίξει

Αν δεν ήταν ο Ginola ή ο Rain να μας δίνουν κάνα info για το τι παίζει, σήμερα θα διαβάζαμε ακόμα χειρότερα πράγματα εδώ μέσα
Όχι Μητσάρα αυτό που λέει ο GINOLA ότι ο Λούτσος έκοψε τον Κλάεσον δεν το πιστεύω.

Είναι παπάς (για μένα).

O Rain είναι σοβαρός. Δεν είπε ποτέ ότι ο Λούτσος έκοψε τον έναν ή τον άλλον ή οτιδήποτε άλλο.

Έγραψε μόνο για ποιούς παίκτες κοιτάμε και σε τι θέση.

Επεξεργαστηκε
Sourmenetes
Άβαταρ μέλους
vdragic

Δημοσίευση από vdragic »

Nostalgos έγραψε:Εγώ συνιστώ υπομονή 11 ημέρες ακόμα και μετά ας γκρινιάξουμε όσο θέλουμε.
Τι εννοείες Βίρνα?Οτι μέχρι τώρα είχαμε σεμινάριο υποστήριξης εδω μέσα, και απο 1 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει το hardcore ξεφωνητο?
kos

Δημοσίευση από kos »

Για ακόμη μια φορά blame game για να μην δοθούν χρήματα.
Ο λουτσεσκου έκοψε τον Σουηδό και θα έρθει ένας που δεν είναι χειρότερος από αυτούς που δεν έχουμε.
Ο συμφωνημενος τζιοβινκο ανέβασε τις απαιτήσεις του.
Το έχουμε δει ξανά το έργο.

Διακρίνω μια δυσκολία από φίλους που έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες και γνωρίζουν ονόματα μεταγραφικών στόχων να αναφέρουν τα ονόματα όσων προτείνουν παίκτες στον προπονητή. Είτε ανήκουν στο sct είτε όχι.

Εάν υπάρχει αρνητική άποψη στο sct για τον Λούκας, αυτό λέει κάτι για τον λουτσεσκου? Και αν ναι τι ακριβώς?
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

παντως βλεποντας το scouting report για τον Claesson και γνωριζοντας τον Λουτσε, δε δυσκολευομαι και πολυ να πιστεψω οτι τον εκοψε. θα πειστω ομως οταν δω την εναλλακτικη.

σε οτι αφορα τον GINOLA, το παιδι μας μεταφερει οτι γνωριζει, αν εβγαλε εναν εκνευρισμο τον εβγαλε απ την καψουρα του, και αν αντεδρασε τωρα δεν ηταν για να μας βαλει μυαλο αλλα γιατι εχει σιχαθει τους ΑΡΔ που παιρνουν πραγματα απο δω μεσα και τα πουλανε.

λιγο ψυχραιμια ρε σεις, ολοι ΠΑΟΚ εχουμε καψουρα.
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Θα σας πω τι νομίζω εγώ. Φέτος ο ΠΑΟΚ κυνήγησε παίκτες από το πάνω ράφι, παίκτες που δύσκολα φέρνεις στην Ελλάδα και επικεντρώθηκε τόσο πολύ στο να τους φέρει που έχασε την ευκαιρία να φέρει παίκτες επιπέδου να βοηθήσουν αλλά όχι τόσο ποιοτικούς. Οι παίκτες που έφεραν οι αντίπαλοι δεν είναι από το πάνω ράφι. Τέτοιους φέρναμε άνετα κι εμείς. Ίσως θα έπρεπε να κυνηγήσουμε περισσότερο παίκτες που να μπορούμε να φέρουμε αντί να χάσουμε τόσο χρόνο με παίκτες που δύσκολα έρχονται Ελλάδα.

Ίσως θα πρέπει κι εμείς οι οπαδοί να καταλάβουμε τι μπορούμε να κυνηγήσουμε και τι μπορούμε να φέρουμε, να δούμε ποιοι μας έφεραν τους τίτλους, να σταματήσουμε να απαξιώνουμε το υπάρχον ρόστερ και να ονειρευόμαστε για μεγάλα αστέρια που θα έρθουν στην ομάδα.

Την δύσκολη μεταγραφή την κυνηγάς σε μία μόνο θέση που να μην είναι και τόσο τραγικό αν δεν την πετύχεις. Δεν κυνηγάς τρεις μεγάλες μεταγραφές σε τρεις θέσεις που πρέπει οπωσδήποτε να καλύψεις.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

jibbie έγραψε:παντως βλεποντας το scouting report για τον Claesson και γνωριζοντας τον Λουτσε, δε δυσκολευομαι και πολυ να πιστεψω οτι τον εκοψε. θα πειστω ομως οταν δω την εναλλακτικη.

σε οτι αφορα τον GINOLA, το παιδι μας μεταφερει οτι γνωριζει, αν εβγαλε εναν εκνευρισμο τον εβγαλε απ την καψουρα του, και αν αντεδρασε τωρα δεν ηταν για να μας βαλει μυαλο αλλα γιατι εχει σιχαθει τους ΑΡΔ που παιρνουν πραγματα απο δω μεσα και τα πουλανε.

λιγο ψυχραιμια ρε σεις, ολοι ΠΑΟΚ εχουμε καψουρα.
Τον έκοψε ο Λούτσος ή ζήτησε η Κράσνονταρ πάνω από 3 & 4 εκατομμύρια;

ΦΙΛΤΡΑΡΕΤΕ
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

τον εκοψε ο Λουτσος. η Κρασνονταρ δεν πηρε ποτε προταση απο εμας λεω εγω.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Ο καθένας πιστεύει οτι θέλει.,δεν μαλωσα κανεναν το "οτι πειτε κτλ κτλ" πηγαινε στους δημοσιογράφους και μόνο.

Απο εκεί και πέρα μπορεί καποιος να πιστεύει οτι ο ΠΑΟΚ νομιζε πως συμφώνησε με παίκτη χωρίς να μιλήσει με την ομαδα του και μαζίτου και ξαφνικά οταν ρωτήσε έμαθε ποσα λεφτά χρειάζονται. Μπορεί ο καθέναςνα πιστεύει πως έτσι γίνονται οι μεταγραφές. ο καθένας πιστεύει οτι θέλει. Εγω άλλωστε γνωρίζω αν λεω αλήθεια ή οχι.

Τελος,δεν έχω κανένα πρόβλημα να μην μεταφέρω τπτ αλλα face control απο email δεν περνάω.Το θεωρώ πλεον ανούσιο.

Περασα στην αρχη,γνωρίζουν αν λεω ή οχι μπουρδες.

Αν θέλετε ονόματα αγωνιστικού σχεδιασμού ρωτήστε τους υπεύθυνους,δεν ειναι τπτ κρυφό. Εδω λες κατι και ο καθένας το χρησιμοποιεί οπως θέλει.σκεφτείτε δλδ να πω εγω 7 ονόματα και ο καθένας ανάλογα με τις κ@@## του να του την πέσει ή όχι.

Τέσπα,με την νίκη. Μονο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
bersekeros

jibbie έγραψε:τον εκοψε ο Λουτσος. η Κρασνονταρ δεν πηρε ποτε προταση απο εμας λεω εγω.
Κι εγώ λέω ότι η Κράσνονταρ ζήτησε τρέλα λεφτά.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

bersekeros έγραψε:

Ο Λουτσε μπορεί να τον έκοψε γιατί να έχει προτείνει αυτός παίχτη που ταιριάζει πιο πολύ σε αυτό που θέλει να παίξει

Όχι Μητσάρα αυτό που λέει ο GINOLA ότι ο Λούτσος έκοψε τον Κλάεσον δεν το πιστεύω.

Είναι παπάς (για μένα).

O Rain είναι σοβαρός. Δεν είπε ποτέ ότι ο Λούτσος έκοψε τον έναν ή τον άλλον ή οτιδήποτε άλλο.

Έγραψε μόνο για ποιούς παίκτες κοιτάμε και σε τι θέση.

Επεξεργαστηκε
Sourmenetes
Σέβομαι την αποψη σου αλλα διαφωνώ.
Αν ειναι όπως τα λες τότε ο ginola μετέφερε έναν παπά.
Αν το άκουσε κ δε το μετέφερε τότε θα είχαμε λιγότερη πληροφορία (κάτι που ειναι αντίθετο σε όσα ζητάμε). Πως καθορίζεται το σημείο που πρέπει κάποιος απο εμάς να αποφασίσει αν μια πληροφορία ειναι ή οχι αξιόπιστη ωστε να μεταφερθεί; Εγώ θα ηθελα να μαθαίνω όσο γινεται περισσότερα, ωστε να έχω ολοκληρωμένη αποψη για το τι συμβαίνει στην ομάδα.
Δεν πιστεύω οτι θα μπορούσε να ζητήσει 3-4 η κρασνονταρ για παίκτη που σε 4.5 μήνες υπογράφει όπου θέλει. Το ζήσαμε άλλωστε κ εμείς με Λημνιό, Ακπομ, Πελκα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Όταν αρχίζουν οι κατηγορίες για το ποιος φταιει, θέλει μεγάλη προσοχή

Ο Ζινολα από νωρίς έδειξε ότι δεν μιλάει στον αερα, αλλά κατά τη γνώμη μου είναι σφάλμα να δείχνει με το δάχτυλο ότι φταίει ο προπονητής

Γιατί σίγουρα και ο οποιοσδήποτε προπονητής ή άλλος απορρίπτουν παικτες, κάποιο λόγο θα έχουν.

Φαντάζομαι το σκάουτινγκ Τιμ προτείνει καλούς παίκτες. Μήπως είναι υπερβολικά ακριβοί;

Φαντάζομαι προτείνει και μέτριους. Μήπως παραειναι μέτριοι;

Προφανώς το να μην έρχονται παίκτες κάθε φορα, είναι άσχημο όχι μόνο επικοινωνιακά, αλλά και για την πορεία της ομάδας. Και για φέτος και για το μέλλον.

Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι υπάρχει ένα άτομο ή ένας λογος που δεν έρχονται παίκτες έγκαιρα και σωστά.

Είναι πολύ της μόδας να λέμε ότι δε μπαίνουν λεφτά, αλλά είναι απλά ψέμα.

Σίγουρα έχει τεράστια ευθύνη ο Ιβάν για τη μετριοτατη στελέχωση σε ότι αφορά τα ποδοσφαιρικα στελέχη . Τεχνικούς διευθυντές, ανιχνευτές και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται.

Είναι γελοίο να συζητάμε για μεταγραφές και να μας φταίνε η... Γκοντσαρεβα, ο κυρκυρ και ο γκαγκατσης. Όλοι αυτοί είναι εντελως άσχετοι και απαγορεύεται να εμπλέκονται σε τέτοιες διαδικασίες πέρα από τις βασικές εγκρίσεις. Λεφτά, χαρτουρα κλπ
Άβαταρ μέλους
bersekeros

GINOLA έγραψε:Ο καθένας πιστεύει οτι θέλει.,δεν μαλωσα κανεναν το "οτι πειτε κτλ κτλ" πηγαινε στους δημοσιογράφους και μόνο.

Απο εκεί και πέρα μπορεί καποιος να πιστεύει οτι ο ΠΑΟΚ νομιζε πως συμφώνησε με παίκτη χωρίς να μιλήσει με την ομαδα του και μαζίτου και ξαφνικά οταν ρωτήσε έμαθε ποσα λεφτά χρειάζονται. Μπορεί ο καθέναςνα πιστεύει πως έτσι γίνονται οι μεταγραφές. ο καθένας πιστεύει οτι θέλει. Εγω άλλωστε γνωρίζω αν λεω αλήθεια ή οχι.

Τελος,δεν έχω κανένα πρόβλημα να μην μεταφέρω τπτ αλλα face control απο email δεν περνάω.Το θεωρώ πλεον ανούσιο.

Περασα στην αρχη,γνωρίζουν αν λεω ή οχι μπουρδες.

Αν θέλετε ονόματα αγωνιστικού σχεδιασμού ρωτήστε τους υπεύθυνους,δεν ειναι τπτ κρυφό. Εδω λες κατι και ο καθένας το χρησιμοποιεί οπως θέλει.σκεφτείτε δλδ να πω εγω 7 ονόματα και ο καθένας ανάλογα με τις κ@@## του να του την πέσει ή όχι.

Τέσπα,με την νίκη. Μονο ΠΑΟΚ
Λες ότι σου έχουν πει άλλοι.

Έχεις πληροφορίες από άλλους. Όχι ο ίδιος.

Κράτα καμία πισινή για τη σκοπιμότητα.

Εσύ λες ότι ο Λούτσος έκοψε τον Κλάεσον.

Εγώ αυτό κρατάω.

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

rain,

το παιδι ποτε δεν ειπε οτι φταιει σε κατι ο προπονητης. απλα εκνευριστηκε γιατι ο προπονητης εκοψε εναν παικτη που σε αυτον προσωπικα αρεσε. παραδεχθηκε μετα τον εκνευρισμο του και αναγνωρισε οτι προφανως ο Λουτσε εχει κατι καλυτερο στο μυαλο του και τον εμπιστευεται.

λεφτα φετος δεν εχουμε δει ακομη. και δεν ειναι και το θεμα τα λεφτα. αν μπορεις να φερεις κουρτιτς χωρις λεφτα, θα σου την πω αν ξοδεψεις αχρειαστα.
johnthes98

Δημοσίευση από johnthes98 »

rainmaker έγραψε:Όταν αρχίζουν οι κατηγορίες για το ποιος φταιει, θέλει μεγάλη προσοχή

Ο Ζινολα από νωρίς έδειξε ότι δεν μιλάει στον αερα, αλλά κατά τη γνώμη μου είναι σφάλμα να δείχνει με το δάχτυλο ότι φταίει ο προπονητής

Γιατί σίγουρα και ο οποιοσδήποτε προπονητής ή άλλος απορρίπτουν παικτες, κάποιο λόγο θα έχουν.

Φαντάζομαι το σκάουτινγκ Τιμ προτείνει καλούς παίκτες. Μήπως είναι υπερβολικά ακριβοί;

Φαντάζομαι προτείνει και μέτριους. Μήπως παραειναι μέτριοι;

Προφανώς το να μην έρχονται παίκτες κάθε φορα, είναι άσχημο όχι μόνο επικοινωνιακά, αλλά και για την πορεία της ομάδας. Και για φέτος και για το μέλλον.
Rain το metrosport λεει οτι δεν ειμαστε ζεστοι για Μουσα , ενω το sdna λεει οτι δεν ενδιαφερομαστε για Ακπομ. Τελικα αλλο ειναι το φορ που κυνηγαμε?

Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι υπάρχει ένα άτομο ή ένας λογος που δεν έρχονται παίκτες έγκαιρα και σωστά.

Είναι πολύ της μόδας να λέμε ότι δε μπαίνουν λεφτά, αλλά είναι απλά ψέμα.

Σίγουρα έχει τεράστια ευθύνη ο Ιβάν για τη μετριοτατη στελέχωση σε ότι αφορά τα ποδοσφαιρικα στελέχη . Τεχνικούς διευθυντές, ανιχνευτές και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται.

Είναι γελοίο να συζητάμε για μεταγραφές και να μας φταίνε η... Γκοντσαρεβα, ο κυρκυρ και ο γκαγκατσης. Όλοι αυτοί είναι εντελως άσχετοι και απαγορεύεται να εμπλέκονται σε τέτοιες διαδικασίες πέρα από τις βασικές εγκρίσεις. Λεφτά, χαρτουρα κλπ
Rain το sdna λεει δεν ενδιαφερομαστε για Ακπομ ενω το metrosport οτι δεν θελουμε τον Musa. Αυτο σημαινει οτι και το φορ δεν εχει αναφερθει?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος johnthes98 την Πέμ 19 Αύγ 2021, 17:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”