Ιβάν Σαββίδης V
- Sick Bastard
Re: Ιβάν Σαββίδης V
Έλα ρε τώρα, κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Λες και οι χονδρικοί βαθμοί είναι το ζήτημα.
Tο προβλημα δεν ειναι ουτε οι βαθμοι διαφορας,ουτε ο πρωταθλητισμος,ουτε η κανουλα...Το προβλημα ειναι να σκεφτεσαι να παιξεις με Ναρει στη κορυφη τη Πεμπτη...
john αν μια χρονιά ξέρει ο ιδιοκτήτης ότι δε μπορεί να πάει για πρωτάθλημα, για εξωαγωνιστικούς λόγους, δεν έχει κανένα νόημα να έχει ακριβή ομάδα για να χάσει το πρωτάθλημα για 5-6 βαθμούς και να λέμε μετά έκανε πρωταθλητισμό. Είναι πολύ ρομαντική προσέγγιση να περιμένουμε κάτι τέτοιο. Εγώ βλέπω παράδειγμα τη κούλα. Πήγε πάσο 3-4 χρονιές, είχε τραγικές ομάδες για τα ιστορικά δεδομένα της, έφαγε ανεπανάληπτες νιλες και τώρα που έφτιαξε γήπεδο κι έχει και φρέσκο πρόεδρο στην ΕΠΟ και αρχιδιαιτητή , θα ανεβάσει το μπατζετ και θα το παλέψει στα ίσα. Δε λέω θα το καταφέρει αλλά σίγουρα θα το παλέψει. Και φαίνεται ήδη απο τις κινήσεις της.JohnDag έγραψε:Μόνο αυτό είναι η αιτία της διαφοράς δηλαδή;NikLiverpool έγραψε:20 βαθμούς απο την κορυφή είσαι γιατί ο άλλος παίζει φιλικά και εσύ παίζεις 30 τελικούς. Τι δεν καταλαβαίνετε δηλαδή?
Όπου μας βολεύει κατεστημένο του γάυρου και όπου όχι έχουμε γίνει premier league?
Δηλαδή το αποκλείετε η όλη φάση να έχει επιπτώσεις στην επιχειρηματικότητα του Σαββίδη? Εγώ βλέπω κολοσσούς αυτήν την περίοδο να συμμαζεύουν τα οικονομικά τους. Εταιρίες που τον Σαββίδη τον έχουν για πρωινό...
Btw τα άρθρα που μιλάνε για υλική υποστήριξη του Σαββίδη στους αυτονομιστές στην ανατολική Ουκρανία τα είδατε?
Για να καταλάβετε και λίγο τι παίζει....
Το ότι έχουμε ρίξει κατακόρυφα την ποιότητα της ομάδας μετά το νταμπλ δεν παίζει ρόλο;
Δηλαδή την χρονιά του (2ου νταμπλ) που πήραμε το πρωτάθλημα περπατώντας χωρίς VAR και με εξοφθαλμο "σφάξιμο" σε 6-7 ματς από την διαιτησία το πήραμε γιατί ήταν οι συνθήκες ιδεατες εκείνη την χρονιά.
Όχι γιατί είχαμε ροστεραρα που σε συνδυασμό με τον καλό προπονητή δεν έβλεπαν κανένα και πουθενά.
Μάλιστα...
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμείς εδώ και 2-3 χρόνια λόγο κυβέρνησης , αυγενάκη κλπ πάμε πάσο. Ξεκάθαρο πάσο και μετά οι κριτικοί εδώ μέσα ψάχνουν δικαιολογίες για σκάουτινγκ τιμ , κακό Λούτσο , κακό Μπότο , κλπ. Για μένα είναι ξεκάθαρο. Αν ήξερε ο Ιβαν ότι μπορεί να γκαζώσει χωρίς να τον στήσουν στη γωνία , μια χαρά θα ανέβαζε το μπατζετ και θα ξέχναγε τις αυτάρκειες. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια, αλλά προφανώς δε βάζεις λεφτά που θα σε καταστήσουν ισότιμο διεκδικητή.
Ένας επιχειρηματίας τέτοιου μεγέθους δε γνωρίζει τι θα πει αυτάρκεια. Χρησιμοποιεί αυτόν τον όρο όταν πραγματικά εννοεί ότι οι συνθήκες δε μου επιτρέπουν να σπρώξω χρήμα.
- NikLiverpool
Επιλεκτικά διαβάζεις αυτά που γράφω.JohnDag έγραψε:Μόνο αυτό είναι η αιτία της διαφοράς δηλαδή;NikLiverpool έγραψε:20 βαθμούς απο την κορυφή είσαι γιατί ο άλλος παίζει φιλικά και εσύ παίζεις 30 τελικούς. Τι δεν καταλαβαίνετε δηλαδή?
Όπου μας βολεύει κατεστημένο του γάυρου και όπου όχι έχουμε γίνει premier league?
Δηλαδή το αποκλείετε η όλη φάση να έχει επιπτώσεις στην επιχειρηματικότητα του Σαββίδη? Εγώ βλέπω κολοσσούς αυτήν την περίοδο να συμμαζεύουν τα οικονομικά τους. Εταιρίες που τον Σαββίδη τον έχουν για πρωινό...
Btw τα άρθρα που μιλάνε για υλική υποστήριξη του Σαββίδη στους αυτονομιστές στην ανατολική Ουκρανία τα είδατε?
Το ότι έχουμε ρίξει κατακόρυφα την ποιότητα της ομάδας μετά το νταμπλ δεν παίζει ρόλο;
Δηλαδή την χρονιά του (2ου νταμπλ) που πήραμε το πρωτάθλημα περπατώντας χωρίς VAR και με εξοφθαλμο "σφάξιμο" σε 6-7 ματς από την διαιτησία το πήραμε γιατί ήταν οι συνθήκες ιδεατες εκείνη την χρονιά.
Όχι γιατί είχαμε ροστεραρα που σε συνδυασμό με τον καλό προπονητή δεν έβλεπαν κανένα και πουθενά.
Μάλιστα...
Εκελινη την χρονιά το πήρες γιατί έριξες έναν σκασμό λεφτά. Πολύ παραπάνω απο τον ανταγωνιστή σου. Επίσης είχες μια ομάδα σεληνιασμένη λόγω της κλοπής που προηγήθηκε. Και το πήρες με 5 βαθμούς διαφορά (όχι περπατώντας).
Ε αυτό δεν είναι sustainable.
Αν δεν μπορείς να δεις/καταλάβεις που θα σε οδηγήσει να είσαι μονίμως εκτός budget λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό.
Λες εμένα για επιλεκτική κατανόηση των πραγμάτων.NikLiverpool έγραψε:Επιλεκτικά διαβάζεις αυτά που γράφω.JohnDag έγραψε:Μόνο αυτό είναι η αιτία της διαφοράς δηλαδή;NikLiverpool έγραψε:20 βαθμούς απο την κορυφή είσαι γιατί ο άλλος παίζει φιλικά και εσύ παίζεις 30 τελικούς. Τι δεν καταλαβαίνετε δηλαδή?
Μάλιστα...
Εκελινη την χρονιά το πήρες γιατί έριξες έναν σκασμό λεφτά. Πολύ παραπάνω απο τον ανταγωνιστή σου. Επίσης είχες μια ομάδα σεληνιασμένη λόγω της κλοπής που προηγήθηκε. Και το πήρες με 5 βαθμούς διαφορά (όχι περπατώντας).
Ε αυτό δεν είναι sustainable.
Αν δεν μπορείς να δεις/καταλάβεις που θα σε οδηγήσει να είσαι μονίμως εκτός budget λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό.
Στο ίδιο ποστ μου που παρέθεσες λέω ξεκάθαρα ότι "δεν με νοιάζει για ποιον λόγο αποφάσισε να χαλαρώσει ο Ιβαν και ούτε θέλω να ξέρω. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα και πρέπει όλοι να τον στηρίξουμε".
Χωρια ότι έχω γράψει καμία 50.000 φορές εδώ μέσα οτι είμαι ΟΚ με το project sustainability.
Γι' αυτό σας λέω ότι μερικοί απαντάτε χωρίς να διαβάζετε το τι γράφει ο άλλος.
Μόνο και μόνο για να διαφωνήσετε ενώ στην ουσία δεν υπάρχει κάποια σοβαρή διαφωνία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Τρί 26 Ιούλ 2022, 11:59, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Οι φωτογραφίες είναι η απάντηση.
Είναι τόσο δυνατή η εικόνα, που δε χρειάζεται λέξη....
Είναι τόσο δυνατή η εικόνα, που δε χρειάζεται λέξη....
Αυτο που λεει ο john...Kαποιοι μπερδευετε το πλανο με το χρημα και τα βαζετε και με αυτους που δεν φωναζουν για το χρημα...
- Sick Bastard
ρε συ, εντάξει κάπου φτάνει λίγο με αυτή την αυτοεκπληρούμενη λούπα.giapas έγραψε: john αν μια χρονιά ξέρει ο ιδιοκτήτης ότι δε μπορεί να πάει για πρωτάθλημα, για εξωαγωνιστικούς λόγους, δεν έχει κανένα νόημα να έχει ακριβή ομάδα για να χάσει το πρωτάθλημα για 5-6 βαθμούς και να λέμε μετά έκανε πρωταθλητισμό. Είναι πολύ ρομαντική προσέγγιση να περιμένουμε κάτι τέτοιο..
Αφου ο ιδιοκτήτης ξέρει πως δεν μπορεί να πάει για πρωτάθλημα τι βγαίνει και λέει όχι μόνο για πρωτάθλημα αλλά κι αήττητο μαζί;
Κι επειδή δεν πάει για πρωτάθλημα άρα σημαίνει ότι δεν κάνει τίποτα για να διατηρείται σε ένα κοντινό έστω επίπεδο και έρχεται η 3η σεζόν πρωταθλητισμού ντεμέκ κι έχει μια ομάδα που θέλει 10 παίχτες κι έχει ακόμα κενά; Γιατί από το ''δεν πάω για πρωτάθλημα γιατι ο χοντρός έχει βγάλει την ψωλή και με ρίχνει πουτσοσκάμπιλα'' μέχρι το σημειο όπως λέει κι ο josh να μην έχεις επιθετικό για την Πέμπτη ή να παίζεις χωρίς επιθετικό ματς CL που κρίνει πρόκριση, αλλαγή επιπέδου κτλ φταίει η φωτογραφία που ο Αυγενάκης τρώει με τον χοντρό και τον Καρυπίδη;
Και στην τελική ρε παιδιά, αν είναι τόσο ανυπέρβλητο εμπόδιο, ας επικοινωνηθεί, ότι κοιτάξτε εμείς θα πάρουμε αυτόν τον δρόμο, μακριά από το τοξικό πρωτάθλημά τους κι αν ''σπάσει ο διάολος το ποδάρι του'' και το πάρουμε θα είναι μπόνους.
Είναι αστείο να λέμε σαν επιχείρημα αυτό το πράγμα όταν ο άνθρωπος έχει επενδύσει τόσα πολλά. Δηλαδή είναι ντιπ μ@λ@κ@ς που θέλει να κάνει γήπεδο σε αυτές τις συνθήκες ας πούμε; Φυσικά και όχι.
giapas έγραψε:john αν μια χρονιά ξέρει ο ιδιοκτήτης ότι δε μπορεί να πάει για πρωτάθλημα, για εξωαγωνιστικούς λόγους, δεν έχει κανένα νόημα να έχει ακριβή ομάδα για να χάσει το πρωτάθλημα για 5-6 βαθμούς και να λέμε μετά έκανε πρωταθλητισμό. Είναι πολύ ρομαντική προσέγγιση να περιμένουμε κάτι τέτοιο. Εγώ βλέπω παράδειγμα τη κούλα. Πήγε πάσο 3-4 χρονιές, είχε τραγικές ομάδες για τα ιστορικά δεδομένα της, έφαγε ανεπανάληπτες νιλες και τώρα που έφτιαξε γήπεδο κι έχει και φρέσκο πρόεδρο στην ΕΠΟ και αρχιδιαιτητή , θα ανεβάσει το μπατζετ και θα το παλέψει στα ίσα. Δε λέω θα το καταφέρει αλλά σίγουρα θα το παλέψει. Και φαίνεται ήδη απο τις κινήσεις της.JohnDag έγραψε:Μόνο αυτό είναι η αιτία της διαφοράς δηλαδή;NikLiverpool έγραψε:20 βαθμούς απο την κορυφή είσαι γιατί ο άλλος παίζει φιλικά και εσύ παίζεις 30 τελικούς. Τι δεν καταλαβαίνετε δηλαδή?
Μάλιστα...
Εμείς εδώ και 2-3 χρόνια λόγο κυβέρνησης , αυγενάκη κλπ πάμε πάσο. Ξεκάθαρο πάσο και μετά οι κριτικοί εδώ μέσα ψάχνουν δικαιολογίες για σκάουτινγκ τιμ , κακό Λούτσο , κακό Μπότο , κλπ. Για μένα είναι ξεκάθαρο. Αν ήξερε ο Ιβαν ότι μπορεί να γκαζώσει χωρίς να τον στήσουν στη γωνία , μια χαρά θα ανέβαζε το μπατζετ και θα ξέχναγε τις αυτάρκειες. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια, αλλά προφανώς δε βάζεις λεφτά που θα σε καταστήσουν ισότιμο διεκδικητή.
Ένας επιχειρηματίας τέτοιου μεγέθους δε γνωρίζει τι θα πει αυτάρκεια. Χρησιμοποιεί αυτόν τον όρο όταν πραγματικά εννοεί ότι οι συνθήκες δε μου επιτρέπουν να σπρώξω χρήμα.

-
- Mr Ξερόλας 2019
DimitrisS έγραψε:"Σαββιδη βαλε λεφτα, αλλιως πρωταθλημα δεν θα δεις."
Εν τω μεταξυ το πρωταθλημα...
https://www.paokmania.gr/stiles/mme/208 ... i-o-kosmos
Ολα τα μπουμπουκια ειναι μαζεμενα

-
- Mr Ξερόλας 2019
JohnDag έγραψε:- Σεζόν 19-20: 18 βαθμούςastral έγραψε:Σιγά μην είναι και 50.JohnDag έγραψε:Α) Τα 3 τελευταία χρόνια ΔΕΝ κάνεις πρωταθλητισμο. Πρωταθλητισμος και 20-30 βαθμούς από την κορυφή δε νοείται.
Αχ, αυτές οι υπερβολές για να βγει το "point" με το ζόρι.
- Σεζόν 20-21: 26 βαθμούς
- Σεζόν 21-22: 19 βαθμούς
Μιλαμε για τεράστια υπερβολή το 20-30. Είναι απείρως διαφορετικό από το 18-26 και προφανώς αλλάζει και το νόημα.
Mea culpa.
Υ.Γ. Αυτή την κακιά συνήθεια να λέτε μόνο για να λέτε να δούμε πότε θα την κόψετε μερικοί.
Και Ω τι συμπτωση,μεσα σε ολα αυτα τα χρονιαμμπροστα ειναι η αγια οικογενεια.
![]()
![]()
![]()
- sunnyblack
Προσυπογράφω με τρέλα.giapas έγραψε:εμετός οι φωτογραφίες , γ@μ@ το Ελληνικό κράτος σας μπινέδες.
Σάπιοι , κακό και επώδυνο ψόφο.
Όασηtrouman έγραψε:Να βγει ο Σαββίδης να πει:
Παόκια δείτε σήμερα τι είπε ο αυγενακης, που μίλησε πιο γαύρικα και απο τον Καραπαπά και θα κατεβάσει τροπολογία μεσοβδόμαδα ωστε να κοψει τα φραγκα απο την επο γιατί λέει δεν τα διαχειρίζεται σωστά. (Δεν έχουν ιχνος τσίπα και προκαλούν όσο μπορούν).
Επίσης, ο χοντρός πλήρωσε δέκα ομάδες και θα παίζει φιλικά όποτε πρέπει και όπως πρέπει. Θα δίνουν παιχνίδια όταν και όπως πρέπει.
Κι αν πάει κάποιος να ξεφύγει θα είναι τα κοράκια να κρατάνε τα μπόσικα. Θα κρατήσουν και Κλατενμπεργκ και θα αντιπαρέλθουν την κίνηση Μπαλτάκου. Έχουν την κυβέρνηση να παρεμβαίνει οπότε χρειάζεται. Κι αν χρειαστεί ειναι κι ο κοκογιος στα της Ουέφα.
Επίσης, έχουν άκρες δικαιοσύνη κι όταν χρειάζεται θα κάνουν τις κινήσεις τους
Σε αυτό το ωραίο πρωτάθλημα εγώ θα βάλω πολλά λεφτά να φτιάξουμε γηπεδάρα
Έδωσα σοβαρό μπάτζετ και ελευθερία σε έναν από τους καλύτερους .
Έχω τον καλύτερο προπονητή που είχαμε.
Δυστυχώς δεν πρόλαβα να έρθω στην προπόνηση να πιάσω το πόδι του Κοταρσκι να μην τραυματίσει τα ευπαθή πλευρά ρου επιθετικού μας και μείναμε έτσι.
Τυχόν ατέλειες θα τις παλέψουμε όσο καλύτερα μπορούμε.
Αυτά παόκια μου. Αν θέτε ελάτε και ατο γήπεδο μεθαύριο να βοηθήσετε.
Αυτό που περιγράφεις έγινε το 17 με τον Ίβιτς και τις κλειστές κάμερες με τον Πλατανιά κι με τον Φερέιρα κι την υπόθεση πολυιδιοκτησιαςgika έγραψε:Πως ορίζεις τον πρωταθλήτισμο; Εγω ως το να έχεις μαθηματικές ελπίδες κατάκτησης του πρωταθλήματος έως και 2-3 βδομάδες πριν το τέλος. Να έχεις μια απόσταση 5-6 βαθμών από τον πρωταθλητή.
Τα άλλα που λες πραγματικά τα ακούω, αλλά αν δεν πρόκειται να κάνεις πρωταθλητισμό και το ξέρεις (και μάλιστα το ξέρεις σε τέτοιο βαθμό που έχεις πατήσει φρένο στο πόσο χρήμα ρίχνεις κάθε χρόνο) γιατί να επικοινωνήσεις κάτι άλλο προς τον κόσμο; Ποιο το κέρδος να δημιουργείς προσδοκίες και να βάζεις στόχους που ξέρεις ότι δεν θα πιάσεις και θα κριθείς και με βάση αυτούς;
Νταξει διαβαζω καποια ποστ και αληθεια θα ξεχασουμε αυτα που ξερουμε και θα ξεχασουμε και αυτα που εγιναν.
Δεν θεωρω προφανως την διοικηση που κανει ο Ιβαν τελεια.
Δεν γινεται να ειναι τελεια. Και φυσικα θα μπορουσαν πολλα να λειτουργουν καλυτερα, ολα αυτα τα χρονια.
Τις 5 πρωτες σεζον του, δηλαδη, 2012-2016 που ο Ιβαν ξεκαθαρα προσπαθουσε να καταλαβει λιγο που ηρθε, κανοντας φυσικα αρκετα λαθη ο ΠΑΟΚ δεν εκανε πρωταθλητισμο, αλλα εδειξε ξεκαθαρα σε ολους οτι ειναι η δευτερη καλυτερη ομαδα και θα γινει πρωτη.
-Την σεζον 2016-17, λοιπον ο ΠΑΟΚ τερματιζει 6 βαθμους μακρια απο τον πρωθυπουργο της Ελλαδας, οντας η καλυτερη ομαδα στο χορτο, και κατακτα το Κυπελλο. Ομαδα να χαιρεσαι να την βλεπεις στην μεγαλυτερη διαρκεια της σεζον.
-Φανταζομαι δεν θελετε να μιλησουμε για την σεζον 2017-2018. Double μεσα στο χορταρι.
Ομαδα να χαιρεσαι να την βλεπεις.
-2018-2019 Double αηττητο στο χροταρι. Ομαδα να χαιρεσαι να την βλεπεις.
-2019-2020 ο ΠΑΟΚ μενει 7 βαθμους πισω απο τον πρωθυπουργο της Ελλαδας στην κανονικη διαρκεια και τελικα 18 βαθμους μετα τα πλει οφ. Μια μικρη λεπτομερεια. Στον ΠΑΟΚ αφαιρεθηκαν 7 βαθμοι, μετα απο μια στημενη υποθεση, οπως αποδειχθηκε αργοτερα οταν και επιστραφηκαν οι βαθμοι. Δεν εχει σημασια μαλλον.
-2020-2021 Κακη και δυσκολη χρονια που εκλεισε με δευτερη θεση και Κυπελλο, αλλα μακρια απο το πρωταθλημα.
-2021-2022 Η ομαδα εμεινε οσο μπορεσε κοντα στην βαθμολογια με τον γαυρο τερματισε στο -12 απο τον πρωθυπουργο της χωρας στην κανονικη διαρκεια αλλα στα πλει οφ η ομαδα κλαταρε εχοντας ενα μικρο ροστερ. Σημαντικη σημειωση βεβαια η πολυ καλη πορεια στην Ευρωπη μεχρι τους 8 του Κοφερενς αλλα και οι τρομερες προκρισεις στο Κυπελλο απεναντι στον πρωθυπουργο και την χαρτινη.
Τι ειναι πρωταθλητισμος για εσας;
Δεν θεωρω προφανως την διοικηση που κανει ο Ιβαν τελεια.
Δεν γινεται να ειναι τελεια. Και φυσικα θα μπορουσαν πολλα να λειτουργουν καλυτερα, ολα αυτα τα χρονια.
Τις 5 πρωτες σεζον του, δηλαδη, 2012-2016 που ο Ιβαν ξεκαθαρα προσπαθουσε να καταλαβει λιγο που ηρθε, κανοντας φυσικα αρκετα λαθη ο ΠΑΟΚ δεν εκανε πρωταθλητισμο, αλλα εδειξε ξεκαθαρα σε ολους οτι ειναι η δευτερη καλυτερη ομαδα και θα γινει πρωτη.
-Την σεζον 2016-17, λοιπον ο ΠΑΟΚ τερματιζει 6 βαθμους μακρια απο τον πρωθυπουργο της Ελλαδας, οντας η καλυτερη ομαδα στο χορτο, και κατακτα το Κυπελλο. Ομαδα να χαιρεσαι να την βλεπεις στην μεγαλυτερη διαρκεια της σεζον.
-Φανταζομαι δεν θελετε να μιλησουμε για την σεζον 2017-2018. Double μεσα στο χορταρι.
Ομαδα να χαιρεσαι να την βλεπεις.
-2018-2019 Double αηττητο στο χροταρι. Ομαδα να χαιρεσαι να την βλεπεις.
-2019-2020 ο ΠΑΟΚ μενει 7 βαθμους πισω απο τον πρωθυπουργο της Ελλαδας στην κανονικη διαρκεια και τελικα 18 βαθμους μετα τα πλει οφ. Μια μικρη λεπτομερεια. Στον ΠΑΟΚ αφαιρεθηκαν 7 βαθμοι, μετα απο μια στημενη υποθεση, οπως αποδειχθηκε αργοτερα οταν και επιστραφηκαν οι βαθμοι. Δεν εχει σημασια μαλλον.
-2020-2021 Κακη και δυσκολη χρονια που εκλεισε με δευτερη θεση και Κυπελλο, αλλα μακρια απο το πρωταθλημα.
-2021-2022 Η ομαδα εμεινε οσο μπορεσε κοντα στην βαθμολογια με τον γαυρο τερματισε στο -12 απο τον πρωθυπουργο της χωρας στην κανονικη διαρκεια αλλα στα πλει οφ η ομαδα κλαταρε εχοντας ενα μικρο ροστερ. Σημαντικη σημειωση βεβαια η πολυ καλη πορεια στην Ευρωπη μεχρι τους 8 του Κοφερενς αλλα και οι τρομερες προκρισεις στο Κυπελλο απεναντι στον πρωθυπουργο και την χαρτινη.
Τι ειναι πρωταθλητισμος για εσας;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Τρί 26 Ιούλ 2022, 13:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.