Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Btw επειδη αναφέρθηκε, αν είναι να φέρουν ελεύθερο πρέπει να τον φέρουν μέχρι αύριο για να κλείσει η λίστα..
Όχι ότι πιστεύω ότι θα φέρουν κανέναν απλά το λέω έτσι για να υπάρχει
Όχι ότι πιστεύω ότι θα φέρουν κανέναν απλά το λέω έτσι για να υπάρχει
Αν δε μάθεις θα νιώσεις περήφανος οπαδος;teod1980 έγραψε:Αν μάθεις, τι θα κάνεις; Χαρακίρι;tzoker έγραψε:Η ερώτηση πλέον εινσι μια.
Ο φετινός σχεδιασμός αποβλέπει σε κάτι ή εινσι η νέα κανονικότητα;
- stravostomis
Αν θέλει η ΠΑΕ πάντως αύριο ή τις επόμενες μέρες την ουσιαστική και χρηματική υπέρβαση:
Μόλις έμεινε ελεύθερος έμπειρος, all around, box-to-box και σε πολύ καλή ηλικία κεντρικός μέσος. Roque Mesa. Ωστόσο χρειάζεται μεγάλη υπέρβαση, καθώς με κάτω από 1,5 εκατομμύριο μισθό δεν νομίζω να το σκεφτεί καν. Και είναι και σίγουρο ότι θα τον θέλουν και πολλά μεσαία προς μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ.
Μόλις έμεινε ελεύθερος έμπειρος, all around, box-to-box και σε πολύ καλή ηλικία κεντρικός μέσος. Roque Mesa. Ωστόσο χρειάζεται μεγάλη υπέρβαση, καθώς με κάτω από 1,5 εκατομμύριο μισθό δεν νομίζω να το σκεφτεί καν. Και είναι και σίγουρο ότι θα τον θέλουν και πολλά μεσαία προς μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ.
Με 200.000 συμβόλαιο πόσες μπορεί να ήταν οι απαιτήσεις των μαβατζαρέων;;;30-40,000 το πολύ...
-
Αφού τελείωσαν οι μεταγραφές να πω εγώ που έβλεπα το ποτήρι μισογεμάτο και είπα ότι δεν θα ασχοληθω άλλο εδώ μέσα λόγω της εσωστρέφειας που υπαρχει,με 4 δεξιά Μπακ χαφ και 2 χαφ κανονικα ,διώχνοντας τον Μπαλογιάννη και τον Τσιγγάρα σε μια ιδανικη χρόνια να πάρουν παιχνίδια πουλάς τον Πέλκα και φέρνεις τον Murg με 2000000.
Έφυγε και το ποτήρι από μπροστά μου.
Λαμπάδα στον Ελ Καντουρι ,στο Μαροκινό άτι ,να δούμε σε τι κατάσταση είναι ο Αυγουστος και να έχει την υγεία του ο Ζιβκοβιτς.
Το μόνο που έχει μείνει είναι ότι έχω πίστη στον προπονητη ακόμα . Σίγουρα θα δούμε σε παιχνίδι εξτρέμ τον Ροντριγκεζ,ίσως κάποια από τα Μπακ στα χαφ ,ότι μπορεί θα κάνει ο άνθρωπος ,παιχνίδι με παιχνίδι και πίστη .
Απογοητεύτηκα .
Έφυγε και το ποτήρι από μπροστά μου.
Λαμπάδα στον Ελ Καντουρι ,στο Μαροκινό άτι ,να δούμε σε τι κατάσταση είναι ο Αυγουστος και να έχει την υγεία του ο Ζιβκοβιτς.
Το μόνο που έχει μείνει είναι ότι έχω πίστη στον προπονητη ακόμα . Σίγουρα θα δούμε σε παιχνίδι εξτρέμ τον Ροντριγκεζ,ίσως κάποια από τα Μπακ στα χαφ ,ότι μπορεί θα κάνει ο άνθρωπος ,παιχνίδι με παιχνίδι και πίστη .
Απογοητεύτηκα .
- theodorosstefan
Γνωστός του Ρεμπε συμπαίκτη ς του Ακπομ....cellophan έγραψε:Ο Άπωναςjoshua έγραψε:Υπαρχει τιποτα σε περιφερειακο επιθετικο ελευθερο?
Kaylen Hinds
Μπορεί.tzoker έγραψε:Αν δε μάθεις θα νιώσεις περήφανος οπαδος;teod1980 έγραψε:Αν μάθεις, τι θα κάνεις; Χαρακίρι;tzoker έγραψε:Η ερώτηση πλέον εινσι μια.
Ο φετινός σχεδιασμός αποβλέπει σε κάτι ή εινσι η νέα κανονικότητα;
Α λα καρτ οπαδός όχι ομως
Είμαι 100 τοις εκατό βέβαιος οτι φέτος η αγορά των ελεύθερων είναι πολύ δυνατή και θα έχει νταβαντούρι.
Και για τον ΠΑΟΚ για άλλους.
Και για τον ΠΑΟΚ για άλλους.
Σκάνε τελευταίας στιγμής καινούργιοι ελεύθεροι
ΧΑΦ από Σεββίλη ελεύθερος:
https://www.transfermarkt.de/roque-mesa ... ler/202984
ΧΑΦ από Σεββίλη ελεύθερος:
https://www.transfermarkt.de/roque-mesa ... ler/202984
Καταρχάς να ξεκαθαρίσω ότι και εγώ δεν είμαι ικανοποιημένος από την ποσότητα των μεταγραφών καθώς περίμενα κάτι ακόμα , αλλά ρε παιδιά διαβάζω κάτι τρέλα πράγματα.. δώσαμε λέει -με στόμφο- 7 εκατομμύρια και πήραμε παίκτες «στοιχήματα».
Έχετε ιδέα τι παίζει στην Ευρώπη και τι παίρνεις με 7 εκατομμύρια;
Τι μπορείς να πάρεις με σύνολο 7 εκατομυρίων δηλαδή ; Τον Ντιμπάλα και τον Κριστιάνο ;
Το στοίχημα Μακ θα παρεις, τον Λουκας από το μακρινό Λβιβ, τον Γκαρυ Ροντρίγκες με μισή χρονιά στην Ελτσε, τον Πριγιοβιτς (ακόμα θυμάμαι κράξιμο που έπεφτε επειδή πήραμε κάποιον που άλλαζε κάθε χρόνο ομάδα και όχι τον Ανσαριφαντ), τον Σβαμπ και τον Μουρτζ.
Με μη εξασφαλισμένα έξοδα από το ch.l αυτό είναι το ταβάνι μας. Και μπορεί να προηγούμενα χρόνια να έβαζε ο Ιβαν από την τσέπη του και να έφερνε κάναν Μπερμπάτοφ για να γουστάρουμε αλλά πλέον με το ffp και τις απογοητευτικές χρονιές μας στην Ευρώπη σφίξανε τα γάλατα.
Έχετε ιδέα τι παίζει στην Ευρώπη και τι παίρνεις με 7 εκατομμύρια;
Τι μπορείς να πάρεις με σύνολο 7 εκατομυρίων δηλαδή ; Τον Ντιμπάλα και τον Κριστιάνο ;
Το στοίχημα Μακ θα παρεις, τον Λουκας από το μακρινό Λβιβ, τον Γκαρυ Ροντρίγκες με μισή χρονιά στην Ελτσε, τον Πριγιοβιτς (ακόμα θυμάμαι κράξιμο που έπεφτε επειδή πήραμε κάποιον που άλλαζε κάθε χρόνο ομάδα και όχι τον Ανσαριφαντ), τον Σβαμπ και τον Μουρτζ.
Με μη εξασφαλισμένα έξοδα από το ch.l αυτό είναι το ταβάνι μας. Και μπορεί να προηγούμενα χρόνια να έβαζε ο Ιβαν από την τσέπη του και να έφερνε κάναν Μπερμπάτοφ για να γουστάρουμε αλλά πλέον με το ffp και τις απογοητευτικές χρονιές μας στην Ευρώπη σφίξανε τα γάλατα.
- rade paprica
Τελικά εγώ επιτυχημένο πλάνο δεν είδα
Αν το πλάνο ήταν να φτιάξουμε μια νέα ομάδα, σύμφωνα με τα θέλω του προπονητή μας, αυτός χθες μόλις είπε ότι θέλει ενίσχυση και ενίσχυση σήμερα δεν πήρε
Πέραν όλων των άλλων θα πάμε σε 6 κρισιμότατα ευρωπαϊκά παιχνίδια, με τους Σβαμπ και Καντουρί στην καλύτερη περίπτωση σκασμένους. Και ουαί και αλίμονο αν πάθουν κάτι
Αν το πλάνο ήταν εξοικονόμηση, τότε γιατί δώσαμε 7 εκ; Και κυρίως γιατί ξοδέψαμε χρήματα και σε μεταγραφές αλλά και σε συμβόλαια για παίκτες στοιχήματα ενώ ταυτόχρονα μοιράζαμε δεξιά και αριστερά την ομολογουμένως πολύ καλή φουρνιά των ακαδημιών μας (που φαντάζομαι θα στοίχιζε και σε συμβόλαια ένα μικρό κλάσμα αυτών που πληρώνουμε τώρα);
Αν το πλάνο ήταν να φτιάξουμε μια νέα ομάδα, σύμφωνα με τα θέλω του προπονητή μας, αυτός χθες μόλις είπε ότι θέλει ενίσχυση και ενίσχυση σήμερα δεν πήρε
Πέραν όλων των άλλων θα πάμε σε 6 κρισιμότατα ευρωπαϊκά παιχνίδια, με τους Σβαμπ και Καντουρί στην καλύτερη περίπτωση σκασμένους. Και ουαί και αλίμονο αν πάθουν κάτι
Αν το πλάνο ήταν εξοικονόμηση, τότε γιατί δώσαμε 7 εκ; Και κυρίως γιατί ξοδέψαμε χρήματα και σε μεταγραφές αλλά και σε συμβόλαια για παίκτες στοιχήματα ενώ ταυτόχρονα μοιράζαμε δεξιά και αριστερά την ομολογουμένως πολύ καλή φουρνιά των ακαδημιών μας (που φαντάζομαι θα στοίχιζε και σε συμβόλαια ένα μικρό κλάσμα αυτών που πληρώνουμε τώρα);
ειναι αναγκη να επικαλεστουν οικονομικους λογους οταν διαβαζουμε εδω μεσα ειρωνειες για την ικανοτητα μας να πληρωσουμε τους παικτες;renegade έγραψε: Έλα ρε συ τι ήθελες να σε πούνε?
Είδαμε πόσο φελλός είναι το παλικάρι, που μόλις έμαθε ότι θα έρθει Θεσσαλονίκη άνοιξε το instagram και ακολούθησε οτι μνι έχει η πόλη?
Αυτό δεν ερχόταν για να παίξει μπάλα εδώ... Για πενταήμερη ετοιμαζόταν.
Τουλάχιστον σε αυτό λειτούργησαν σωστά τα αντανακλαστικά μας γιατί το παλικαράκι δεν άξιζε να πάρει ούτε ένα λεπτό συμμετοχής από οποιονδήποτε έχουμε αυτή τη στιγμή στο ρόστερ

τεσπα, μπροστα στην μεγαλη εικονα αυτα ειναι λεπτομερειες.