Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Για να συνεχισω αυτα που εγραψα σε προηγουμενα ποστ και ανεφερε και ο Luigi πιο πανω.Ο Μπρανταριτς δενει πολυ πιο ευκολα με τον Μισιτς σε σχεση με τον Ελ Καντουρι.Ο Μαροκινος επειδη ψαχνει παντα το κατι παραπανω,οσο ευκολα θα δωσει την πασα κλειδι,το ιδιο ευκολα θα κανει και το λαθος,καλη ωρα με Μπενφικα και εκει θες το αμυντικο χαφ σκουπα να συμμαζευει την κατασταση και τετοιο δεν ειναι ο Κροατης.Ο Μισιτς,ο καλος Μισιτς,δεν θα σου βγαλει την μαγικη μπαλια του Μαροκινου,αλλα δεν θα πουλησει και μπαλες και συνδιαστικα με τον Μπρανταριτς μπορουν να δωσουν επιθετικη ποιοτητα χωρις πολλα ρισκα.
joshua έγραψε:Πιο πληρες πακετο χαφ,πιο συγχρονο χαφ,που παταει σε ολο το χωρο του κεντρου,με καλυτερα τρεξιματα και πιο ισορροπημενο παιχνιδι σε σχεση με τον Μαροκινο που εχει στιγμες σπανιας ποδοσφαιρικης ευφυιας στο παιχνιδι του αλλα και διαστηματα που χανεται για αυτο και ενω ειναι σχεδον συνομιλικοι ο Ελ Καντουρι εχει πτωτικη πορεια.obanebane έγραψε:Salpigoal έγραψε:Μετά απ αυτό το σχόλιο για Καντουρι και την σύγκριση με Ολιβέιρα, τα χω δει όλα Σ αυτό το φόρουμ...
Ο Καντουρι της Τορίνο,που από εκεί πήρε μεταγραφή για την Νάπολι,το έχω γράψει πολλές φορές.
Η ειρωνεία από κάτι αλεξιπτωτιστές του φόρουμ σαν εσένα δε νομίζω ότι μου αξίζει.
Τι παραπάνω έχει κάνει δηλαδή στην καριέρα του ο Ολιβειρα,έτσι για να έχουμε καλό ρώτημα;
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε,ναι είναι καλύτερος ο Πορτογάλος,επειδή όμως δεν έχουν πάρει τα χρόνια τον Καντουρι,πάντα για μένα θα υπάρχει η ελπίδα να δω στον ΠΑΟΚ τον παίχτη που ήξερα και θα επιμείνω ότι ήταν καλύτερος από τον Ολιβειρα που είδα σε εμσς,δεν τον είχα δει ποτέ αλλού τον Πορτογάλο.
Αυτά και κλείνω.
Εκτος των αλλων ρε Μπανε ο Μαροκινος ηταν επιτελικος στα καλα του,επιτελικος χωρις νουμερα ομως,ενω ο Ολιβειρα κλασικο 8ρι.Δεν παιζουν καν την ιδια θεση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Πέμ 18 Ιούλ 2019, 10:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- paokmaniak
Eπειδή βλεπω πολλές ανακρίβειες.
Το ξαναγραφω γιατι βλεπω πολυ Καμπιονατο (οπως κ Πρεμιερ) ο Μπρανταριτς βασικος επαιζε περυσι στην Καλιαρι με εξαιρεση τα τελευταια 4-5 παιχνιδια. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΟΣ
Το ξαναγραφω γιατι βλεπω πολυ Καμπιονατο (οπως κ Πρεμιερ) ο Μπρανταριτς βασικος επαιζε περυσι στην Καλιαρι με εξαιρεση τα τελευταια 4-5 παιχνιδια. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΟΣ
Άντε να κλείσει ο όποιος κλείσει, να ξεχάσουμε μεταγραφές για κανα μήνα και να αφοσιωθούμε στις μεγάλες μάχες μπροστά μας.
-
Πάντως αν δεν υπάρξουν αποχωρήσεις, ο Μπρανταριτς θα είναι κι ο μόνος χαφ που έρχεται. Ήδη έχουμε Αουγκούστο, Καντουρι, Μισιτς και στην ακραία ανάγκη Κάτσε, ενώ σε λίγους μήνες και Μαουρίτσιο και Βερνμπλουμ. Εμένα με προβληματίζει ο άξονας μας, δεδομένου ότι οι δύο τραυματίες αναμένονται να είναι αρκετά κάτω από τον μ.ο. τους.
- paokmaniak
5 γκολ 8 ασσιστ 13/14joshua έγραψε:Εκτος των αλλων ρε Μπανε ο Μαροκινος ηταν επιτελικος στα καλα του,επιτελικος χωρις νουμερα ομως,ενω ο Ολιβειρα κλασικο 8ρι.Δεν παιζουν καν την ιδια θεση.
4 γκολ 8 ασσιστ 14/15
3 γκολ 8 ασσιστ 15/16 με ναπολι
δε λες οτι δεν ειχε κ νουμερα
Και εγω διαφωνω οτι εινια καλυττερος απο Ολιβειρα αλλα νουμερα ειχε
Ο μπρανταριτς εαν ερθει θα ειναι το καλυτερο χαφ στην ελλαδα εκτος αν τελος αυγουστου φερουμε κ αλλον αυτο δεν λεω κατι αλλο απο το 97 π βλεπω μπαλα κ εμπιστευομαι τα ματακια μ κ κανεναν αλλον δεν εχω πεσει εξω για κανεναν λοιπο ν εδω ειμαστε να τα λεμε.
Τι θέλετε ρε μάγκες να φέρουμε τον Πίρλο;;;
Για δεύτερης ταχύτητας πρωταθλήματα όπως το δικό μας αυτοί οι παίχτες κάνουν παπάδες
Για δεύτερης ταχύτητας πρωταθλήματα όπως το δικό μας αυτοί οι παίχτες κάνουν παπάδες
Ρε συ πολύ το αναλύουμε,στους ίδιους χώρους πάνω κάτω κινούνται,το θέμα του Καντουρι είναι η φυσική του κατάσταση που δεν είναι αυτή που πρέπει γιατί δεν κάνει την προπόνηση που πρέπει,είτε γιατί βαριέται και κοροϊδεύει, είτε γιατί υπάρχουν όντως αυτές οι μόνιμες μικροελοχλησεις.
Ο Ολιβειρα δεν κόβει ούτε με βαλε,όλο γύρω από την περιοχή του αρέσει να κινείται.
Ο Ολιβειρα δεν κόβει ούτε με βαλε,όλο γύρω από την περιοχή του αρέσει να κινείται.
Λυσα το καναμε,ετσι και αλλιως τον Ολιβειρα μαλλον τον ξεχναμε.Για αριστερο μπακ να μαθουμε κανα νεο.Τον Τζεφερσον μπορουμε να τον ξεχασουμε να ησυχασω?
Μιά παρατήρηση γιατί ακούγονται πολλά ονόματα διαφόρων ηλικιών (όλα ποιοτικά φυσικά, θα έλεγα όλα από το πάνω ράφι). Βλέπω ότι οι Μπράνκο και Φερέιρα έχουν βάλει όριο στην ηλικία τα 28. Δέν νομίζω ότι θα πάρουμε παίκτη άνω των 28. Οπότε κάτι Τζέφερσον κλπ δεν ισχύουν.
Νομιζω οτι δεν υπαρχει θεμα με τν τζεφερσον αλλον κοιταμε...joshua έγραψε:Λυσα το καναμε,ετσι και αλλιως τον Ολιβειρα μαλλον τον ξεχναμε.Για αριστερο μπακ να μαθουμε κανα νεο.Τον Τζεφερσον μπορουμε να τον ξεχασουμε να ησυχασω?
Ο Μαουριτσιο είναι στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου και απάντησε αρνητικα στην πρόταση ανανέωσης που του κάναμε, επίσης ο Βερνμπλουμ, ίσως και να μην ξανά παίξει στον ΠΑΟΚ,μέχρι τις 31 Αυγούστου θα έχουν κριθεί λογικά και οι δύο υποθέσεις, οπότε θα υπάρχει αντικατάσταση όποιου δεν μείνει η και των δύο,τώρα η τον Γενάρη.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Πάντως αν δεν υπάρξουν αποχωρήσεις, ο Μπρανταριτς θα είναι κι ο μόνος χαφ που έρχεται. Ήδη έχουμε Αουγκούστο, Καντουρι, Μισιτς και στην ακραία ανάγκη Κάτσε, ενώ σε λίγους μήνες και Μαουρίτσιο και Βερνμπλουμ. Εμένα με προβληματίζει ο άξονας μας, δεδομένου ότι οι δύο τραυματίες αναμένονται να είναι αρκετά κάτω από τον μ.ο. τους.
Εγώ έγραψα ότι το βιογραφικό του παίκτη είναι αρκετά καλό αλλά όχι κάτι το σουπερ ή εξεζητημένο για το τόσο ντόρο που γίνεται. Τι σχέση έχει αυτό με το χορτάρι; Στο χορτάρι ο Κάτσε μπορεί να αποδειχθεί καλύτερος , μπορεί κι Μιχάι να βγει καλυτερος του Βαρέλα.omerta76 έγραψε:Τρομερές συγκρίσεις...Μάλλον έχεις καιρό να δεις Καμπιονάτο εσύ για αυτό συγκρίνεις ανόμοια πράγματα....με την ίδια λογική, η κάποια Βίντι με νίκησε 2 φορές μέσα-έξω πέρυσι, τι να πω για το Πρωτάθλημα της Ουγγαρίας. Επίσης ο Σάκωφ του Νταμπλούχου ΠΑΟΚ, πήγε με τα μισά λεφτά στην Κέρκυρα της Ιταλίας την Λέτσε...αgiapas έγραψε:Να κρατήσουμε λίγο το μέτρο θα έλεγα.
Ο Κροάτης που είναι 2 κλάσεις πάνω από το Κάνιας έπαιζε στη Ριέκα που άμα κληρωθούμε με καμιά τέτοια θα χαιρόμασταν . Και δεν βρήκε χρόνο βασικού στο Λεβαδειακό της Ιταλίας , μιας Ιταλίας που εκτός των Γιούβε - Νάπολι δε θυμίζει σε τίποτε το παλιό Καμπιονάτο. Ενός Καμπιονάτο που ο γαύρος ( που κατά γκίκα-νικολακόπουλο-χελάκη έπαιζε πέρυσι το καλύτερο ποδόσφαιρο ) έριξε 3 τεμάχια σε do or die ματς στη "μεγάλη" Μίλαν της αξίας των 500εκατομμυρίων ξέρω γω.
Δλδ πέρυσι σε ουδέτερο γήπεδο σε 10 ματς ΠΑΟΚ - Κάλλιαρι , τι αποτελέσματα θα είχαμε ώστε να σκίζουμε τα βρακιά μας επειδή πήραμε τον αναπληρωματικό τους που αγόρασαν πέρυσι με 6 χαρτιά και τώρα τον ξεφορτώνουν με 4;
Καλή μεταγραφή για τα δεδομένα της Ελλάδας αν γίνει , σε καλή ηλικία , αλλά μέχρι εκεί.
Όλα στο χόρτο, θα τον δούμε και τον Μπράνταριτς αν έρθει. Μπορεί να είναι παίχτης του 8 αλλά να ανεβάσει και τον Μίσιτς στο 8
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Πέμ 18 Ιούλ 2019, 11:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.