Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
paoki19

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII

Δημοσίευση από paoki19 »

Τρέμω αύριο μην βάλουμε κάνα γκολ οφσάιντ, και το μετρήσουν επίτηδες τα τσατσακια... ;) :?
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

navigator11 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Οκ εγω ο ασοβαρος ρωταω τους εξισου ασοβαρους αν γινοταν η ιδια φαση στον Πριγιο θα ζητουσαμε πεναλτυ?
Εσύ με το "ζόρι" θες να αποσπάσεις τη συγκεκριμένη απάντηση. Αν εσύ λοιπόν το ζητούσες, ίσως και με επίταση ακόμα, το πέναλτι σε ίδια ακριβώς φαση, δικαίωμά σου. Ούτε θα σε κακίσει κανένας ούτε τίποτε. Εγώ σου είπα τι πιστεύω. Δε θα γούσταρα να δω τον Πρίγιοβιτς να κάνει τέτοια αχρειότητα. Εξαιρώντας τα ματς με τους δυο γαύρους. Εκεί από εκδικητικούς λόγους μόνο θα γούσταρα. Έχοντας πλήρη επίγνωση ότι δεν είναι.
Μπερδευεσαι. Δεν πιεζω κανεναν να απαντησει θετικα η αρνητικα, Ερωτηση εκανα και οπως ο γομαρος ειπε οχι ετσι ηθελα να δω τις αποψεις. Κι εσυ ειπες δε θα το γουσταρες. Τωρα πως διεκρινες οτι θελω συγκεκριμενη απαντηση το ξερεις εσυ
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Παλαιολόγος έγραψε:πιο ομορφα ομως λιγο.
δεν θεωρω καν πεναλντι αυτο του πριγιοβιτς,που μπροστα σε αυτο ειναι μαρς

προφανως καταλαβα το ερωτημα σου,αλλα το θεωρω αδιαφορο μαλλον,λογης απαντησεις θα λαβεις
αυτο που βρισκω ενδιαφερον ειναι η σταση τριτων (;)απεναντι σε τετοιες φασεις και ευρυτερα του χωρου,ιδιως που εδρευει στο κεντρο.
Αφγου το θεωρεις αδιαφορο γιατι απαντας εξ αρχης?
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

anekfrastos έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Οκ εγω ο ασοβαρος ρωταω τους εξισου ασοβαρους αν γινοταν η ιδια φαση στον Πριγιο θα ζητουσαμε πεναλτυ?
Εγώ όχι. Εγώ βέβαια λέω ότι κ του Πριγιοβιτς δεν ήταν. Ήταν όμως του ουαρντα όπως ήταν κ οι 2 κόκκινες που έπνιξε.
Ωραιος
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

αγαπητε dim δεν εχω σκοπο να αντιδικησω μαζι σου,δεν υπαρχει και λογος αλλωστε,εξ αρχης ανεφερα ποια η πιθανη σταση του μεγαλυτερου μερους του κατεστημενου απεναντι σε ιδια φαση με διαφορετικα χρωματα φανελας,αλλα κατοπιν εφαγα κατσαδα :lol:

τελος παντων
καλο βραδυ
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Τι συζηταμε τωρα....θελει και ρωτημα;

......μπεναλταρα στο φουλ!!!......
.....100% μπεναλτ..!!!
.....εκει ντωσει μπεναλτ ντιατιτη γκιατι ειναι μπεναλτ σιγκουρα!!!

ΥΓ (1) Κατω η χουντα των φτωχων...λευτερια στους πλουσιους!!!!
Υ.Γ(2) Μαθαν οτι γιαμιωμαστε...πλακωσανε και οι γιουφτοι....

Υ.Γ..(3)....
....καληνυχτα Μαιρη Λου!!....
...καληνυχτα Γιουτζην...!!.
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

GoMaRoS έγραψε:Οχι δεν θα ελεγα πεναλτι, θα ελεγα σηκω και παιξε μπαλα ρε
Αυτό. Μπράβο.

Μην μας τρελαίνετε ρε. Μην μας εξομοιώνετε μ αυτούς.

Δεν είμαστε χάρτινοι.
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Ως λάτρης του Αγγλικού ποδοσφαίρου και της Αγγλικής διαιτησίας όχι απλά δεν θα ζητούσα πέναλτι, αλλά θα έριχνα και δύο τρία μπινελίκια στον παίχτη μας για την εύκολη πτώση του(αν ήμουν στο γήπεδο θα τα έριχνα από μέσα μου για ευνόητους λόγους). Στα μισά φάουλ που κερδίζει ο Λημνιός για παράδειγμα τον βρίζω από μέσα μου, γιατί είμαι σίγουρος πως θα μπορούσε να συνεχίσει τη φάση αντί να επιλέξει να βρεθεί στο έδαφος. Γενικά εκνευρίζομαι απίστευτα με τις βουτιές ειδικά μέσα στην περιοχή(είχε κάνει μία πριν από κανένα χρόνο ο Μυστακίδης κι είχα ανάψει λαμπάκια). Τώρα αν παίζαμε με τον ορίτζιναλ γαύρο μπορεί να μην έβριζα τον παίχτη μας(έχει χρωστούμενα καμία εικοσαριά πέτσινα πέναλτι ή πεντακάθαρα που δεν μας δόθηκαν σε μεταξύ μας ματς) αλλά εννοείται ότι θα ήξερα πως δεν ήταν πέναλτι. Υπάρχουν βέβαια και τα πέναλτι που τα κερδίζουν έξυπνα οι επιθετικοί, στα οποία δεν μπορείς να πεις και πολλά στο διαιτητή, μέχρι τουλάχιστον να αποφασίσουν να βάλουν παντού το VAR(εννοείται με την προϋπόθεση να το χρησιμοποιούν σωστά).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wickerman την Παρ 14 Σεπ 2018, 16:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Εγώ πάντως είδα ένα σπυρί να σκάει από την δύναμη της αγωνιάς ...
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

"Έσπασε την καταρα", "απόλυτη αεχ" και άλλα τέτοια εμετικά χωρίς καν να αναφέρεται το μαϊμού πεναλντυ.
Έτσι διαμορφώνονται οι απόψεις...Καληνύχτα μας!
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Ελα Χριστε και παναγια, τι πεναλτι εδωσε στιν αεχ ο διαιτητης....
Αει σιχτιρ :twisted: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Ότι υπάρχουν πολλά 0.80€ που μπαίνουν και σχολιάζουν στα σάιτ για να διαμορφώνουν γνώμη είναι γνωστό.
Αλλά υπάρχουν και δικοί μας που θέλουν να το παίξουν ντεμέκ αντικειμενικοί, λες και θα πάρουν βραβείο, και εξισωνουν την διαιτησία της προηγούμενης εβδομάδας με την σημερινή της χαρτινης

Ντροπή σας να πέφτετε στην παγίδα και να ρίχνετε νερό στον μύλο τους..
Εμάς μας έσφαξε σε πολλά σημεία και μετά έδωσε το πέναλτι. Που αδικήθηκε η νέα αεχ σήμερα ?
Αν δεν μπορείτε να υπερασπιστειτε την ομάδα στα διάφορα σάιτ σωστά, καλύτερα μην γράφετε καθόλου.
Αλλά τι κάθομαι και γράφω, αφού και εδώ μέσα βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας.....
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

Για μένα ΠΕΝΑΛΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ και σε εμάς ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΔΙΝΑΝ αλλά ακόμα και να το έδιναν θα είχαμε ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΒΙΑ ΤΟΥ ΙΒΑΝ αυτή είναι η μαγάλη διαφορά και αυτό που σου χαλάει τα ΣαββατοΚύριακα έμεις να πρέπει να αποδεχόμαστε έναν διαιτητή στην Τούμπα που σφυριζει 40-60 τον Αστέρα και σε ένα Πέναλτι που στο γρήγορο θα το έδινε και ο Παντελίδης να ακολουθεί το πανελλαδικό θέατρο που ακολούθησε !!!
Για τους από κάτω απλά είναι Σαββατό - Κυριακή.
AntoniosK

Δημοσίευση από AntoniosK »

Είναι εντελώς ξεκάθαρα αντίθετος με τη λογική της μη απάντησης των όσων συμβαίνουν. Και δε μιλάω για μη απάντηση από την ΠΑΕ αλλά από εμάς. Καθόμαστε και αναλύουμε τα όσα συμβαίνουν μόνο εδώ μέσα ή στο FB και διαβάζουν τα σχόλια οι φίλοι μας και όσοι συμφωνούν μαζί μας όταν οι κάτω διεξάγουν ολόκληρο πόλεμο προπαγάνδας εναντίων της ομάδας μας. Όλοι οι αεκτσήδες πήραν σβάρνα κάθε άρθρο, ξέχασαν μεταγραφές που δε έγιναν και παρουσιάζουν μια εικονική πραγματικότητα και από εμάς ελάχιστοι είναι αυτοί που αντιδράμε διαδικτυακά. Εμάς μας νοιάζει να μην κάνουμε κλικ στον Κόλκα, το Τσορμπατζόγλου, το Τζαντζαρά και τους υπόλοιπους γιατί είναι ΑΡΔ και αφήνουμε το χώρο ελεύθερο να περάσουν τη δική τους αλήθεια με το επιχείρημα μην ασχολείστε. Όταν αυτό θα το πληρώσουμε πάλι όπως πέρυσι (γιατί έτσι περνάει το κλίμα που θέλουν κάποιοι να περάσουν) θα κλαίμε εδώ μέσα.
Άβαταρ μέλους
Τρικυμίας

Δημοσίευση από Τρικυμίας »

Γι'αυτό όμως οι κίτρινες είναι χάπατα και οι ΠΑΟΚτσήδες είναι ΠΑΟΚτσήδες.

Όταν σκούζουν κατά του ΠΑΟΚ, δεν το κάνουν γιατί θέλουν δικαιοσύνη αλλά γιατί τα δημοσιογραφάκια τους, τα οποία επιμελώς προστατεύουν και δεν ξέρουμε ούτε τα ονόματά τους ενώ αυτοί ξέρουν τουλάχιστον τους μισούς """δικούς μας""", τους έχουν πείσει ότι δικαιωματικά αξίζουν ευνοϊκότερη μεταχείριση από τον ΠΑΟΚ. Αυτό σημαίνει να είσαι ΠΟΚ (όχι μόνο κόκκινος αλλά και τα άλλα δύο αδερφάκια): πουτ@νες της νίκης με κάθε μέσο και μοίρασμα της πίτας μόνο μεταξύ τους, με την κακόμοιρη κίτρινη να παίρνει σχεδόν πάντα το μικρότερο κομμάτι. Οι άλλοι ας ψοφήσουν. Έτσι κατάντησαν το μπάσκετ, έτσι ονειρεύονται το ποδόσφαιρο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”