Μπερδευεσαι. Δεν πιεζω κανεναν να απαντησει θετικα η αρνητικα, Ερωτηση εκανα και οπως ο γομαρος ειπε οχι ετσι ηθελα να δω τις αποψεις. Κι εσυ ειπες δε θα το γουσταρες. Τωρα πως διεκρινες οτι θελω συγκεκριμενη απαντηση το ξερεις εσυnavigator11 έγραψε:Εσύ με το "ζόρι" θες να αποσπάσεις τη συγκεκριμένη απάντηση. Αν εσύ λοιπόν το ζητούσες, ίσως και με επίταση ακόμα, το πέναλτι σε ίδια ακριβώς φαση, δικαίωμά σου. Ούτε θα σε κακίσει κανένας ούτε τίποτε. Εγώ σου είπα τι πιστεύω. Δε θα γούσταρα να δω τον Πρίγιοβιτς να κάνει τέτοια αχρειότητα. Εξαιρώντας τα ματς με τους δυο γαύρους. Εκεί από εκδικητικούς λόγους μόνο θα γούσταρα. Έχοντας πλήρη επίγνωση ότι δεν είναι.Dimg4 έγραψε:Οκ εγω ο ασοβαρος ρωταω τους εξισου ασοβαρους αν γινοταν η ιδια φαση στον Πριγιο θα ζητουσαμε πεναλτυ?
Αφγου το θεωρεις αδιαφορο γιατι απαντας εξ αρχης?Παλαιολόγος έγραψε:πιο ομορφα ομως λιγο.
δεν θεωρω καν πεναλντι αυτο του πριγιοβιτς,που μπροστα σε αυτο ειναι μαρς
προφανως καταλαβα το ερωτημα σου,αλλα το θεωρω αδιαφορο μαλλον,λογης απαντησεις θα λαβεις
αυτο που βρισκω ενδιαφερον ειναι η σταση τριτων (;)απεναντι σε τετοιες φασεις και ευρυτερα του χωρου,ιδιως που εδρευει στο κεντρο.
Ωραιοςanekfrastos έγραψε:Εγώ όχι. Εγώ βέβαια λέω ότι κ του Πριγιοβιτς δεν ήταν. Ήταν όμως του ουαρντα όπως ήταν κ οι 2 κόκκινες που έπνιξε.Dimg4 έγραψε:Οκ εγω ο ασοβαρος ρωταω τους εξισου ασοβαρους αν γινοταν η ιδια φαση στον Πριγιο θα ζητουσαμε πεναλτυ?
Αυτό. Μπράβο.GoMaRoS έγραψε:Οχι δεν θα ελεγα πεναλτι, θα ελεγα σηκω και παιξε μπαλα ρε
Ως λάτρης του Αγγλικού ποδοσφαίρου και της Αγγλικής διαιτησίας όχι απλά δεν θα ζητούσα πέναλτι, αλλά θα έριχνα και δύο τρία μπινελίκια στον παίχτη μας για την εύκολη πτώση του(αν ήμουν στο γήπεδο θα τα έριχνα από μέσα μου για ευνόητους λόγους). Στα μισά φάουλ που κερδίζει ο Λημνιός για παράδειγμα τον βρίζω από μέσα μου, γιατί είμαι σίγουρος πως θα μπορούσε να συνεχίσει τη φάση αντί να επιλέξει να βρεθεί στο έδαφος. Γενικά εκνευρίζομαι απίστευτα με τις βουτιές ειδικά μέσα στην περιοχή(είχε κάνει μία πριν από κανένα χρόνο ο Μυστακίδης κι είχα ανάψει λαμπάκια). Τώρα αν παίζαμε με τον ορίτζιναλ γαύρο μπορεί να μην έβριζα τον παίχτη μας(έχει χρωστούμενα καμία εικοσαριά πέτσινα πέναλτι ή πεντακάθαρα που δεν μας δόθηκαν σε μεταξύ μας ματς) αλλά εννοείται ότι θα ήξερα πως δεν ήταν πέναλτι. Υπάρχουν βέβαια και τα πέναλτι που τα κερδίζουν έξυπνα οι επιθετικοί, στα οποία δεν μπορείς να πεις και πολλά στο διαιτητή, μέχρι τουλάχιστον να αποφασίσουν να βάλουν παντού το VAR(εννοείται με την προϋπόθεση να το χρησιμοποιούν σωστά).Dimg4 έγραψε:Οκ εγω ο ασοβαρος ρωταω τους εξισου ασοβαρους αν γινοταν η ιδια φαση στον Πριγιο θα ζητουσαμε πεναλτυ?