achilles έγραψε:@ obanebane
Αν νομίζεις ότι δεν την έπεσες στον potamda απαντώντας του ότι γράφει ότι να 'ναι και πως οι νομικοί που μίλησε δεν ξέρουν τι τους γίνεται γράφοντας τι σόι νομικοί είναι τότε οκ πάω πάσο, verba volant, scripta manent. Όσο για το ''Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, κατηγορείται για κακούργημα αλλοίωσης αποτελεσμάτων και για πλημμέλημα σύστασης συμμορίας'' θα σου απαντήσω τα εξής: 1ο) Η συγκεκριμένη κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορία για να αποδειχθεί στο δικαστήριο πρέπει να βρεθεί κάποιος ή κάποιοι που θα καταθέσουν ότι πήραν εντολή από τον ίδιο τον φαταούλ προσωπικά να στήσουν κάποιον αγώνα. Ισχυρισμοί όπως ''έτσι έμαθα από κάποιον τρίτο'' ή ''αυτός που μου είπε να το κάνω, μου είπε ότι είναι εντολή του τάδε'' θεωρούνται απλά ισχυρισμοί και όχι αποδείξεις και είναι βούτυρο στο ψωμί του κάθε νομικού υπεράσπισης. 2ο) Εσύ σκάλωσες στην κατηγορία σύστασης συμμορίας και επιμένεις να μη δίνεις αξία στο ότι είναι πλημμέλημα που στη χειρότερη σημαίνει ότι δεν πρόκειται να πάει φυλακή εφόσον αποδειχθεί βέβαια. Και βέβαια όχι μόνο στο δικαστήριο δεν θα εμφανιστεί αλλά ούτε καν το ποινικό του μητρώο δεν πρόκειται να λερωθεί. Και μόνο το γεγονός ότι δεν μπόρεσαν να βρουν στοιχεία ή μάρτυρες για να τον δέσουν με την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, για εμένα τουλάχιστον, δυστυχώς σημαίνει ότι πιθανότατα θα καταπέσει και η άλλη κατηγορία. Και στην τελική, επειδή κάποιος κατηγορείται για κάτι δεν σημαίνει αυτόματα ότι είναι ένοχος. 3ο) Οι βαριές ποινές στην αθλητική δικαιοσύνη που αναφέρεις, για πλημμέλημα στη χειρότερη είναι χρηματικό πρόστιμο.
Και εγώ θα ήθελα όσο τίποτε άλλο να τον δω στην tv να προσέρχεται αλυσοδεμένος στην Ευελπίδων αλλά δυστυχώς μετά και τις σημερινές εξελίξεις πολύ φοβάμαι ότι δεν θα γίνει τίποτα απολύτως πέρα από την όποια δυσφήμιση. Όσο είδαμε τον Κόκκαλη να πληρώνει, άλλο τόσο θα δούμε και αυτόν. Εδώ είμαστε και θα το δούμε. Μακάρι...
Οκ μενει να φανει,εσυ εβγαλες αποφαση πριν την αποφαση,προφανως εισαι νομικος.
Εγω που δεν ειμαι θα περιμενω την οριστικη αποφαση.