Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευση από obanebane »

achilles έγραψε:@ obanebane

Αν νομίζεις ότι δεν την έπεσες στον potamda απαντώντας του ότι γράφει ότι να 'ναι και πως οι νομικοί που μίλησε δεν ξέρουν τι τους γίνεται γράφοντας τι σόι νομικοί είναι τότε οκ πάω πάσο, verba volant, scripta manent. Όσο για το ''Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, κατηγορείται για κακούργημα αλλοίωσης αποτελεσμάτων και για πλημμέλημα σύστασης συμμορίας'' θα σου απαντήσω τα εξής: 1ο) Η συγκεκριμένη κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορία για να αποδειχθεί στο δικαστήριο πρέπει να βρεθεί κάποιος ή κάποιοι που θα καταθέσουν ότι πήραν εντολή από τον ίδιο τον φαταούλ προσωπικά να στήσουν κάποιον αγώνα. Ισχυρισμοί όπως ''έτσι έμαθα από κάποιον τρίτο'' ή ''αυτός που μου είπε να το κάνω, μου είπε ότι είναι εντολή του τάδε'' θεωρούνται απλά ισχυρισμοί και όχι αποδείξεις και είναι βούτυρο στο ψωμί του κάθε νομικού υπεράσπισης. 2ο) Εσύ σκάλωσες στην κατηγορία σύστασης συμμορίας και επιμένεις να μη δίνεις αξία στο ότι είναι πλημμέλημα που στη χειρότερη σημαίνει ότι δεν πρόκειται να πάει φυλακή εφόσον αποδειχθεί βέβαια. Και βέβαια όχι μόνο στο δικαστήριο δεν θα εμφανιστεί αλλά ούτε καν το ποινικό του μητρώο δεν πρόκειται να λερωθεί. Και μόνο το γεγονός ότι δεν μπόρεσαν να βρουν στοιχεία ή μάρτυρες για να τον δέσουν με την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, για εμένα τουλάχιστον, δυστυχώς σημαίνει ότι πιθανότατα θα καταπέσει και η άλλη κατηγορία. Και στην τελική, επειδή κάποιος κατηγορείται για κάτι δεν σημαίνει αυτόματα ότι είναι ένοχος. 3ο) Οι βαριές ποινές στην αθλητική δικαιοσύνη που αναφέρεις, για πλημμέλημα στη χειρότερη είναι χρηματικό πρόστιμο.

Και εγώ θα ήθελα όσο τίποτε άλλο να τον δω στην tv να προσέρχεται αλυσοδεμένος στην Ευελπίδων αλλά δυστυχώς μετά και τις σημερινές εξελίξεις πολύ φοβάμαι ότι δεν θα γίνει τίποτα απολύτως πέρα από την όποια δυσφήμιση. Όσο είδαμε τον Κόκκαλη να πληρώνει, άλλο τόσο θα δούμε και αυτόν. Εδώ είμαστε και θα το δούμε. Μακάρι...

Οκ μενει να φανει,εσυ εβγαλες αποφαση πριν την αποφαση,προφανως εισαι νομικος.
Εγω που δεν ειμαι θα περιμενω την οριστικη αποφαση.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Ο Ολυμπιακός ζήτησε επίσημα την τιμωρία της ΑΕΚ για τα επεισόδια που έγιναν πριν το ντέρμπι της Ένωσης με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, για τη 10η αγωνιστική της Superleague. Αφαίρεση βαθμών από τους "κιτρινόμαυρους" αιτήθηκαν μεταξύ άλλων οι Πειραιώτες.

Με καταγγελία στη Superleague, ο Ολυμπιακός ζήτησε την τιμωρία της ΑΕΚ για τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ, πριν την έναρξη του ντέρμπι Δικεφάλων.
Πρόστιμο έως αφαίρεση βαθμών

Οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδας προσκόμισαν φωτογραφίες και βίντεο στην Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague κι επικαλούμενοι τον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ, ζητούν να τιμωρηθεί η ΑΕΚ με πρόστιμο 50.000-250.000 ευρώ, ποινή 2-4 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και αφαίρεση τριών βαθμών.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Σπανός δεν φεύγει λέει και τον έπιασε το παράπονο. Μάλιστα για να αποδείξει ότι είναι αθώος επιλέγει ένα ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟ επιχείρημα!

«Με αίσθημα αγανάκτησης, πικρίας και οργής πληροφορήθηκα την παραπομπή μου σε δίκη καθώς και του τεχνικού διευθυντή μου Γ. Αγγελόπουλου γιατί υποπέσαμε στο “ατόπημα” το Φεβρουάριο του 15’ και σε ένα ματς στο Καραϊσκάκη απέναντι στον Ολυμπιακό (2-1) να μην χρησιμοποιηθούν από τον τότε προπονητή μας κ. Πίντο, δύο βασικοί μας παίκτες.

Γνωστός ψευδομάρτυρας κατέθεσε στον ανακριτή διαφθοράς κ. Ανδρεάδη ότι πιθανόν αυτό έγινε για να κερδίσει το παιχνίδι ο Ολυμπιακός. Κατά την απολογία μας στον κ. Ανδρέαδη κρίθηκαν απόλυτα επαρκείς οι εξηγήσεις που του δώσαμε και με τη σύμφωνη γνώμη της κυρίας Εισαγγελέως δεν μας επιβλήθηκε κανένας περιοριστικός όρος.

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
achilles

Δημοσίευση από achilles »

@ obanebane

Όχι αδερφέ, δεν είμαι νομικός ούτε και θέλω να το παίξω ξερόλας και ζητώ συγνώμη αν έδωσα αυτή την εντύπωση.
Αυτό όμως που ξέρω με σιγουριά είναι το πόσο γελοία είναι η υποβάθμιση της κατηγορίας από εγκληματική οργάνωση σε σύσταση συμμορίας και ας είναι κακούργημα. Στην ουσία τους δίνουν διέξοδο να πέσουν στα μαλακά. Θα σου αναφέρω ένα παράδειγμα: Αν είμαι π.χ. κάπου έξω για καφέ με 2 κολλητούς μου και δούμε να περνάει από μπροστά μας κάποιος που δεν γουστάρουμε και του ορμήξουμε αναίτια και τον αρχίσουμε στις φάπες και μας συλλάβουν, ο εισαγγελέας μπορεί να μας απαγγείλει την κατηγορία της σύστασης συμμορίας. Σε γενικές γραμμές, παρέα άνω του ενός ατόμου μπορεί να πάει για σύσταση συμμορίας. Αν αποδειχθεί ότι αυτή η παρέα έχει κάποιου είδους δομή δηλ. κάποιος είναι αυτός που αποφασίζει, οι υπόλοιποι ακολουθούν και όλοι μαζί προβαίνουν συστηματικά σε έκνομες πράξεις τότε ίσως, υπό προυποθέσεις, μπορεί να απαγγελθεί η κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης.
Όποιος κατηγορείται για εγκληματική οργάνωση, παρακαλάει να το μετατρέψει σε σύσταση συμμορίας αν δεν μπορεί να την βγάλει τελείως καθαρή και εδώ του το σέρβιραν χωρίς καν να έχει πάει η υπόθεση σε δικάσιμο. Τι να λέμε τώρα; Στην Ελλάδα ζούμε. Μακάρι να μπουν όλοι τους μέσα 1000 χρόνια αλλά δεν το βλέπω.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Εικόνα
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

>>Η έκδοση του αμετάκλητου βουλεύματος του τριμελούς Συμβουλίου Εφετών, διά του οποίου ο Βαγγέλης Μαρινάκης παραπέμπεται να δικαστεί για κακούργημα, προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις σε δύο επίπεδα.

Το πρώτο επίπεδο αφορά αποκλειστικά στις δικαστικές εξελίξεις, καθώς, σύμφωνα με απόλυτα ενήμερες δικαστικές πηγές, η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, αφού μελετήσει το σκεπτικό της απόφασης, προτίθεται να υποβάλει αναίρεση επί των απαλλακτικών αποφάσεων του Συμβουλίου Εφετών. Αυτή η εξέλιξη θα επαναφέρει επί τάπητος τα ζητήματα για τα οποία ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι υπόλοιποι 7 συγκατηγορούμενοί του για σύσταση συμμορίας και αλλοίωση αποτελεσμάτων αγώνων απηλλάγησαν, όπως επί παραδείγματι η κατηγορία σύστασης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Κατά τον νόμο αναμένεται και η υποβολή πρότασης αναίρεσης και από την πλευρά Μαρινάκη επί του βουλεύματος για τα σημεία που αφορούν στα ζητήματα για τα οποία το πόρισμα των Εφετών είναι καταδικαστικό.

Τώρα εξελίξεις αναμένονται, κατά πληροφορίες από το δικαστικό ρεπορτάζ, και για το ζήτημα που ανακύπτει από τη στάση του προέδρου του Συμβουλίου Εφετών, Κωνσταντίνου Σταμαδιάνου, ο οποίος μειοψήφησε στην ψηφοφορία για την έκδοση του βουλεύματος. Κατά το σκεπτικό που επικρατεί στις ανώτερες βαθμίδες της Δικαιοσύνης, αν όντως ο κ. Σταμαδιάνος έλαβε θέση βάσει της οποίας πρότεινε την απαλλαγή από όλες τις κατηγορίες όλων των κατηγορουμένων σε αυτήν την υπόθεση, τότε προκύπτει βάσιμη ένδειξη λειτουργίας παραδικαστικού κυκλώματος, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το πρόσωπο του συγκεκριμένου εφέτη.

Πιαστ αυγό και κούρευτο και παμε παρακάτω

>>>Ο Κωνσταντίνος Σταμαδιάνος εκλέχθηκε το 2002 προϊστάμενος στο Πρωτοδικείο Αθηνών και το 2013 προήχθη σε πρόεδρο εφετών.

Έχει διατελέσει προϊστάμενος στα Πρωτοδικεία Θράκης και Εύβοιας, ενώ ενεπλάκη στο παραδικαστικό κύκλωμα του 2007, που συγκλόνισε την Ελλάδα. Ο ίδιος, βέβαια, απηλλάγη (ήταν ανάμεσα στους 18 απαλλαγέντες) και ουδέποτε παραπέμφθηκε σε δίκη, με απόφαση του εισαγγελέα εφετών, Κυριάκου Καρούτσου.

Ο κ. Σταμαδιάνος έιχε αναλάβει τη δικογραφία της “εγκληματικής οργάνωσης” του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπου κατηγορούμενοι είναι ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής και ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ομοσπονδίας Γιάννης Παπακωνσταντίνου. Επί των ημερών τους, στις 22 Ιανουαρίου 2014, είχε διοριστεί ο δικηγόρος Γεώργιος Σταμαδιάνος, υιός του προέδρου του Συμβουλίου Εφετών, στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Έμαθα ότι μόλις έφτασε η Μπόκα στην σκουληκότρυπα... :shock: :shock:
Εικόνα :D :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

hasio_john έγραψε:Εικόνα
:lol: :lol: :lol: :lol:

Πώς απαξιώνουν έτσι ρε το ιστορικό φιλικό;
Άβαταρ μέλους
P.A.O.K.jim

Δημοσίευση από P.A.O.K.jim »

Αποχώρησε ο φαταούλ απ την προεδρία του γαύρου, νέος πρόεδρος ο δήμαρχος... :roll:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

:shock: Γιατί δεν έβαλαν τον κυρ Σάββα;
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ας βάζαν τον μητροπολίτη Πειραιά ότι χειρότερο υπάρχει στην Ελλάδα σαν μητροπολίτη, μετά έναν Πελοπόννησιο δεν θυμαμε πως τον λένε

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

P.A.O.K.jim έγραψε:Αποχώρησε ο φαταούλ απ την προεδρία του γαύρου, νέος πρόεδρος ο δήμαρχος... :roll:

μιλαμε,τρομερη ζημια παθαν. Τρεμετε γαυροι
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Και τις μετοχές πρέπει να παραδώσει
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Έχει ο Κούλης μπόλικες off shore για τις μετοχές, μην ανησυχείτε βρε... :twisted:
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

goran 64 έγραψε:Έχει ο Κούλης μπόλικες off shore για τις μετοχές, μην ανησυχείτε βρε... :twisted:
Και η Πολωνέζα έχει.... αποδεδειγμένα πλέον....Αλλά και πολλά σκάνδαλα επίσης....!!!! Για να δούμε θα γίνει πρωθυπουργός ή όχι τελικά και θα βγει αληθινός ο Ιβάν....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”